عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 208 209 210 211 212 213 214 215 216 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین Bahram2014
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,111
11-05-2015, 12:27 AM
دوستان

من از فايل نامبرم ٩٠ روز شده كه نه مديكال و نه آپديت گرفتم، يه بار هم ايميل زدم و پاريس گفت منتظر باشيد. نمي دونم مشكل كجاست؟ ديگه خيلي نگرانم و نمي دونم چه كنم.
نقل قول  

آفلاین amirhossein828
**
نقل قول

#2,112
11-05-2015, 01:04 AM
(11-05-2015, 12:27 AM)'Bahram2014' نوشته: دوستان
من از فايل نامبرم ٩٠ روز شده كه نه مديكال و نه آپديت گرفتم، يه بار هم ايميل زدم و پاريس گفت منتظر باشيد. نمي دونم مشكل كجاست؟ ديگه خيلي نگرانم و نمي دونم چه كنم.

دوست عزیز نگران نباش.منم برام 90 روز طول کشید آپدیتم.همین هفته میاد برات.
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,113
11-05-2015, 09:47 AM
رفقا یکی از دوستای من که یه ماه دیگه داره میره کانادا و البته اونم با FSW 2014 اقدام کرده بود یه سوالی داشت که ازم خواست اینجا مطرح کنم و البته همین سوال میتونه اطلاعات خوبی برای خیلی از ماها باشه چون من اینو نمی دونستم.
میگه برای اینکه اونجا برای بیمه ماشین بشه تخفیف خوبی گرفت میشه اینجا رفت راهنمایی رانندگی شهرک آزمایش و اونجا یه نامه گرفت مبنی بر اینکه فلانی در طی مدتی گه گواهی نامه گرفتم تصادف منجر به جرح نداشتم. البته اونجا به این رفیقم گفتن که برین سه چهار روز قبل از پرواز بیاین چون این نامه بیشتر از یک ماه اعتبار نداره و همینطور گفتن این نامه اینجا ترجمه نمی شه و باید همونور ترجمه بشه.
می خوام بدونم کسی از دوستان تجربه و یا اطلاعاتی تو این زمینه داشته یا نه.
ممنون از همه.
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

#2,114
11-05-2015, 09:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2015, 09:59 AM توسط fafarpj.)
دوستان سلام
مدارك اپديت رو هفته پيش فرستادم حالا استرس گرفتم كه نكنه اشتباهي شده باشه لطفن متن ايميلشون رو بخونيد بگين برداشتتون چيه
من اينطور گرفتم كه ادرس و پوزيشن كاري و يه شرح خلاصه از كار همسرم رو خواستن با فرم اپديت شده اسكجول آ
چون من كه خودم نامه شرح كار با مهر برجسته شركت و از شركت قبلي سازگار با سابقه بيمه اينا فرستاده بودم
مي گم نكنه منظورشون سي وي بوده
بخونين لطفن نظر بدين

In order to continue processing your application, we require the additional document listed below within 30 days. The new attached form IMM.5669E must be duly completed (page 1 to page 4), dated and signed by Mr. This form can be found on the CIC website at: http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/fo...m5669E.pdf

- Schedule A – Background/Declaration [IMM.5669E] Page 2, item 8, declare personal history without any gaps in dates since January 2004, (missing since January 2008), with precise dates (month/year - without interruption) of all activities (employment, studies, unemployment, vacation, etc.); you must precise your tasks and responsibilities, name of the firm, of your employer, place and
address of work; do not join any certificate,
يه سوال ديگه اين كه اون قسمت declaration of applicant رو امضاء مي كنيم تيكه پايينش هم بايد امضاء شه: solemn declaration و signature of applicant در قسمت پايين؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

#2,115
11-05-2015, 10:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2015, 10:06 AM توسط M1KE.)
اشاره شده همسرتون دوباره فرم IMM.5669E رو پر کنند و به طور ویژه تاکید شده که در قسمت 8 اون که مربوط به پیشینه فعالیت هاست بدون وجود فاصله زمانی اشاره بشه که ایشون مشغول چه کارهایی بودن (در مورد ایشون ظاهرا بعد از ژانویه 2008 اشاره نکردین که در حال چه کاری بودن).

در مورد تحصیلات توجه داشته باشید که اگر مثلا خرداد فارغ التحصیل شدین و بعد در مهر شروع کردین، اونها رو از نظر زمانی به هم وصل کنید یعنی بنویسید اولی در 31 شهریور تموم شده و دومی از 1 مهر شروع شده. همین طور اگر در مقطعی بیکار بودن اشاره بشه که Unemployed بودن. در هر حال بازه های زمانی می بایست پیوسته باشه و فاصله خالی بین اونها وجود نداشته باشه. در مورد شغل ها هم که به سمت، شرکت و بازه زمانی و غیره کامل اشاره بشه. اشاره شده که نیازی به فرستادن مدرک برای اثبات این فعالیت ها نیست و همین که به صورت کتبی اشاره کنید براشون کفایت می کنه.

(11-05-2015, 09:49 AM)'fafarpj' نوشته: دوستان سلام
مدارك اپديت رو هفته پيش فرستادم حالا استرس گرفتم كه نكنه اشتباهي شده باشه لطفن متن ايميلشون رو بخونيد بگين برداشتتون چيه
من اينطور گرفتم كه ادرس و پوزيشن كاري و يه شرح خلاصه از كار همسرم رو خواستن با فرم اپديت شده اسكجول آ
چون من كه خودم نامه شرح كار با مهر برجسته شركت و از شركت قبلي سازگار با سابقه بيمه اينا فرستاده بودم
بخونين لطفن نظر بدين
In order to continue processing your application, we require the additional document listed below within 30 days. The new attached form IMM.5669E must be duly completed (page 1 to page 4), dated and signed by Mr. This form can be found on the CIC website at: http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/fo...m5669E.pdf
- Schedule A – Background/Declaration [IMM.5669E] Page 2, item 8, declare personal history without any gaps in dates since January 2004, (missing since January 2008), with precise dates (month/year - without interruption) of all activities (employment, studies, unemployment, vacation, etc.); you must precise your tasks and responsibilities, name of the firm, of your employer, place and address of work; do not join any certificate,

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین helenkh
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,116
11-05-2015, 10:04 AM
(11-05-2015, 09:49 AM)fafarpj نوشته: دوستان سلام
بخونين لطفن نظر بدين

- Schedule A – Background/Declaration [IMM.5669E] Page 2, item 8, declare personal history without any gaps in dates since January 2004, (missing since January 2008), with precise dates (month/year - without interruption) of all activities (employment, studies, unemployment, vacation, etc.); you must precise your tasks and responsibilities, name of the firm, of your employer, place and
address of work; do not join any certificate,
يه سوال ديگه اين كه اون قسمت declaration of applicant رو امضاء مي كنيم تيكه پايينش هم بايد امضاء شه: solemn declaration و signature of applicant در قسمت پايين؟

سلام
من فكر ميكنم فقط اسكجوال إى رو خواستن چون توى بار اولى كه پر كرديد در تاريخى كه اشاره كردن گپ گذاشتيد
چيزى كه از من خواستن هم دقيقا همين بود براى خودم كه دوتا تاريخ گپ داشت و من توضيح اضافه اى ندادم و فقط فرم رو مجدد پر كردم
اين جا سى وى نخواستن. سى وى رو دقيقا ذكر ميكنن اگر بخوان
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,117
11-05-2015, 10:11 AM
قسمت های پایین فرم (بعد از Do not complete the following section now) رو نباید پر کنید. این قسمت رو اگر 1 در 1000 فردی برای ادای توضیحات بیشتر به مصاحبه دعوت بشه ممکنه افسر بخواد که در حضور ایشون هم صحت اطلاعات وارد شده در فرم رو با امضا کردن فرم تایید کنه و در آخرین خط خود اون افسر هم امضا می کنه که شاهد بوده که متقاضی در حضور ایشون فرم رو امضا کرده.

(11-05-2015, 09:49 AM)'fafarpj' نوشته: يه سوال ديگه اين كه اون قسمت declaration of applicant رو امضاء مي كنيم تيكه پايينش هم بايد امضاء شه: solemn declaration و signature of applicant در قسمت پايين؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fafarpj
**
نقل قول

#2,118
11-05-2015, 10:50 AM
ممنون دوستان من به غير از فرم يك صفحه خلاصه هم شرحي كوتاه از مسئوليت ها براي همسرم نوشتم و فرستادم و توي اون صفحه ادرس و سايت شركت ها رو هم گذاشتم فرم رو براي هر دو مون تكميل كردم چون خودم هم فرمم اشكال داشت كه most recent ها رو اول ننوشته بودم
ممنون از راهنمايي هاتون استرسم كم شد
نقل قول  

آفلاین f_goo
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,119
11-05-2015, 11:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2015, 11:28 AM توسط f_goo.)
(11-05-2015, 09:47 AM)'Soltaan' نوشته: رفقا یکی از دوستای من که یه ماه دیگه داره میره کانادا و البته اونم با FSW 2014 اقدام کرده بود یه سوالی داشت که ازم خواست اینجا مطرح کنم و البته همین سوال میتونه اطلاعات خوبی برای خیلی از ماها باشه چون من اینو نمی دونستم.
میگه برای اینکه اونجا برای بیمه ماشین بشه تخفیف خوبی گرفت میشه اینجا رفت راهنمایی رانندگی شهرک آزمایش و اونجا یه نامه گرفت مبنی بر اینکه فلانی در طی مدتی گه گواهی نامه گرفتم تصادف منجر به جرح نداشتم. البته اونجا به این رفیقم گفتن که برین سه چهار روز قبل از پرواز بیاین چون این نامه بیشتر از یک ماه اعتبار نداره و همینطور گفتن این نامه اینجا ترجمه نمی شه و باید همونور ترجمه بشه.
می خوام بدونم کسی از دوستان تجربه و یا اطلاعاتی تو این زمینه داشته یا نه.
ممنون از همه.

من راجع به این نامه برای بیمه اطلاعی ندارم. ولی یه نامه هست شهرک آزمایش می ده به اسم نامه اصالت یا authentication letter. اگه انتاریو می رن، برای خود گواهینامه گرفتن در انتاریو که می دونم 100% به دردشون می خوره، چون می تونن تا 2 سال زمان انتظار رو waive کنن و حتی مستقیم امتحان Full G رو بدن. این نامه هم باید فقط در انتاریو ترجمه بشه.
نقل قول  

آفلاین mbm_e
**
نقل قول

#2,120
11-05-2015, 12:02 PM
(09-05-2015, 04:18 PM)'Artin88' نوشته:
دوست عزیز صمیمانه بهتون تبریک میگم. اگر اشتباه نکنم شما اولین پاس ریکوستی برای ناک  4011 هستید.  میشه لطفکنید بگید آدرس ایمیلی که ایمیل پاس ریکوست رو براتون فرستاده چی بود؟  چقدر زمان دادند که پاسپورت تون رو بفرستید آنکارا؟
ممنون از پاسختون

سلام به شما دوست عزیز
از شما بسیار متشکرم و خیلی شرمندم که اینقدر دیر پستتونو دیدم راستش کمی گرفتار بودم  منو ببخشید.
آدرس ایمیل اینه:
PARISIMMIGRATION@international.gc.ca
 و 30 روز فرصت دادن که پاسها رو به دستشون برسونیم
FSWP-2014 - Sent to CIO:Agu-08-2014 - Received By CIO:Agu-13-2014 - Money Order Cashed: Nov-16-2014 - PER: Dec-03-2014 - AOR: Dec-25-2014
Update and Medical Request: Jun-14-2015 - Passport Requested: May-06-2015
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 208 209 210 211 212 213 214 215 216 ... 546 بعدی »