عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان
آفلاین shahab naghdi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-03-2015, 02:47 PM
از راهنماییت متشکرم
اما این رشته رو به اصرار مادرمه که می خونم
طبق برنامه ریزی که داشتم تا اوایل تابستان 95 میتونم مدرک زبان المانی رو تا سطح c1 یا c2 و تافل ibt رو بالای 100 بیارم( البته مطمئن هستم چون ازمون ازمایشی تافل رو 113 اوردم)
هزینهی تحصیل خیلی مهمه با توجه به اینکه هزینهی تحصیل در المان پایینه
اگر راهی در جهت قوی کردن رزومه به فکرت میرسه ممنون میشم بهم بگی
مثلا: مقاله ای بنویسم یا نمره قابل توجهی از ازمون زبان المانی بیارم یا...
(صرفا جهت اطلاع: به غیر از اینکه عمرم بهم اجازه نده اگر نه دست از سر پزشکی بر نمیدارم)
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

19-03-2015, 02:55 PM
(19-03-2015, 02:47 PM)'shahab naghdi' نوشته: از راهنماییت متشکرم
اما این رشته رو به اصرار مادرمه که می خونم
طبق برنامه ریزی که داشتم تا اوایل تابستان 95 میتونم مدرک زبان المانی رو تا سطح c1 یا c2 و تافل ibt رو بالای 100 بیارم( البته مطمئن هستم چون ازمون ازمایشی تافل رو 113 اوردم)
هزینهی تحصیل خیلی مهمه با توجه به اینکه هزینهی تحصیل در المان پایینه
اگر راهی در جهت قوی کردن رزومه به فکرت میرسه ممنون میشم بهم بگی
مثلا: مقاله ای بنویسم یا نمره قابل توجهی از ازمون زبان المانی بیارم یا...
(صرفا جهت اطلاع: به غیر از اینکه عمرم بهم اجازه نده اگر نه دست از سر پزشکی بر نمیدارم)

اگر اصرار به پزشکی در المان هست چرا حالا زبان انگلیسی؟!!! وقتت رو روی زبان المانی بذار!
اما در کل بجز معدل و نمره زبان المانی کاری نمیشه برای دوره لیسانس انجام داد. دیگه شما معدل دیپلمت رو داری!!
به نظرم شما زبان رو بخون حتی اگر نشد برای اتریش هم میتونی اقدام کنی. و یا دانشگاههای متوسط در المان، حالا در این حین چند جا اقدام کن ببین ریجکتت میکنن یا پذیرش میشی با این رزومه!! امیدوارم که همه چی خوبی پیش بره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین shahab naghdi
**
نقل قول

19-03-2015, 04:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-03-2015, 05:58 PM توسط shahab naghdi.)
این جوری که من از همین سایت متوجه شدم معدل کل ملاکه و به سیستم المانی میشه2.31 (معدل 1 معادل 20 خودمون)
اگر بتونم مقاله ای بنویسم تاثیرش چقدر؟
ببخشید شاید این سوال بی خودی باشه ولی برا من مهمه
دوست عزیز Mr-Votage ازت متشکرم که به سوال های من پاسخ میدی
امید وارم موفق باشی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-03-2015, 08:13 PM
(19-03-2015, 04:36 PM)'shahab naghdi' نوشته: این جوری که من از همین سایت متوجه شدم معدل کل ملاکه و به سیستم المانی میشه2.31 (معدل 1 معادل 20 خودمون)
اگر بتونم مقاله ای بنویسم تاثیرش چقدر؟
ببخشید شاید این سوال بی خودی باشه ولی برا من مهمه
دوست عزیز Mr-Votage ازت متشکرم که به سوال های من پاسخ میدی
امید وارم موفق باشی

بله. خواهش میکنم.
معدل 2.3 در مقیاس المان حدود 15 تا 16 هست
شما باید حداقل معدلت 1.7 تا 1.5 باشه که بالای 18 میشه. والا انتظاری نمیره بتونی با مقاله جایگزینش کنی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین shahab naghdi
**
نقل قول

20-03-2015, 01:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-03-2015, 01:09 AM توسط shahab naghdi.)
نمیخوام خودمو الکی امید وار کنم ولی
تحصیل در المان با شهریه ی 4.5 ملیونی دانشگاه ازاد که در نیم سال های بعدی افزایش پیدا میکنه و به 9 ملیون هم میرسه مقرون به صرفه تره
امیدوارم نظر واقعیت رو بم بگی
در صورت گرفتن مدرک زبان المانی با نمره خیلی خیلی بالا با توجه به اینکه دیپلم ریاضی از دبیرستان شاهد با معدل کل15.63 و پیش تجربی از دبیرستان شاهد با معدل کل 14.47 و کتبی 14.38
برای گرفتن پذیرش پزشکی از دانشگاه های متوسط چقدر امید وار باشم؟
 شنیدم که برای پذیرش در رشته ی پزشکی در المان باید در ایران این رشته رو اورده باشی و کارنامه کنکور رو ازت می خوان این چقدر صحت دار؟
اخه ادم که مریض نیست وقتی اینجا پزشکی اورده ول کنه بره اونجا
و یه سوال دیگه سن چقدر تو روند پذیرش موثره؟
حالا انتظار نمیره که مقاله بدی ولی اگه بتونی بدی بهتر میشه پذیرش گرفت؟
اخه بعد از دبیرستان سرم به سنگ خورد و ادم شدم و برا پذیرش این رشته تو المان هر مدرکی هر چقدر هم سخت باشه بدس میارم
با توجه به این شرایط لطفا نظر واقعیت رو بده
شاد باشید و متشکر
نقل قول  

آفلاین shahab naghdi
**
نقل قول

21-03-2015, 01:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-03-2015, 01:53 AM توسط shahab naghdi.)
سلام
کالج رفتن در المان میتونه تاثیر در پذیرش پزشکی داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-03-2015, 05:30 PM
(20-03-2015, 01:06 AM)'shahab naghdi' نوشته: نمیخوام خودمو الکی امید وار کنم ولی
تحصیل در المان با شهریه ی 4.5 ملیونی دانشگاه ازاد که در نیم سال های بعدی افزایش پیدا میکنه و به 9 ملیون هم میرسه مقرون به صرفه تره
امیدوارم نظر واقعیت رو بم بگی
در صورت گرفتن مدرک زبان المانی با نمره خیلی خیلی بالا با توجه به اینکه دیپلم ریاضی از دبیرستان شاهد با معدل کل15.63 و پیش تجربی از دبیرستان شاهد با معدل کل 14.47 و کتبی 14.38
برای گرفتن پذیرش پزشکی از دانشگاه های متوسط چقدر امید وار باشم؟
 شنیدم که برای پذیرش در رشته ی پزشکی در المان باید در ایران این رشته رو اورده باشی و کارنامه کنکور رو ازت می خوان این چقدر صحت دار؟
اخه ادم که مریض نیست وقتی اینجا پزشکی اورده ول کنه بره اونجا
و یه سوال دیگه سن چقدر تو روند پذیرش موثره؟
حالا انتظار نمیره که مقاله بدی ولی اگه بتونی بدی بهتر میشه پذیرش گرفت؟
اخه بعد از دبیرستان سرم به سنگ خورد و ادم شدم و برا پذیرش این رشته تو المان هر مدرکی هر چقدر هم سخت باشه بدس میارم
با توجه به این شرایط لطفا نظر واقعیت رو بده
شاد باشید و متشکر

دوست عزیز.
هیچ کسی نمیتونه به کسی تضمین بده 100% بنابراین بهتره با چشمان باز و فکر دقیق اقدام کنی. من با توجه به تجربه که از چند سال گذشته بین دوستام دارم عرض کردم بدلیل معدل دیپلمت شانست بالا نیست. حالا ممکنه یه دانشگاه متوسط پذیرش بهت بده اما اونم زیاد نیست چون اکثر دانشگاههای پزشکی در المان یک قانون رو اعمال میکنن. به هر حال این هم نباشه که شما اقدام نکنی باید حتما اقدام کنی. (به نظرم شما اقدام کن شانست بین 40 تا 50 درصده) البته با داشتن نمره بالای زبان المانی شانست بالاتر هم میره.  انتظار مقاله نمیره اما سنت هم بالای 30 نباید باشه. 
نقل قول  

آفلاین سما٣١
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2015, 01:53 AM
با سلام خدمت دوستاى خوبم.اگه كسى كه ليسانس حقوق داره از طريق ازدواج بياد آلمان وبخواد اونجا پزشكى يا دندان پزشكى بخونه بايد شهريه پرداخت كنه؟چون من از يه جا شنبدم تا زمانيكه اقامت دائم نگرفته باشى دولت هزينه ى دانشگاهت رو پرداخت نميكنه.ممنون ميشم اگه راهنمايى كنيد و بگيد كه در اين صورت چه زمانى بايد از اقامت شخص تو آلمان بگذره تا اقامت دائم بگيره(از طريق ازدواج با فرد ايرانى تبعه آلمان)
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-03-2015, 10:50 AM
(29-03-2015, 01:53 AM)'سما٣١' نوشته: با سلام خدمت دوستاى خوبم.اگه كسى كه ليسانس حقوق داره از طريق ازدواج بياد آلمان وبخواد اونجا پزشكى يا دندان پزشكى بخونه بايد شهريه پرداخت كنه؟چون من از يه جا شنبدم تا زمانيكه اقامت دائم نگرفته باشى دولت هزينه ى دانشگاهت رو پرداخت نميكنه.ممنون ميشم اگه راهنمايى كنيد و بگيد كه در اين صورت چه زمانى بايد از اقامت شخص تو آلمان بگذره تا اقامت دائم بگيره(از طريق ازدواج با فرد ايرانى تبعه آلمان)

دوره پزشکی اصلاً هزینه نداره که دولت بخواد هزینه بگیره. تحصیل پزشکی رایگانه اما پذیرش پزشکی به دانش قوی المانی و معدل بالایی نیازه
نقل قول  

آفلاین armin22
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-04-2015, 08:06 PM
سلام دوستان. میخوام واسه داروسازی آلمان اقدام کنم ولی معدل دیپلم و پیش دانشگاهیم خیلی پایینه. معدل دیپلمم ۱۶.۲۸ و پیش دانشگاهی ۱۳.۲۷  در حال حاضر هم دانشجوی دانشگاه سراسریم توی یه رشته غیر مرتبط. به نظرتون شانسی دارم واسه داروسازی ؟ چه مستقیم چه غیر مستقیم؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 19 بعدی »