عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 113 114 115 116 117 118 119 120 121 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین fswp
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,161
13-04-2015, 11:39 PM
آقای شوبیز یه سوال که منو کمی نگران کرده
من تویه شرکت نفت مشغول به کار هستم البته به صورت قراردادی و بیمه من حتی توسط یک شرکت دیگه که وظیفه تامین نیروی انسانی برای شرکت نفت رو داره رد میشه که نامه بیمه تامین اجتماعی رو هم ابتدا با مدارک دیگم فرستادم که هیچ اسمی از شرکت نفت توش نیست. ولی نامه سابقه کارمو شرکت نفت با سربرگ خودش صادر کرده و توش قید کرده که این نیرو به صورت قراردادی و تحت قرارداد با فلان شرکت اینجا مشغول بوده. الان منتظر پروسس استارت هستم و یک ماه و هفت روز از مدیکال رسیوم گذشته. به نظر شما چقدر احتمالش هست که قاطی این قضیه شرکت های تحریمی شم. با توجه به اینکه من تویه واحد ساختمانی شرکت نفت بودم و فعالیت حساسی در زمینه تولید یا صادراتو این چیزا نداشتم.
ممنون میشم پاسخ بدید.

نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,162
13-04-2015, 11:59 PM
(13-04-2015, 11:39 PM)'fswp' نوشته: آقای شوبیز یه سوال که منو کمی نگران کرده
من تویه شرکت نفت مشغول به کار هستم البته به صورت قراردادی و بیمه من حتی توسط یک شرکت دیگه که وظیفه تامین نیروی انسانی برای شرکت نفت رو داره رد میشه که نامه بیمه تامین اجتماعی رو هم ابتدا با مدارک دیگم فرستادم که هیچ اسمی از شرکت نفت توش نیست. ولی نامه سابقه کارمو شرکت نفت با سربرگ خودش صادر کرده و توش قید کرده که این نیرو به صورت قراردادی و تحت قرارداد با فلان شرکت اینجا مشغول بوده. الان منتظر پروسس استارت هستم و یک ماه و هفت روز از مدیکال رسیوم گذشته. به نظر شما چقدر احتمالش هست که قاطی این قضیه شرکت های تحریمی شم. با توجه به اینکه من تویه واحد ساختمانی شرکت نفت بودم و فعالیت حساسی در زمینه تولید یا صادراتو این چیزا نداشتم.
ممنون میشم پاسخ بدید.

نگرانی از ریجکت 0%

نگرانی از طول کشیدن احتمالش هست.

در بدترین حالت یک مصاحبه فرمالیته تو آنکارا میزارن. چون مصاحبه رو معمولا Ottawa درخواست میده به احتمال زیاد براشون مهمه که تو کشوری باشه که با کیس ایران بیشتر آشناست. در نتیجه میفرستن آنکارا به احتمال زیاد. به غیر از موارد معدود، مصاحبه ورشوای ها هم تو آنکارا بوده. خیلی بعیده کار به پاریس برسه.

مصاحبه هم اسمش روشه. فرمالیته.

فقط بحث اینه که کار بد که نکردی؟ نکنی ها. بکنی جیز می کنیم.

دقیقا در همین حد هست. نفتی ها که موردی ندارن. شرکت هایی بودن که گیر دادن کار هسته ای یا موشکی کردید و شرکتتون دنبال سلاح بوده. اونا هم به مشکل نخوردن و فقط طول کشیدن. اونجا هم میگی ما تو یه بخش دیگه بودیم و کارمند جز بودیم. نهایت اگر شرکت هم شیطنتی کرده ما نفهمیدیم در جریان نبودیم و همکاری نداشتیم.

سربازی هم همینه. مثلا سپاهی ها رو دقت کردم بیشتر دوباره نامه زدن که کجا بودی چی کار می کردی تو پادگان و از این بحث ها.

به هر حال اگر کار به مصاحبه بکشه باید دقت کنید خودتون هم چیز بی ربطی ن

نقل قول  

آفلاین maryam2463
**
نقل قول

امتیاز این پست: 18
#1,163
14-04-2015, 03:35 AM
دوستان سلام.
من 3 روز هست كه در تورنتو لند كردم. خواستم شما ها رو در جريان بذارم، چون در اين مسير از ابتدا با هم بوديم.
اميدوارم كه همتون بزودي وارد اين كشور بشيد.
اگر سوالي داريد، بپرسيد و اگر بدونم خوشحال ميشم كه كمك بكنم.
ارزوي موفقيت براي همه
نقل قول  

آفلاین mova555
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,164
14-04-2015, 10:02 AM
سلام دوستای خوبم.جواب ماهم اومد.آپدیتومدیکال.هرکاری میکنم لینک اسپردشیت بازنمیشه واسم[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین hatef_8
**
نقل قول

#1,165
14-04-2015, 11:07 AM
(14-04-2015, 10:02 AM)'mova555' نوشته: سلام دوستای خوبم.جواب ماهم اومد.آپدیتومدیکال.هرکاری میکنم لینک اسپردشیت بازنمیشه واسم[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

سلام دوست عزیز
تبریک میگم
من اسپرید شیت رو الان نگاه کردم انگار هنوز نتونستین وارد کنین
میشه لطف کنید بگید که از شما برای آپدیت چی خواستن ؟
ممنون
We are here because we are here
"Anathema"
نقل قول  

آفلاین LILI M
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,166
14-04-2015, 11:13 AM
دوست عزیزی که لند کردید
هنگام ورود به کانادا مقدار پولی که همراهتون بود رو چک کردند؟ منظوزم اون مبلغ فکر کنم 16000 دلار برای دو نفر هست؟ 
نقل قول  

آفلاین amirhossein828
**
نقل قول

#1,167
14-04-2015, 11:42 AM
درود
آفیسری بنام VS داریم؟
من ایمیل زدم به پاریس برای تاخیر در آپدیت و مدیکال.ایمیل جواب که اومده فرمتش اینطوریه که اولش نوشته CT/MY FILE NUMBER
از رو این فک کردم CT آفیسرم .ولی آخرش اینو نوشته
Immigration Section/VS
Embassy of Canada 
35 avenue Montainge
75008 Paris – FRANCEآفیسرم VS یا CT ؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein828
**
نقل قول

#1,168
14-04-2015, 11:48 AM
بزارین اصن کلشو بزارم.من تقریبا 68 روز از فایل نامبرم میگذره.فایل نامبرم 5 فوریه بود.حالا آفیسر من VS یا CT؟
*******FILE NUMBER:   CT / E0
Dear Applicant,
This refers to your recent message.

In the interest of better workload distribution, Citizenship and Immigration Canada has transferred your application for permanent residence to our office for further processing.

Your application number, indicated in reference above, remains the same.  Your application will be processed according to the date it was initially received.  This transfer will not cause any delay.

From receipt of your application in our office, we assume responsibility for the processing of your application to its conclusion.  Any correspondence directed to the previous visa office will remain unacknowledged.

Please note that your application is still subject to admissibility checks and verifications that are deemed necessary.  You should not take any irrevocable action such as selling your property, quitting your job, or buying plane tickets until we have advised you of the final decision on your application. Please not make case status enquiries for the next 8 months, as our resources are devoted to case processing and we will not be able to answer routine enquiries.
However, please do advise us if there is a change in your personal circumstances, such as the birth of a child, a marriage or divorce.
You must also inform us of a:
● Change of address, including change of e-mail address;
● Change of immigration representative. You must include a completed and signed Use of a Representative form (IMM5476E). You can find the form at http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/fo...M5476E.pdf)
● Request for withdrawal of your application.
For information on how to update your application, please refer to the instructions on our website at http://www.canadainternational.gc.ca/fra...spx?view=d

NOTE CAREFULLY: For all further correspondence, you must include the complete FILE NUMBER, written as above, in the title and in the text of your message.  FAILURE TO DO SO MAY DELAY THE PROCESSING OF YOUR APPLICATION. 
Yours truly,
Immigration Section/VS
Embassy of Canada 
35 avenue Montainge
75008 Paris – FRANCE
www.amb-canada.fr/visa

نقل قول  

آفلاین amirhossein828
**
نقل قول

#1,169
14-04-2015, 11:51 AM
نقل قول: 
(14-04-2015, 10:02 AM)'mova555' نوشته: سلام دوستای خوبم.جواب ماهم اومد.آپدیتومدیکال.هرکاری میکنم لینک اسپردشیت بازنمیشه واسم[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

درود
تبریک بابت آپدیت و مدیکال
آفیسرتون کی بود.و اولش بیمه فرستاده بودید؟
نقل قول  

آفلاین mova555
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,170
14-04-2015, 12:30 PM
dl ،نه نفرستاده بودم، قراردادوفیشواینافرستاده بودم، فعلا فقط کآرت پایان خدمت خواستن.
شرمنده امالینک اسپردشیت رویه جای مشخص اگه ممکن بودبذارید که همیشه ازهمون استفاده بشه، الان من هرچی لینک که شوبیزعزیزگذاشتن رومیزنم errorمیده، مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 113 114 115 116 117 118 119 120 121 ... 546 بعدی »