عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟

صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 54 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-02-2015, 04:51 PM
(21-02-2015, 04:41 PM)'juvefans' نوشته:
ممنونم از راهنماییتون
معدل کارشناسی 15.5 بودم  .نمره زبان انگلیسی فعلا ندارم ولی دوره گذورندم فقط برای آزمون اقدام نکردم .
1-به نظرتون با این توضیحات اگر شما بودید کدام کشور رو انتخاب میکردید ؟
2-اینکه چند وقت مهلت پیدا کردن کار بعد از تحصیل دارم و.. ، این اطلاعات رو از کدام منابع رسمی میتونم پیدا کنم ؟

سلام
به نظر من بهتره چند کشور اروپایی که مد نظرتون هست رو انتخاب کنی و برای پذیرش در دانشگاهاشون اقدام کنی، بعد اینکه پذیرش گرفتید بهتر سر اینکه تو کدوم کشور و کدوم دانشگاهی که توشون موفق شدی پذیرش بگیری تحصیل کنی، بهتره فقط تمرکزتون رو یه کشور نباشه!
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین stifler
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-03-2015, 11:10 PM
دوستان من بین اتریش و فنلاند مردد هستم...برای بچلر میخوام اپلای کنم. (البته بیشتر با آیلتس موافق هستم که فنلاند از این لحاظ اوکی هست) ولی شرایط اقامت پس از تحصیل هم میبینم که آلمانی در اتریش یه مزیت داره که بعد ها به آلمان هم میشه فکری کرد و اقدام کرد. نظرتون چیه ؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-03-2015, 11:30 PM
(01-03-2015, 11:10 PM)stifler نوشته: دوستان من بین اتریش و فنلاند مردد هستم...برای بچلر میخوام اپلای کنم. (البته بیشتر با آیلتس موافق هستم که فنلاند از این لحاظ اوکی هست) ولی شرایط اقامت پس از تحصیل هم میبینم که آلمانی در اتریش یه مزیت داره که بعد ها به آلمان هم میشه فکری کرد و اقدام کرد. نظرتون چیه ؟
با سلام . دوست من طبق تجربیات دوستان که فنلاند بودن , راستش کار پیدا کردن نه تنها در فنلاند بلکه در کل اسکلندیناوی سخته . من با خوندنتون در المان و اگر نشد اتریش موافقم . چون حد اقل زبان المانی یاد میگیرین و بعدش میتونین واسه ویزای کاری المان اپلای کنین . همچنین میتونین واسه دکترا و ادامه تحصیل هر کجا که بخواین اقدام کنین .
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین ماویس
**
نقل قول

04-03-2015, 07:29 PM
سلام ، در مقطع کارشناسی مدیریت بازرگانی، غیر انتفاعی میخونم و معدل 17 رو پیش بینی میکنم. مدرک زبان ندارم ولی میتونم بگیرم. قصد دارم بدون پشتوانه مالی در یکی از کشور های اروپایی ارشد بخونم و برای همیشه بمونم. نیاز به بورس کامل دارم. و یا کار دانشجویی در حین تحصیل که هزینه ها رو تامین کنه. به نظر شما برای ارشد اقدام کنم یا تلاش کنم ارشدمو با معدل بالا از یه دانشگاه دولتی بگیرم و برای دکترا اقدام کنم؟ آیا با مدرک لیسانس و نمره زبان خوب میتونم برای ارشد بورسیه بگیرم و چه کشوری؟ در ضمن برام مهمه که بعد از تحصیل موقعیت شغلی برام فراهم بشه و بتونم بمونم و اقامت بگیرم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-03-2015, 10:02 PM
(04-03-2015, 07:29 PM)'ماویس' نوشته: سلام ، در مقطع کارشناسی مدیریت بازرگانی، غیر انتفاعی میخونم و معدل 17 رو پیش بینی میکنم. مدرک زبان ندارم ولی میتونم بگیرم. قصد دارم بدون پشتوانه مالی در یکی از کشور های اروپایی ارشد بخونم و برای همیشه بمونم. نیاز به بورس کامل دارم. و یا کار دانشجویی در حین تحصیل که هزینه ها رو تامین کنه. به نظر شما برای ارشد اقدام کنم یا تلاش کنم ارشدمو با معدل بالا از یه دانشگاه دولتی بگیرم و برای دکترا اقدام کنم؟ آیا با مدرک لیسانس و نمره زبان خوب میتونم برای ارشد بورسیه بگیرم و چه کشوری؟ در ضمن برام مهمه که بعد از تحصیل موقعیت شغلی برام فراهم بشه و بتونم بمونم و اقامت بگیرم

تنها کشورهایی که ممکنه به دوره ارشد کمک هزینه تعلق بدن میتوان به هلند، فرانسه، ایتالیا اشاره کرد به نظرم بهتره معدل بالا و نمره زبان بالا رو در کنار هم حفظ کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

06-03-2015, 11:15 AM
سلام
من رشتم کامپیوتر هست با معدل 16 از آزاد کرج
تافل 96
دارم واسه چندتا کشور اروپایی مثل آلمان و فنلاند اقدام می کنم
می خواستم ببینم به نظر شما دیگه کجاها تو اروپا میتونم پذیرش یا فاند بگیرم ؟

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-03-2015, 12:05 PM
(06-03-2015, 11:15 AM)'armani' نوشته: سلام
من رشتم کامپیوتر هست با معدل 16 از آزاد کرج
تافل 96
دارم واسه چندتا کشور اروپایی مثل آلمان و فنلاند اقدام می کنم
می خواستم ببینم به نظر شما دیگه کجاها تو اروپا میتونم پذیرش یا فاند بگیرم ؟

دروود بر شما.

شانس پذیرشت بالاست اما برای فاند گرفتن در دوره ارشد محدودیت فاند وجود داره اما به این شکل هم نیست که پیدا نشه. شما میتونی برای برخی اسکولارشیپهای متنوع در اروپا مانند موسسات تحقیقاتی المان، پروژه ماری کوری در اروپا، بورسهای ایفل در فرانسه و بورس DSU در ایتالیا و برخی بورسهای دانشگاهی در هلند اقدام کنی. اما در کل باید بدونید شانس گرفتنش زیاد بالا نیست. من ضمناً در اینجا لیست کشورهای ارائه دهنده گرایشهای کامپیوتر در اروپا رو گرداوری کردم میتونی ملاحضه کنی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

06-03-2015, 12:09 PM
(06-03-2015, 12:05 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما.
شانس پذیرشت بالاست اما برای فاند گرفتن در دوره ارشد محدودیت فاند وجود داره اما به این شکل هم نیست که پیدا نشه. شما میتونی برای برخی اسکولارشیپهای متنوع در اروپا مانند موسسات تحقیقاتی المان، پروژه ماری کوری در اروپا، بورسهای ایفل در فرانسه و بورس DSU در ایتالیا و برخی بورسهای دانشگاهی در هلند اقدام کنی. اما در کل باید بدونید شانس گرفتنش زیاد بالا نیست. من ضمناً در اینجا لیست کشورهای ارائه دهنده گرایشهای کامپیوتر در اروپا رو گرداوری کردم میتونی ملاحضه کنی.

خیلی ممنون از پاسخ سریع و کاملتون،
بیشتر منظورم شانسم واسه کانادا بود، خواستم ببینم یه راست واسه مستر کانادا بزنم شانس دارم ؟
یا اول برم اروپا بعد ازونجا کانادا یا آمریکا بهتره؟

مرسیی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-03-2015, 12:18 PM
(06-03-2015, 12:09 PM)'armani' نوشته:
خیلی ممنون از پاسخ سریع و کاملتون،
بیشتر منظورم شانسم واسه کانادا بود، خواستم ببینم یه راست واسه مستر کانادا بزنم شانس دارم ؟
یا اول برم اروپا بعد ازونجا کانادا یا آمریکا بهتره؟
مرسیی

خواهش میکنم.
دوست عزیز. این تاپیک مربوط به کشورهای اروپایی میباشد. برای کانادا بهتره به اینجا مراجعه کنید.
ازاد اندیش باشید
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

06-03-2015, 12:30 PM
(06-03-2015, 12:18 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
خواهش میکنم.
دوست عزیز. این تاپیک مربوط به کشورهای اروپایی میباشد. برای کانادا بهتره به اینجا مراجعه کنید.
ازاد اندیش باشید

بله عذرخواهی می کنم
یعنی واقعا شانسی هم برای اون بورسیه هایی که گفتید هم هست؟
واسه اون بورسیه ها مثل رشته ها که گفتید لینکی دارید؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (54): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 54 بعدی »