عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 240 241 242 243 244 245 246 247 248 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین lili432
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,431
21-05-2015, 03:21 PM
(21-05-2015, 10:35 AM)Artin88 نوشته:
درود بر شما آریوبرزن عزیز
آره منم پاسخ رو از همین سنتر گرفتم اما هنوز تاریخ دقیق بهم ندادن. نوشته بودن سرشون خیلی شلوغه بعدا بهم وقت میدن.
به ما هم همین جواب رو دادند
نقل قول  

آفلاین angel_rs
**
نقل قول

#2,432
21-05-2015, 03:21 PM
(21-05-2015, 02:53 PM)shubizkumbuli نوشته: دوستانی که به تماس تلفنی سفارت باور ندارند این تماس از سفارت کانادا در آنکارا گرفته میشه!!

با این پیش شماره: 0090312

کسی که بهم گفت مورد اطمینانه. تماس با محل کاری پیشین گرفتن و راجع به شرح وظایف پرسیدند. رشته کامپیوتر بوده ایشون و خیلی خیلی سوالات specific پرسیدن. که مثلا این کار رو هم میکرده یا نه. این طور که خود ایشون میگفت از noc ها مختلف سوال پرسیدند و کسی هم که جواب میداده حسابی گیج و حول شده و دیگه مشخص نیست چه بلایی سر پرونده ایشون بیاد!!!!

آخ آخ پس دیگه واقعا خطرناک شده ، این بنده خدا بیمه هم فرستاده بوده یا نه ؟ من فکر میکردم اگه لیست بیمه رو فرستاده باشیم احتمال این اتفاق خیلی کم باشه Sad

USER : ROSE
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,433
21-05-2015, 03:28 PM
(21-05-2015, 03:21 PM)'angel_rs' نوشته: آخ آخ پس دیگه واقعا خطرناک شده ، این بنده خدا بیمه هم فرستاده بوده یا نه ؟ من فکر میکردم اگه لیست بیمه رو فرستاده باشیم احتمال این اتفاق خیلی کم باشه Sad

نمیدونم واقعا که فرستاده بیمه یا نه.

ببین از قدیم الایام به بیمه ای ها هم زنگ میزدند ولی نه همه. معمولا به پیمانی هایی که مثلا تو شرکت A کار میکرده ولی شرکت B بیمه رد میکرده... به اونا زنگ میزدن که مطمئن شن الکی نبوده. ولی اینا بیشتر به زمانی بر میگرده که سفارت داشتن ایران! نه الان!

نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#2,434
21-05-2015, 04:13 PM
میگم حالا که هیچ خبری از پاس ریکوست نیست، امیدوارم بتونم یه درد دلی بکنم اینجا (همین جوری که منتظر تو صف نشستیم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]).
من و همسرم  از 5 سال پیش برای اولین بار به فکر مهاجرت افتادیم اما تا جدی بشیم و اولین امتحان  آیلتس رو بدیم دو سالی طول کشید. برا همه جای دنیا غیر از همین دور و برا اپلای کردیم (گرچه قلبا آرزومند کانادا بودیم) اتفاقا برای کشورهای دیگه نتیجه هم گرفتیم و مونده بودیم چیکار کنیم که برای اولین بار از طریق نیروی متخصص فدرال کانادا واجد شرایط شدیم  و  بی تردید با انرژی و امید فراوان اقدام کردیم. تا همین چند روز پیش هنوز با اشتیاق فراوان منتظر پاس ریکوست بودم اما نمیدونم چرا دو سه روزه که دیگه احساس خستگی میکنم، احساس میکنم این انتظار طولانی فرسوده ام کرده. اصلا دیگه مردد شدم که آیا کار درستی کردم یا نه. امیدوارم این احساس موقتی باشه. وقتی فکرشو میکنم چطور تمام این سالها همه زندگیمونو گره زدیم به مهاجرت و چه هزینه گزافی براش کردیم اونوقت این حس جدید منو خیلی میترسونه. میدونم اینا مربوط به این تاپیک نیست اما هیچ جای دیگه نه در دنیای مجازی و نه حقیقی نمیتونم به این راحتی از احساسم بگم. منو ببخشید اما آیا هیچ کدوم از شما دوستان و همراهان عزیز دچار این حس شدین؟  آیا شما هم حس کردین طولانی شدن این پروسه شور و شوق اولیه تون رو کم کرده یا من یه چیزیم میشه؟
نقل قول  

آفلاین azar1307
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,435
21-05-2015, 04:32 PM
(21-05-2015, 04:13 PM)'Artin88' نوشته: میگم حالا که هیچ خبری از پاس ریکوست نیست، امیدوارم بتونم یه درد دلی بکنم اینجا (همین جوری که منتظر تو صف نشستیم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]).
من و همسرم  از 5 سال پیش برای اولین بار به فکر مهاجرت افتادیم اما تا جدی بشیم و اولین امتحان  آیلتس رو بدیم دو سالی طول کشید. برا همه جای دنیا غیر از همین دور و برا اپلای کردیم (گرچه قلبا آرزومند کانادا بودیم) اتفاقا برای کشورهای دیگه نتیجه هم گرفتیم و مونده بودیم چیکار کنیم که برای اولین بار از طریق نیروی متخصص فدرال کانادا واجد شرایط شدیم  و  بی تردید با انرژی و امید فراوان اقدام کردیم. تا همین چند روز پیش هنوز با اشتیاق فراوان منتظر پاس ریکوست بودم اما نمیدونم چرا دو سه روزه که دیگه احساس خستگی میکنم، احساس میکنم این انتظار طولانی فرسوده ام کرده. اصلا دیگه مردد شدم که آیا کار درستی کردم یا نه. امیدوارم این احساس موقتی باشه. وقتی فکرشو میکنم چطور تمام این سالها همه زندگیمونو گره زدیم به مهاجرت و چه هزینه گزافی براش کردیم اونوقت این حس جدید منو خیلی میترسونه. میدونم اینا مربوط به این تاپیک نیست اما هیچ جای دیگه نه در دنیای مجازی و نه حقیقی نمیتونم به این راحتی از احساسم بگم. منو ببخشید اما آیا هیچ کدوم از شما دوستان و همراهان عزیز دچار این حس شدین؟  آیا شما هم حس کردین طولانی شدن این پروسه شور و شوق اولیه تون رو کم کرده یا من یه چیزیم میشه؟

با سلام دوست عزیز 
من هم مثل شما تو noc 4011 هستم و 90 روز از مدیکال ریسیوم گذشته . البته شما از من خیلی جلوترین ولی شرایط من و همسرم دقیقا مثل شماست چند سال هست که درگیر این پروسه هستیم و این اواخر واقعا به این فکر افتادم که اینهمه استرس ارزش داره یا نه . 
واقعا امیدوارم شما هر چه زودتر پاس ریکوئست بشین .
به امید موفقیت 
نقل قول  

آفلاین Bretta
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,436
21-05-2015, 04:52 PM
امروز یه دیسیژن مید داشتیم،
تو اسپردشیت Fateme

گفتم خبر خوب بدم همینطوری پر خبر بد نشه اینجا...
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,437
21-05-2015, 04:53 PM
(21-05-2015, 03:28 PM)'shubizkumbuli' نوشته:
نمیدونم واقعا که فرستاده بیمه یا نه.
ببین از قدیم الایام به بیمه ای ها هم زنگ میزدند ولی نه همه. معمولا به پیمانی هایی که مثلا تو شرکت A کار میکرده ولی شرکت B بیمه رد میکرده... به اونا زنگ میزدن که مطمئن شن الکی نبوده. ولی اینا بیشتر به زمانی بر میگرده که سفارت داشتن ایران! نه الان!

دوباره Quote کردم که یادآوری کنم که این دوستی که از آنکارا تماس گرفتن پرونده اش در پاریس هست!!!!!! این طور به نظر میرسه که پاریس به خاطر نداشتن آفیسر فارسی زبان (احتمالا و فقط از روی حدس!) این کار رو به آنکارا محول کرده.

نقل قول  

آفلاین Denon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#2,438
21-05-2015, 04:57 PM
(21-05-2015, 02:53 PM)'shubizkumbuli' نوشته: دوستانی که به تماس تلفنی سفارت باور ندارند این تماس از سفارت کانادا در آنکارا گرفته میشه!!
با این پیش شماره: 0090312
کسی که بهم گفت نسبتا قابل اطمینانه. تماس با محل کاری پیشین گرفتن و راجع به شرح وظایف پرسیدند. رشته کامپیوتر بوده ایشون و خیلی خیلی سوالات specific پرسیدن. که مثلا این کار رو هم میکرده یا نه. این طور که خود ایشون میگفت از noc ها مختلف سوال پرسیدند و کسی هم که جواب میداده حسابی گیج و حول شده و دیگه مشخص نیست چه بلایی سر پرونده ایشون بیاد!!!!

سابقه کار پیشین ایشون برای چند سال قبل بوده ؟
محل کار قبلی ما که شاید الان دیگه مسئولینش تغییر کرده باشند.
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,439
21-05-2015, 05:25 PM
(21-05-2015, 04:32 PM)'azar1307' نوشته:
با سلام دوست عزیز 
من هم مثل شما تو noc 4011 هستم و 90 روز از مدیکال ریسیوم گذشته . البته شما از من خیلی جلوترین ولی شرایط من و همسرم دقیقا مثل شماست چند سال هست که درگیر این پروسه هستیم و این اواخر واقعا به این فکر افتادم که اینهمه استرس ارزش داره یا نه . 
واقعا امیدوارم شما هر چه زودتر پاس ریکوئست بشین .
به امید موفقیت 

خیلی ممنونم دوست عزیز. منهم برای شما و همه دوستان دیگر آرزوی پاس ریکوستی سریع و بی دردسر دارم. امیدوارم گرفتن ویزا برای همه مون شروع یک فصل بهتر و شاددتر از زندگی باشه و هیچ کس از رنجی که در این راه برده پشیمون نشه. 
پیروز باشید
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,440
21-05-2015, 05:32 PM
(21-05-2015, 04:57 PM)'Denon' نوشته:
سابقه کار پیشین ایشون برای چند سال قبل بوده ؟
محل کار قبلی ما که شاید الان دیگه مسئولینش تغییر کرده باشند.

پرسیدم. 7 سال سابقه کار در 3 جای مختلف با بیمه کامل. به محل دوم زنگ زدند که مال 4.5 سال پیش بوده. تو همه جا مسئولیتش یک چیز بوده. به خاطر پر شدن ناک مجبور شده در ناک مشابه اپلای کنه. کسی که زنگ زده سعی کرده بپرسه کارشون دقیقا چی بوده و وقتی گفتن کامپیوتر طرف گیر داده که کار کامپیوترش چی بوده. و باز سوال ها رو ریز کرده که این کار و اون کار رو هم میکرده یا نه. فقط طرف از ترفندی که استفاده کرده این بوده که وسط حرف میپریده و میگفته اگر دروغ بگید مشخص میشه. بحث فکس و غیره هم نبوده. مکالمه هم خیلی طول نکشیده. در ضمن طرف خیلی رسمی هم گفته از طرف اداره مهاجرت دولت کانادا تماس میگیره! خیلی ریلکس!

اسم آفیسر رو هم پرسیدم که مایل نبود بگه طرف.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 240 241 242 243 244 245 246 247 248 ... 546 بعدی »