عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 295 296 297 298 299 300 301 302 303 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین arioubarzan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,981
11-06-2015, 01:18 PM
(11-06-2015, 01:05 PM)'Andre' نوشته: توجه
دوستان عزیز، پیرو مسائلی که اخیراً مبنی بر مطرح کردن تشویق کردن، نگرانی، تبریک و سایر مسائلی که در این تاپیک و تاپیکهای مرتبط با مهاجرت به کانادا مطرح شد. تاپیک جدیدی ایجاد کردم که بسیار مناسب برای اینگونه گفتگو هاست و با ارسال موارد یاد به این تایپک کمک کرده اید که نظم بیشتری در فروم داشته باشیم.
لطفا پیش از ارسال پست به این تاپیک، پست اول رو مطالعه کنید.

آندره عزیز، زحمت شما رو زیر سوال نمی برم، اما این تاپیک بر خلاف تاپیک هایی مثل: نحوه گرفتن ویزا از آنکارا، یا اولین روزهای ورود به کانادا، یا تاپیک هایی که راجع به کاریابی یا شهرهای خاص امیدوارم باشه یا ایجاد کنیم، به نظرم این تاپیک، طول عمر مشخصی داشته باشه و از اونجا که اینتیک 2014 آخرین سری از ارسال مدارک و لیست شغلی بود، برای عزیزانی که با هم اپلای کردند کاربرد داره.
اینست که با توجه به اینکه از کسایی که اپلای کردن، شاید نصفشون پاس ریکویست شدن،و سوالات مطرح شده عمدتا بر بازه همین نگرانی از نرسیدن ویزا یا اپدیت و تبریک میچرخه، اینست که به نظرم پیک کاربرد این تاپیک تا زمستون امسال حداکثر باشه و چطوره که تبریک ها و گفتگوهای راجع به این موضوع هم در همین تاپیک بیان بشه؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#2,982
11-06-2015, 01:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2015, 02:26 PM توسط Andre.)
(11-06-2015, 01:18 PM)'arioubarzan' نوشته:
آندره عزیز، زحمت شما رو زیر سوال نمی برم، اما این تاپیک بر خلاف تاپیک هایی مثل: نحوه گرفتن ویزا از آنکارا، یا اولین روزهای ورود به کانادا، یا تاپیک هایی که راجع به کاریابی یا شهرهای خاص امیدوارم باشه یا ایجاد کنیم، به نظرم این تاپیک، طول عمر مشخصی داشته باشه و از اونجا که اینتیک 2014 آخرین سری از ارسال مدارک و لیست شغلی بود، برای عزیزانی که با هم اپلای کردند کاربرد داره.
اینست که با توجه به اینکه از کسایی که اپلای کردن، شاید نصفشون پاس ریکویست شدن،و سوالات مطرح شده عمدتا بر بازه همین نگرانی از نرسیدن ویزا یا اپدیت و تبریک میچرخه، اینست که به نظرم پیک کاربرد این تاپیک تا زمستون امسال حداکثر باشه و چطوره که تبریک ها و گفتگوهای راجع به این موضوع هم در همین تاپیک بیان بشه؟

این تاپیک جدید در راستای این مساله ایجاد شد که یکی از دوستان دو پستی رو به شعرسرایی اختصاص داده بود که به دوستان انگیزه بده که از نظر من حرکت شایسته‌ای بود. این تایپک جدید در واقع مکمل این تاپیکه و مجال رو باز میکنه که راجع به نگرانی ها، خوشی‌ها و سایر مسائلی که به پدیده مهاجرت مربوطه رو بشه اونجا عنوان کرد. تا به امروز پیام های تبریک از تاپیک فعلی حذف نشدن، در صورتی که در قوانین هست که از کلید امتیاز استفاده کنید و پیام تبریک هم در کادر مربوطه بنویسید. چون هدف کمک کردنه، اینطور مسائل سختگیری آنچنانی ‌ای نمیشه ولی همچنان توصیه میکنم که موارد هر تاپیک رو در تاپیکهای مناسب ارائه کنید.

.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,983
11-06-2015, 04:30 PM
سه کاربر محترم Rezayaya، YASHIN و Negarar که بالای لیست دوستانی هستند که مدیکالشون رسیو شده، آیا تو فروم تشریف دارن؟ اگر هستند یا اگر دوستان خبری ازشون دارن، هنوز پراسس استارتد نشدن؟ ایمیل نزدن؟
نقل قول  

آفلاین ak_carrera
**
نقل قول

#2,984
11-06-2015, 10:13 PM
]-->According to the information available in your file, it appears that your experience as a “Production Manager” is not credible.

The documents and/or information are therefore required to complete your application for permanent residence in Canada :

- Explain why you have been hired as a “Manager” right after your studies in 2005 without any previous experience in Management.

- The list of all employers working in the company, as submitted by your employer to the authorities of ministry of Finance for tax purposes.

سلام دوستان ، خیلی خوشحالم که به جمعتون پیوستم، این اپدیت دومی هستش که از من خواستن نظرتون چیه، فکر میکنید اگه بگم که شرکت خانوادگی هست، و کالک کارخونه پدرم هست ، مشکلی ایجاد میکنه؟
نقل قول  

آفلاین nasir1112
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,985
12-06-2015, 12:21 PM
سلام به همه دوستان،
من همون ورشویی بیچاره ام که توی این همه پرونده گویا پرونده ام اشتباهی رفته بود ورشو! 
حالا یه اتفاق جالبتر افتاده پرونده ام رفته آنکارا[img]images/smilies/confused.gif[/img][img]images/smilies/huh.gif[/img]
من فکر کنم چون قبلا یه ویزای توریستی کانادا از آنکارا گرفتم این اتفاق افتاده باشه برام، در هر صورت از من این آپدیتا رو خواسته
و تازه اسم آفیسر به شکل کامل بالای توی سابجکت ایمیل هستش که ایرانیم هست[img]images/smilies/confused.gif[/img]
نقل قول:[size=10pt]- [/size]Detailed Curriculum Vitae, including:
 * List of all your past and current employers 
 * Full name of each company/organization in English and Farsi
 * If the company is private or public
 * Main services/goods/products of company 
 * Main clientele 
 * Countries of export/import, goods/services imported/exported, if applicable
 * A list of your titles and duration spent in each position
 * A list of duties performed and projects completed · Complete the attached military table for yourself. Please ensure all columns are completed with no gaps. This form must be completed in detail.
· Provide the organization chart for the company.

· Updated reference letter from your Iranian employer clearly identifying your position, salary and duties and responsibilities - The reference letter should have contact name of signatory, position and contact details.

· Military service card and military service background record or proof of military service exemption for yourself.
نظرتون چیه میشه راهنمایی کنید.

FSW 2014, NOC:0113, Received at CIO:12/19/2014, PER:03/07/2015, Ankara Visa Office, Processing Start: 06/11/2015 ,First Update Request:06/12/2015, Medical Request: 09/11/4015, Passport Request:10/20/2015
نقل قول  

آفلاین Shahram86
**
نقل قول

#2,986
12-06-2015, 12:21 PM
(11-06-2015, 10:13 PM)ak_carrera نوشته: ]-->According to the information available in your file, it appears that your experience as a “Production Manager” is not credible.

The documents and/or information are therefore required to complete your application for permanent residence in Canada :

- Explain why you have been hired as a “Manager” right after your studies in 2005 without any previous experience in Management.

- The list of all employers working in the company, as submitted by your employer to the authorities of ministry of Finance for tax purposes.

سلام دوستان ، خیلی خوشحالم که به جمعتون پیوستم، این اپدیت دومی هستش که از من خواستن نظرتون چیه، فکر میکنید اگه بگم که شرکت خانوادگی هست، و کالک کارخونه پدرم هست ، مشکلی ایجاد میکنه؟
سلام اينكه بگيد شركت خانوادگي هست به خودي خود مشكلي ايجاد نمي كنه ولي اگر اين را هم بگيد سوال دوستان جواب داده نشده و مشكلي رو حل نمي كنه بهتر اينه كه بگيد در مدت تحصيل كار مي كرديد حالا به صورت كار آموز يا هر چي كه بشه تو جيح كرد كه شما قبل از اين سمت كاري مي كرديد
نقل قول  

آفلاین el_kiani2
**
نقل قول

#2,987
12-06-2015, 12:57 PM
(12-06-2015, 12:21 PM)'nasir1112' نوشته: سلام به همه دوستان،
من همون ورشویی بیچاره ام که توی این همه پرونده گویا پرونده ام اشتباهی رفته بود ورشو! 
حالا یه اتفاق جالبتر افتاده پرونده ام رفته آنکارا[img]images/smilies/confused.gif[/img][img]images/smilies/huh.gif[/img]
من فکر کنم چون قبلا یه ویزای توریستی کانادا از آنکارا گرفتم این اتفاق افتاده باشه برام، در هر صورت از من این آپدیتا رو خواسته
و تازه اسم آفیسر به شکل کامل بالای توی سابجکت ایمیل هستش که ایرانیم هست[img]images/smilies/confused.gif[/img]

به نظر من اصلا به ویزا افیس توجه نکنید شما تمرکزتون را بزارید توی نوشتن Cv با جزییاتی که گفته در مورد چارت سازمانی یادمه یکی از دوستان هم قبلا تهیه کردند توی همین فروم 
اما اگه خیلی نگران هستید میتونید ایمیل بزنید انکارا و بگید که من ایمیل aor از ورشو دریافت کردم  و دلیل دریافت نامه ی اپدیت از انکارا را بپرسید و حتما اشاره کنید که میخواین مطمین بشید که اشتباهی نشده که موارد خواسته شده را هرچه زودتر تهیه کنید
نقل قول  

آفلاین nasir1112
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,988
12-06-2015, 01:27 PM
(12-06-2015, 12:57 PM)'el_kiani2' نوشته:
به نظر من اصلا به ویزا افیس توجه نکنید شما تمرکزتون را بزارید توی نوشتن Cv با جزییاتی که گفته در مورد چارت سازمانی یادمه یکی از دوستان هم قبلا تهیه کردند توی همین فروم 
اما اگه خیلی نگران هستید میتونید ایمیل بزنید انکارا و بگید که من ایمیل aor از ورشو دریافت کردم  و دلیل دریافت نامه ی اپدیت از انکارا را بپرسید و حتما اشاره کنید که میخواین مطمین بشید که اشتباهی نشده که موارد خواسته شده را هرچه زودتر تهیه کنید

ممنون از جوابتون
فقط انتهای ایمیل این جمله اومده:
Your file in being processed in Ankara.
فکر کنم بهتر باشه نپرسم چرا آنکارا، اینجور سوالات باعث تاخیر بیشتر میشه!!!!!! مطمئنا پرونده من اشتباهی رفته بود ورشو.
اگه کسی از دوستان درباره نحوه تهیه چارت سازمانی اطلاعاتی داره بفرسته برام ممنون میشم

FSW 2014, NOC:0113, Received at CIO:12/19/2014, PER:03/07/2015, Ankara Visa Office, Processing Start: 06/11/2015 ,First Update Request:06/12/2015, Medical Request: 09/11/4015, Passport Request:10/20/2015
نقل قول  

آفلاین ak_carrera
**
نقل قول

#2,989
12-06-2015, 01:32 PM
(12-06-2015, 12:21 PM)Shahram86 نوشته: سلام اينكه بگيد شركت خانوادگي هست به خودي خود مشكلي ايجاد نمي كنه ولي اگر اين را هم بگيد سوال دوستان جواب داده نشده و مشكلي رو حل نمي كنه بهتر اينه كه بگيد در مدت تحصيل كار مي كرديد حالا به صورت كار آموز يا هر چي كه بشه تو جيح كرد كه شما قبل از اين سمت كاري مي كرديد

خوب اگه بگم کاراموز بودم ولی تو اسکجوال ننوشتم که کار اموز بودم ، چون بیمه من از همون 2005 بوده، مشکل ایجاد نمیشه؟
نقل قول  

آفلاین ak_carrera
**
نقل قول

#2,990
12-06-2015, 01:40 PM
خودم نظرم اینه که بگم کار اموز بودم اونجا تو طول مدت تحصیل، ولی نمی دونم بگم کارخونه ماله پدرم بوده یا نه؟ نمی دونم اگه بگم مالک پدرم بود بیشتر این قضیه قابل دفاع هست یا نه؟ یا امکان داره این قضیه کل سابقمو ببره زیر سئوال؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 295 296 297 298 299 300 301 302 303 ... 546 بعدی »