عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان زندگی در آلمان کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان
آفلاین karimian5188
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-10-2015, 11:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-10-2015, 11:57 PM توسط karimian5188.)
سلام. ممنون بابت مطالب خوبی که ارائه می کنید.
مطالب قبلی رو خوندم اما هنوز ی سوال برام هست که بی جواب مونده....

A qualified working contract needs to be presented and it needs to be clear that the annual gross salary is at least € 46.4000, i.e. € 3.867 (gross) per month. An annual gross salary of € 37.752, or € 3.146 per month (gross), is also enough in some shortage sectors.

اگر با ی شرکت قرارداد کاری ببندم و اون رو به سفارت خونه ارائه کنم ولی حقوق سالانه ی کار مربوطه ، 34000 یورو (یا 48000) نباشه چ مشکلی پیش میاد:
1. ایا سفارت خونه ویزای کار صادر می کنه یا اصلا قبول نمی کنه؟؟؟ ( یا برای پیدا کردن ی کار با اون میزان حقوقفرصت میده)
2. طی چه مدت فرصت داریم که پس از ورود به المان درامد سالیانه به اون حد برسه(صرفا همون مدت 6 ماه مهلت دارم)(اصلا نیازه یا نه)
3.منظور از درامد ناخالص یعنی چی؟ (ظاهرا بدون کسر مالیات و... ) مبالغی که به ازای هر ماه در سایت های کاریابی زده ناخالصه درسته؟(یعنی همون مبلغ را ضرب در 12 کنیم حله؟؟؟)

ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

27-10-2015, 08:00 AM
(26-10-2015, 09:19 PM)sayeh نوشته: @Shihan
ممنون از پاسخ دوست عزیز

بله دوستم تأیید کرده و البته این آقا می گفتن وقتی بیایید اینجا سوئیتهایی در کنار کارخانه هست برای کسایی که از ایران می آیند و جایی ندارن در اختیارشان قرار می دهیم .
و می گفت گل هزینه بایت کارهای خودتان هست و از حتی گفت که شما 15 میلیون واریز کنید و مایقی را اینجا یه صورت اقساط از درامد بدهید

. در ضمن من زبان آلمانی بلد نیستم و گفتم به این آقا در حواب گفتن که اینجا یاد میگیرید مهم مدارک شماست که مورد قبول هست
به نظر شما حرفهای این آقا غیر منطقی هست ؟

البته این آقا کل کارها را خودش میخواهد انجام دهد حتی بلیط گرفتن

ببینید. مثلاً چیزی که هماهنگی و منطقی به نظر نمیاد اینه که سفارت برای ویزای کار ازتون برگه قرارداد تایید شده به همراه سطح دانش المانی نیاز داره. مگر اینکه شرکتت بین المللی و دانش انگلیسی شما رو تایید کنه. به هر حال این بخشش خیلی جور در نمیاد!!! اینکه ما انور همه موارد رو انجام میدیم.!!!
البته این که من میپرسم دوستتون تاییدش میکنه برای این موارده که متاسفانه پول هموطنان خیلی راحت از دستشون رفته. ضمن اینکه من بشخصه خیلی از زندگی در چنین محیطهایی در کانکس یا اپارتمانهای استیجاری نزدیک محل کار رضایت ندارم!! اگر قرار به داشتن کار براساس فصلهای کارت ابی هست شما نباید هیچ مشکلی داشته باشید حداقل اون دوست باید این تضمین رو بده. چقدر درامد و محل زندگی اینده شما عاری از مشکل باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

27-10-2015, 08:02 AM
(26-10-2015, 11:53 PM)karimian5188 نوشته: سلام. ممنون بابت مطالب خوبی که ارائه می کنید.
مطالب قبلی رو خوندم اما هنوز ی سوال برام هست که بی جواب مونده....

A qualified working contract needs to be presented and it needs to be clear that the annual gross salary is at least € 46.4000, i.e. € 3.867 (gross) per month. An annual gross salary of € 37.752, or € 3.146 per month (gross), is also enough in some shortage sectors.

اگر با ی شرکت قرارداد کاری ببندم و اون رو به سفارت خونه ارائه کنم ولی حقوق سالانه ی کار مربوطه ، 34000 یورو (یا 48000) نباشه چ مشکلی پیش میاد:
1. ایا سفارت خونه ویزای کار صادر می کنه یا اصلا قبول نمی کنه؟؟؟ ( یا برای پیدا کردن ی کار با اون میزان حقوقفرصت میده)
2. طی چه مدت فرصت داریم که پس از ورود به المان درامد سالیانه به اون حد برسه(صرفا همون مدت 6 ماه مهلت دارم)(اصلا نیازه یا نه)
3.منظور از درامد ناخالص یعنی چی؟ (ظاهرا بدون کسر مالیات و... ) مبالغی که به ازای هر ماه در سایت های کاریابی زده ناخالصه درسته؟(یعنی همون مبلغ را ضرب در 12 کنیم حله؟؟؟)

ممنون

1- ابتدا براساس قرارداد کاری بین شما و شرکت مربوطه و میزان حقوق دریافتی که به تایید برسه سفارت کار اغاز ویزا رو شروع میکنه.
2- من تا اونجایی که اطلاع دارم پس از یکسال کاری
3- بله درسته. درامد خالص بعد از کسر مالیات محاسبه میشه.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sayeh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-10-2015, 10:05 AM
@Shihan

ممنونم دوست گرامی

ببینید این دوست من خیلی سال هست که همدیگر را میشناسیم و در اروپا هم شناخته شده هست و کارخانه در نزدیکی فرانکفورد هست و کارفرمای من هم به سفارش دوستم این کارهارا قبول کرده باضافه این که سوابق من در طول بیست و پنج سال که اپراتور دستگاه بودم و کنترل کیفیت کار کردم و بخش سفارشات خارجی و اینکه یک دوره کوتاه مدیریت اجرایی در دانشگاه اقتصادی اروپا گذروندم و مدرک گرفتم ( این آقا با توجه به سوابق و مدارک استقبال کرد )

و حقوق را با توجه به این مدارک  3500 تا 4000 یورو گفت
اینکه میگویید کار بر اساس فصلهای کارت ابی یعنی چه ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
27-10-2015, 10:11 AM
(27-10-2015, 10:05 AM)sayeh نوشته: @Shihan

ممنونم دوست گرامی

ببینید این دوست من خیلی سال هست که همدیگر را میشناسیم و در اروپا هم شناخته شده هست و کارخانه در نزدیکی فرانکفورد هست و کارفرمای من هم به سفارش دوستم این کارهارا قبول کرده باضافه این که سوابق من در طول بیست و پنج سال که اپراتور دستگاه بودم و کنترل کیفیت کار کردم و بخش سفارشات خارجی و اینکه یک دوره کوتاه مدیریت اجرایی در دانشگاه اقتصادی اروپا گذروندم و مدرک گرفتم ( این آقا با توجه به سوابق و مدارک استقبال کرد )

و حقوق را با توجه به این مدارک  3500 تا 4000 یورو گفت
اینکه میگویید کار بر اساس فصلهای کارت ابی یعنی چه ؟

منظور همان مقدار دریافت حقوق براساس ماهیانه 3860 یورو در ماهه که در بند فصلنامه کارت ابی اومده. اگر این مقدار در پایان سال کمتر از 46600 یورو باشه کیس کاری شما متوجه دریافت حقوقی کمتر از اون فصلنامه برنامه کارت ابی خواهد شد که باید مورد رو رفع نقص کنی. به هر حال اگر مبلغ که گفته شده دقیق بدستت برسه مشکلی نداره.
من تنها جهت اطمینان با شما مشورت کردم اینکه شما بهترین و مناسب ترین راه رو انتخاب کنید اما در نهایت این شما هستید که باید تصمیم بگیرد.
نقل قول  

آفلاین sayeh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-10-2015, 12:43 PM
@Shihan

دوست عزیزم ممنون از راهنمایی ، در حین اقدام به کار هم به مشاوره با شما نیاز دارم ممنون میشوم راهنمایی کنید

سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Siroos
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-11-2015, 03:24 PM
درود بر همه دوستان،
یک پرسش دارم از حضورتون، من دارم شرایط گرفتن ویزای کار آلمان رو بررسی می کنم. رشته ام مهندسی نرم افزار هست، با بیش ار ده سال سابقه کار در برنامه نویسی و دیتابیس. می خوام ببینم ظرف مدت 6 ماه که به من فرصت کار پیدا کردن داده میشه، میتونم کار پیدا کنم؟
ضمن اینکه می خواستم ببینم هزینه زندگی واسه دو نفر و یک بچه 4 ساله، تقریبا چقدر هست.
ضمنا من 43 سال سن دارم و هنوز آموزش زبان آلمانی رو شروع نکردم.
پیشاپیش ممنونم از پاسخگویی و راهنماییهاتون.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-11-2015, 09:15 PM
(09-11-2015, 03:24 PM)Siroos نوشته: درود بر همه دوستان،
یک پرسش دارم از حضورتون، من دارم شرایط گرفتن ویزای کار آلمان رو بررسی می کنم. رشته ام مهندسی نرم افزار هست، با بیش ار ده سال سابقه کار در برنامه نویسی و دیتابیس. می خوام ببینم ظرف مدت 6 ماه که به من فرصت کار پیدا کردن داده میشه، میتونم کار پیدا کنم؟
ضمن اینکه می خواستم ببینم هزینه زندگی واسه دو نفر و یک بچه 4 ساله، تقریبا چقدر هست.
ضمنا من 43 سال سن دارم و هنوز آموزش زبان آلمانی رو شروع نکردم.
پیشاپیش ممنونم از پاسخگویی و راهنماییهاتون.

این بستگی به توانایی شما در اجرای کار و سطح بالای زبان داره. به نظرم شدنش میشه اما بهتره روی کانادا یا استرالیا اقدام کنید.
نقل قول  

آفلاین h@$$@n
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-11-2015, 12:28 AM
باسلام
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید!
مشخصات :
متاهل دارای یک فرزند یک ساله

مدرک تحصیلی :
ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد قبول شدم ولی ثبت نام نکردم (اما امکان ثبت نام در صورت نیاز رو دارم)
کارشناسی (مهندسی نرم افزار) از دانشگاه علمی کاربردی با معدل 15.88
کاردانی نرم افزار از آموزشکده فنی شماره 2 تهران (دولتی) با معدل 12
دیپلم کاردانش رشته کامپیوتر

سوابق کاری با بیمه تامین اجتماعی:
4 سال برنامه نویس در شرکت خصوصی (مسلط به برنامه نویسی و طراحی نرم افزار های تحت وب و ویندوز)
3 سال کارشناس نرم افزار در سازمان دولتی
3 سال مدیر فناوری اطلاعات در همان سازمان (تاکنون)

*سوابق متفرقه و بدون بیمه بصورت پاره وقت هم زیاد دارم

وضعیت زبان:
انگلیسی: خوب بدون مدرک
فرانسه: مقذماتی بدون مدرک

درخواست:
1- با توجه به اینکه به درس خوندن علاقه دارم و با از نو خوندن مهندسی هم مشکلی ندارم! پیشنهاد می کنید برای تحصیل اقدام کنم یا کار؟
2- آیا دانشگاه های دولتی کشور آلمان به شخصی با مشخصات بنده پذیرش می دهند؟ در مورد اتریش چطور؟
3- آیا به شخصی با مشخصات بنده در کشور آلمان یا اتریش کار میدهند؟
4- کشور دیگری با شرایط مناسب تر برای بنده وجود دارد؟
5- کیفیت زندگی در آلمان شرقی با آلمان غربی خیلی متفاوت است؟

پیشاپیش از اینکه وقت گران بها تون رو صرف خوندن و پاسخ دادن به پرسش های بنده می کنید سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-11-2015, 09:53 AM
(19-11-2015, 12:28 AM)h@$$@n نوشته: باسلام
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید!
مشخصات :
متاهل دارای یک فرزند یک ساله

مدرک تحصیلی :
ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد قبول شدم ولی ثبت نام نکردم (اما امکان ثبت نام در صورت نیاز رو دارم)
کارشناسی (مهندسی نرم افزار) از دانشگاه علمی کاربردی با معدل 15.88
کاردانی نرم افزار از آموزشکده فنی شماره 2 تهران (دولتی) با معدل 12
دیپلم کاردانش رشته کامپیوتر

سوابق کاری با بیمه تامین اجتماعی:
4 سال برنامه نویس در شرکت خصوصی (مسلط به برنامه نویسی و طراحی نرم افزار های تحت وب و ویندوز)
3 سال کارشناس نرم افزار در سازمان دولتی
3 سال مدیر فناوری اطلاعات در همان سازمان (تاکنون)

*سوابق متفرقه و بدون بیمه بصورت پاره وقت هم زیاد دارم

وضعیت زبان:
انگلیسی: خوب بدون مدرک
فرانسه: مقذماتی بدون مدرک

درخواست:
1- با توجه به اینکه به درس خوندن علاقه دارم و با از نو خوندن مهندسی هم مشکلی ندارم! پیشنهاد می کنید برای تحصیل اقدام کنم یا کار؟
2- آیا دانشگاه های دولتی کشور آلمان به شخصی با مشخصات بنده پذیرش می دهند؟ در مورد اتریش چطور؟
3- آیا به شخصی با مشخصات بنده در کشور آلمان یا اتریش کار میدهند؟
4- کشور دیگری با شرایط مناسب تر برای بنده وجود دارد؟
5- کیفیت زندگی در آلمان شرقی با آلمان غربی خیلی متفاوت است؟

پیشاپیش از اینکه وقت گران بها تون رو صرف خوندن و پاسخ دادن به پرسش های بنده می کنید سپاسگزارم

براساس تجربه و دیدی که از وضعیت این برنامه دارم. شما حداقل باید اثبات کنید سابقه کاری با بیمه مناسبی دارید.
ضمناً حساب مالی و تاییدیه مناسب داشته باشید، سطح بالای دانش المانی خوبی برخوردار باشید و اینکه بتونید کارفرمایی پیدا کنید تا برای شغل مورد نظر اقدام بفرمایید.

1- با این سن تقریباً بهتره برای کار اقدام کنید.
2- پذیرش ممکنه اما ویزا گرفتن با این شرایط سخت خواهد بود.
3- در بالا عرض کردم
4- بهتره برای کشورهای مهاجر پذیر مانند کانادا، استرالیا یا دانمارک اقدام کنید.
5- عملاً دیگر اون دوران بسر اومده کیفیت زندگی همجا یکیه اما تمرکز جمعیت و کار در بخشهای غرب و جنوب المان گسترده شده است.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »