عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر
آفلاین dani2020
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-10-2015, 01:32 PM
دوستان عزیزم 
من اوایل ابان تورنتو لند میکنم ، هنوز واسه اینکه چندشب اول و کجا بگذرونم سرگردونم . کسانیکیه اونجا لند کردند می تونید لطف کنید یکم اطلاعات بمن بدین 
و بعد هم واسه گواهینامه آیا ضروری ه که شهرک آزمایش برم چون عجله ای برای گرفتن گواهینامه تو تورنتو رو ندارم .
خیلی ممنون

NOC:2133
File number: 27 October
Medical received: 1st of Farvardin
Processing Started: 2015-7-13
Officer : dl

Pass Request: Sep 9th ,2015
 Landing : October 28, 2015 Toronto

نقل قول  

آفلاین sama79
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-10-2015, 11:16 AM
(02-10-2015, 01:32 PM)dani2020 نوشته: دوستان عزیزم 
من اوایل ابان تورنتو لند میکنم ، هنوز واسه اینکه چندشب اول و کجا بگذرونم سرگردونم . کسانیکیه اونجا لند کردند می تونید لطف کنید یکم اطلاعات بمن بدین 
و بعد هم واسه گواهینامه آیا ضروری ه که شهرک آزمایش برم چون عجله ای برای گرفتن گواهینامه تو تورنتو رو ندارم .
خیلی ممنون
دوست عزیز
اگر به همراه خانواده هستید بهتر یه هتل آپارتمان یا به اصطلاح کوندو بگیرید (همه امکانات اولیه زندگی مانند مبلمان وسایل آشپزخانه و ..را داره البته قبلش بهتر همه اینا رو مجددا ازشون سوال کنید) . اگه ماشین ندارید حتما دقت کنید که جایی که می گیرید نزدیک ایستگاه مترو باشه که البته گرونتر هم میشه .
اگه کارت اعتباری ندارید که بصورت آنلاین جایی رو بگیرید یه جستجوی اینترنتی انجام بدید یه سری شرکتهای ایرانی میاره که شنیدم در ایران هم بعضی هاشون دفتر دارند.
نقل قول  

آفلاین hooman_m
**
نقل قول

03-10-2015, 03:50 PM
دوستان مراحل گرفتن سابقه گواهینامه از شهرک آزمایش رو اگر ممکنه یکم توضیح بدید، من یه روز بیام تهران بگیرم. من امروز راهنمایی رانندگی شهرمون رفتم گفتند ما چنین نامه ای نمیدیم. باید یه سازمانی از ما بخواد تا ما جوابش رو بدیم. فکر کنم زیاد در جریان نبودند. در ضمن از اینکه اینجا پرسیدم عذر خواهی میکنم پست مرتبط با سوالم پیدا نکردم.

Fsw 2014, Noc code : 2131
  Sent to CIO: 10/15/2014, Received at CIO:10/21/2014, PER: 1/21/2015, AOR: 2/14/2015 Medical Requested: , 5/4/2015, Medical Results Received: 5/26/2015, Processing Started: 7/7/2015, Passport Requested: 07/17/2015
نقل قول  

آفلاین ju1361
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-10-2015, 11:51 AM
(03-10-2015, 03:50 PM)hooman_m نوشته: دوستان مراحل گرفتن سابقه گواهینامه از شهرک آزمایش رو اگر ممکنه یکم توضیح بدید، من یه روز بیام تهران بگیرم. من امروز راهنمایی رانندگی شهرمون رفتم گفتند ما چنین نامه ای نمیدیم. باید یه سازمانی از ما بخواد تا ما جوابش رو بدیم. فکر کنم زیاد در جریان نبودند. در ضمن از اینکه اینجا پرسیدم عذر خواهی میکنم پست مرتبط با سوالم پیدا نکردم.
بسیار ساده. یک روز تشریف میبرید شهرک آزمایش خط سبز رو دنبال میکنید. داخل سالن که رسیدید فکر میکنم باجه 9 بود.کارت ملی و گواهینامه رو میدید سوابق رو میگیرید.خیلی هم خلوته
نقل قول  

آفلاین angel_rs
**
نقل قول

13-10-2015, 08:42 AM
سلام دوستان
یک سوال دارم ، کسی اطلاع داره اگر در زمان ورود لیست اقلامی که بعدا میخواهیم بیاریم را ( فرم b4) را ارایه بدیم بعدا قادر به اضافه کردن به اون لیست هستیم یانه ؟ یعنی میتونیم دوباره فرم رو پر کنیم و به گمرک تحویل بدیم یا نه .

USER : ROSE
نقل قول  

آفلاین ali-n
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-10-2015, 10:39 AM
باسلام.
ببخشید، در پست های قدیمی دوستانی که به کانادا لند کردند، بعضیا گفته بودند که در فرودگاه از اونا فرم مروط به وسایلی که بعدا میخوان بیارن خواسته نشده و اونا هم چیزی بهشون ندادند. خب این دوستان بعدا اگه بخوان وسایلشون رو ببرند به مشکل بر نمی خورند؟
مورد دیگه اینکه در مورد لیست وسایل واقعا باید از تک تکشون عکس بگیریم؟ مثلا اینکه بگیم 2 تخته فرش 9 متری یا 2 عدد تابلو فرش کفایت نمیکنه؟ حتما باید عکس داشته باشیم و قیمت رو هم بگیم؟یا از تک تک وسایل دکوری باید عکس بگیریم و ارزش شون رو بنویسیم، اینکه کلی بگیم " وسایل دکوری" کفایت نمیکنه؟آخه ما هر قیمتی بگیم که واسه اونا قابل پیگیری و تشخیص نیست.
یعنی واقعا اینقدر حساس هستند سر این موارد؟یه کم نگران کننده است که آدم نتونه خب لیستش رو تهیه کنه و بعدا واسه بردن به مشکل بربخوره.
میشه لطفا دوستانی که بیشتر تجربه و اطلاعات دارند راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-10-2015, 07:02 AM
از بانک به بانک متغیر هست ولی اینطور که دیدم معمولا بعد از حدود 10 روز کارت اعتباری برای شما پست میشه. کارت نقدی سریع تر و حدود یک هفته زمان میبره.

(11-10-2015, 12:33 PM)hatef_8 نوشته: دوستان من میخوام برای 5 روز توی ونکوور لند کنم، میخواستم ببینم توی این مدت بعد از حساب باز کردن ، چه مدت طول میکشه که کارت اعتباری صادر بشه
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-10-2015, 10:29 AM
(15-10-2015, 10:39 AM)ali-n نوشته: باسلام.
ببخشید، در پست های قدیمی دوستانی که به کانادا لند کردند، بعضیا گفته بودند که در فرودگاه از اونا فرم مروط به وسایلی که بعدا میخوان بیارن خواسته نشده و اونا هم چیزی بهشون ندادند. خب این دوستان بعدا اگه بخوان وسایلشون رو ببرند به مشکل بر نمی خورند؟
مورد دیگه اینکه در مورد لیست وسایل واقعا باید از تک تکشون عکس بگیریم؟ مثلا اینکه بگیم 2 تخته فرش 9 متری یا 2 عدد تابلو فرش کفایت نمیکنه؟ حتما باید عکس داشته باشیم و قیمت رو هم بگیم؟یا از تک تک وسایل دکوری باید عکس بگیریم و ارزش شون رو بنویسیم، اینکه کلی بگیم " وسایل دکوری" کفایت نمیکنه؟آخه ما هر قیمتی بگیم که واسه اونا قابل پیگیری و تشخیص نیست.
یعنی واقعا اینقدر حساس هستند سر این موارد؟یه کم نگران کننده است که آدم نتونه خب لیستش رو تهیه کنه و بعدا واسه بردن به مشکل بربخوره.
میشه لطفا دوستانی که بیشتر تجربه و اطلاعات دارند راهنمایی کنند.

سلام و درود
من به شخصه لیستی ندادم. فقط در فرودگاه سوال کردن که آیا بعدا می خواهید چیزی بیارید؟ خیلی کلی گفتم وسایل شخصی، وسایل خونه و آشپزخانه و طلاهای خودم و دخترم. آفیسر هم همین ها رو روی فرمی که داخل هواپیما پر کرده بودم ثبت کرد. 
در ضمن، دوستان من و خانواده هاشون که به ونکوور سفر می کنن، هر چیزی خواستن آوردن و به مساله ای نخوردن، بدون اینکه لیست و عکس و قیمت اعلام کرده باشن. 
این تجربه من بود.

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-10-2015, 06:49 PM
(13-10-2015, 08:42 AM)angel_rs نوشته: سلام دوستان
یک سوال دارم ، کسی اطلاع داره اگر در زمان ورود لیست اقلامی که بعدا میخواهیم بیاریم را ( فرم b4) را ارایه بدیم بعدا قادر به اضافه کردن به اون لیست هستیم یانه ؟ یعنی میتونیم دوباره فرم رو پر کنیم و به گمرک تحویل بدیم یا نه .

سلام و درود
شما هر چیزی که منع قانونی نداشته باشه و در ظرفیت وزن تعیین شده توسط هواپیمایی باشه، می تونید در سفرها بعدی تون بیارید. 

موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-10-2015, 06:54 PM
(11-10-2015, 12:33 PM)hatef_8 نوشته: دوستان من میخوام برای 5 روز توی ونکوور لند کنم، میخواستم ببینم توی این مدت بعد از حساب باز کردن ، چه مدت طول میکشه که کارت اعتباری صادر بشه

سلام 
همون طور که mike عزیز گفتن بستگی به بانکتون داره.  اما RBC کارت اعتباری رو دو هفته ای پست کرد و در مورد دبت کارت هم، در همون لحظه افتتاح حساب، یک کارت موقت داد و یه هفته بعد که کارت اصلی اومد، کارت موقت به طور اتوماتیک،  از کار افتاد. 

موفق و سربلند باشید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 24 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 03:53 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی