عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 265 266 267 268 269 270 271 272 273 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین gilay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,681
28-05-2015, 03:05 PM
(28-05-2015, 02:41 PM)'Kamiar194' نوشته: سلام آپديت دومم امروز بعد ٢٤٠ روز از ارسال مدارك اومد!
In order to complete your application for permanent residence in Canada, please send to our office in Paris BY EMAIL the following documents and information :
- For yourself, military table enclosed
-
- For yourself, Organizational Chart indicating your position with xxxxxxxx(an example has been attached for your convenience)
- For yourself, detailed employment background for period 2006-present, including:
a. Job titles
b. Duties and responsibilities
c. Names of businesses
d. Names of supervisors
e. Dates and;
f. Locations.
If we do not receive this document before June 10, 2015, your application will be examined on the basis of the material available. This could result in the refusal of your application.

سلام کامی جان
امیدوارم که کارهات مرحله به مرحله به خوبی پیش بره.
حواست باشه با بزرگان فروم مثل شوبیز عزیز و f_goo ی نازنین، zhobeyz و بقیه حتما مشورتهای لازمه رو بکنی. alix هم البته نمی دونم باز هم به اینجا سر میزنه یا نه.

یه سوال:
مگه شما قبلا شرح وظایف نفرستاده بودین؟ آیا تعارضی توی مدارکتون حس کردن که مجددا ازتون شرح کار خواستن؟ آیا خبر ندارید که با محل کارتون تماس گرفتن یا نه؟ منظورم اینه که نکنه اونجا یه آدم حسود نامردی ریپورت کج و اوچ داده باشه در مورد شما.

به هر حال این یه پروسه ی روتینه و جای نگرانی نیست. موفق و موید باشی عزیز.
نقل قول  

آفلاین Ali0911
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,682
28-05-2015, 03:10 PM
سلام به همه دوستان،ما مديكالمون را ٣هفته پيش فرستاديم به پاريس ولي دو هفته بعد ريسيوش برامون اومد،آفيسرمون cmn هست،كسي اطلاعاتي در مورده اين آفيسر و روند كارهاش داره؟در ضمن مبشه به من بگين ايميل aor چيه ،براي من نيومده.ممنونم
نقل قول  

آفلاین Kamiar194
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#2,683
28-05-2015, 03:12 PM
(28-05-2015, 03:05 PM)gilay نوشته:

سلام کامی جان
امیدوارم که کارهات مرحله به مرحله به خوبی پیش بره.
حواست باشه با بزرگان فروم مثل شوبیز عزیز و f_goo ی نازنین، zhobeyz و بقیه حتما مشورتهای لازمه رو بکنی. alix هم البته نمی دونم باز هم به اینجا سر میزنه یا نه.

یه سوال:
مگه شما قبلا شرح وظایف نفرستاده بودین؟ آیا تعارضی توی مدارکتون حس کردن که مجددا ازتون شرح کار خواستن؟ آیا خبر ندارید که با محل کارتون تماس گرفتن یا نه؟ منظورم اینه که نکنه اونجا یه آدم حسود نامردی ریپورت کج و اوچ داده باشه در مورد شما.

به هر حال این یه پروسه ی روتینه و جای نگرانی نیست. موفق و موید باشی عزیز.
سلام
نميدونم تماس گرفتن يا نه ولي غير از چارت سازماني هرچي خواسته قبلا دوبله سوباه فرستاده بودم
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try
نقل قول  

آفلاین helenkh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#2,684
28-05-2015, 03:25 PM
(28-05-2015, 03:12 PM)Kamiar194 نوشته: سلام
نميدونم تماس گرفتن يا نه ولي غير از چارت سازماني هرچي خواسته قبلا دوبله سوباه فرستاده بودم

سلام كاميار جان
اين چيزى كه از شما به عنوان آپديت دوم خواستن عينا همون چيزيه كه توى آپديت سوم از ما خواستن
ما هم غير از چارت و اسامى همه رو قبلا فرستاده بوديم
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

#2,685
28-05-2015, 03:29 PM
دوستان یک سوال دارم.  ممکنه اقامت های (کوتاه مدت) در خارج از کشور (اروپا) موجب کندی در رسیدگی به پرونده و پاس ریکوست بشه؟ من چند مورد شو دارم که البته در یک مورد بالای 6 ماه بود و لازم شد براش پلیس سرتیفیکیت اون کشور رو بگیرم. دوستانی که پاس ریکوست شدن آیا سابقه زندگی یا مسافرت خارج از کشور (به خصوص در یک سال گذشته) داشتن؟ 
ممنون میشم اگر نظرتونو بگید عزیزان.
نقل قول  

آفلاین millan
**
نقل قول

#2,686
28-05-2015, 03:37 PM
(28-05-2015, 03:10 PM)Ali0911 نوشته: سلام به همه دوستان،ما مديكالمون را ٣هفته پيش فرستاديم به پاريس ولي دو هفته بعد ريسيوش برامون اومد،آفيسرمون cmn هست،كسي اطلاعاتي در مورده اين آفيسر و روند كارهاش داره؟در ضمن مبشه به من بگين ايميل aor چيه ،براي من نيومده.ممنونم

سلام ایمیلی است که بعدازperمی اید و به شما اطلاع میده پرونده شما در این تاریخ ... به ویزا افیس ... که برای ایرانیان ویزا افیس پاریس است رسیده الان مدت زیادی هست که دیگهایمیلش نیامده
نقل قول  

آفلاین dr.moloud
**
نقل قول

#2,687
28-05-2015, 03:43 PM
(28-05-2015, 12:31 PM)millan نوشته:
سلام تاریخ مشخصی نداره وبرای پرونده های مختلف فرق می کنه حتی بعد از مدیکال رسیود شدن ممکن است از شما اپدیت مدارک بخوان شاید مثل تعدادی از دوستان بدون پروسسینگ استارتد پاس رکویست بشین ولی با توجه بهss برای دوستان به صورت کلی بین دو ماه تادو ماه ونیم  پروسسینگ استارتد شدن در کل تاریخ دقیقی رو نمی تونیم حدس بزنیم حتی خودشون هم می گن زمان رسیدگی برای پرونده های مختلف متفاوت هستش.

ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین farshad123
**
نقل قول

#2,688
28-05-2015, 03:44 PM
(28-05-2015, 02:41 PM)'Kamiar194' نوشته: سلام آپديت دومم امروز بعد ٢٤٠ روز از ارسال مدارك اومد!
In order to complete your application for permanent residence in Canada, please send to our office in Paris BY EMAIL the following documents and information :
- For yourself, military table enclosed
-
- For yourself, Organizational Chart indicating your position with xxxxxxxx(an example has been attached for your convenience)
- For yourself, detailed employment background for period 2006-present, including:
a. Job titles
b. Duties and responsibilities
c. Names of businesses
d. Names of supervisors
e. Dates and;
f. Locations.
If we do not receive this document before June 10, 2015, your application will be examined on the basis of the material available. This could result in the refusal of your application.

سلام کامیار جان،
اون فایل اتچ شده یه تمپلت هستش؟
ممنون میشم فرمتشو تو فروم بذاری بچه ها استفاده کنن.
اگه دیتای خاصی توش نیست و یه تمپلت هست میشه فایلشو گذاشت.
مخلص.
نقل قول  

آفلاین Mehrap
**
نقل قول

#2,689
28-05-2015, 03:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-05-2015, 03:47 PM توسط Mehrap.)
(28-05-2015, 01:28 PM)Ehsanparsa نوشته: دوستان از CT چه خبر؟
انگار بعد از چند روز که پشت سر هم آپدیت و مدیکال میداد، فاصله بین آپدیت و مدیکال رو زیاد کرد، الآن هم که انگار دیگه خبری ازش نیست، فکر کنم تو افق محو شده....[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
راستی خواهش میکنم اگه گروهی توی واتساپ یا وایبر هست یا ...... به منم اطلاع بدید. گویا ما تازه اول راه طولانی انتظاریم....
Sad بله فكر كنم خيلي سرش شلوغه Sad الان دقيقا يك ماه از ارسال ايميل آپديت من گذشته ولي هنوز خبري از مديكال نيست Sad كسي از كاربر sarane خبر نداره ؟ مديكالشون هنوز نيومده؟!! اون طفلكي كه فكر كنم ديگه داره نزديك دو ماه ميشه.
نقل قول  

آفلاین gilay
**
نقل قول

#2,690
28-05-2015, 03:47 PM
(28-05-2015, 03:25 PM)'helenkh' نوشته: سلام كاميار جان
اين چيزى كه از شما به عنوان آپديت دوم خواستن عينا همون چيزيه كه توى آپديت سوم از ما خواستن
ما هم غير از چارت و اسامى همه رو قبلا فرستاده بوديم

هلن و کامیار عزیز
دو تا سوال:
1- اون عبارت for yourself توی نامه یعنی چی؟ یعنی مدارک مربوط به شخص خودتون یا اینکه منظورش اینه که  مثلا شرح وظایفتون با تلقی ای که خودتون  از کار خودتون دارید؟
2-آپتم های تکراری یعنی چی؟ آیا دوباره  آدم باید باشه بره دست به دامان واحدهای اداری بشه و همه ی نامه هایی رو که با  هزار مصیبت  قبلا تقاضا کرده بود مجددا با تاریخ جدید ازشون بگیره؟ یا اینکه اگه شرایطش تغییری نکرده همون نامه های قبلی رو مجددا ضمیمه کنه و همون ها رو بفرسته؟ هلن جان شما چیکار کردین؟ بقیه ی دوستان صاحب تجربه هم کمک کنن لطفا.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 265 266 267 268 269 270 271 272 273 ... 546 بعدی »