عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن
آفلاین mehdi2300
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-05-2015, 11:30 PM
سلام من در سال2011یه مهر از سفارت فرانسه که توش تاریخ تحویل مدارک بود دریافت کردم می خواستم ببینم ایا همان ریجکتی است واگر است باید چیکار کنم بعضی اژانسها میگن باید ۸۰۰یورو بدی تا رفع ریجکتی بشه بعضی ها هم میگن بعد از ۸ماه خودش رفع میشه و دوباره اقدام کن کدام صحیح است متشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
20-05-2015, 09:37 PM
(17-05-2015, 11:30 PM)'mehdi2300' نوشته: سلام من در سال2011یه مهر از سفارت فرانسه که توش تاریخ تحویل مدارک بود دریافت کردم می خواستم ببینم ایا همان ریجکتی است واگر است باید چیکار کنم بعضی اژانسها میگن باید ۸۰۰یورو بدی تا رفع ریجکتی بشه بعضی ها هم میگن بعد از ۸ماه خودش رفع میشه و دوباره اقدام کن کدام صحیح است متشکر

مورد دوم تایید میشه. الزاماً صحبتی از پول نشده که وضعیتت بهبود پیدا کنه. بعد از 5-6 ماه مجدداً اقدام کن. اما اینبار با دلایل و مدارک محکم
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین nooshiiinnn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-06-2015, 04:17 PM
سلام
من برای یک کنفرانس برای سفارت اسپانیا اقدام کردم و ریجکت شدم .و 3 هفته دیگه باید برم سفارت و نامه رو بگیرم که چراریجکت شده. میخواستم بدنم این ریجکت توی پاسپورتم آوردهمیشه و بعدا اگر بخوام برای تحصیل دکتری تو اروپا یا آمریکا برای ویزا اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ خیلی ناراحتم من سال دیگه میخوام برای تحصیل برم اروپا  این ریجکت شدن توی ویزای دانشجویی و بعدش ویزای کار و اقامت تاثیر میزاره؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-06-2015, 05:12 PM
(08-06-2015, 04:17 PM)nooshiiinnn نوشته: سلام
من برای یک کنفرانس برای سفارت اسپانیا اقدام کردم و ریجکت شدم .و 3 هفته دیگه باید برم سفارت و نامه رو بگیرم که چراریجکت شده. میخواستم بدنم این ریجکت توی پاسپورتم آوردهمیشه و بعدا اگر بخوام برای تحصیل دکتری تو اروپا یا آمریکا برای ویزا اقدام کنم مشکلی پیش میاد؟ خیلی ناراحتم من سال دیگه میخوام برای تحصیل برم اروپا  این ریجکت شدن توی ویزای دانشجویی و بعدش ویزای کار و اقامت تاثیر میزاره؟
مدتی است که معمولا داخل پاسپورت چیزی ثبت نمود اما در سیستم اطلاعاتی شنگن همه چیز وجود دارد.
نگران نباشید. معمولا این نوع ریجکت ها پیش می آید و 6 ماه بعد از آن دواره میتوانید درخواست دهید. بسیاری از کسانی که ریجکت شده اند توانسته اند بعدا ویزا بگیرند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین kambat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-06-2015, 03:03 AM
سلام دوستان
من 3 روز پیش نامه ریجکتمو از سفارت گرفتم. دلیل ریجکت شدنم این بوده که نمره تست دافم 4 4 3 5بوده ولی تو پذیرشم که از TU-Berlin هست تست داف 4*4 برای ثبت نامم خواسته شده. با دانشگاه صحبت کردم ولی قبول نکردن که نامه ای برای تایید ثبت نام با نمره فعلیم بهم بدن. با توجه با اینکه تا 6 شهریور معافیت تحصیلیم تموم می شه نمی تونم تو این فاصله آزمون دیگه ای بدم. از دوستان خواهش می کنم اگه راه حلی دارن یا شرایط مشابه ای شنیدن بنویسن. 
واقعا ممنون می شم ازتون.
نقل قول  

آفلاین nooshiiinnn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-06-2015, 09:58 AM
سلام ممنون از جوابتون forever blue
من دیروز نامه ریجکت رو گرفتم از سفارت. دلیل رد ویزای من این بوده:
there is no justification for the purpose and conditions of the intended stay.

the information for justification of the purpose and conditions of the intended stay was not reliable

من برای ارایه مقاله ام از طرف استاد دانشگاه اسپانیا برای کنفرانس نامه داشتم و به کنسول هم توضیح دادم که ارایه شفاهی دارم و حتی نامه registeration  برای کنفرانس هم همراهش بود نمیدونم چرا به این دلایل ویزام ریجکت شده. الان دیگه زمان کنفرانس گذشته ولی من میخوام که نامه اعتراض بدم به سفارت. آیا توضیح خاصی باید بدم و میتونم مدارک هم ضمیمه نامه بکنم یا نه؟ ممنون میشم اگر کسی در این باره اطلاعاتی داره بگه که من سریع تر این نامه رو بنویسم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-06-2015, 11:28 AM
با توجه به اینکه زمان کنفرانس گذشته قصد اولیه سفر دیگه از بین رفته و در نتیجه به شما ویزا نمی دهند و خیلی بعید می دونم اعتراض شما هم نتیجه ای داشته باشه. بهتره در آینده شانس خودتون رو دوباره امتحان کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Aiha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-07-2015, 08:52 AM
سلام
من یک ماه پیش درخواست ویزا کردم برای شرکت در سمینار اما متاسفانه رد شد اون هم به دلیل اینکه هدف از اقامت مورد نظر و شرایط آن اثبات نشده است.
اعتراض دادم و حتی از رئیس برگزار کننده سمینار نامه اعتراض اومد که رد درخواست ویزا ایشون غیر قابل درکه و من باید حضور داشته باشم اما جوابی از سفارت نیومده و هفته دیگه سمینار برگزار میشه.
سوالم اینه آیا میتونم برای سمینار توی کشور ایتالیا اقدام کنم؟ ریجکت شدنم مشکل سازه؟ چقدر باید صبر کنم. تحقیقم برام مهمه و حتما باید توی سمینار شرکت کنم.
ممنون میشم پاسخ سوالاتمو بدید
نقل قول  

آفلاین *mina*
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-08-2015, 10:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2015, 11:02 PM توسط *mina*.)
سلام
من امروز جواب درخواست ویزای المانم اومد که رد شده. خیلی ناراحت و سردرگم شدم. چون واقعا مدارکم کامل بود. من و همسر به همراه 7-8 نفر دیگه برای یک نمایشگاه در المان که تو خود نمایشگاه غرفه داریم هرکدوم به صورت جداگانه درخواست ویزای تجاری کردیم. دعوت نامه هم از خود نمایشگاه المان به اسم تک تکمون اومده بود. من بیمه فیش حقوق حساب بانکی و سند مالکیت برده بودم. توی این گروه فقط به من ویزا ندادن به دلیل شماره 9. ولی به همسرم و بقیه گروه ویزا دادن. البته اینم اضافه کنم که همسرم دو تا شنگن یکی از المان و یکی از فرانسه در یک سال گذشته گرفته بود و این شینگن سوم بود ولی من اولین بار بود اقدام میکردم. ولی همه می گفتن چون همسرم دوبار در یکسال گذشته رفته شانس زیادی هست که به جفتمون ویزا بدن. ایا این حرف درسته؟
حالا من دفعه بعد که می تونم برای شینگن اقدام کنم کیه؟ تو اینترنت سرچ کردم بعضیا میگن باید 6 ماه صبر کرد ولی تو سایت سفارت نوشته بود هیچ محدودیتی وجود نداره. اینکه اینجا نوشته بودن 6 ماه طول میکشه تا رفع ریجکتی بشه یعنی چی؟ مگه ریجکتی رفع میشه؟
 سوال دومم اینکه اگر این دفعه همسرم ایران بمونه و تنها اقدام کنم ولی اینبار برای ویزای توریستی ، شانس گرفتن ویزا چقدره؟ 
سوال سوم اینکه اگر تنها از طریق تور و از یه سفارت دیگه جز المان مثلا ایتالیا اقدام کنم چی؟ کلا اقدام با تور چقدر تاثیر داره؟
سوال اخر اینکه الان همه ی اتحادیه شینگن دیگه اطلاعات ریجکتی منو دارن؟ یعنی مثلا سفارت ایتالیا هم می فهمه که من یکبار از المان ریجکت شدم؟ 
می خوام این دفعه حتما ویزا بگیرم چون 2 تا ریجکت دیگه خیلی بد می شه. لطفا راهنمایی کنید چه جوری می تونم مشکل بند 9 رو رفع کنم
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-08-2015, 10:36 PM
(02-08-2015, 10:47 PM)*mina* نوشته: سلام
من امروز جواب درخواست ویزای المانم اومد که رد شده. خیلی ناراحت و سردرگم شدم. چون واقعا مدارکم کامل بود. من و همسر به همراه 7-8 نفر دیگه برای یک نمایشگاه در المان که تو خود نمایشگاه غرفه داریم هرکدوم به صورت جداگانه درخواست ویزای تجاری کردیم. دعوت نامه هم از خود نمایشگاه المان به اسم تک تکمون اومده بود. من بیمه فیش حقوق حساب بانکی و سند مالکیت برده بودم. توی این گروه فقط به من ویزا ندادن به دلیل شماره 9. ولی به همسرم و بقیه گروه ویزا دادن. البته اینم اضافه کنم که همسرم دو تا شنگن یکی از المان و یکی از فرانسه در یک سال گذشته گرفته بود و این شینگن سوم بود ولی من اولین بار بود اقدام میکردم. ولی همه می گفتن چون همسرم دوبار در یکسال گذشته رفته شانس زیادی هست که به جفتمون ویزا بدن. ایا این حرف درسته؟
حالا من دفعه بعد که می تونم برای شینگن اقدام کنم کیه؟ تو اینترنت سرچ کردم بعضیا میگن باید 6 ماه صبر کرد ولی تو سایت سفارت نوشته بود هیچ محدودیتی وجود نداره. اینکه اینجا نوشته بودن 6 ماه طول میکشه تا رفع ریجکتی بشه یعنی چی؟ مگه ریجکتی رفع میشه؟
 سوال دومم اینکه اگر این دفعه همسرم ایران بمونه و تنها اقدام کنم ولی اینبار برای ویزای توریستی ، شانس گرفتن ویزا چقدره؟ 
سوال سوم اینکه اگر تنها از طریق تور و از یه سفارت دیگه جز المان مثلا ایتالیا اقدام کنم چی؟ کلا اقدام با تور چقدر تاثیر داره؟
سوال اخر اینکه الان همه ی اتحادیه شینگن دیگه اطلاعات ریجکتی منو دارن؟ یعنی مثلا سفارت ایتالیا هم می فهمه که من یکبار از المان ریجکت شدم؟ 
می خوام این دفعه حتما ویزا بگیرم چون 2 تا ریجکت دیگه خیلی بد می شه. لطفا راهنمایی کنید چه جوری می تونم مشکل بند 9 رو رفع کنم

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
منظورتان از بند 9 همان بند 9 در این پست است؟ در غیر اینصورت لطفا متن آن را اینجا بنویسید.

در مورد ویزای شنگن کلا یکی از مشکلات همیشه این است که به یک خانواده کامل به سختی ویزا میدهند چون احتمال اینکه با هم بروند و برنگردند وجود دارد و معمولا همین کار را میکنند. یعنی به یکی از دو نفر ویزا میدهند. بهترین حالت برای گرفتن اولین شنگن این است که یا یک شنگن کاری /تجاری معتبر (مثلا یک شرکت معتبر از شما دعوت کند و نه یک نمایشگاه) بگیرید یا از طریق آژانسهای مسافرتی یک شنگن توریستی بگیرید.

محدودیتی وجود نداره ولی عملا جای سوال پیش میاد چون سابقه رد شدن ویزای شما در سیستم شان هست و اینکه مثلا در بازه دو ماهه مجددا درخواست داده باشید کمی برایشان مشکوک است. برای همین بهتره که 6 ماه را صبر کنید.

بله، کل کشورهای شنگن از طریق سیستم VIS به اطلاعات دسترسی دارند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 15 بعدی »