عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-08-2015, 04:34 PM
(19-08-2015, 01:27 PM)aa11bb نوشته: سلام ببخشید برای من زبان کره ای خیلی سخته چکار کنم
وبرای رشته ی ریاضضضضضضی فیزیک یه دانشگاه بم معرفی کنید که برای همین رشته خوب باشه

سلام

نیازی نیست شما برای دوره کارشناسی بیاین کره.
لیسانس رو در ایران تحصیل کنید و بعدش واسه دوره های بالاتر تشریق ببرید کره
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین aa11bb
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-08-2015, 10:29 PM
(19-08-2015, 04:34 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام

نیازی نیست شما برای دوره کارشناسی بیاین کره.
لیسانس رو در ایران تحصیل کنید و بعدش واسه دوره های بالاتر تشریق ببرید کره

خوب من نمیتونم صبر کنم
نقل قول  

آفلاین ROXAN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-09-2015, 11:12 PM
سلام و تشکر بابت رسیدگی به پرسش ها
من کل تاپیک رو خوندم و متوجه شدم که به رشته پزشکی بورس تعلق نمیگیره
میخواستم بپرسم این بورس در مورد رشته دندان پزشکی و داروسازی چطوره؟
من در کنکور 94 در سهمیه ایثارگران رتبه 1000 رو گرفتم
و زبان کره ای هم در حد توپیک 2 هستم و امسال ازمون میدم.
معدل دیپلمم هم 18 و 16 صدم هست
میتونم ایلتس هم شرکت کنم
کمربند قرمز تکواندو هم دارم( شنیدم در بورس تاثیر داره )
میخواستم ببینم در این سه رشته میشه در سءول یا پوسان ادامه تحصیل بدم؟؟؟باید با سفارت در خواستمو مطرح کنم؟ ممنون میشم پاسخ بدین.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-09-2015, 04:48 PM
(13-09-2015, 11:12 PM)ROXAN نوشته: سلام و تشکر بابت رسیدگی به پرسش ها
من کل تاپیک رو خوندم و متوجه شدم که به رشته پزشکی بورس تعلق نمیگیره
میخواستم بپرسم این بورس در مورد رشته دندان پزشکی و داروسازی چطوره؟
من در کنکور 94 در سهمیه ایثارگران رتبه 1000 رو گرفتم
و زبان کره ای هم در حد توپیک 2 هستم و امسال ازمون میدم.
معدل دیپلمم هم 18 و 16 صدم هست
میتونم ایلتس هم شرکت کنم
کمربند قرمز تکواندو هم دارم( شنیدم در بورس تاثیر داره )
میخواستم ببینم در این سه رشته میشه در سءول یا پوسان ادامه تحصیل بدم؟؟؟باید با سفارت در خواستمو مطرح کنم؟ ممنون میشم پاسخ بدین.

شما معدل دوره دیپلم رو ذکر نکردی. اگر این رزومه مناسب در پرونده ات به همراه نمرات بالای زبان در اختیار داشته باشی ممکنه شانس داشته باشی. برای بورس لیسانس بهتره با سفارت تماس داشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-09-2015, 09:45 AM
سلام.من کارشناسی دانشگاه دولتی رشته امار با معدل 14:17 وکارشناسی ارشد رشته حسابداری با معدل 18 از دانشگاه ازاد علوم تحقیقات تهران دارم .کلاسای زبان کره ای رو از طریق سفارت میخوام شروع کنم.و نسبت به گرفتن تافل هم اقدام میکنم.ایا شرایطی واسه بورس گرفتن چه مستر و چه دکترا در کشور کره جنوبی را دارم ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-09-2015, 11:13 PM
(21-09-2015, 09:45 AM)مهمان نوشته: سلام.من کارشناسی دانشگاه دولتی رشته  امار با معدل 14:17  وکارشناسی ارشد رشته حسابداری با معدل 18 از دانشگاه ازاد علوم تحقیقات تهران دارم .کلاسای زبان کره ای رو از طریق سفارت میخوام شروع کنم.و نسبت به گرفتن تافل هم اقدام میکنم.ایا شرایطی واسه بورس گرفتن چه مستر و چه دکترا در کشور کره جنوبی را دارم ؟

شما برای رشته های علوم انسانی باید رزومه بهتری ارائه کنی البته شما از پروژه یا مقالات صحبتی نکردید اما اینها شانست رو برای گرفتن پذیرش در دانشگاههای خیلی خوب کم میکنه ، اما از طرفی چون زبان کره ای قراره تحصیل کنی شانس برای بورس ممکنه داشته باشی. بهتره قبل از اقدام نسبت به پیدا کردن استادی در زمینه مورد علاقه خودت در دانشگاهها اقدام کنی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-09-2015, 03:48 PM
با عرض سلام و خسته نباشيد ببخشيد من در مورد بورس اين كشور تحقيقات زيادي با مدرك ديپلم بالا كردم ولي جواب درستي به دست نياوردم...من مدرك زبان با نمره ي بسيار بالا دارم و دبيرستان تحصيل من تسزهوشان بوده و جز دانش اموزان برتر اين مدرسه بودم ...به نظر شما توانايي كسب بورسيه رو دارم ...ممنون ميشم اگه پاسخ بديد.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-09-2015, 04:46 PM
(30-09-2015, 03:48 PM)مهمان نوشته: با عرض سلام و خسته نباشيد ببخشيد من در مورد بورس اين كشور تحقيقات زيادي با مدرك ديپلم بالا كردم ولي جواب درستي به دست نياوردم...من مدرك زبان با نمره ي بسيار بالا دارم و دبيرستان تحصيل من تسزهوشان بوده و جز دانش اموزان برتر اين مدرسه بودم ...به نظر شما توانايي كسب بورسيه رو دارم ...ممنون ميشم اگه پاسخ بديد.

دوست عزیز

شما باید نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و سایر عناوین و گواهینامه ها تحصیلی را بهمراه نمره زبان رو پیش از شروع تحصیل به سفارت تحویل بدهید اگر در همه بخشها نمرات و معدل خوبی داشته باشی ممکنه شانس وجود داشته باشد اما نکته ای که وجود دارد اینست که در سالهای گذشته گرفتن بورس لیسنس بسیار رقابتی و محدود است.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-09-2015, 05:17 PM
من معدل ديپلم ١٩/٥٦ رو دارم و نمره ي ايلتس ٧ گرفتم . معمولاً گفته ميشه كه مدرك پيش دانشگاهى نيازى نيست ....در ضمن من يك طرح هم دارم كه متاسفانه نتونستم براى جشنواره خوارزمي بفرستم چون مهلتش تموم شده بود ايا اين طرح هم به من كمك ميكنه ؟ و در كل شما شانس بنده رو چه قدر ميدونيد؟ ممنونم از پاسخگوييتون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-10-2015, 02:40 AM
سلام و تشکر از سایت خوبتون
من لیسانس و فوق لیسانس فیزیک ذرات دانشگاه سراسری سمنانم که معدل لیسانس 16.76 و فوق با احتساب پایان نامه که 19شدم17.23 هست.برای زبان دارم میخونم تا آیلتس بگیرم و مقاله هم دارم کار می کنم.با وجود مدرک زبان و حداقل دو isi شانس بردن بورسی که خود دولت کره میده رو دارم؟البته برای سال دیگه نه امسال.ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 49 بعدی »