عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال مسائل مرتبط با CIIP

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با CIIP
آفلاین Artin88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-05-2015, 02:10 PM
(16-05-2015, 01:23 PM)'zhobeys' نوشته: دوستان ایمیل CIIP برای منم بعد از یک ماه و اندی از پاس ریکویست دیروز از پاریس اومد. من این دوره رو تقریبا یک ماه پیش گذروندم. با مدیکالم اقدام کردم و براشون فرستادم تا رجیستر شم. الان در این ایمیل اشاره شده که شما با همین ایمیل هم میتونید ثبت نام کنید و در آخر گفته ثبت نام به این معنی نیست که شما پروسه تون به سرانجام میرسه (یه متن فرمالیته که یعنی تعهدی ایجاد نمیکنه).
این دوره در دو مرحله برگزار میشه. آشنایی گروهی یا Group Orientation یا به اختصار GO که در بستری آنلاین چند presentator برای شما از مسایل مختلف از جغرافیای کانادا و آب و هوا گرفته تا روشهای نوشتن رزومه و آمادگی برای مصاحبه و پیدا کردن کار رو به صورت اجمالی و بدون در نظر گرفتن شرایط خاص افراد توضیح میدن. جلسه حدود ۷ ساعت طول میکشه و شما تنها از طریق نوشتاری امکان مشارکت در بحث رو دارید. چند روز بعد از جلسه گروهی برای شما تمام اطلاعاتی که در اون جلسه مطرح شده به صورت پکیج الکترونیکی ارسال میشه. لینک وزارتهای مهاجرت استانها ، رزومه های نمونه ، نکات مصاحبه و .... و همینطور سرویسهای مجانی برای تازه واردین مثل زبان یا نوشتن رزومه و یا کارهای قانونی در بدو ورود.
مرحله دوم جلسه خصوصی یک ساعته برای شماست. البته اگر همسرتون (یا فرزند واجد شرایطتون) هم باشن این جلسه یک ساعت به ازای هر نفر اضافه میشه. این جلسه به MAP یا My Action Plan معروفه و پیشاپیش با شما از نظر زمان هماهنگی میشه و آفیسری که مامور شده به طور خاص کیس شما رو بررسی میکنه. ارتباط به صورت ۲ طرفه و شفاهی هست و از بستری که اونها به شما میگن یا Skype برقرار میشه. شما دستکتاپ آفیسر رو میبیند و اون توضیح میده و شما جواب میدید یا سوال میکنید. از نظر رشته و شرایط اقامتتون بسته به محلی که انتخاب کردید در نهایت آفیسر یک Action Plan برای شما آماده میکنه که حاوی کلیه اطلاعات و لینکهایی هست که شما برای شغلتون ، تهیه رزومه و غیره نیاز دارید. آفیسر این فایل رو برای شما و به چند موسسه دیگه به صورت CC در ایمیل ارسال میکنه. این موسسه ها به شما کمکهای تکمیلی در زمینه های مختلف میکنن (و تقریبا همگی برای پیش از ورود شما به کانادا). مثلا به شما راهنمایی میدن در مورد اینکه چطور دوره های تکمیلی مرتبط با رشته تون (Bridging Programs) برای گرفتن لایسنس برای مشاغل Regulated رو بگذرونید. یا دوره های زبان تخصصی برای رشتتون رو چطور بگیرید. این موسسه ها به محض دریافت ایمیل CIIP که در واقع به شما زده شده و برای اونا کپی شده باهاتون تماس میگیرن.
در کل این دوره مفیده و کمک بزرگی به شما خواهد کرد. بهتره زمان بذارید و ثبت نام و شرکت کنید. باز تاکید میکنم که این دوره فقط و فقط برای Pre-Arrival هست و بعد از ورود موسسات دیگه ای هستن که به صورت governement funded یا semi-funded به مهاجرین کمک میکنن. لینک این موسسات رو بهتون میدن در جلسات CIIP و جای نگرانی نیست.

ژوبیز عزیز سپاس فراوان از توضیحات کاملتون. دو تا سوال از خدمتتون دارم و پیشاپیش از پاسخی که میدین سپاسگزاری میکنم:
1) ضروری به نظر میرسه که ما  قبل از ورود به کانادا  یک سری فعالیتها انجام بدیم یا یک سری وب سایتهای مهم رو مطالعه کنیم. من شخصا شروع کرده بودم به خوندن همه مطالبی که در فروم قبلی در ارتباط با کانادا  (با تاپیکهای مختلف)  دوستان مهاجر قبلی به اشتراک گذاشتند اما هیچ خبری از این برنامه CIIP نداشتم . حال آنکه دوستان فعالی مانند شما مدتها پیش از وجود این برنامه مطلع بوده، ثبت نام کرده و در آن شرکت کرده اید. ممنون خواهم شد اگر اطلاعاتی از برنامه ها با فعالیتهای مشابه این (یا هر لینکی که مفید میدانید ) دارید در اختیار ما بگذارید. تجارب شما حتما برای ما ارزش فراوان دارد.
2) در فرم ثبت نام برای همین برنامه CIIP سه تا متد دلیوری (تلفن، آنلاین و ایمیل) گذاشته بود که من مورد ایمیل رو انتخاب کردم چون برای برقراری ارتباط تلفنی یا آنلاین با خارج از کشور (آن هم در حد چند ساعت) هیچ اعتماد نمیتوانم بکنم. نگران کیفیت صدا، قطع و وصلی اینترنت و ... هستم. حالا به نظرتون اونها مطالب مورد نظر رو برام ایمیل میکنند یا به هر حال آنلاین خواهد بود؟

نقل قول  

آفلاین zhobeys
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-05-2015, 02:34 PM
(16-05-2015, 02:10 PM)Artin88 نوشته:
ژوبیز عزیز سپاس فراوان از توضیحات کاملتون. دو تا سوال از خدمتتون دارم و پیشاپیش از پاسخی که میدین سپاسگزاری میکنم:
1) ضروری به نظر میرسه که ما  قبل از ورود به کانادا  یک سری فعالیتها انجام بدیم یا یک سری وب سایتهای مهم رو مطالعه کنیم. من شخصا شروع کرده بودم به خوندن همه مطالبی که در فروم قبلی در ارتباط با کانادا  (با تاپیکهای مختلف)  دوستان مهاجر قبلی به اشتراک گذاشتند اما هیچ خبری از این برنامه CIIP نداشتم . حال آنکه دوستان فعالی مانند شما مدتها پیش از وجود این برنامه مطلع بوده، ثبت نام کرده و در آن شرکت کرده اید. ممنون خواهم شد اگر اطلاعاتی از برنامه ها با فعالیتهای مشابه این (یا هر لینکی که مفید میدانید ) دارید در اختیار ما بگذارید. تجارب شما حتما برای ما ارزش فراوان دارد.
2) در فرم ثبت نام برای همین برنامه CIIP سه تا متد دلیوری (تلفن، آنلاین و ایمیل) گذاشته بود که من مورد ایمیل رو انتخاب کردم چون برای برقراری ارتباط تلفنی یا آنلاین با خارج از کشور (آن هم در حد چند ساعت) هیچ اعتماد نمیتوانم بکنم. نگران کیفیت صدا، قطع و وصلی اینترنت و ... هستم. حالا به نظرتون اونها مطالب مورد نظر رو برام ایمیل میکنند یا به هر حال آنلاین خواهد بود؟

سلام دوست عزیز
من از خود سایت اداره مهاجرت با این برنامه آشنا شدم
در واقع بعد از مدیکال همه باید کم کم شروع کنن به تحقیق در مورد زندگی جدید.
بعد هم اونا بهتون برای جلسه یه بستر آنلاین معرفی میکنن که روی browser نصب میکنید و از اون طریق جلسه برگزار میشه. سرعت هم باید در حد نرمال باشه . خیلی نیاز به سرعت بالا ندارید.
نقل قول  

آفلاین c_amak
**
نقل قول

16-05-2015, 05:28 PM
(16-05-2015, 01:39 PM)'mbm_e' نوشته: سلام به همگی
با تشکر از توضیحات دوستان فقط جهت اطلاع ایمیل ciip دیروز برای من هم اومده بود من امروز دیدم
جالبه که دوتا ایمیل بود و تاجایی که من دیدم محتوای هردو مثل هم بود
ویزای بنده درحال پیکاپ توسط یکی از دفاتر هست
بنظر میرسه یه مرتبه تصمیم گرفتم اینو برای همه بفرستن

با سلام. ممکنه تو pm برام بنویسید پاسپورتها رو به کدوم شرکت برای پیکاپ دادین تا من هم که یکی دو روز پیش pr شدم و دنبال یک چنین شرکت مطمئنی می گردم. مرسی
نقل قول  

آفلاین nazanin5879
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-05-2015, 08:58 AM
(17-05-2015, 08:34 AM)'nasim827' نوشته: دوستان یه مشورت لازم دارم
موقع تکمیل فرم درخواست CIIP یه جا نوشته:
[b]Do you intend to work in your current occupation in Canada?[/b]
من واقعا قصد ندارم تو ناکی که اقدام کردم کار کنم و قصد تغییر زمینه کاری دارم. یعنی احتمالا یه دوره توی کالج بگذرونم. من با ناک 2131 اقدام کردم اما می خوام وارد فیلد معماری (طراحی داخلی) بشم به احتمال زیاد. حالا به نظرتون صادقانه جواب بدم اینو؟ چون بر اساس این فرم من رو راهنمایی خواهند کرد دیگه...
از طرفی نکنه این فرم باعث تغییر در روند کاری مهاجرتم بشه ... به هر حال اونا برای این ناک اعلام نیاز نیروی کار کرده اند و اگه متوجه بشن که من قصد کار در این زمینه رو ندارم شاید سخت گیری کنن...
نظرتون چیه؟

اره نسیم جون منم مثل تو هستم ولی اینکار را نکن به هر حال اونا دسترسی دارن به این سایت یهو ریجکتمون میکنن
نقل قول  

آفلاین r3z4
**
نقل قول

17-05-2015, 09:58 AM
من واقعا قصد ندارم تو ناکی که اقدام کردم کار کنم و قصد تغییر زمینه کاری دارم. یعنی احتمالا یه دوره توی کالج بگذرونم. من با ناک 2131 اقدام کردم اما می خوام وارد فیلد معماری (طراحی داخلی) بشم به احتمال زیاد. حالا به نظرتون صادقانه جواب بدم اینو؟ چون بر اساس این فرم من رو راهنمایی خواهند کرد دیگه...
از طرفی نکنه این فرم باعث تغییر در روند کاری مهاجرتم بشه ... به هر حال اونا برای این ناک اعلام نیاز نیروی کار کرده اند و اگه متوجه بشن که من قصد کار در این زمینه رو ندارم شاید سخت گیری کنن...
نظرتون چیه؟

متاسفانه کانادا بدترین بازار کار رو برای معماری و طراحی داخلی داره. همون عمران شانس کار پیداکردن بسیار بالاتره. البته علاقه بسیار مهم هست. فقط خواستم که دید بهتری داشته باشید. به امید اینکه توی رشته مورد علاقه تون موفق باشید
نقل قول  

آفلاین m_ashari2
**
نقل قول

17-05-2015, 11:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2015, 11:02 AM توسط m_ashari2.)
نظرتون چیه؟

من فکر نمی‌کنم که به مشکلی با اداره مهاجرت بخورید. این یه امر تعریف شده است و همیشه هم خودشون(اداره مهاجرت و ارگان‌های وابسته بهش) بهش اشاره می‌کنن که بسیاری از مهاجرها بعد از ورودشون به کانادا زمینه کاریشون رو عوض می‌کنن. به علاوه ما در هیچ کجای پرونده تعهد به این موضوع ندادیم که بعد از ورود به کانادا قراره تو چه زمینه‌ای کار کنیم یا اصلا کار کنیم. اداره مهاجرت باید طبق قانون مشخصی جلوی پرونده شما رو بگیره و از اونجا که تمامی قوانین مهاجرتیشون توی سایت موجوده، شما می‌تونی مراجعه کنی ببینی که همچین چیزی اصلا وجود نداره. به علاوه اگر همچین کاری (تغییر رشته بعد از ورود به کانادا) بخواد بر خلاف قانون مهاجرتی باشه، هیچ وقت یه ارگانی که وابسته به دولت کاناداست نمی‌آد توی پرسشنامه‌اش همچین سوالی رو بپرسه و مهاجرین رو به این فکر بندازه که چنین امکانی هم وجود داره.
نقل قول  

آفلاین alix1393
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-05-2015, 05:38 PM
(17-05-2015, 04:16 PM)'Artin88' نوشته: سلام دوستان
امروز مگه پاریس تعطیل نیست؟ پاس ریکوستی داشتیم، ealghas .  یعنی روزای تعطیل هم چشم براه باشیم؟

سلام. تا جایی که من اطلاع دارم، ایشون جمعه دیسیژن مید شدن و احتمالاً ایمیل پاس ریکوئست امروز براشون رسیده.

(راستی اون ایمیل کذایی CIIP هم برای ما دو بار اومد. خدا رو شکر که قبل از چک کردن ایمیلم از داستان خبردار شده بودم؛ وگرنه شاید سکتۀ ناقص می‌زدم!!!)
باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردم‌خوار را، چنگال و دندان بشکنم
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما
نقل قول  

آفلاین Ehsanparsa
**
نقل قول

17-05-2015, 09:42 PM
سلام دوستان، من امروز ايميلم چك كردم و متوجه شدم كه ديروز دو تا ايميل (تقريبا يكسان) از فرانسه دريافت كردم درباره CIIP، كه وقتى مطالعه كردم احساس كردم يه امكان رفاهى اراىه شده از طرف كاناداست. حالا ميخواستم از دوستانى كه بيشتر اطلاع دارند كمك بگيرم و منو در اين مورد راهنمايى كنيد ببينم دقيقا چيه؟ چه كمك خاصى ميده؟ و ....
NOC: 2131, Recieved to CIO: November/18/2014, Per: February/10/2015, Update Request: May/06/2015, Medical Request: May/07/2015 , Medical recieved: May/20/2015, Update recieved: May/23/2015, Processing started:July/08/2015, Decision Made: July/15/2015, Passport Request: July/17/2015
نقل قول  

آفلاین Bretta
نقل قول

17-05-2015, 09:46 PM
(17-05-2015, 09:42 PM)'Ehsanparsa' نوشته: سلام دوستان، من امروز ايميلم چك كردم و متوجه شدم كه ديروز دو تا ايميل (تقريبا يكسان) از فرانسه دريافت كردم درباره CIIP، كه وقتى مطالعه كردم احساس كردم يه امكان رفاهى اراىه شده از طرف كاناداست. حالا ميخواستم از دوستانى كه بيشتر اطلاع دارند كمك بگيرم و منو در اين مورد راهنمايى كنيد ببينم دقيقا چيه؟ چه كمك خاصى ميده؟ و ....

دوست عزیز وقت بذارید چند صفحه قبلو بخونید کلا در رابطه با این موضوع صحبت شده Smile
نقل قول  

آفلاین Artin88
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-05-2015, 04:46 PM
(17-05-2015, 05:38 PM)'alix1393' نوشته:
سلام. تا جایی که من اطلاع دارم، ایشون جمعه دیسیژن مید شدن و احتمالاً ایمیل پاس ریکوئست امروز براشون رسیده.
(راستی اون ایمیل کذایی CIIP هم برای ما دو بار اومد. خدا رو شکر که قبل از چک کردن ایمیلم از داستان خبردار شده بودم؛ وگرنه شاید سکتۀ ناقص می‌زدم!!!)

سلام آلیکس عزیز
ممنون. چقدر جای شما خالی بود. welcome back

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »