عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 257 258 259 260 261 262 263 264 265 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shahraz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,601
26-05-2015, 11:17 AM
(26-05-2015, 10:47 AM)'Artin88' نوشته:
دوست عزیز ببخشید حتما سوالم تکراریه میتونم بپرسم چه جوری با آفیسرتون مکاتبه میکنید؟ آیا به همون آدرسی که آپدیت گرفتید ایمیل میزنید؟ شیطونه میگه با این MF عزیزم سر صحبت رو وا کنم  ببینم چرا پاس ریکوستم نمیکنه. 

به سادگی به همون ایمیلی که براتون آپدیت اومده، ایمیل بدین فقط تو موضوع ایمیل کد آفیسر و فایل نامبر رو بنویسید، تو متن ایمیل هم می تونید.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین Artin88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,602
26-05-2015, 11:38 AM
(26-05-2015, 11:17 AM)'shahraz' نوشته:
به سادگی به همون ایمیلی که براتون آپدیت اومده، ایمیل بدین فقط تو موضوع ایمیل کد آفیسر و فایل نامبر رو بنویسید، تو متن ایمیل هم می تونید.

ممنونم دوست گرامی. کد آفیسر رو چه جوری لحاظ کنم؟ به همون فرم که خودشون قبلا عنوان کرده بودن منظورتونه (MF/ file number)؟
کسی تا حالا برای پیگیری ایمیل زده؟ من 5 ماه پیش مدیکال رسیود شدم. اما کل زمانی که پروندم در پاریس بوده هنوز 8 ماه نشده. میتونم الان میل بزنم و ازشون جویا بشم یا اینکه خواهند گفت هنوز در رنج زمان میانگین رسیدگی هستی و جوابمو نمیدن؟ 
یه چند وقتی با شعر امضای alix عزیز خودمو سرگرم کردم (جمله بیقراری ات از طلب قرار توست....)، یه چند روزی رفتم تو حس تردید و شک و از این جور داستانها. الان دوباره اون آتش اشتیاقی که 5 ساله تنور اراده منو برای رفتن داغ نگه داشته داره زبانه میکشه و آرامشم رو بهم میزنه. دلم میخواد برای تنوع یک کاری بکنم!  

نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

#2,603
26-05-2015, 11:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2015, 11:56 AM توسط arioubarzan.)
(26-05-2015, 11:38 AM)'Artin88' نوشته:
ممنونم دوست گرامی. کد آفیسر رو چه جوری لحاظ کنم؟ به همون فرم که خودشون قبلا عنوان کرده بودن منظورتونه (MF/ file number)؟
کسی تا حالا برای پیگیری ایمیل زده؟ من 5 ماه پیش مدیکال رسیود شدم. اما کل زمانی که پروندم در پاریس بوده هنوز 8 ماه نشده. میتونم الان میل بزنم و ازشون جویا بشم یا اینکه خواهند گفت هنوز در رنج زمان میانگین رسیدگی هستی و جوابمو نمیدن؟ 
یه چند وقتی با شعر امضای alix عزیز خودمو سرگرم کردم (جمله بیقراری ات از طلب قرار توست....)، یه چند روزی رفتم تو حس تردید و شک و از این جور داستانها. الان دوباره اون آتش اشتیاقی که 5 ساله تنور اراده منو برای رفتن داغ نگه داشته داره زبانه میکشه و آرامشم رو بهم میزنه. دلم میخواد برای تنوع یک کاری بکنم!  

من هفته گذشته ایمیل زدم و گفتم که پراسس استارتد نشدم و پرسیدم استاتوسم چیه؟ بعد کمتر از یه ربع جواب ایمیل اومد: متن کپی پیست و تمپلیت بود مبنی بر اینکه ما دریافت مدارک رو کنفیرم نمیکنیم اگه لازم باشه خودمون تماس میگیریم تا 8 ماه دیگه ایمیل نزن ماسرمون شلوغه و متن همیشگی بلیط نخر و خونت رو نفروش و ...
هیچی دیگه جواب درست درمونی ندادن.
نقل قول  

آفلاین shahraz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#2,604
26-05-2015, 12:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2015, 12:41 PM توسط shahraz.)
(26-05-2015, 11:38 AM)'Artin88' نوشته:

بله به همین شکل می تونید سوالاتون رو بپرسید. موضوع ایمیل مثلا به این شکل:
Enquiry about my application - MF/FILE NUMBER
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین eedoad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,605
26-05-2015, 01:50 PM
(26-05-2015, 11:55 AM)'arioubarzan' نوشته:
من هفته گذشته ایمیل زدم و گفتم که پراسس استارتد نشدم و پرسیدم استاتوسم چیه؟ بعد کمتر از یه ربع جواب ایمیل اومد: متن کپی پیست و تمپلیت بود مبنی بر اینکه ما دریافت مدارک رو کنفیرم نمیکنیم اگه لازم باشه خودمون تماس میگیریم تا 8 ماه دیگه ایمیل نزن ماسرمون شلوغه و متن همیشگی بلیط نخر و خونت رو نفروش و ...
هیچی دیگه جواب درست درمونی ندادن.

خوب قربون شکلت خیلی گل درشت عمل کردی. نباید اینقدر تابلو بپرسی که . باید یه مسئله ای رو بهونه کنی و یه چیزی بپرسی که شاید یه سر نخی توی جواب بهت بده وگرنه که استاتوس پرونده رو که با ایمیل اعلام نمیکنن . نمیدونم مثلا بگو من میخوام یه قرارداد 6 ماهه امضا کنم و میخوام بدونم وقت کافی برای تموم کردنش دارم یا نه  و آیا این موضوع تاثیر منفی روی روند مهاجرتم داره یا نه. یه همچین ایمیلی رو حتما اختصاصی جواب میدن و براش از تمپلت استفاده نمیکنن. شاید از توی جوابی که میدن یه چیزی دستگیرت بشه دقت کن گفتم شاید. وگرنه اون هیچوقت نمیگه مثلا 1 ماه دیگه کارت درست میشه پس قرارداد نبند. 
نقل قول  

آفلاین dr.moloud
**
نقل قول

#2,606
26-05-2015, 02:14 PM
سلام من از کجا کد آفیسرم رو بفهمم؟
تو ایمیل مدیکال و آپدیتم یه cc هست! این همون کد آفیسره؟؟
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,607
26-05-2015, 02:35 PM
(26-05-2015, 01:50 PM)'eedoad' نوشته:
خوب قربون شکلت خیلی گل درشت عمل کردی. نباید اینقدر تابلو بپرسی که . باید یه مسئله ای رو بهونه کنی و یه چیزی بپرسی که شاید یه سر نخی توی جواب بهت بده وگرنه که استاتوس پرونده رو که با ایمیل اعلام نمیکنن . نمیدونم مثلا بگو من میخوام یه قرارداد 6 ماهه امضا کنم و میخوام بدونم وقت کافی برای تموم کردنش دارم یا نه  و آیا این موضوع تاثیر منفی روی روند مهاجرتم داره یا نه. یه همچین ایمیلی رو حتما اختصاصی جواب میدن و براش از تمپلت استفاده نمیکنن. شاید از توی جوابی که میدن یه چیزی دستگیرت بشه دقت کن گفتم شاید. وگرنه اون هیچوقت نمیگه مثلا 1 ماه دیگه کارت درست میشه پس قرارداد نبند. 

بهانه ای نبود، دوست نداشتم که بهانه ای هم خلق کنم. قبلا یه بار ایمیل زدم و اتفاقن دلیل و بهانه هم تو متنش بوده ولی بازم جوابشون متن کپی پیست بوده. انتظار جواب درست نداشتم و وقتی ایمیل میزدم توجهم به این بود که اونا هر جوابی رو باید در قسمت نوتس در GCMS ثبت کنند و در نتیجه خواسته یا ناخواسته پروندم دوباره دیده میشه.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#2,608
26-05-2015, 03:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2015, 04:18 PM توسط shubizkumbuli.)
یه خبر خوب (البته اگر راست باشه!)

tahayazdani که قبلا گفته بود که بیمه برای کار اعلام شده نداره و به نوعی بیمه اش از یک کافی نت رد شده (خودتون تفسیر کنید) در SS اعلام پاس ریکوئست کرده!!! با MF/MB

نقل قول  

آفلاین ramin188
**
نقل قول

#2,609
26-05-2015, 04:16 PM
(26-05-2015, 03:31 PM)shubizkumbuli نوشته: یه خبر خوب (البته اگر راست باشه!)

tahayazdani که قبلا گفته بود که بیمه برای کار اعلام شده نداره و به نوعی بیمه اش از یک کافی شاپ رد شده (خودتون تفسیر کنید) در SS اعلام پاس ریکوئست کرده!!! با MF/MB
شوبيز جان من بهت پيام خصوصي دادم كه خبر درسته و با ايشون تلفني صحبت كردم و هفته ديگه بليت دارن .
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

#2,610
26-05-2015, 04:20 PM
(26-05-2015, 04:16 PM)'ramin188' نوشته: شوبيز جان من بهت پيام خصوصي دادم كه خبر درسته و با ايشون تلفني صحبت كردم و هفته ديگه بليت دارن .

سلام
ممنون
الان پیام ها رو چک کردم! اون موقع دقیق نخونده بودم متاسفانه!
به نظر من اگر ایشون تونستند با اون شرایط بگیرن، بچه های دیگه ای که با کارفرما سر بیمه مشکل داشتند میتونند خیلی امیدوار باشند :-)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 257 258 259 260 261 262 263 264 265 ... 546 بعدی »