عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-03-2015, 08:24 PM
سلام. وقت بخیر.
دوستان یه سوال
من هنگام پر کردن فرمها، چون ماشین و خونه رو ارزیابی نکرده بودم، در بخش داراییها، صحبتی ازشون نکردم. حالا اگر کارها به خوبی پیش بره و ویزا صادر بشه، برای انتقال این دارایی ها به کانادا، چطوری باید بهشون اعلام کنم که اینها رو در ایران داشتم ؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-03-2015, 08:32 PM
(14-03-2015, 08:24 PM)'nooshayeman' نوشته: سلام. وقت بخیر.
دوستان یه سوال
من هنگام پر کردن فرمها، چون ماشین و خونه رو ارزیابی نکرده بودم، در بخش داراییها، صحبتی ازشون نکردم. حالا اگر کارها به خوبی پیش بره و ویزا صادر بشه، برای انتقال این دارایی ها به کانادا، چطوری باید بهشون اعلام کنم که اینها رو در ایران داشتم ؟
با تشکر

دقت کنید که اصلا اعلام نکنید تا PR کارتتون تو دستتون باشه!
چون اگر اعلام کنید تو این مرحله 60 جور ارزش گذاری و سند و نامه محضر و ثبت میخوان ازتون.
بعدا که رسیدید اونجا باید وکیل بگیرید و انتقال بدید. اینطوری ممکنه بتونید کارایی بکنید که مالیات سنگین هم ندید... ولی اگر از الان اعلام کنید مشکلات زیادی میخورید!!! و بعدا نمیتونید جمعش کنید.

نقل قول  

آفلاین Nooshafarin
Honored Graduate
نقل قول

14-03-2015, 08:42 PM
(14-03-2015, 08:32 PM)shubizkumbuli نوشته:
دقت کنید که اصلا اعلام نکنید تا PR کارتتون تو دستتون باشه!
چون اگر اعلام کنید تو این مرحله 60 جور ارزش گذاری و سند و نامه محضر و ثبت میخوان ازتون.
بعدا که رسیدید اونجا باید وکیل بگیرید و انتقال بدید. اینطوری ممکنه بتونید کارایی بکنید که مالیات سنگین هم ندید... ولی اگر از الان اعلام کنید مشکلات زیادی میخورید!!! و بعدا نمیتونید جمعش کنید.

درود بر شما و سپاس از پاسختون
جناب شوبیز
من شنیده بودم اگر دارایی های ایران رو قبل از رفتن اعلام کنیم، در زمان انتقال به کانادا، مالیات بهش تعلق نمی گیره ولی اگر اظهار نکنیم، بعدا برای انتقالش، درآمد خارج از کشور محسوب میشه و مالیات بهش تعلق می گیره.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-03-2015, 08:49 PM
(14-03-2015, 08:42 PM)'nooshayeman' نوشته:

درود بر شما و سپاس از پاسختون
جناب شوبیز
من شنیده بودم اگر دارایی های ایران رو قبل از رفتن اعلام کنیم، در زمان انتقال به کانادا، مالیات بهش تعلق نمی گیره ولی اگر اظهار نکنیم، بعدا برای انتقالش، درآمد خارج از کشور محسوب میشه و مالیات بهش تعلق می گیره.

سلام
من وکیل نیستم :-D ولی میدونم که الان اگر اعلام کنی شر میشه و کلی ازت مدارک میخوان. چون یکی از دوستان بنده که fsw اقدام کرده همین 2014 رقم دارایی ملکی رو 2 میلیون دلار و خورده ای اعلام کرده و ازش کلی مدارک خواستن. از بدبختیش کارشناس ملکی هم رقم پایینی زده و حسابی تو دردسر انداخته. مدارک رو فرستادی و حالا مبایعه نامه خواستن. چون ملک خیلی قدیمی مبایعه نامه قبلیش موجود نیست. اصلا یه وضع افتضاحی پیدا کرده بنده خدا.
اگر خواستید این کار رو بکنید با یک وکیل درست حسابی (نه وکیل مهاجرت!!) حتما مشورت کنید.

کلا دارایی که تو کانادا بدست نیاوردی مالیات نمیخوره گویا. همچنین ارث و هدیه هم همینطوره. حتی من شنیدم و تاکید می کنم که شنیدم که اگر مثلا با پول ایرانت بری در کانادا خونه بخری هم بهش مالیات سالانه تعلق نمیگیره. خیلی عجیبه ولی بعید نیست درست باشه. برای این کار ها حتمال وکیل مجرب لازمه تا هزینه های گزاف ندی.

نقل قول  

آفلاین somayea
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-03-2015, 09:27 PM
سلام به همه دوستان
امروز برای درخواست تعویض به آدرسی که شوبیز جان گفته بودن رفتیم ده دقیقه طول نکشید با درخواستمون موافقت کردن عصری هم به مطب دکتر فرخی رفتیم خلوت بود و رفتار ایشون هم بسیار خوب آزمایشات رو تو مطبشون گرفتند که کیس به کیس فرق میکنه ما 198دادیم برای دو نفر برای ایکس ری هم رفتیم بیمارستان پارس که اونجا هم خیلی رفتارشون خوب بود و 150هم هزینه عکسا شد نکته ای که باید خدمتتون عرض کنم اینه که آقای فرخی اول آزمایشات رو میگرن و بعد از اومدن نتیجه آزمایش و عکس رادیولوژی تازه معاینات پزشکیشون رو انجام میدن که معایب و مزیتای خودشو داره و قرار شد ما بعد از آماده شدن نتایج آزمایشات برای معاینه بریم مطب عکس هم اصلا لازم نیست کپی پاسپورت هم نمیخوان ازتون و نکته دیگه اینکه یه فرم به ما دادن که کتبا به دکتر گواهی دادیم همه اظهاراتمون در مورد وضعیت سلامت درسته هزینه هم گفتن یا دلاری میگیرن یا معادل ریالیش به نرخ3500
نقل قول  

آفلاین somayea
**
نقل قول

14-03-2015, 09:34 PM
دوستان دو تا سوال دارم
1)در مورد اینکه ما قصد داریم پاسپورت هامونو عوض کنیم چه جوری باید اطلاع بدیم و به چه آدرس ایمیلی؟
2)در مورد بچه دار شدن اونو چه جوری اطلاع بدیم (نیاز به دادن اطلاعاتی مثل تاریخ تولد و ...)هست؟و این ایمیلو به چه آدرسی بفرستیم؟
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-03-2015, 09:47 PM
(14-03-2015, 09:34 PM)'somayea' نوشته: دوستان دو تا سوال دارم
1)در مورد اینکه ما قصد داریم پاسپورت هامونو عوض کنیم چه جوری باید اطلاع بدیم و به چه آدرس ایمیلی؟
2)در مورد بچه دار شدن اونو چه جوری اطلاع بدیم (نیاز به دادن اطلاعاتی مثل تاریخ تولد و ...)هست؟و این ایمیلو به چه آدرسی بفرستیم؟

سلام
1
. به همون آدرسهایی که بالاتر گذاشتم. بهتری همونی که خودشون تماس گرفتند باشه.
2
. بچه رو باید با شناسنامه اطلاع بدید. و احتمالا راهنماییتون می کنند که یک 550 دلار براش بریزید. و در ضمن 490 دلار رو هم نداره بچه عزیزتون.
بالاتر اگر ببینید یکی از دوستان اطلاع دادن که ازدواج کردند (از طریق سایت پاریس) و اونا هم گفتن چی کار کنند.

اگر از بچه اتون کارت پایان خدمت و مدارک تحصیلی خواستن هم تعجب نکنید ;-)

راستی قدم نو رسیده و پاسپورت نو مبارک :-D

نقل قول  

آفلاین somayea
**
نقل قول

14-03-2015, 09:52 PM
[quote='shubizkumbuli' pid='78238' dateline='1426353479']
[align=right]
سلام
1
. به همون آدرسهایی که بالاتر گذاشتم. بهتری همونی که خودشون تماس گرفتند باشه.
2
. بچه رو باید با شناسنامه اطلاع بدید. و احتمالا راهنماییتون می کنند که یک 550 دلار براش بریزید. و در ضمن 490 دلار رو هم نداره بچه عزیزتون.
بالاتر اگر ببینید یکی از دوستان اطلاع دادن که ازدواج کردند (از طریق سایت پاریس) و اونا هم گفتن چی کار کنند.

اگر از بچه اتون کارت پایان خدمت و مدارک تحصیلی خواستن هم تعجب نکنید ;-)

راستی قدم نو رسیده و پاسپورت نو مبارک :-D

ممنونم شوبیز جان بچه هنوز به دنیا نیومده چند ماه دیگه انشالله, به خاطر همین پرسیدم که چکار کنیم بهتره ؟
نقل قول  

آفلاین fesenjoon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-03-2015, 10:32 PM
سلام دوستان عزیز مخصوصا شوبیز عزیز
میخواستم بدونم برای کسی که مدیکال ریسیو شده اگر از جایی جاب آفر بگیره و بخواد از ایران خارج بشه باعث میشه روند کار دیلی پیدا کنه؟؟با توجه به اینکه باید هر تغییر مکان و مسافرتی رو اطلاع بدیم. ممنون میشم راهنماییم کنید .
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-03-2015, 10:42 PM
(14-03-2015, 10:32 PM)'fesenjoon' نوشته: سلام دوستان عزیز مخصوصا شوبیز عزیز
میخواستم بدونم برای کسی که مدیکال ریسیو شده اگر از جایی جاب آفر بگیره و بخواد از ایران خارج بشه باعث میشه روند کار دیلی پیدا کنه؟؟با توجه به اینکه باید هر تغییر مکان و مسافرتی رو اطلاع بدیم. ممنون میشم راهنماییم کنید .

به نظر من اگر جای مورد داری نیست و در کشور های خاص یا عرب زبان نیست مشکلی نباید داشته باشه. اگر job offer از یک کشوره اروپایی و شرکت بی مورده خوبه و مشکلی نیست. اگر مربوط به قرارگاه خاتم در اربیل عراق هست توصیه می کنم Jof offer رو دیکلاین کنید این یه مدت هم صبر کنید و برید کانادا دنبال کار بگردید :-)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 546 بعدی »