عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 65 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-07-2015, 08:39 PM
(24-07-2015, 12:31 AM)mehran65 نوشته: اگر منظورتون سایت http://www.daad.de/en  هستش
شرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم

ببین من خود رشته مکاترونیک رو پبدا نکردم اما در بعضی شاخه های رباتیک و اتوماسیون و کنترل میشه استاد پیدا کرد که زمینه تحقیقش به مکاترونیک نزدیک باشه دانشگاههای sigen , hamburg university & technology , Tu Dortmund , Aachen , اشاره کرد به نظرم با استادها و زمینه کاری دپارتمانهای برق و مکانیک و رباتیک و اتوماسیون بگرد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین رحیمیان 1387
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-07-2015, 09:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2015, 09:13 PM توسط رحیمیان 1387.)
سلام. همسر بنده دانشجوی مقطع دکتری در دانشگاه آزاد در رشته حسابداری مالی هستند.در مقطع کارشناسی و ارشد هر دو شاگرد اول دورشون بودن در رشته های مدیریت بازرگانی و مدیریت مالی دارای یک مفاله آی اس آی مشترک و چندین مقاله داخلی و سابقه تدریس پنج ساله در دانشگاه آزاد هستند.میخوام برای یکی از دانشگاهای گروه الف آلمان اقدام کنیم آیا شانسی داریم؟از کجا شروع کنیم؟سی وی و تمام مدارک ترجمه شدن.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-07-2015, 09:28 AM
(26-07-2015, 09:12 PM)رحیمیان 1387 نوشته: سلام. همسر بنده دانشجوی مقطع دکتری در دانشگاه آزاد در رشته حسابداری مالی هستند.در مقطع کارشناسی و ارشد هر دو شاگرد اول دورشون بودن در رشته های مدیریت بازرگانی و مدیریت مالی دارای یک مفاله آی اس آی مشترک و چندین مقاله داخلی و سابقه تدریس پنج ساله در دانشگاه آزاد هستند.میخوام برای یکی از دانشگاهای گروه الف آلمان اقدام کنیم آیا شانسی داریم؟از کجا شروع کنیم؟سی وی و تمام مدارک ترجمه شدن.

شانس برای رشته های مرتبط با علوم انسانی بدون داشتن نمره gre , Gmat و نمره زبان انگلیسی یا المانی و عدم ارائه کارهای پژوهشی ، و ارائه یه طرح پروپزال مناسب بسیار سخته، اما خب تلاش کردنش ضرری نداره.ضمناً بهتره بدنبال استاد و یا موقعیت خالی بگردید اما باز هم هرض میکنم برای گرفتن پذیرش بهمراه بورس باید سعی کنید رزومه خوبی ارائه کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-07-2015, 10:06 AM
(26-07-2015, 09:12 PM)رحیمیان 1387 نوشته: سلام. همسر بنده دانشجوی مقطع دکتری در دانشگاه آزاد در رشته حسابداری مالی هستند.در مقطع کارشناسی و ارشد هر دو شاگرد اول دورشون بودن در رشته های مدیریت بازرگانی و مدیریت مالی دارای یک مفاله آی اس آی مشترک و چندین مقاله داخلی و سابقه تدریس پنج ساله در دانشگاه آزاد هستند.میخوام برای یکی از دانشگاهای گروه الف آلمان اقدام کنیم آیا شانسی داریم؟از کجا شروع کنیم؟سی وی و تمام مدارک ترجمه شدن.
با سلام 
دوست عزیزم ولتاژ عزیز همه چی رو کامل گفتن . 
فقط من یه سوال دارم . میشه نام مجله ای که مقاله چاپ گردین رو ذکر فرمایید. چون فرمودید در isi چاپ کردین 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-07-2015, 03:41 AM
سلام و عرض ادب

1) معمولا زمان ددلاین برای دانشگاه های آلمان چه زمانیه؟
مثل آمریکا آخر پاییزه؟
2) اگر برای پاییز 2016 قصد ادامه تحصیل داشته باشی، باید تا ددلاین یعنی پاییز2015 مدرک آیلتس را گرفته باشی و بفرستی؟!!!!
3) از الان مناسبه با اساتید مکاتبه کنم یا زوده؟ زمان مناسب چه زمانیه چون من واقعا در گرفتن مدرک آیتلس تا پاییز امسال در حد 10% امید دارم!!!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-07-2015, 10:00 AM
(28-07-2015, 03:41 AM)Reza.S-R نوشته: سلام و عرض ادب

1) معمولا زمان ددلاین برای دانشگاه های آلمان چه زمانیه؟
مثل آمریکا آخر پاییزه؟
2) اگر برای پاییز 2016 قصد ادامه تحصیل داشته باشی، باید تا ددلاین یعنی پاییز2015 مدرک آیلتس  را گرفته باشی و بفرستی؟!!!!
3) از الان مناسبه با اساتید مکاتبه کنم یا زوده؟ زمان مناسب چه زمانیه چون من واقعا در گرفتن مدرک آیتلس تا پاییز امسال در حد 10% امید دارم!!!

1- برای دکتری ددلاین خاصی وجود نداره ، هر زمان از سال میتونی اقدام کنی.
2- خیر، چند ماه قبل از پایان ددلاین در 2016  هم میتونی بفرستی،
3- به نظرم در پیدا کردن استاد همیشه زمان هست، ضمن اینکه باید سطح زبانت خوب باشه تا بتونی از پس مصاحبه بر بیای
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
**
نقل قول

28-07-2015, 12:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-07-2015, 12:22 PM توسط Reza.S-R.)
(28-07-2015, 10:00 AM)Mr-Voltage نوشته: 1- برای دکتری ددلاین خاصی وجود نداره ، هر زمان از سال میتونی اقدام کنی.
3- به نظرم در پیدا کردن استاد همیشه زمان هست، ضمن اینکه باید سطح زبانت خوب باشه تا بتونی از پس مصاحبه بر بیای
مرسی از راهنمایی های همیشگی شما که دلگرمی بنده در اوج دوران استرس است...

راستش من قصد دارم برای کنکور دکترای ایران هم بخونم برای اسفند ماه ، برای همین روزانه 5 ساعت دروس منابع کنکور و 4 ساعت ربان انگلیسی مطالعه دارم که فشار زیادی بم میاره! چون میترسم همه وقتم را برای اپلای بذارم و هرچند رزومه ی خوبی دارم ولی آخرشم جوابی از استاد یا دانشگاهی نگیرم و هم ایران را از دست بدم هم اروپا...

1)به نظر شما اینکه بر روی 2 جا تمرکز کردم خوبه؟
2) پس آلمان که ددلاین نداره، میشه به عنوان مثال، مدارک رو به همراه مدرک زبان، اردیبهشت یا خرداد سال1395 ارسال کرد؟
( ببخشید ولی در پاسخی که برای بنده ارسال کردید، در جواب شماره 1 نوشتید ددلاینی وجود نداره ولی در چواب شماره 2 از ددلاین 2016 حرف زدین!! میشه توضیح بدین؟ ) 
3) بعد از جواب مثبت گرفتن از اساتید، معولا در کدام قسمت سایت مدارک اپلای را باید آپلود کرد؟یه قسمت در سایت دانشگاه است یا در سایت دانشکده؟ آخه من قسمت خاصی رو ندیدم تو سایتشون!
4) زبانم خوبه ولی نه در حد نمره ی 7 آیلتس!!
 به نظرتون اگه در اکتبر به بعد، مکاتبه را شروع کنم با توجه به اوج دوران ایمیل ها برای اساتید، به ضررم تموم نمیشه؟؟  منظورتون از (همیشه برای مکاتبه وقت هست) چیه؟ یعنی دانشجویی که از تابستان 2015 مکاتبات رو شروع کرده برای پاییز 2016 ، با دانشجویی که از بهار2016 تازه اقدام میکنه برای جلب نظر اساتید، فرقی ندارند؟!!
نقل قول  

آفلاین Reza.S-R
**
نقل قول

29-07-2015, 09:26 AM
(28-07-2015, 10:00 AM)Mr-Voltage نوشته: 1- برای دکتری ددلاین خاصی وجود نداره ، هر زمان از سال میتونی اقدام کنی.

با تحقیقاتی که جدیدا انجام دادم این سوالات هم اضافه میشه:
هرچند (شاید) دانشگاه های آلمان ددلاین خاصی برای مدارک نداشته باشه، ولی DAAD براه برسی رزومه و دادن فاند، قطعا ددلاین داره که تا اون زمان باید تمام مدارک از جمله آیتلس هم فرستاده بشه!

1) ددلاین DAAD برای اعزام پاییز2016 چه زمانیه معمولا؟ من تو سایتش چیزی پیدا نکردم.
2) این جریانی که میگن اتحاددیه اروپا برای دانشجویان خارجی فاند داره چیه از کجا باید جست و جو کرد؟
نقل قول  

آفلاین afrooz.a
**
نقل قول

29-07-2015, 05:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-07-2015, 05:06 PM توسط afrooz.a.)
سلام، من دانشجوی ترم چهارم ارشد ( ترم پایان نامه) هستم. 1- چه زمانی برای مکاتبه با استاد راهنما برای پذیرش مقطع دکترا در آلمان مناسبه؟ آیا الان دیر شده؟
2- رشته ی ارشدم مدیریت فناوری اطلاعات و موضوع پایان نامم، فناوری سبز و پایداری محیط زیسته. علاقه مندم توی این موضوعات واسه دکترا ادامه بدم. توی سایت داآد عناوین رشته ای با این موضوعات پیدا نمی کنم فقط کمی نزدیک به این موضوعات وجود داره!!!
3- احتمالا اسفندماه از پایان نامم دفاع میکنم. با توجه به اینکه حد زبان انگلیسیم متوسطه، زمان مناسب واسه یادگیری زبان و تقویتش کی هست؟ بنظرتون دیر شده؟
4- ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

30-07-2015, 09:44 AM
(29-07-2015, 09:26 AM)Reza.S-R نوشته: با تحقیقاتی که جدیدا انجام دادم این سوالات هم اضافه میشه:
هرچند (شاید) دانشگاه های آلمان ددلاین خاصی برای مدارک نداشته باشه، ولی DAAD براه برسی رزومه و دادن فاند، قطعا ددلاین داره که تا اون زمان باید تمام مدارک از جمله آیتلس هم فرستاده بشه!

1) ددلاین DAAD برای اعزام پاییز2016  چه زمانیه معمولا؟ من  تو سایتش چیزی پیدا نکردم.
2) این جریانی که میگن اتحاددیه اروپا برای دانشجویان خارجی فاند داره چیه از کجا باید جست و جو کرد؟

1- این مورد رو اینجا دقیق توضیح داده شده
2- تنها بورسهای مرجع اتحادیه اروپا فعلاً اراسموس و ماری کوری هست از باقی خبری ندارم. میتونی در خصوص اینها در گوگل جستجو کنی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 65 بعدی »