عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-10-2014, 05:45 PM
(31-10-2014, 05:13 PM)'BAHMAN 1344' نوشته: با سلام و تشکر از پاسخ شما
من پزشک عمومی 49 ساله هستم با 23 سال سابقه کار که 12 سال آن اختصاصا در زمینه تغذیه و رژیم درمانی است. معدل دکترای پزشکی من 15.5 است.
تعدادی کتاب در زمینه لاغری و کاهش وزن به چاپ رسانده و یک برنامه جامع رژیم های غذایی و کاهش وزن تهیه کرده ام که هم اکنون از آن در مطب استفاده می کنم.  می خواستم بدانم با این رزومه و آیلتس آکادمیک 7 امکان ادامه تحصیل در رشته تغذیه در دانشگاههای معتبر کانادا را دارم؟ 
ضمنا من انشا اله تا 4 ماه دیگر به کانادا مهاجرت می کنم.  متشکرم

سلام دوست خوبم
ببخشید من جواب می دهم من 35 سال دارم و فنلاند مستر دوم تحصیل می کنم و بسیاری از دوستانم کانادا و امریکا تحصیل می کنند و ارتباط نزدیکی دارم 
دوست عزیز متاسفانه با سن بالای 35 سال خیلی شانس پیدا کردن کار و درست کردن موقعیت خوب نداریم حقیقت این هست که 4 یا 5 سال حداقل برای جا افتادن در کشور جدید زمان لازم دارید من شخصا اصلا پیشنهاد نمی کنم که تشریف ببرید کانادا یا کشور دیگری چون الان به احتمال زیاد شغل و درامد مناسبی دارید و اینکار فقط باعث عقب افتادن و صدمات مادی و معنوی به شما و خانواده هست من که امدم مجرد هستم ولی شما شرایط متفاوتی دارید
اگر پاسخم خیلی دور از تاپیک هست ادمین گرامی لطفا تصمیم بگیرید که حذف یا منتقل شود
شاد باشید
سام
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین homa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-11-2014, 12:40 PM
سلام من دکتری ریاضی از ایران هستم. آیا شانس پست داک یا دکتری مجدد در آمریکا و کانادا دارم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-11-2014, 04:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2014, 04:51 PM توسط M1KE.)
در مورد تحصیل مشکلی ندارین و می تونید ادامه تحصیل بدین و احتمال پذیرفته شدنتون هم بالاست. همین طور هزینه های تحصیل هم برای شما خیلی کمتر خواهد بود. با این حال شرایط عضویت در نظام پزشکی کانادا نسبتا سخت هست و مدارک خارجی رو خیلی قبول ندارند که ممکنه روی آینده شغلی شما یک مقدار تاثیر بگذاره.

(31-10-2014, 05:13 PM)'BAHMAN 1344' نوشته: با سلام و تشکر از پاسخ شما
من پزشک عمومی 49 ساله هستم با 23 سال سابقه کار که 12 سال آن اختصاصا در زمینه تغذیه و رژیم درمانی است. معدل دکترای پزشکی من 15.5 است.
تعدادی کتاب در زمینه لاغری و کاهش وزن به چاپ رسانده و یک برنامه جامع رژیم های غذایی و کاهش وزن تهیه کرده ام که هم اکنون از آن در مطب استفاده می کنم.  می خواستم بدانم با این رزومه و آیلتس آکادمیک 7 امکان ادامه تحصیل در رشته تغذیه در دانشگاههای معتبر کانادا را دارم؟ 
ضمنا من انشا اله تا 4 ماه دیگر به کانادا مهاجرت می کنم.  متشکرم

اگر شرایط عمومی مثل نمره زبان، معدل و سوابق پژوهشی خوب داشته باشین بله امکانش وجود داره و هر چقدر شرایط پرونده تون بهتر باشه شانس تون برای دانشگاه هایی با رتبه های بهتر بیشتر خواهد بود.

(02-11-2014, 12:40 PM)'homa' نوشته: سلام من دکتری ریاضی از ایران هستم. آیا شانس پست داک یا دکتری مجدد در آمریکا و کانادا دارم؟

شرایط کلی تون خوبه و اگر نمره زبان خوب هم بیارین به نظرم امکان گرفتن پذیرش وجود داره. دانشگاه های زیر رشته ژنتیک رو دارند. من سعی کردم اول معروف ترها رو بگذارم که به طبع پذیرش گرفتن از اونها سخت تره. 

University of Toronto
McGill University
University of British Colombia
McMaster University
University of Calgary
University of Western Ontario
University of Manitoba
Queen's University
University of Saskatchewan
Dalhousie University
University of Guelph
Memorial University of NewFoundland

(30-10-2014, 03:03 AM)'farideh' نوشته: با سلام 
معدل کارشناسی 16/5 از دانشگاه دولتی
معدل ارشدم 17/5 از دانشگاه دولتی
2تا مقاله isi دارم و 2 تای دیگه می خوام بفرستم و 2 تا مقاله علمی پژوهشی و 1 کنفرانس بین المللی .
زبانم خوبه ولی هنوز تافل ندادم.
سابقه ی تدریس در دانشگاه بصورت حق التدریس.
برای دکترا میخوام ژنتیک پزشکی رو کانادا بخونم به نظرتون فول فاند بهم میدن؟ کدوم دانشگاه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

22-11-2014, 10:44 PM
از همه دوستانی که در این تاپیک فعالیت داشتند سپاس فراوان داریم.
با توجه به استقبال فراوانی که از این تاپیک به عمل آمده است در جهت آسان تر سازی دسترسی بازدیدکنندگان گرامی تصمیم مدیران سایت بر این شد که این مبحث به صورت گسترده تر و تخصصی تر در یک انجمن جدید به نام شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا ادامه یابد.
در این انجمن جدید به ازای هر مقطع و رشته یک تاپیک ایجاد شده و جستو، پیگیری و ادامه مباحث برای بازدیدکنندگان محترم بسیار ساده تر خواهد بود.
خواهشمندیم قبل از ارسال پرسش های خود در انجمن جدید؛ تاپیک راهنمای ارسال پست در انجمن پذیرش از دانشگاه های کانادا را مشاهده فرمایید.

با سپاس

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین hameds
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-03-2015, 11:50 PM
با سلام، لطفا من را در مورد گرفتن پذیرش در مقطع دکتری در کانادا و یا آمریکا راهنمایی کنید.
معدل کارشناسی 13.95 دانشگاه دولتی
معدل کارشناسی ارشد 17.79 دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته مهندسی مکانیک
1 مقاله ISI
3 مقاله علمی پژوهشی خارجی
4 سال سابقه کار شرکت نفت
نقل قول  

آفلاین wererdd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-03-2015, 06:41 PM
با سلام، من فارغ التحصیل رشته مهندسی شهرسازی از دانشگاه ارومیه هستم، معدلم 16.90 هستش
به نظرتون می تونم با گرفتن نمره خوب در ایتلس پذیرش رشته طراحی شهری رو در یه دانشگاه تراز اول تو کانادا بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-03-2015, 08:34 PM
(30-03-2015, 06:41 PM)'wererdd' نوشته: با سلام، من فارغ التحصیل رشته مهندسی شهرسازی از دانشگاه ارومیه هستم، معدلم 16.90 هستش
به نظرتون می تونم با گرفتن نمره خوب در ایتلس پذیرش رشته طراحی شهری رو در یه دانشگاه تراز اول تو کانادا بگیرم؟

سلام
معدلتون بد نیست اگر نمره زبان و GRE خوبی داشته باشید میشه گفت که شانستون خوب هست اگه منظورتون از دانشگاهای تراز اول دانشگاهایی با رنک زیر 100 هست شانستون زیاد نیست، اما برای دانشگاهای با رنک 150-200 به بالا شانس پذیرش داری درباره فاند با اطلاعاتی که دادید نمیشه نظر داد.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-05-2015, 09:22 PM
دوستان عزیز سلام من یه سوال دارم به طور مشخص آیا شانس پذیرش برای ترم های بهار و زمستان در کانادا کاهش می یابد یا خیر؟ و کانادا باید با استادا مکاتبه کنم؟چون من به ددلاین های ترم پاییز سال دیگه نمیرسم با این زبان ضعیفم می خوام برای زمستونش یا بهارش اقدام کنم
و اینکه از کی به استادا ایمیل بزنم مرسی از لطفتون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-05-2015, 09:50 PM
(07-05-2015, 09:22 PM)'fatima204' نوشته: دوستان عزیز سلام من یه سوال دارم به طور مشخص آیا شانس پذیرش برای ترم های بهار و زمستان در کانادا کاهش می یابد یا خیر؟ و کانادا باید با استادا مکاتبه کنم؟چون من به ددلاین های ترم پاییز سال دیگه نمیرسم با این زبان ضعیفم می خوام برای زمستونش یا بهارش اقدام کنم
و اینکه از کی به استادا ایمیل بزنم مرسی از لطفتون

بعضی دانشگاهها وسط سال هم پذیرش دارن. ولی خب همواره ترم اصلی همان پاییز هست. باید ببیند که مدارکتون از جمله نمره زبان کی آماده میشه. صد البته مکاتبه موفق با اساتید شانص رو افزایش میده (نه تنها کانادا، تقریباً هر دانشگاهی). البته در بعضی دانشکده ها از بعضی از دانشگاهها این روال مرسوم نیست. اگر ایمیل بزنید، نهایتاً پاسخ میدن که روال ما این نیست که با دانشجویان پیش از فرستادن اپلیکشن ارتباط برقرار کنیم و یا اصلاً جواب نمیدن. مثلاً دانشگاه McGill در بعضی دانشکده ها به این صورته.

راجع به سوال بعدی تون ددلاین دانشگاهها رو در نظر بگیرید و در بازه یک تا دوماه باهاشون به مکاتبه بپردازید. نهایتاً هم چند جایی اپلای کنید. البته قبل از هر چیز صفحه مربوط به بورس و کمک هزینه ها رو مطالعه کنید در صورتی که به این کمک هزینه ها نیاز دارید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-05-2015, 10:16 PM
ممنون از پاسخگوییتون من از لحاظ مالی نمیخوام ضرر کنم یعنی به نظرتون بذارم برای پاییز بعدش یعنی شانش قابل توجهی ندارم؟ یا اینکه اگر اکی نسبی از یک استاد برای زمستون یا بهار گرفتم بعد اقدام کنم؟
خیلی ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 109 بعدی »