عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 65 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-03-2015, 05:49 PM
(28-02-2015, 04:46 PM)'mohamad amin' نوشته: لیسانس : مترجمی زبان انگلیسی  دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل : 15.67
فوق لیسانس : مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه سراسری غیر انتفاعی مهر البرز با معدل : 19.33
سابقه کار : 6 سال کار در زمینه شبکه (network) و یک سال دستیار استاد در دانشگاه فوق لیسانسم
نمره زبان: 6.5
GRE : در اردیبهشت سال 94 امتحان خواهم داد
تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع دکترا در زمینه شبکه ( network ) در آلمان را دارم .میخواستم بدونم با شرایط بنده احتمال گرفتن پذیرش هست یا خیر ؟ در صورت گرفتن پذیرش احتمال گرفتن فاند ؟ 

سلام
ممکنه تغییر رشته شما کار شما رو سخت کنه، ولی سابقه کار و معدل بالایی که دارید می تونه کم رنگتر کنه این تغییر رشته رو، ولی مسئله ای که هست دانشگاهای آلمان رو دانشگاهای غیر دولتی ایران حساسیت خاصی دارند و حداقل شرط اینه که اسم دانشگاه شما در سایت انابین باشه که می تونید از اینجا این مطلب رو چک کنید.
و نکته دوم اینه که اگه دانشگاه شما مورد تایید باشه بعضی از دانشگاهای تاپ آلمان شرط رو بر 10% از شاگردان تاپ دانشگاه بودن می گذارند(شرط لازم نیست اما خیلی تاثیر بالایی داره).
نمره زبان شما حداقل های یک دانشگاه در آلمان هست، سعی کنید GRE بالای بیارید (نمره ای حدود 320) و اگر امکانش رو دارید سعی کنید نمره زبان خودتون رو به 7 برسونید.اگه اسم دانشگاتون در لیست سایت انابین باشه مشکلی برای اپلای کردن نداری و اگه نمره GRE بالایی بیاری و نمره زبانتون رو به 7 برسونی با وجود اینکه مقاله هم نداری و تغییر رشته هم داشتید باز شانستون از نظر من در حد متوسط هست، 2دلیل هم دارم یکی اینکه مقاله ندارید، ودومی اینکه دیده شده دانشجوها از دانشگاه آلمان ریجکت شدن به دلیل اینکه واحدهایی که پاس کردند کمتر از حدی بوده که مدرکشون قابل معادل سازی به مدرک آلمانی هموم مقطع باشه، به خاطر همین توصیه ام به شما اینه که قبل از هر اقدامی اول با مشاور پذیرش (Adviser)دانشگاه مورد نظر مکاتبه کنید و بهشون درباره تغییر رشته خودتون توضیح بدید که بعضی وقتها درخواست ارسال ریز نمرات از شما هم می کنند که بهتره از الان نسخه ای از ریز نمرات ترجمه شده خودتون رو داشته باشید، بعد از مشاهده مدارک شما قبل از هر اقدامی مشاور پذیرش بهترین پاسخ درباره شانس شما رو به شما میده.
مورد شما یکم پیچیدس و نظر دادن دربارش مشکل بخاطر همین این توصیه روکردم.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-03-2015, 11:27 PM
(28-02-2015, 04:46 PM)mohamad amin نوشته: لیسانس : مترجمی زبان انگلیسی  دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل : 15.67
فوق لیسانس : مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه سراسری غیر انتفاعی مهر البرز با معدل : 19.33
سابقه کار : 6 سال کار در زمینه شبکه (network) و یک سال دستیار استاد در دانشگاه فوق لیسانسم
نمره زبان: 6.5
GRE : در اردیبهشت سال 94 امتحان خواهم داد
تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع دکترا در زمینه شبکه ( network ) در آلمان را دارم .میخواستم بدونم با شرایط بنده احتمال گرفتن پذیرش هست یا خیر ؟ در صورت گرفتن پذیرش احتمال گرفتن فاند ؟ 
با سلام . ضمن تایید حرفای مهران عزیز , این نکته را در نظر داشته باشین که دانشگاه مهر البرز در سایت انابین المان درج نشده و این کارتون رو سخت میکنه , دوما دانشگاه شما تا اونجایی که میدونم یک دانشگاه انلاین هست و این مورد هم یکم قضیه را پیچیده میکنه . شما اول درخواشت بدین تا دانشگاهتون در سایت انابین درج بشه که سخته ولی ممکنه . اگه درج بشه که کارتون حله و فقط دانشگاه در مورد دورتون شاید ازتون سوال بپرسه . البته اگه اموزش محور هم که باشید این قضیه هم کاملا اپلای شما رو تحت تاثیر قرار میده که با مقاله این کمبود حل میشه .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین rezvan63
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-03-2015, 02:45 PM
قطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: دکترا
رشته مورد نظر: برق قدرت

معدل ارشد:18.07
رشته ارشد:مهندسی قدرت-الکترونیکقدرت
دانشگاه ارشد:آزاد (اسمش تو سایت anabin نیست )
معدل لیسانس:15.67
رشته لیسانس:الکترونیک
دانشگاه لیسانس:شریعتی تهران(در سایت anabin نوشته H+)
مدرک زبان انگلیسی:فعلا امتحان ندادم
مدرک زبان آلمانی:-
مقالات خارجی:دارم روش کار میکنم
مقالات داخلی: دارم روش کار میکنم
تالیف کتاب:-
سابقه کار:3 سال در زمینه منابع تعذیه سویچینگ
سایر افتخارات و مدارک:معدل الف

دانشگاه مورد نظر در آلمان:دانشگاه خاصی مد نظر ندارم بیشتر برام مهمه که فاند بگیرم
چقدر شانس دارم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-03-2015, 09:53 PM
(05-03-2015, 02:45 PM)'rezvan63' نوشته: قطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: دکترا
رشته مورد نظر: برق قدرت
معدل ارشد:18.07
رشته ارشد:مهندسی قدرت-الکترونیکقدرت
دانشگاه ارشد:آزاد (اسمش تو سایت anabin نیست )
معدل لیسانس:15.67
رشته لیسانس:الکترونیک
دانشگاه لیسانس:شریعتی تهران(در سایت anabin نوشته H+)
مدرک زبان انگلیسی:فعلا امتحان ندادم
مدرک زبان آلمانی:-
مقالات خارجی:دارم روش کار میکنم
مقالات داخلی: دارم روش کار میکنم
تالیف کتاب:-
سابقه کار:3 سال در زمینه منابع تعذیه سویچینگ
سایر افتخارات و مدارک:معدل الف
دانشگاه مورد نظر در آلمان:دانشگاه خاصی مد نظر ندارم بیشتر برام مهمه که فاند بگیرم
چقدر شانس دارم؟

دروود بر شما.
شانست با نداشتن کار پژوهشی مانند مقاله و یا کتاب و ... بالا تصور نمیشه!! بهتره روی بهبود رزومه خودت کار کنی. هم از جهتی که متقاضی دکتری برق برای کشور المان کم نیست، بهتره کشورهای دیگر رو هم مد نظر داشته باشی. حداقل برای نمره زبان بالا هم تلاش کن. گرفتن بورس دکتری در المان به پیدا کردن استاد و یا موقعیت خالی در دپارتمان ختم میشه که باید جستجو کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین rezvan63
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-03-2015, 02:25 PM
(05-03-2015, 09:53 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما.
شانست با نداشتن کار پژوهشی مانند مقاله و یا کتاب و ... بالا تصور نمیشه!! بهتره روی بهبود رزومه خودت کار کنی. هم از جهتی که متقاضی دکتری برق برای کشور المان کم نیست، بهتره کشورهای دیگر رو هم مد نظر داشته باشی. حداقل برای نمره زبان بالا هم تلاش کن. گرفتن بورس دکتری در المان به پیدا کردن استاد و یا موقعیت خالی در دپارتمان ختم میشه که باید جستجو کنی.

با سپاس فراوان از پاسخ شما
نمره زبان که حتما سعی میکنم 7 ایلتس داشته باشم و مقاله که اگر هم از ایران نخوام برم  باز هم باید داشته باشم وگرنه نمره پایان نامه من از 18 حساب میشه ودارم روش کار میکنم اگر این شرایطم اکی باشه چقدر شانس گرفتن بورس دارم؟
شما فرمودید کشورهای دیگه رو هم امتحان کنم ، منظورتون چه کشورهای هست؟آخه من شنیدم شرایط آلمان از کشور های دیگه راحت تره!!کانادا که خیلی سخت تر از المانه؟
سپاس گذارم
نقل قول  

آفلاین rezavafadar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-04-2015, 09:28 AM
سلام.میخواستم بدونم رشته مکانیک-ساخت وتولید در مقطع دکترا در آلمان رو کدوم دانشگاهها دارن.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین seyed salar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-04-2015, 11:16 PM
به نام الله
باعرض سلام و ادب
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت مدرس هستم که در زمینه انرژی های تجدید پذیر کار میکنم و معدل کارشناسیم 17.43 بوده و شاگرد اول بودم و در ارشد نیز تا الان 18.11 میباشد و من ترم چهار هستم و تصمیم گرفتم برای دکتری برم المان و مقاله در حین داوری  نیز دارم و احتمالا تا زمان دفاع از پایان نامه دو مقاله دیگه نیز بفرستم و من میخواهم هرچی زودتر بروم چون اگه تا 6 ماه دیگه راهم برای رفتن هموار نشه تو همین دانشگای خودمان دکتری میخونم. و سوال من اینه من وضعیت مالی واقعا ضعیفی دارم و از طرف دیگه مدرک سربازیم ندارم به نظر شما من چگونه میتوام به یک دانشگاه خوب با فاند کامل  تقاضا بدهم. خواهشا بهم کمک کنید چون واقعا تصمیمم خیلی جدیه و میخواه م بروم. اگه لازمه آدرس خصوصی(آدرس الکترونیکی) هم براتون میفرستم که بیشتر با هم در ارتباط باشیم.
با تشکر فراوان 
نقل قول  

آفلاین matisa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-05-2015, 06:35 PM
سلام دوستان گرامي
من براي انتخاب رشته ي كارشناسي ارشد نياز به كمك دارم بين فرايند دانشگاه علم و صنعت و جداسازي صنعتي اصفهان نميدونم كدوم رو انتخاب كنم چون ميخوام براي دكترا از دانشگاه آلمان پذيرش بگيرم و دوست دارم از الان برنامه ريزي كنم كه بعد پشيمون نشم، كسي از زمينه هاي تحقيقاتي مهندسي شيمي كه براي گرفتن پذيرش، بهتر هست اطلاعي داره؟  كه من با توجه به اون الان واسه ارشد انتخاب رشته انجام بدم. ممنون ميشم اگر جواب منو بديد.
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-05-2015, 03:24 PM
سلام دوستان

آیا این امکان وجود داره که بدون مکاتبه با استاد و طرح پروپوزال در کشور آلمان دکتری با فاند پذیرش گرفت؟ آخه من شنیدم یک سری از موسسات پروژه های تحقیقاتی دانشگاه رو ارائه می کنند و در ازای اون شما حقوق هم دریافت می کنید
سوال من اینه: آیا گرفتن این موقعیت معادل پذیرش دکتری از دانشگاه مورد نظر هست یا خیر متفاوت هست؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

24-05-2015, 10:30 AM
(13-04-2015, 09:28 AM)'rezavafadar' نوشته: سلام.میخواستم بدونم رشته مکانیک-ساخت وتولید در مقطع دکترا در آلمان رو کدوم دانشگاهها دارن.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

رشته مکانیک و گرایش های اون به وفور در المان پیدا میشه اما بین انگلیسی و المانی ارائه شدنش کمی دقت کن که بیشتر به المانی ارائه میشن. دانشگاههای قوی در مکانیک میشه به صنعتی دورتمند، برانشویگ، کایزرسلاترن و دارمشتات و دانشگاههای دویسبورگ  و بوخوم و اخن اشاره کرد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 65 بعدی »