عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی
آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-01-2015, 09:27 PM
lسلام دوستان...  پست مدارک به دانشگاه، بهتره که قبل از online Apply‌ باشه؟ و چقد از نظر زمانی باید فاصله باشه؟

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-01-2015, 10:19 AM
(21-01-2015, 09:27 PM)'nox' نوشته: lسلام دوستان...  پست مدارک به دانشگاه، بهتره که قبل از online Apply‌ باشه؟ و چقد از نظر زمانی باید فاصله باشه؟

سلام
فرقی نمی کنه زیاد قبل یا بعدش. بعضی دانشگاه ها تو ساتشون نوشتند که بعد از سابمیت بفرستید که اتفاقا من برای یکی از همین دانشگاهها قبلش فرستادم نمراتم و فردایی که سابمیت کردم، سایت چک کردم دیدم زده رسیده. سیستم ها بصورت که وقتی یک مدرکی دستشون میرسه به راحتی بعدا می توانند وارد فایل شما کنند. فقط در مواردی که از شما می خواهد که همراه مدارک شماره یا پرینت صفحه که در پرتالتون هست بفرستید، مجبورید اول فرم پر کنید بعد مدارک بفرستید.
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-02-2015, 12:23 AM
(22-01-2015, 10:19 AM)'فرید' نوشته:
سلام
فرقی نمی کنه زیاد قبل یا بعدش. بعضی دانشگاه ها تو ساتشون نوشتند که بعد از سابمیت بفرستید که اتفاقا من برای یکی از همین دانشگاهها قبلش فرستادم نمراتم و فردایی که سابمیت کردم، سایت چک کردم دیدم زده رسیده. سیستم ها بصورت که وقتی یک مدرکی دستشون میرسه به راحتی بعدا می توانند وارد فایل شما کنند. فقط در مواردی که از شما می خواهد که همراه مدارک شماره یا پرینت صفحه که در پرتالتون هست بفرستید، مجبورید اول فرم پر کنید بعد مدارک بفرستید.

مرسی از پاسختون... یه سوال دیگه هم اینکه من می‌خوام مدرکمو ببرم دانشگاه که در واقع تو پاکت بذارن و مهر کنن... (دانشگاه مرکزی آزاد).. و بعدش خودم پستش کنم... فقط مساله اینکه زمان مهر کردن مدارک تو دانشگاه.. مهم که بدونن دانشگاه مقصد کجاست... ؟ چون من هنوز دقیق مشخص نکردم این موردو فقط می‌خوام چند سری از مدارکم مهر بشنن تو پاکت. وآماده بشن...
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-02-2015, 01:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2015, 01:33 AM توسط blur.)
(04-02-2015, 12:23 AM)'nox' نوشته:
مرسی از پاسختون... یه سوال دیگه هم اینکه من می‌خوام مدرکمو ببرم دانشگاه که در واقع تو پاکت بذارن و مهر کنن... (دانشگاه مرکزی آزاد).. و بعدش خودم پستش کنم... فقط مساله اینکه زمان مهر کردن مدارک تو دانشگاه.. مهم که بدونن دانشگاه مقصد کجاست... ؟ چون من هنوز دقیق مشخص نکردم این موردو فقط می‌خوام چند سری از مدارکم مهر بشنن تو پاکت. وآماده بشن...

برای مهرو موم کردن مدارک از شما در مورد دانشگاه مقصد سوال نمیکنن اگر قرار باشه خودتون پست کنید (تو سراسری اقلا نمی پرسن و براشون مهم نیست، فکر هم نمیکنم برا آزاد تفاوتی بکنه)
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین kianoosh7777
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-04-2015, 06:07 PM
سلام
من دارم برای یه پوزیشن تو سوئد اقدام می کنم که تا 5 می وقت داره. این دو تا مدرک را ازم خواستن:
  • copies of degree certificates
  • transcripts of academic records (attested)
من گواهی فارغ التحصیلی و ریز نمرات غیر رسمی را دارم. با توجه به این که وقت ندارم تا اون موقع این مدارک که خواستن را تهیه کنم، دوستان چه راه حلی پیشنهاد می کنند؟!
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-04-2015, 08:29 PM
(28-04-2015, 06:07 PM)'kianoosh7777' نوشته: سلام
من دارم برای یه پوزیشن تو سوئد اقدام می کنم که تا 5 می وقت داره. این دو تا مدرک را ازم خواستن:
  • copies of degree certificates
  • transcripts of academic records (attested)
من گواهی فارغ التحصیلی و ریز نمرات غیر رسمی را دارم. با توجه به این که وقت ندارم تا اون موقع این مدارک که خواستن را تهیه کنم، دوستان چه راه حلی پیشنهاد می کنند؟!

اگر مدارکتون توسط وزارت علوم تأیید شده که می تونید بدین دارلترجمه در صورتی که فوری باشه تا یک روز هم ترجمه می‌کنند. در صورتی که تأییدات رو ندارین و یا به هر صورت این فرآیند براتون وقت‌گیر میشه، باید ترجمه بدون تأیید انجام بدین که میشه غیر رسمی. می‌تونین خودتون ترجمه کنید و یا بدین مترجم با مهر خودش ترجمه کنه. در اینصورت، بین این دو حالت باز با مهر مترجم جنبه بهتری داره تا اینکه خودتون به ترجمه بپردازید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-05-2015, 07:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2015, 07:32 AM توسط fatima204.)
سلام دوستان من با یک استادی تو نیوزلند CV فرستادم الان میل زده کپی trancriptبرام بفرست الان چه کار کنم؟
من هنوز کارای فارغ التحصیلی ارشدمو انجام ندادم ؟ منظورش ارشدو کرشناسی؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

04-05-2015, 08:28 AM
(04-05-2015, 07:31 AM)'fatima204' نوشته: سلام دوستان من با یک استادی تو نیوزلند CV فرستادم الان میل زده کپی trancriptبرام بفرست الان چه کار کنم؟
من هنوز کارای فارغ التحصیلی ارشدمو انجام ندادم ؟ منظورش ارشدو کرشناسی؟

بله خب به احتمال زیاد هردو رو میخواد.  اولا بهش بگین که کارهای فارغ التحصیلیتون انجام نشده و بنابراین یک نسخه غیررسمی از ریزنمراتتون رو می تونید براش بفرستین. معمولا دانشگاه مشکلی با دادن ریزنمرات غیررسمی نداره.می تونید همون رو ترجمه کنید و براش بفرستید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین itex
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-05-2015, 03:02 AM
سلام به همه دوستان،
یک مسئله به نظر ساده، برای ادامه تحصیل من در آمریکا مسئله ایجاد کرده...
من مدارک تحصیلی و ریزنمرات رو از ایران گرفتم دادم ترجمه رسمی و با خودم به آمریکا اوردم که اگر هوس کردم ادامه تحصیل بدم.
حالا میخوام ادامه تحصیل بدم، برای ریزنمرات هر دانشگاهی اینجا یک سازی میزنه. بعضیها دانشگاهها میگن WES باید مدارک رو ارزیابی کنه، بعضیها میگن ما اصلاً  WES رو قبول ندارم خود مدارک رو باید مستقیم بدین. و در کل همه ریزنمرات رو مهروموم شده میخوان

الان راهش چیه که من ریزنمرات ترجمه رسمی دارم ولی مهروموم نیست، و یک نسخه هم بیشتر ندارم. از WES و سرویسهای مشابه که سئوال کردم ریزنمرات رو به من پس هم نمیدن بعدن که برای دانشگاهایی که WES رو ندارن بفرستم.

دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم که راهنمایی کنن.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

05-05-2015, 06:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2015, 07:00 AM توسط blur.)
(05-05-2015, 03:02 AM)'itex' نوشته: سلام به همه دوستان،
یک مسئله به نظر ساده، برای ادامه تحصیل من در آمریکا مسئله ایجاد کرده...
من مدارک تحصیلی و ریزنمرات رو از ایران گرفتم دادم ترجمه رسمی و با خودم به آمریکا اوردم که اگر هوس کردم ادامه تحصیل بدم.
حالا میخوام ادامه تحصیل بدم، برای ریزنمرات هر دانشگاهی اینجا یک سازی میزنه. بعضیها دانشگاهها میگن WES باید مدارک رو ارزیابی کنه، بعضیها میگن ما اصلاً  WES رو قبول ندارم خود مدارک رو باید مستقیم بدین. و در کل همه ریزنمرات رو مهروموم شده میخوان
الان راهش چیه که من ریزنمرات ترجمه رسمی دارم ولی مهروموم نیست، و یک نسخه هم بیشتر ندارم. از WES و سرویسهای مشابه که سئوال کردم ریزنمرات رو به من پس هم نمیدن بعدن که برای دانشگاهایی که WES رو ندارن بفرستم.
دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم که راهنمایی کنن.

سلام. نباید نسخه اصلی‌ رو جایی‌ بدین. نسخه اصلی‌ دانشنامه رو بدین براتون ترجمه کنن و چند نسخه بهتون بدن (ترجمه  رسمی‌ با مهر) و از اونا استفاده کنید (هزینه نسخهای بعدی کمتره) چه برای دانشگاه‌ها یا هر جایی‌ که لازم شد. اما در مورد مهرو موم باید بگم که منظور دانشگاه‌ها مهرو موم شدن توسط دانشگاه هست که شاید با مذاکره از خیرش بگذارن در غیر اینصورت باید بدین دانشگاهتون مهر و موم کنه. من اطلاعی ندارم که آیا میتونید پست کنید و غیر حضوری ممکنه یا خیر.

مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 20 بعدی »