عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-10-2015, 03:02 PM
(01-10-2015, 02:40 AM)مهمان نوشته: سلام و تشکر از سایت خوبتون
من لیسانس و فوق لیسانس فیزیک ذرات دانشگاه سراسری سمنانم که معدل لیسانس 16.76 و فوق با احتساب پایان نامه که 19شدم17.23 هست.برای زبان دارم میخونم تا آیلتس بگیرم و مقاله هم دارم کار می کنم.با وجود مدرک زبان و حداقل دو isi شانس بردن بورسی که خود دولت کره میده رو دارم؟البته برای سال دیگه نه امسال.ممنون میشم راهنماییم کنید.

بله شانست خوبه. به نظرم بدنبال استاد بگرد چون اگر استادی رو پیدا کنید و قانع بشه به راحتی میتونی بورس بگیری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-10-2015, 03:04 PM
(30-09-2015, 05:17 PM)مهمان نوشته: من معدل ديپلم ١٩/٥٦ رو دارم و نمره ي ايلتس ٧ گرفتم . معمولاً گفته ميشه كه مدرك پيش دانشگاهى نيازى نيست ....در ضمن من يك طرح هم دارم كه متاسفانه نتونستم براى جشنواره خوارزمي بفرستم چون مهلتش تموم شده بود ايا اين طرح هم به من كمك ميكنه ؟ و در كل شما شانس بنده رو چه قدر ميدونيد؟ ممنونم از پاسخگوييتون

کی گفته نیاز نیست؟! در سیستم اموزشی ایران دوره پیش دانشگاهی اهمیت داره. بنابراین برای دوره لیسانس نیاز بهش دارید.
شانست خوبه اما خیلی برای بورس امیدوار نباشید در  پستهای قبلی به کرات گفتم بسیار رقابتیه.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین کیم سو هیون
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-10-2015, 02:51 PM
سلام خسته نباشید
من الان ترمد۶هستم و سال دیگه لیسانس میگیرم
میخواستم ببینم میتونم دوباره برای لیسانس اقدام کنم تو دانشگاهی تو کره ی جنوبی؟ 
و اینکه من میخوام بدون وقفه برم کره یعنی اینجا درسم تمومشد سریع برم اونجا از کی باید شروع کنم کارامو؟ 
من سالدیگه بهمن ماه درسم تموم میشه
و اینکه به نظرشما برای رشته های هنری بورس میدن؟ من خودم سه ماه دانشگاه ایهوا درس خونذم البته،زبان کره ای
و اینکه من داخل سایتا دیدم جزو مدارک زدن «at lest 2reccomendation letter"
منظورشون چیه دقیقا؟ و اینکه من اگه بخوام برای فوق اقدام کنم شانسم چطورس هست
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-10-2015, 07:56 AM
(25-10-2015, 02:51 PM)کیم سو هیون نوشته: سلام خسته نباشید
من الان ترمد۶هستم و سال دیگه لیسانس میگیرم
میخواستم ببینم میتونم دوباره برای لیسانس اقدام کنم تو دانشگاهی تو کره ی جنوبی؟ 
و اینکه من میخوام بدون وقفه برم کره یعنی اینجا درسم تمومشد سریع برم اونجا از کی باید شروع کنم کارامو؟ 
من سالدیگه بهمن ماه درسم تموم میشه
و اینکه به نظرشما برای رشته های هنری بورس میدن؟ من خودم سه ماه دانشگاه ایهوا درس خونذم البته،زبان کره ای
و اینکه من داخل سایتا دیدم جزو مدارک زدن «at lest 2reccomendation letter"
منظورشون چیه دقیقا؟ و اینکه من اگه بخوام برای فوق اقدام کنم شانسم چطورس هست

اگر بر زبان کره ای تسلط داری که مشکلی نیست. ممکنه با داشتن معدل خوب بورس هم بگیری.
زمان  اقدام برای لیسانس و بحث بورسش حوالی شهریور ماه هرسال از طریق سفارته.
اون مدرک هم در واقع برگه ی توصیه نامه است که توسط دو استاد برای شما ارائه میشه و باید از دو تا از استادت بگیری.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-11-2015, 12:21 AM
سلام دوست گرامی میخواستم ببینم من که الان ارم پیش دانشگاهی میخونم میتونم بعد از کنکورم بورس بگیرم بلافاصله یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-11-2015, 01:13 PM
(05-11-2015, 12:21 AM)مهمان نوشته: سلام دوست گرامی میخواستم ببینم من که الان ارم پیش دانشگاهی میخونم میتونم بعد از کنکورم بورس بگیرم بلافاصله یا نه؟

شدنش که بله. اما معدل بالا میخواد و همچنین بورس لیسانس بسیار سخت و رقابته. لظفاً فروم رو مطالعه کنید.
نقل قول  

آفلاین minho
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-11-2015, 12:10 AM
(01-10-2015, 02:40 AM)مهمان نوشته: سلام و تشکر از سایت خوبتون
من لیسانس و فوق لیسانس فیزیک ذرات دانشگاه سراسری سمنانم که معدل لیسانس 16.76 و فوق با احتساب پایان نامه که 19شدم17.23 هست.برای زبان دارم میخونم تا آیلتس بگیرم و مقاله هم دارم کار می کنم.با وجود مدرک زبان و حداقل دو isi شانس بردن بورسی که خود دولت کره میده رو دارم؟البته برای سال دیگه نه امسال.ممنون میشم راهنماییم کنید.

(01-10-2015, 03:02 PM)Shihan نوشته: بله شانست خوبه. به نظرم بدنبال استاد بگرد چون اگر استادی رو پیدا کنید و قانع بشه به راحتی میتونی بورس بگیری.

سلام و تشکر از پاسخ گویی شما.

با همین شرایط اگر بخواهم دوباره از فوق لیسانس که پیوسته به دکتری هست بخونم منظورم دوره های مستر _پی اچ دی هست آیا می تونم بورس مستقیم کره یا بورس تمام بگیرم؟می تونم استاد پیدا کنم تو دانشگاه کایست.
چه طور باید اقدام کنم برای سفارت کره؟ باید از قبل وقت بگیرم ؟شخص خاصی هست که بشه باهاش تماس گرفت و مدارک لازم را به صورت ترجمه باید به سفارت کره بدم؟
میشه کمی راهنماییم کنید؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-11-2015, 08:33 AM
(06-11-2015, 12:10 AM)minho نوشته: سلام و تشکر از پاسخ گویی شما.

با همین شرایط اگر بخواهم دوباره از فوق لیسانس که پیوسته به دکتری هست بخونم منظورم دوره های مستر _پی اچ دی هست آیا می تونم بورس مستقیم کره یا بورس تمام بگیرم؟می تونم استاد پیدا کنم تو دانشگاه کایست.
چه طور باید اقدام کنم برای سفارت کره؟ باید از قبل وقت بگیرم ؟شخص خاصی هست که بشه باهاش تماس گرفت و مدارک لازم را به صورت ترجمه باید به سفارت کره بدم؟
میشه کمی راهنماییم کنید؟

بله دوره combine هم میشه براش استاد و فاند پیدا بشه. اما برای دانشگاه KAIST باید رزومه خوبی داشته باشی. برای اقدام از طریق دانشگاه و سایت یا هماستادی که پیدا کردی میتونی اقدام کنی. بعد از گزفتن پذیرش و برگه مربوطه به سفارت مراجعه کنی.
پس اول باید سایت دانشگاه رو چک کنی و استاد پیدا کنی و مدارک مورد نیاز رو ارسال کنی.
نقل قول  

آفلاین minho
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-11-2015, 10:06 PM
(01-10-2015, 03:02 PM)Shihan نوشته: بله شانست خوبه. به نظرم بدنبال استاد بگرد چون اگر استادی رو پیدا کنید و قانع بشه به راحتی میتونی بورس بگیری.

(06-11-2015, 08:33 AM)Shihan نوشته: بله دوره combine هم میشه براش استاد و فاند پیدا بشه. اما برای دانشگاه KAIST باید رزومه خوبی داشته باشی. برای اقدام از طریق دانشگاه و سایت یا هماستادی که پیدا کردی میتونی اقدام کنی. بعد از گزفتن پذیرش و برگه مربوطه به سفارت مراجعه کنی.
پس اول باید سایت دانشگاه رو چک کنی و استاد پیدا کنی و مدارک مورد نیاز رو ارسال کنی.

خیلی ممنون از راهنماییتون
البته یه سوال دیگه
این دانشگاه چه طور دانشگاهی هست؟در رده خوبی قرار داره؟به زبان انگلیسی تدریس میشه یا فقط کره ای؟
Pukyong National University
Department of Physics
Busan, Busan, South Korea

استادی رو می شناسم و ممکنه بشه ازش پذیرش گرفت.
رزومه من قابل قبول هست و خود دانشگاه از نظر وزارت علوم قابل قبوله؟
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-11-2015, 08:44 PM
(06-11-2015, 10:06 PM)minho نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون
البته یه سوال دیگه
این دانشگاه چه طور دانشگاهی هست؟در رده خوبی قرار داره؟به زبان انگلیسی تدریس میشه یا فقط کره ای؟
Pukyong National University
Department of Physics
Busan, Busan, South Korea

استادی رو می شناسم و ممکنه بشه ازش پذیرش گرفت.
رزومه من قابل قبول هست و خود دانشگاه از نظر وزارت علوم قابل قبوله؟
بازم ممنون

دانشگاه رده متوسطه و زیر تایید وزارت علوم هم نیست. به نظرم دانشگاه اول این شهر رو انتخاب کنید Pusan National Universuty
هم اوازره بیشتری داره و هم تایید وزارت علوم.
اما در دانشگاه اول که فرمودی (اینجا) لیست اساتید فیزیک هست میتونی بپرسی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 49 بعدی »