عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 347 348 349 350 351 352 353 354 355 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین millan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#3,501
09-07-2015, 03:26 PM
(09-07-2015, 02:07 PM)farshad123 نوشته: برادر حامد خوبی اخوی؟

فکر کنم یکم موضوع رو با گرفتن یارانه پیچش دادیم.
عزیزم یه کشور دیگه هر ساله به هر دلیلی یه دری باز کرده واسه گرفتن نیرو. شاید همین فردا بگه ما نیرو نمی خوایم. خلاص! کسی می تونه اعتراض کنه؟ اینکه شما باید نیرو بگیرید. وظیفتونه! باید همرو درست و (شیک و مجلسی) رو روال اقامت بدید!
مثل این میمونه یارو داره نذری میده، همه ریختن اقا چرا دیر غذا میدی؟! خوابمون گرفت!

عزیزم شما کافیه یه نگاه کنید به بچه هایی که سالهای قبل اقدام کردن و هنوز هیچی.
هر پرونده با هر پرونده فرق داره. دخترا معمولا زودتر جواب میگیرن واسه سکیوریتی چک. اونی که سربازی معافه چک کمتر. اونی که سابقه کارش پیچیده، چک بیشتر. همین چک کردنا هرکدوم شاید 2 هفته زمان ببره. شما یه دکتر اینجا میرید واسه مدیکال یه 20 روزی طول میده تا سابمیت شه. سفارت و سازمان های وابسته دیگه بدتر.
در ضمن وقتی یه نفر ایمیل میده و میگن تو بازه نرمال هستید، به چی میشه اعتراض کرد؟! اینکه بازه نرمال نیست؟!
و این هم مد نظر داشته باش که اینطور نیست بر اساس تایم پاس ریکویست کنن. اگه دقت کنی بیشتر به رشته ربط داره. تو هر بازه زمانی یه کد رشته پاس می گیره. واسه تنظیم ورود نیرو جدید به بازار کار.

میدونم استرس دارید و من هم مثل شما. ولی کارشون خوبه. اینارو گفتم شاید یکم ارامش ایجاد کنه.
مخلص.
با سلام من با نظر دوست عزیزمون کاملا موافقم اولا کیس های مختلف سرعت بررسی های متفاوتی دارد و ان ها هر پرونده رو با توجه به شرایط و مدارک ان پرونده بررسی می کنند مثلا در مورد رشته ترجمه بعضی از دوستان مدارکشون مورد قبول قرار گرفته ولی بعضی دیگر از این عزیزان به مصاحبه دعوت شده اند ولی ظاهرا همگی در یک رشته بوده اند و تقریبا مدارک مشابهی را ارایه کرده اند و با توجه به کارکرد هر افسر هر افسر تعداد پرونده های مشخصی رو داره و برای هر کدام یک بازه زمانی خاصی را در نظر می گیرد برای همین هر افسری که دقت کنید پرونئه هایی رو داره که خیلی سریع تا 180 روز برزسی کرده و بعضی ها رو 260 روزه بررسی و عده ای هم بالای 300 روز این دیگه به شانس ما بر می گرده در کدوم گروه باشیم ئر ثانی من در جریان اعتراض گروهی ار دوستان که سرمایه گداری کبک بودند که از سال 2010 تا 2012 فایل تشکیل داده بودند هستم که چندین بار به ویزا افیس انکارا به خاطر تاخیر با کمک دکتر..... که دفتر وکالت پ..... رو دارند اعتراض کرده ولی هیچ کمکی در سریع تر شدن بررسی پرونده ها نشد و پذرونده ها با همان روال همیشگی پیش رفته است
بنابراین صبور باشیم البته بسیار بسیار سخت و طاقت فرسا است وامیدوارم همگی در این راه پیروز باشیم
نقل قول  

آفلاین farshad123
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,502
09-07-2015, 04:32 PM
(09-07-2015, 03:11 PM)hamedm نوشته: ... من فک میکنم شما یه مقداری هنوز درگیر ذهنیت ایرانیتون نسبت به قضایای مختلف هستین . تو ایران ما عادت کردیم وقتی خلافی میکنیم ... . هیچ موقع عادت نداریم از حقوق خودمون دفاع کنیم

ای لایک ایت!
نقل قول  

آفلاین m_ashari2
**
نقل قول

امتیاز این پست: 11
#3,503
09-07-2015, 06:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-07-2015, 06:53 PM توسط m_ashari2.)
(09-07-2015, 03:11 PM)hamedm نوشته: من فک میکنم شما یه مقدار مسائل رو باهم قاطی کردی دوست اخوی !!!
اون کشور 25000 مهاجر خواسته برا سال 2014 . سیاست های اقتصادیش روی ورود مهاجرین میچرخه و رو تک تک مهاجراش حساب میکنه . پرونده های ما 1 بار چک شده تو کانادا و به ویزا آفیس انتقال داده شده (ویزا آفیس وظیفه اش کنترل پرونده از جهت سکیوریتی و سندیت داشتن سوابق کاری هست) نمیتونه بدون هیچ دلیل غیر منطقی شما رو ریجکت کنه چون کافیه شما شکایت کنی به cic و اونا نتونن cic رو قانع کنن . من فک میکنم شما یه مقداری هنوز درگیر ذهنیت ایرانیتون نسبت به قضایای مختلف هستین . تو ایران ما عادت کردیم وقتی خلافی میکنیم فقط بگیم نوکرم چاکرم خاک پاتم که افسر راهنمایی جریمه رو به حداقل برسونه . هیچ موقع عادت نداریم از حقوق خودمون دفاع کنیم چون اینجوری بارمون اوردند . چون بهمون یاد دادند که اگه با افسر کل کل کنی میتونه حتی ماشینتو راحت بخوابونه . اونم واسه این که قانون آخرش حق رو به افسر میده هیچ موقع مردم حقوقشون محترم شمرده نشده.

بگذریم از همه اینا . این پست رو دیروز پیش ارسال کردم که ببینم چند نفر هستند که با واقعیت امر آشنا ان و همدل میشن . الان دیدم اشتباهه که حتی خودمم اعتراض کنم . چون یه دست صدا نداره !

سلام دوست عزیز
من با وجودی که تا حد زیادی با کلیت حرف‌ شما موافقم، ولی بر این باورم که حرف شما برای شکایت دست جمعی و حتی اینکه افسر واقعا باید به CIC پاسخگو باشه موضوعیت نداره. دلایلم هم این‌ها هست:

1- سوابق سالهای پیش نشون داده که ویزا آفیس‌ها خیلی بی درو پیکر تر از این حرف‌ها هم عمل کردن و کسی کاری باهاشون نداشته و کمترین چیزی که برای اداره مهاجرت کانادا مهم بوده حقوق افرادی مثل ما بوده. به عنوان مثال درحالی که تعدادی از پرونده‌های سالهای پیش الان در کانادا حضور دارن، تعدادی دیگه از این پرونده‌ها به خاطر عملکرد کند برخی ویزا آفیس‌ها و انباشته شدن پرونده‌ها به صاحبانشون بعد از چندین سال برگشت داده شد و تنها توضیحی که داده شد این بود که backlog سنگین داریم و اگر مایلید دوباره اقدام کنید.
2- اگر قرار بود عدالت برقرار باشه، در سایت خود CIC ما شاهد عملکرد متفاوت از لحاظ پراسسینگ تایم برای ویزا آفیس‌های مختلف نبودیم. مثلا پرونده‌ی یکی از دوستان من که حدود 2 ماه قبل از من اقدام کرده بود و ایران هم زندگی نمی‌کنه به لندن ارجاع داده شد و هنوز بعد از گذر 300 روز خبری از درخواست مدیکال نیست که برای ویزا آفیس لندن این کاملا نرمال محسوب می‌شه.
3- پاریس در پاسخ به اعتراض‌های فردی که بچه‌ها داشتن حرفی کاملا منطقی زده، این که پرونده شما هنوز از زمان منطقی بررسی پرونده‌ها خارج نشده و حتی در پاسخ به یکی از دوستان که نامه بلند بالایی مشابه اعتراض شما نوشته بود، گفته بود که شما از ریز مواردی که برای ویزا آفیس مهم و قابل بررسیه مطلع نیستید پس لطفا پرونده خود را با دیگران مقایسه نکنید. البته من خودم هم حسی که در قبال این پاسخشون دارم اینه که می‌خوان از سرشون باز کنن چون ما داریم کاملا عملکرد متفاوت آفیسرها رو حس می‌کنیم.
4- در نهایت هم بنده مشکل اصلیم با خود مورد اعتراض می‌باشد. زمانی که ما اقدام می‌کردیم CIC در سایتش اعلام کرده بود که پرونده‌ها را به صورت first come, first served یا first in, first out بررسی می‌کنه و تا حدود زیادی هم به قول خودش در این زمینه پایبند باقی موند و ما دیدیم که PER ها برای بچه‌ها به نوبت میومد. ولی این ادعا هیچوقت در مورد ویزا آفیس‌ها نشده بود و به همین علت هم الان من احساس نمی‌کنم که قول یا قراری زیر پا گذاشته شده.

خیلی روده درازی کردم، من رو ببخشید ولی واقعا حس شما رو درک می‌کنم چون خود بنده هم حدود 260 روز هست که منتظرم و خبر جدیدی نمی‌گیرم که برام ناامید کننده است ولی یکی از کاربردهای این فروم همدردی هم هست. این حرف‌ها رو هم نزدم که بخوام ویزا آفیس رو با اداره‌جات ایرانی مقایسه کنم یا حتی نظر بدی نسبت به ویزا آفیس داشته باشم ولی این رو باید در نظر بگیریم که از لحاظ قانونی، یکسری حقوق شهروندی وجود داره و یکسری حقوق انسانی و ویزا آفیس در قبال ما صرفا دو مسئولیت بیشتر نداره، یکی اینکه حقوق انسانی رو در مورد ما رعایت کنه و دیگری اینکه بابت سرویسی که هزینه‌اش رو پرداخت کردیم و شرایطش رو بهمون گفتن، خدمات ارائه بده ولی برخی مواقع انتظاری که ما ازشون داریم در محدوده حقوق شهروندی می‌گنجه. منظورم این نیست که این انتظار شما در این محدوده می‌گنجه ولی این حرف رو به صورت کلی گفتم چون بعضا انتظارات دوستان در این حدوده.
به این امید که به زودی همه‌ی ما به حقوق شهروندی دست پیدا کنیم.
نقل قول  

آفلاین lili432
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,504
09-07-2015, 09:49 PM
سلام دوستان عزیز
واقعا از صمیم قلب برای دوستان پاس شده خوشحالم
انشاله بقیه هم این طعم شیرین رو بچشن
متاسفانه من اصلا به ss دسترسی ندارم چون با گوشی فقط میام. دوستان کسی میدونه که ct چقدر بعد از اپدیت و مدیکال پروسس استارد و پاس میکنه?
الان ما دقیقا دو ماه از اپدیت و مدیکال میگذره و کلا 260 روز از ارسال مدارک .... خواهش میکنم یه تخمینی با توجه به روند بچه های قبل بنویسین که یه ذره ازین حالت انتظار دربیایم.
سپاس
نقل قول  

آفلاین amaleki
**
نقل قول

#3,505
09-07-2015, 10:30 PM
دوستان لطف می کنید اگر شرکت مطمین پیک اپ ویزا به من معرفی کنید. ممنون می شم
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#3,506
09-07-2015, 10:36 PM
(09-07-2015, 09:49 PM)lili432 نوشته: سلام دوستان عزیز
واقعا از صمیم قلب برای دوستان پاس شده خوشحالم
انشاله بقیه هم این طعم شیرین رو بچشن
متاسفانه من اصلا به ss دسترسی ندارم چون با گوشی فقط میام. دوستان کسی میدونه که ct چقدر بعد از اپدیت و مدیکال پروسس استارد و پاس میکنه?
الان ما دقیقا دو ماه از اپدیت و مدیکال میگذره و کلا 260 روز از ارسال مدارک .... خواهش میکنم یه تخمینی با توجه به روند بچه های قبل بنویسین که یه ذره ازین حالت انتظار دربیایم.
سپاس

سلام، الان به جز کسانی که تک و توک جلوتر از بقیه پروندشون پیش رفته، بین 80 تا 105 روز PS می کنه و بعدش کمتر از 1 ماه پاس ریکوئست می کنه.
نقل قول  

آفلاین lili432
**
نقل قول

#3,507
09-07-2015, 10:55 PM
خیلی ممنون
یعنی به نظرتون زیر ده ماه میشه یا بالاتر باید انتظارش رو داشته باشیم
نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

#3,508
09-07-2015, 11:24 PM
(09-07-2015, 10:55 PM)lili432 نوشته: خیلی ممنون

دوست عزیز امیدوارم زودتر انتظار شما و همه دوستان دیگه به پایان برسه. ولی این موضوع خیلی دقیق نیست که کسی بتونه به شما پاسخ قطعی بده. طبق همون جدول دوستانی بودن که بالای 10 ماه کارشون طول کشیده و البته زمان کمتر از اون هم داشتیم.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین gilay
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#3,509
09-07-2015, 11:30 PM
به جون خودم این دیگه واقعیه!
یکی از دوستان دلی به نام s_milad_kha  تو SS زده که پاس شده.
فقفط و فقط هم  dl بوده آفیسرش.

275 روزه

ناک 2131
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#3,510
09-07-2015, 11:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-07-2015, 12:13 AM توسط f_goo.)
(09-07-2015, 10:55 PM)lili432 نوشته: خیلی ممنون
خواهش می کنم. شما از تاریخ آپدیتتون با آماری که دادم حساب کنین قابل اطمینان تره. البته این عددها مربوط به حالت نرمال قضیه و همچنین طبق پرونده های قبلی هست و خودتون دیگه حتما بهتر می دونین ممکنه بیشتر و یا کمتر طول بکشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 347 348 349 350 351 352 353 354 355 ... 546 بعدی »