عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین aminel1358
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-03-2015, 02:38 PM
(28-03-2015, 02:33 PM)'Kamiar194' نوشته: دوست عزيز من فك ميكنم متن آپديت بسته به آفيسرتون فرق ميكنه از من اينو خواستن
NOTE CAREFULLY:
For all further correspondence, you must include the complete FILE NUMBER, written as above, in the title and in the text of your message. Failure to do so may delay the processing of your application.
Yours truly,
بودن اصلا دوستاني كه بهشون گفتم ميل كنيد نه ايميل! بنابراين براي اطلاعاتي كه بايد بنويسين بهترين مرجع ايميل آپديتتونه و خواسته آفيسر پروندتون.

با شما موافقم. من فقط عین نوشته خود سایت کانادا رو گذاشتم که خیلی کلی هستش و گرنه با فرموده شما موافقم.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-03-2015, 02:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-03-2015, 02:51 PM توسط shubizkumbuli.)
(28-03-2015, 02:09 PM)'shark' نوشته: دوستان من واسم يه مشكلي پيش امده بايد تصميم سختي بگيرم واسه همين از اساتيد خواهش ميكنم در اين مورد إظهار نظر كنن
بنده در زمان ارسال مدارك اوليه فقط گواهي تمكن مالي فرستاده بودم و گردش نفرستادم بودم و بعد از ارسال مدارك هم پول رو به يه حساب ديگه منتقل كرده بودم .
با توجه به روند اصلا فكر نميكردم كه از من گردش حساب بخوان ولي بعد از ٤٠ روز از مديكال رسيو ازم آپديت دوم ( گردش ٣ ماهه) خواستن كه من هم از هر دو حساب گردش گرفتم و با يك explanation مبني بر اينكه حساب اول سود كمي داشته و به خاطر سود بيشتر پول رو به حساب دوم فرستادم موضوع رو توضيح دادم .
تا اينجاش داستاني بود كه اتفاق افتاده بود.
الان من پول رو همچنان در حساب دوم نگه داشتم از ترس اينكه دوباره يه مدرك ديگه بخوان ولي اخيراً من ضامن كسي شدم و به دليل بد حسابي ايشون هر لحظه ممكنه از حسابم پول برداشت كنن كه البته مبلغي هم زياد هست . حالا من موندم سر يه دوراهي كه يا پول رو نگه دارم تو حسابم كه اين ريسك خيلي بالايي داره يا اينكه پول رو به حساب خانومم كه تو همون بانك هست بفرستم كه اين مشكل برداشت پول از بانك رو حل ميكنه ولي ميترسم دوباره يه گردش يا مدرك ديگه اي در مورد حسابم بخوان كه در اون صورت واسه مهاجرتم مشكل پيش مياد.
خودم به نظرم چند تا راه ميرسه
١- ريسكش رو قبول كنم و بگذارم كه پول تو حسابم بمونه كه خوب خيلي سخته خدايي چون اين همه پول يه كه واسه مهاجرت كنار گذاشتم
٢- پول رو به حساب خانومم بفرستم و هر وقت ازم دوباره آپديتي در مورد حسابم خواستن با يه توضيح بهشون بگم كه پول رو به حساب خانومم فرستادم - البته ميترسم اونوقت افيسر پرونده شك كنه و بگه اين يارو حتما ريگي تو كفشش هست كه مرتبا در حال جابجايي كردن پوله يا اينكه پولي كه تو حساب خانومم باشه رو به عنوان فاند قبول نكنن.
٣- يه ايميل بزنم به ويزا افيس و بهشون بگم كه من به دليل خانوادگي ميخوام پولم رو به حساب خانومم منتقل كنم و ازشون بپرسم كه مشكلي هست يا نه - البته اين موضوع هم ممكنه باعث تأخير در پرونده بشه و يا اينكه الكي حساسشون كنم چون ممكنه كه ديگه اصلا آپديتي نخوان
به هر حال ما مونديم سر اين سه راهه
ممنون ميشم دوستان همفكري كنن

سلام
سال های پیش این موضوع پیش میومد که چند بار بخوان گواهی بانکی رو. ولی اونجا طول برنامه خیلی بیشتر بود و مثلا پراسسینگ 2 سالی طول میکشید. به نظرم شما انتقالش بدید به همسر. این طوری امن تر هستش. نگران بقیه اش هم نباشید. چون پول شما و همسر نداره از نظر اون ها. اصلا هم به ویزا آفیس نامه نزنید و حساسشون نکنید.

نقل قول  

آفلاین shark
**
نقل قول

28-03-2015, 02:59 PM
(28-03-2015, 02:23 PM)arioubarzan نوشته:
سلام
احتمال آپدیت مربوط به حساب برای بار دوم خیلی خیلی کمه. فکر نکنم آپدیت دیگه ازت بخوان.
بانک فکر نکنم حق داشته باشه پول از حساب ضامن برداشت کنه. برای من مورد مشابه ای پیش اومد اما فقط حساب رو بلوکه کردن.
به نظر من هر چیزی که دارای توضیح منطقی باشه، انجامش مشکلی نداره. مثلا اگر حساب فعلیت رو ببندی و پولت رو به حساب خانومت منتقل کنی، می تونی بگی که برای مهاجرت صلاح دونستی که حسابای مالی کمتری داشته باشین و تا جایی که من سراغ دارم، فاند اگر برای هرکدوم از زن یا شوهر باشه مشکلی نیست.
بله حق با شماست ولي وقتي حساب رو هم بلوكه كنن ديگه زياد فرقي با برداشت نداره
من گواهي گردش رو لاتين گرفتم ولي بانك مهر لاتين نداشت و بجاش مهر فارسي زد البته توي مهر به انگليسي اسم بانك و لوگوي بانك بود ولي ترسم اينكه كه يه وقت قبول نكنن و دوباره گردش جديد با مهر لاتين بخوان واسه همين ميترسم
البته چند نفر ظاهرا قبلا گردش لاتين با مهر فارسي فرستادن و قبول كردن
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-03-2015, 03:29 PM
(28-03-2015, 02:59 PM)'shark' نوشته: بله حق با شماست ولي وقتي حساب رو هم بلوكه كنن ديگه زياد فرقي با برداشت نداره
من گواهي گردش رو لاتين گرفتم ولي بانك مهر لاتين نداشت و بجاش مهر فارسي زد البته توي مهر به انگليسي اسم بانك و لوگوي بانك بود ولي ترسم اينكه كه يه وقت قبول نكنن و دوباره گردش جديد با مهر لاتين بخوان واسه همين ميترسم
البته چند نفر ظاهرا قبلا گردش لاتين با مهر فارسي فرستادن و قبول كردن

دوستان زیادی بودن که تو سربرگ english با مهر فارسی فرستادن و مشکلی نبوده. یادمه تو خود دستورالعمل هاشون خونده بودم که تو سربرگ اینگلیسی با مهر فارسی قبول می کنند.

نقل قول  

آفلاین shark
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-03-2015, 03:41 PM
(28-03-2015, 03:29 PM)shubizkumbuli نوشته:
دوستان زیادی بودن که تو سربرگ english با مهر فارسی فرستادن و مشکلی نبوده. یادمه تو خود دستورالعمل هاشون خونده بودم که تو سربرگ اینگلیسی با مهر فارسی قبول می کنند.
متاسفانه گردش حسابهاي با تراكنش بالا رو توي سربرگ نميگيرن . تو برگه هاي بزرگ سفيد توسط پرينتر سوزني چاپ ميكنن . از همون برگه ها كه طرفينش سوراخداره . اكثر بانك ها هم همينطوره مثلا بانك ملي
البته بالاي هر صفحه اسم بانك به انگليسي و شماره حساب و نام مشتري نوشته .حالا نميدونم اسم انگليسي بانك بالاي هر صفحه ميشه به عنوان سربرگ تلقيش كرد يا نه
نقل قول  

آفلاین Bahram2014
**
نقل قول

28-03-2015, 03:54 PM
سلام دوستان

سال نو مبارك
من ١٣ فوريه per گرفتم ولي تا حالا نه aor گرفتم و نه update. با كانادا تماس گرفتم و اونها كانفرم كردن كه ٢٧ فوريه مدارك من رو پاريس دريافت كرده، حالا نمي دونم چه كار كنم؟ آيا شما شماره يا ايميلي از پاريس دارين كه بشه پيگيري كرد؟ من خيلي نگرانم. براي GCMS هم مي خواستم درخواست بدم كه سايتش پذيرش جديد نداره ظاهرا. ممنون ميشم اگه دوستان اطلاعاتي دارن با من به اشتراك بزارن.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

28-03-2015, 03:59 PM
(28-03-2015, 03:54 PM)'Bahram2014' نوشته: سلام دوستان
سال نو مبارك
من ١٣ فوريه per گرفتم ولي تا حالا نه aor گرفتم و نه update. با كانادا تماس گرفتم و اونها كانفرم كردن كه ٢٧ فوريه مدارك من رو پاريس دريافت كرده، حالا نمي دونم چه كار كنم؟ آيا شما شماره يا ايميلي از پاريس دارين كه بشه پيگيري كرد؟ من خيلي نگرانم. براي GCMS هم مي خواستم درخواست بدم كه سايتش پذيرش جديد نداره ظاهرا. ممنون ميشم اگه دوستان اطلاعاتي دارن با من به اشتراك بزارن.

سلام

اول از همه بگید که NOC تون چنده؟

اگر 2131 2172 5125 هستید خیلی نرمال هست. چون دوستان زیادی هستند که منتظرند و گویا بیشتر به NOC ربط داره تو کیس خودتون.

نقل قول  

آفلاین aminel1358
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-03-2015, 04:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-03-2015, 04:12 PM توسط aminel1358.)
(28-03-2015, 03:54 PM)'Bahram2014' نوشته: سلام دوستان
سال نو مبارك

سلام دوست عزیز
به این فروم خوش اومدید. راستی شما بالاخره بهرام هستید یا بهمن[img]images/smilies/wink.gif[/img] شوخی کردم ناراحت نشیدها.
اسپردشیت ایرانیان هم اطلاعات بگذارید هم در جهت کمک به خودتون و هم دوستان دیگه مفید خواهد بود. این هم آدرسش هست.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...=690960180
ممنون
نقل قول  

آفلاین farshad123
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-03-2015, 04:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-03-2015, 04:57 PM توسط farshad123.)
سلام دوستان،
یکی از دوستام مدارکش 29/12/2014 رسیو شد.
امروز (28/3/2015) براش per اومد.
noc 711
گفتم شاید بدرد بقیه بچه ها بخوره.
نقل قول  

آفلاین arioubarzan
**
نقل قول

28-03-2015, 05:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-03-2015, 05:40 PM توسط arioubarzan.)
(28-03-2015, 12:29 PM)'zhobeys' نوشته: سوال مورد نظر به فرم اضافه شده. در جدول فعلا در آخرین ستون اطلاعاتش وارد میشه. دوستان میتونن آپدیت کنن. به نظرم بهتره که این ستون بعد از تاریخ دریافت آپدیت و قبل نوع مدارک درخواستی باشه.
http://tinyurl.com/fsw2014iraniansentry

پیشنهادی دارم: به نظر من ستون Uptodate: Yes/No رو میشه حذف کرد، چرا که اگه رنگ خاکستری بالا اضافه بشه، معلوم میشه که ردیف های با این رنگ اطلاعاتشون به روز نشده. (همینطور ستون rejected:Yes/No)
اما اگر اینکارم نکرد، لااقل تو ستون مدارک آپدیت، میشه آفیسر یا سکشنی که پرونده به اون ارجاع شده رو مشخص کرد. به هر حال جدول با فرمت فعلیشم خیلی عالیه و معلوم نیست بچه هایی که ویزا گرفتن یا پاس ریکویست شدن حوصله کنن و بیان بازم اطلاعاتی بذارن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... 546 بعدی »