عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 279 280 281 282 283 284 285 286 287 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین mohammad_1982p
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,821
03-06-2015, 02:34 PM
(03-06-2015, 01:13 PM)Blessed نوشته:
چقدر جالب ..ممنون
ممکنه لطفا بفرمایید اسم این نرم افزار چی  هست؟

بله نرم افزار eviews
NOC : 0711    Received By CIO : 30/10/2014    ,   Per: 28/01/2015  ,        Medical receive : 7/03/2015  ,Process started 13/07/2015
pass request : 2015/8/3 

نقل قول  

آفلاین mohammad_1982p
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,822
03-06-2015, 02:37 PM
(03-06-2015, 11:59 AM)Artin88 نوشته:
چه جالب! ولی من فکر میکردم ناک و  محل سربازی هم بی تاثیر نباشن. از ناک 4011 تا حالا فقط یک نفر پاس ریکوست شده! 

دوست عزیز از ناک ما هم که 0711 هست تا حالا فقط یک نفر پاس ریکوست شده البته تعداد ما خیلی کم هست
NOC : 0711    Received By CIO : 30/10/2014    ,   Per: 28/01/2015  ,        Medical receive : 7/03/2015  ,Process started 13/07/2015
pass request : 2015/8/3 

نقل قول  

آفلاین sootehdelan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,823
03-06-2015, 02:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2015, 02:43 PM توسط sootehdelan.)
(03-06-2015, 12:52 PM)'f_goo' نوشته:
به نظر منم سفرهای خارجی رو مدت پاس ریکوئست شدن تاثیر می ذاره. اگه دوستان خوبمون مثل el_kiani2 و sootehdelan و manaeem و بقیه که نسبت به بقیه خیلی زود پاس ریکوئست شدن و همچنین کسایی که مدت طولانی هست منتظر پاس ریکوئستن وضعیت سفرها یا اقامتشون خارج از کشور رو لطف کنن بگن شاید یه چیزای بهتری دستگیرمون بشه.
ضمن اینکه درسته استعلام شاید کار سخت و طولانی نباشه، ولی حتما باید مدتی رو براش تو نوبت بود.

سلام دوستان ، من معتقدم فقط یه عامل اثر گذار نیست و ترکیبی از عوامل مختلف در طولانی شدن روند پاس ریکویست دخیل است .در مورد سفرهای خارجی باید بگم ما فقط یه سفر  10 روزه به یکی از کشورهای همسایه داشتیم ولی فکر میکنم عاملی که باعث سریع شدن پروسه ما شد این بود :
1 - کلیه فرمها با دقت و وسواس پر شد ، هیچ گپی وجود نداشت  و به نظرم هیچ  شک و شبه ای برای آفیسر باقی نگذاشت 
2-ناک ما چندان متقاضی نداشت و به عبارتی سرشون خلوت تر بود.
البته در مورد 2 عامل فوق باید بگم که خیلی با دوستای دیگه فاصله نداشتیم و عامل سوم  یعنی بعد از مدیکال ریسیود بود که کار ما سریع پیش رفت و فکر میکنم دلیلش این بود که چون
- من فقط در دو جا و اون هم  زیر مجموعه وزارت بهداشت کار کردم که معمولا از نظر تحریم و این مسایل خیلی جای حساسیت برانگیزی نیست  احتمالا  پروسه سکوریتی چک خیلی وقت نگرفت و احتمالا از سازمانهای کمتری استعلام گرفتند . ضمنا استنباط شخصی من اینه که   مرد یا زن بودن اپلیکنت هم شاید اثر بزاره و یه جورایی مردها بیشتر زیر ذره بین هستند . خدمت رفتن و معاف شدن یه مرد هم میتونه اثر گذار باشه .
نقل قول  

آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#2,824
03-06-2015, 04:49 PM
دوستان در مورد اعتبار پاسپورت برای ورود به کانادا با ویزای مهاجرتی از پاریس سوال کردم و جواب زیر رو گرفتم. در واقع پرسیدم اگر با ویزای مهاجرتی برا اولین بار وارید کانادا بشیم و اصطلاحا لندینگ کنیم ، پاسپورت باید چقدر اعتبار داشته باشه :

The validity of the passport must exceed the duration of your stay in Canada by one day or should be valid at the moment you get your permanent residence plus one day. 

پس در واقع با یک روز اعتبار بیشتر از تاریخ ورود شما میتونید وارد کانادا بشید چون در واقع به محض ورود شما مقیم دائم میشید.
FSW2014 Iranian Spreadsheet  ||  FSW2014 Entry Form
نقل قول  

آفلاین patomat
**
نقل قول

#2,825
03-06-2015, 05:14 PM
(03-06-2015, 04:49 PM)'zhobeys' نوشته: دوستان در مورد اعتبار پاسپورت برای ورود به کانادا با ویزای مهاجرتی از پاریس سوال کردم و جواب زیر رو گرفتم. در واقع پرسیدم اگر با ویزای مهاجرتی برا اولین بار وارید کانادا بشیم و اصطلاحا لندینگ کنیم ، پاسپورت باید چقدر اعتبار داشته باشه :
The validity of the passport must exceed the duration of your stay in Canada by one day or should be valid at the moment you get your permanent residence plus one day. 
پس در واقع با یک روز اعتبار بیشتر از تاریخ ورود شما میتونید وارد کانادا بشید چون در واقع به محض ورود شما مقیم دائم میشید.

یه سوال داشتم اگه پاسپورتی که توش ویزا خورده صفحاتش پر شه یا به هردلیلی مجبور شیم پاس جدید بگیریم (بعد از ویزا) این ویزا توی پاس سوراخ شده ی قبلی هنوز معتبره؟یا باید به پاریس اطلاع بدیم و داستان داره؟
البته اگه این CC ویزای مارو صادر کنه!
نقل قول  

آفلاین mnaeem
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,826
03-06-2015, 05:35 PM
(03-06-2015, 12:52 PM)f_goo نوشته:
به نظر منم سفرهای خارجی رو مدت پاس ریکوئست شدن تاثیر می ذاره. اگه دوستان خوبمون مثل el_kiani2 و sootehdelan و manaeem و بقیه که نسبت به بقیه خیلی زود پاس ریکوئست شدن و همچنین کسایی که مدت طولانی هست منتظر پاس ریکوئستن وضعیت سفرها یا اقامتشون خارج از کشور رو لطف کنن بگن شاید یه چیزای بهتری دستگیرمون بشه.
ضمن اینکه درسته استعلام شاید کار سخت و طولانی نباشه، ولی حتما باید مدتی رو براش تو نوبت بود.

البته به نظر من خیلی هم زود نبود. پروسه من از زمان ارسال دقیقا نه ماه طول کشید. اقامت خارج از کشور نداشتم فقط چند تا مسافرت خارجی از چند روز تا چند هفته داشتم.
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,827
03-06-2015, 05:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2015, 06:03 PM توسط arioubarzan.)
(03-06-2015, 12:52 PM)'f_goo' نوشته:

به نظر من پروسه بررسی برای متقاضی اصلی خیلی مهمتره و برای مثال بودند خانم هایی که متقاضی اصلی بودند و همسرانشون سابقه خدمت نظام داشتند حتی سریعتر از مردای مجرد پاس ریکویست شدند. به نظر من دو فاکتوری در میون بقیه پارامتر های فرضی که طولانی میکنه پروسه رو سن متقاضی اصلی و سابقه کار یا تحصیل اون در خارج از کشوره. سن رو میتونم اینطور توجیح کنم که با بالا رفتنش موضوع بررسی کسترده تر میشه و تحصیل و کار در خارج هم اگر کانادا نباشه به نظرم نیاز به استعلام داشته باشه و به فرض که در کشوری از اتحادیه اروپا باشه شاید استعلام از همه اعضای شینگن لازم بوده باشه. سه مورد تاخیر برای کسانی که مدرک از خارج داشتند، خودم و خانمی که از اپلیکنتهای اولیه بودند و به نظرم آلمان بودند و خانم آرتین این ظن منو تقویت میکنه. در ضمن سابقه کار دولتی یا شرکت های خاص رو اضافه می کنم که احتمالا کار رو سخت تر کنه از نظر زمانی
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,828
03-06-2015, 06:59 PM
(03-06-2015, 05:59 PM)'arioubarzan' نوشته:
به نظر من پروسه بررسی برای متقاضی اصلی خیلی مهمتره و برای مثال بودند خانم هایی که متقاضی اصلی بودند و همسرانشون سابقه خدمت نظام داشتند حتی سریعتر از مردای مجرد پاس ریکویست شدند. به نظر من دو فاکتوری در میون بقیه پارامتر های فرضی که طولانی میکنه پروسه رو سن متقاضی اصلی و سابقه کار یا تحصیل اون در خارج از کشوره. سن رو میتونم اینطور توجیح کنم که با بالا رفتنش موضوع بررسی کسترده تر میشه و تحصیل و کار در خارج هم اگر کانادا نباشه به نظرم نیاز به استعلام داشته باشه و به فرض که در کشوری از اتحادیه اروپا باشه شاید استعلام از همه اعضای شینگن لازم بوده باشه. سه مورد تاخیر برای کسانی که مدرک از خارج داشتند، خودم و خانمی که از اپلیکنتهای اولیه بودند و به نظرم آلمان بودند و خانم آرتین این ظن منو تقویت میکنه. در ضمن سابقه کار دولتی یا شرکت های خاص رو اضافه می کنم که احتمالا کار رو سخت تر کنه از نظر زمانی

گل گفتی آریوبرزن عزیز!  کاملا باهات موافقم. هر چی فکر میکردم  هیچ دلیلی غیر از این تحصیل و اقامت اروپا و سفر خارجی اخیرمون پیدا نمیکردم که رو طولانی شدن پروسه موثر بوده باشه (و البته آموزشی سربازی بابای آرتین در س.پ.ا.ه). گاهی حس میکردم شاید اشتباه میکنم. اما تا کنون به ذهن خودم نرسیده بود که اینها احتمالا از کل شینگن استعلام بگیرن. فکر کنم دلیل اصلی برای مورد من همین باشه واقعا. چون در زمینه مواردی مثل پر کردن فرمها من آخرین حد وسواسم رو به خرج داده بودم و هیچ اشتباهی نکرده بودم. تحصیلاتم و شغلم کاملا روشن و غیر حساس (هیچ ربطی به تحریم ندارن) هستش (همین طور برای همسرم).  مقالات آی اس آی زیادی هم داریم که هویت من و همسرم رو کاملا تایید میکنه. 
ممنونم با نکته ای که گفتی خیلی آروم گرفتم.
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,829
03-06-2015, 08:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2015, 08:58 PM توسط f_goo.)
(03-06-2015, 05:35 PM)'mnaeem' نوشته: البته به نظر من خیلی هم زود نبود. پروسه من از زمان ارسال دقیقا نه ماه طول کشید. اقامت خارج از کشور نداشتم فقط چند تا مسافرت خارجی از چند روز تا چند هفته داشتم.

بله، خیلی ممنون از پاسختون Smile
یادمه آپدیتتون مثل خودم خیلی دیر اومد، ولی بعدش اگه اشتباه نکنم 30 40 روزه پاس ریکوئست شدین که یحتمل سکیوریتی چکتون هم تو اون مرحله بوده.
نقل قول  

آفلاین nasim827
**
نقل قول

#2,830
03-06-2015, 09:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2015, 09:31 PM توسط nasim827.)
بچه ها یه سوالی دارم ازتون
چه درست چه غلط ما یه کاری کردیم که الآن خیلی مطمئن نیستیم که چه تاثیری می تونه روی پرونده هامون گذاشته باشه. با چند نفر مشورت کرده بودیم راجع به اینکه بهتره موضوع رابطه ما دو تا پرونده و اینکه قراره ازدواج کنیم رو به اطلاع آفیسر برسونیم یا نه. که در آخر تصمیم گرفتیم این کار و کنیم. 
امروز جواب از طرف آفیسر عزیز dl  اومده برای جفتمون:
FILE NUMBER:  dl/ E-------  and   dl/ E--------

Dear Applicants,
This refers to your recent message.
You have informed us of your upcoming marriage.  Please accept our congratulations.

Please send us a marriage certificate with your updated birth certificates as soon as possible, after your marriage, by electronic mail to :  paris-immigration@international.gc.ca

We will update your file but not acknowledge receipt.  We will contact you when it is necessary.

All communication with our section must be in English or French, Canada’s two official languages. You must attach a translation, done by a professional translator, of any document not already in English or French.

.

NOTE CAREFULLY:  For all further correspondence, you must include the complete FILE NUMBER written as above, in the title of your message.  FAILURE TO DO SO WILL DELAY THE PROCESSING OF YOUR APPLICATION.
IMPORTANT:  WE TREAT AS URGENT ONLY THOSE REQUESTS FOR WHICH THE REASON FOR URGENCY IS CLEARLY INDICATED.  IF YOU HAVE SUBMITTED NEW INFORMATION YOUR FILE WILL BE UPDATED ACCORDINGLY BUT WE DO NOT SEND ANY ACKNOWLEDGMENT OF RECEIPT.
Yours truly,

Visas Office/dl
Embassy of Canada
35/37 avenue Montaigne
75008 Paris - France
www.amb-canada.fr/visas
e-mail:  paris-immigration@international.gc.ca
برداشتی که بلافاصله بعد خوندنش کردیم این بود که یعنی تا زمان عقد و آماده شدن مدارک ازدواج پرونده ها متوقف می مونه.
اما بعدش گفتیم شاید منظورش اینه که هر موقع تغییر حاصل شد مدارکشو سریع ایمیل کنید (یعنی که فعلا پرونده ها روالشون رو طبق گذشته دارند تا وقتی که تغییر رسما ایجاد شه و اعلام شه)

گفتم نظر شما رو هم بپرسم.

بعد گرفتن این ایمیل خیلی ناراحت شدم از این بابت که این دوره انتظار و خودم با دست خودم بیشتر کردم Sad عملا تا دو ماه دیگه نمی تونم منتظر ایمیل پاس ریکوئست باشم Sad به نظرتون نمیشه این ناراحتی رو با آفیسر در میون گذاشت؟ یعنی مثلا بپرسیم که آیا تا زمان عقد پرونده ها متوقف می شن و عملا عقب می افته کار مهاجرتمون؟

من حتی ایده ای ندارم که با عقدمون چه اتفاقی می افته. یکی از پرونده ها خود به خود کنسل میشه یعنی؟
NOC: 2131
Officer: dl
Received by CIO: 2014-10-29
Money Cashed: 2015-01-02
 PER: 2015-01-26
AOR: 2015-02-17
Medical Received: 2015-3-19
Processing Started: 2015-7-15
Passport Request: 2015-7-28
لینک اسپردشیت FSW2014
لینک آپدیت اطلاعات در اسپردشیت FSW2014
نقل قول