عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا
آفلاین Iman.S
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-06-2015, 03:20 PM
دوستان تقریبا سایت هر دانشگاهی رو که بنده تا حالا چک کردم یکی از شرایط پذیرشش اپلای نکردن در هیچ رشته و دانشگاه دیگری هست. پس جریان این لیست انتخاب رشته که سفارت برای صدور ویزا میخواد چیه؟
آخه اگر نشه برای بیشتر از یک دانشگاه اپلای کرد که کار خیلی سخت میشه و ممکنه در صورت عدم پذیرش وقتی برای اپلای در جاهای دیگه نمونه.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-06-2015, 09:34 PM
(21-06-2015, 03:20 PM)'Iman.S' نوشته: دوستان تقریبا سایت هر دانشگاهی رو که بنده تا حالا چک کردم یکی از شرایط پذیرشش اپلای نکردن در هیچ رشته و دانشگاه دیگری هست. پس جریان این لیست انتخاب رشته که سفارت برای صدور ویزا میخواد چیه؟
آخه اگر نشه برای بیشتر از یک دانشگاه اپلای کرد که کار خیلی سخت میشه و ممکنه در صورت عدم پذیرش وقتی برای اپلای در جاهای دیگه نمونه.

من همچین موردی رو ندیدم. برای مفاطع ارشد و دکتری که هر تعداد می خواستی اپلای میکردی و تنها اونی که مطمئن بودی قراره بری و تحصیل کنی رو برگه ادمیشن به سفارت می دادید. حالا در خصوص لیسانس اطلاعی ندارم اما بعید میدونم فقط یک مورد باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

22-06-2015, 01:27 AM
(21-06-2015, 09:34 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
من همچین موردی رو ندیدم. برای مفاطع ارشد و دکتری که هر تعداد می خواستی اپلای میکردی و تنها اونی که مطمئن بودی قراره بری و تحصیل کنی رو برگه ادمیشن به سفارت می دادید. حالا در خصوص لیسانس اطلاعی ندارم اما بعید میدونم فقط یک مورد باشه.

تعداد فایل های PDF که حاوی اطلاعات پذیرش دانشگاههای مختلف هستند خیلی زیاد شده و با مراجعه به اونها گیج شدم مخصوصا وقتی با جمله زیر در سایت دانشگاه پیزا روبرو شدم فهمیدم حق با شماست و مشکل از کج فهمی من از این جمله هست:
You may apply to only one Italian university and for only one Degree Programme
البته در متن زیر توجه کنید به قوانینی که انستیتوی طراحی اروپا IED برای تحصیل در مقطع کارشناسی در ایتالیا وضع کرده. حالا گیج شدم که آیا این قانون دانشگاه تا دانشگاه فرق داره؟(اینطور که IED بیان کرده باید کل دانشگاها باشه)
جستجو برای پیدا کردن مصداق های بیشتر مابین فایل هایی که دانلود کردم ادامه داره و چون تسلط زیادی به ایتالیایی ندارم کمی مشکل هست.
اما در هر صورت با وجود این دو مصداق اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.خصوصا درمورد IED
ENTRY REQUIREMENTS SET BY THE ITALIAN MINISTRY OF EDUCATION, UNIVERSITY AND RESEARCH
In order to be eligible for admission to a 1st Level Academic Diploma*, leading to an academic degree awarded by the Italian Ministry of Education, University and Research (MIUR) students must:
• hold a Secondary School Diploma that:
a. satisfies the requirements to enter university education in the awarding country
b. was conferred on completion of min. 12 years of previous global schooling**
• be proficient in the language of the chosen course (Italian/English);
• not be enrolled to any other course in any other Academy or University;
• be 18 years old by the end of the year in which the course starts***;
• comply with Admission and Enrollment procedures;

نقل قول  

آفلاین netpc30
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-06-2015, 02:40 PM
سلام
من تا حدود اواخر بهمن سال جاری مدرک فوق دیپلم در رشته کامپیوتر - نرم افزار میگیرم ، و بعد از اون قصد دارم تا برای ادامه تحصیل در رشته it در یکی از دانشگاه های ایتالیا اقدام کنم ، از اونجایی که اینجا رشته نرم افزار رو هیچ علاقه ای بهش نداشتم و البته بی هدفی و مشکلات زندگی و مالی نمره هام چیزی در حد افتضاحه ، اما اینجا سابقه 6 ساله کاری در زمینه تعمیرات کامپیوتر و پرینتر دارم حالا میخوام ببینم با این شرایط میتونم برای ادامه تصپحصیل در مقطع لیسانس در ایتالیا اقدام کنم ،
اگر بله که اول از کجا باید شروع کنم ، و چطوری دانشگاهم رو انتخاب کنم و آیا منبعی سراغ دارین که من بتونم اطلاعات آپدیت و مستند پیدا کنم یعنی از اول که اینجا کارم رو شروع میکنم تا روزی که وارد خاک ایتالیا میشم و هزینه های زندگی ، ساعت های کلاس ها راهنمایی پیدا کردن کار و تمام سوالاتی که ممکنه برام پیش بیاد
ممنون میشم اگر کمکم کنین
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2015, 08:42 PM
(22-06-2015, 02:40 PM)netpc30 نوشته: سلام
من تا حدود اواخر بهمن سال جاری مدرک فوق دیپلم در رشته کامپیوتر - نرم افزار میگیرم ، و بعد از اون قصد دارم تا برای ادامه تحصیل در رشته it  در یکی از دانشگاه های ایتالیا اقدام کنم ، از اونجایی که اینجا رشته نرم افزار رو هیچ علاقه ای بهش نداشتم و البته بی هدفی و مشکلات زندگی و مالی  نمره هام چیزی در حد افتضاحه ، اما اینجا سابقه 6 ساله کاری در زمینه تعمیرات کامپیوتر و پرینتر دارم حالا میخوام ببینم با این شرایط میتونم برای ادامه تصپحصیل در مقطع لیسانس در ایتالیا اقدام کنم ،
اگر بله که اول از کجا باید شروع کنم ، و چطوری دانشگاهم رو انتخاب کنم و آیا منبعی سراغ دارین که من بتونم اطلاعات آپدیت و مستند پیدا کنم یعنی از اول که اینجا کارم رو شروع میکنم تا روزی که وارد خاک ایتالیا میشم و هزینه های زندگی ، ساعت های کلاس ها راهنمایی پیدا کردن کار و تمام سوالاتی که ممکنه برام پیش بیاد
ممنون میشم اگر کمکم کنین

شما بهتره دوره ایتالیایی بگذرونی سپس اقدام کنید زیرا بیشتر دوره ها در لیسانس به ایتالیایی برگزار میشه. اکثر سوالات شما در فروم وجود داره میتونی بهش دقت کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین netpc30
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-06-2015, 10:57 PM
(22-06-2015, 08:42 PM)Mr-Voltage نوشته: شما بهتره دوره ایتالیایی بگذرونی سپس اقدام کنید زیرا بیشتر دوره ها در لیسانس به ایتالیایی برگزار میشه. اکثر سوالات شما در فروم وجود داره میتونی بهش دقت کنید.

بله ولی انقدر مطالب اینجوری خوندم تو این سه هفته که گیج شدم هر کس یه چیزی میگه اکثرا هم آپدیت نیستن اینه که گفتم بذار یجایی بپر سم دیدم شما از همه اطلاعاتتون بیشتره این بود که اینطوری پرسیدم 
باز هم ممنون حالا نگاه میکنم اگه مشکلی بود مزاحمتون میشم
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

25-06-2015, 01:06 AM
(22-06-2015, 02:40 PM)netpc30 نوشته: سلام
من تا حدود اواخر بهمن سال جاری مدرک فوق دیپلم در رشته کامپیوتر - نرم افزار میگیرم ، و بعد از اون قصد دارم تا برای ادامه تحصیل در رشته it  در یکی از دانشگاه های ایتالیا اقدام کنم ، از اونجایی که اینجا رشته نرم افزار رو هیچ علاقه ای بهش نداشتم و البته بی هدفی و مشکلات زندگی و مالی  نمره هام چیزی در حد افتضاحه ، اما اینجا سابقه 6 ساله کاری در زمینه تعمیرات کامپیوتر و پرینتر دارم حالا میخوام ببینم با این شرایط میتونم برای ادامه تصپحصیل در مقطع لیسانس در ایتالیا اقدام کنم ،
ممنون میشم اگر کمکم کنین

ایران جزو معدود کشورهایی است که سازمان Unitalia در اون نماینده داره.از طریق این سازمان میتونی مشاوره بگیری دوست عزیز که راه تماسش هم در سایت مدرسه ایتالیایی هست.
این یک شانس خیلی خوب هست برای متقاضیان ایتالیا که میتونن از یه سازمان مورد تایید دولت ایتالیا در خود ایران و به صورت حضوری مشاوره بگیرند.اکثر کشورها چنین امکانی رو در ایران ندارند.هزینه ش هم به نسبت موسسات خصوصی بسیار بسیار ناچیز هست.(50 یورو)

اتفاقا چیزی که به عنوان وظیفه این سازمان تعریف شده دقیقا با خواسته شما مطابقت داره، یعنی راهنمایی و حمایت دانشجو از خاک کشورش تا زمانی که به ایتالیا میرسد.
http://www.uni-italia.it/
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

29-06-2015, 10:31 PM
این  Certificate(s) of university entrance qualification (for Bachelor’s) که برای پذیرش در بعضی از دانشگاههای ایتالیا لازم هست و در تاپیک الفا تست ازش یاد شد، آیا همون پذیرش در کنکور هست؟ و اینکه از کجا میتونیم این گواهی رو بگیریم؟ و آیا باید ترجمه بشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

30-06-2015, 09:14 AM
(29-06-2015, 10:31 PM)Iman.S نوشته: این  Certificate(s) of university entrance qualification (for Bachelor’s) که برای پذیرش در بعضی از دانشگاههای ایتالیا لازم هست و در تاپیک الفا تست ازش یاد شد، آیا همون پذیرش در کنکور هست؟ و اینکه از کجا میتونیم این گواهی رو بگیریم؟ و آیا باید ترجمه بشه؟

مراجعه به سازمان سنجش و یا اموزش و پرورش منطقه خودت.
نقل قول  

آفلاین Iman.S
نقل قول

04-07-2015, 02:28 AM
برای آشنایی با نحوه ی پذیرش و ثبت نام، در سایت دانشگاه IUAV  اقدام به ثبت نام آنلاین کردم.
 - آیا این کار برای پذیرش واقعی در آینده مشکلی ایجاد میکند؟ تنها یک مرحله از ثبت نام باقی مانده و آن Pagamenti است و مبلغ آن هم 40 یورو است.

- پس انجام این ثبت نام یا در واقع پیش ثبت نام، امتحانی مشخص شده که محلSanta Marta ex Cotonificio آن میباشد. چون زبان ایتالیایی بود و من تسلط چندانی نداشتم خودم درست متوجه نشدم چکار کردم. یعنی با این ثبت نام سفارت ویزا میده که بریم اونجا امتحان بدیم؟ 

- با توجه به اینکه برای ثبت نام غیر از اظهارات شخصی من هیچ مدرک دیگری خواسته نشد، آیا قبولی در این امتحان به منزله ی پذیرش و ورود به دانشگاه است؟

- روش پرداخت هزینه امتحان یعنی همان  یورو، MAV عنوان شده. میشه یه توضیح مختصر بدین؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 21 بعدی »