عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)
آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-02-2015, 04:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-02-2015, 04:47 PM توسط Mehran28.)
(16-02-2015, 04:27 PM)'abbasss' نوشته: سلام
به نظرتون برای اینکه در جمله بندی روان بشیم و بتونیم بصورت روان و سلیس بدون فکر کردن به اینکه فعل و یا فاعلو ...  کجا بزاریم، جمله ای که تمام لغاتش رو بلدیم صحبت کنیم و بتونیم بنویسیم بهترین تمرین چیه؟
میدونم باید زیاد گوش بدیم و تکرار و تمرین خوبه، ولی مطمئنا راه های میانبری هم داره که ما رو زودتر به نتیجه میروسه
همانطور که لغات رو میشه با تکرار و تکرار و تکرار حفظ کرد ولی راه مبانبرش استفاده از تصویرسازی ذهنی است ( که البته اینم فن خودشو داره) مطمئنا میشه جملات انگلیسی رو به گونه ای به ناخواگاه سپرد که احتیاجی به تکرار زیاد نداشته باشه و راحت موقع صحبت و ... ازشون استفاده کرد.
منتظر راهنمایی دوستان گرامی هستم

سلام
زبان یه فرمول ریاضی نیست که بشه واسش همیشه قاعده و اصول نوشت و راه میانبر زد! درسته گرامر زبان اصول داره ولی تو همین زبان فارسی اگه بخوایم اصولی به متن ها نگاه کنیم متن خیلی از ماها دچار اشکالات نگارشی و گرامری هست. 
برای اینکه زبان رو سلیس صحبت کنید تنها راه با تمرین و در طولانی مدت هست، خیلی از کسانی که تافل هم دارند بعد مهاجرتشون متوجه میشند که همچین هم زبان رو سلیس صحبت نمی کردند و تازه کلی مطالب و تکنیک های شنیداری و گفتاری رو بعد مهاجرت و در جایی که همه انگلیسی صحبت می کنند یاد میگیرند! این نشون میده با اینکه برای زبان چند سال فقط گذاشته شده همراه با کلی تمرین اما باز هم تمرین کم بوده!
گوش کردن به متن و تلاش برای تکرار به همون لحن که شنیده شده با تمرین زیاد این امکان رو به شما میده که در زبان مهارت کسب کنید، کم کم گرامر بعد یه مدت تمرین خوش رو تو ذهن ناخودآگاه شما جا میده به طوری که اگه یه جمله ای رو وقتی میشنوی یا می بینی که از نظر گرامری مشکل داره به نظر خودت جمله زیبا نمی یاد و یه جاش ایراد داره، این قضیه برای صحبت هم صادق هست.
موفق باشید.
پ.ن: یه راه کلی اینه که قبل از هر چیز ساختار فعل، اسم، فاعل، صفت و قید رو تو جمله یاد بگیرید و بعد کلمه ای که می خونید رو با دیگر شکلاش هم آشنا بشید. این موضوع کمک می کنه که جملات رو از نظر گرامری درست بگید. و با خوندن زیاد نحوه درست استفاده کردن از کلمات رو هم میشه یاد گرفت.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین abbasss
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-02-2015, 06:51 PM
(16-02-2015, 04:42 PM)'mehran28' نوشته:
سلام
زبان یه فرمول ریاضی نیست که بشه واسش همیشه قاعده و اصول نوشت و راه میانبر زد! درسته گرامر زبان اصول داره ولی تو همین زبان فارسی اگه بخوایم اصولی به متن ها نگاه کنیم متن خیلی از ماها دچار اشکالات نگارشی و گرامری هست. 
برای اینکه زبان رو سلیس صحبت کنید تنها راه با تمرین و در طولانی مدت هست، خیلی از کسانی که تافل هم دارند بعد مهاجرتشون متوجه میشند که همچین هم زبان رو سلیس صحبت نمی کردند و تازه کلی مطالب و تکنیک های شنیداری و گفتاری رو بعد مهاجرت و در جایی که همه انگلیسی صحبت می کنند یاد میگیرند! این نشون میده با اینکه برای زبان چند سال فقط گذاشته شده همراه با کلی تمرین اما باز هم تمرین کم بوده!
گوش کردن به متن و تلاش برای تکرار به همون لحن که شنیده شده با تمرین زیاد این امکان رو به شما میده که در زبان مهارت کسب کنید، کم کم گرامر بعد یه مدت تمرین خوش رو تو ذهن ناخودآگاه شما جا میده به طوری که اگه یه جمله ای رو وقتی میشنوی یا می بینی که از نظر گرامری مشکل داره به نظر خودت جمله زیبا نمی یاد و یه جاش ایراد داره، این قضیه برای صحبت هم صادق هست.
موفق باشید.
پ.ن: یه راه کلی اینه که قبل از هر چیز ساختار فعل، اسم، فاعل، صفت و قید رو تو جمله یاد بگیرید و بعد کلمه ای که می خونید رو با دیگر شکلاش هم آشنا بشید. این موضوع کمک می کنه که جملات رو از نظر گرامری درست بگید. و با خوندن زیاد نحوه درست استفاده کردن از کلمات رو هم میشه یاد گرفت.

ممنونم، منبعی برای مطالعه و یادگیری موردی که با قرمز مشخص کردم رو میشه معرفی کنید.
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-02-2015, 10:24 PM
(16-02-2015, 06:51 PM)'abbasss' نوشته:
ممنونم، منبعی برای مطالعه و یادگیری موردی که با قرمز مشخص کردم رو میشه معرفی کنید.

بعضی از کتابها مثل essential words for the TOEFL هر لغت رو که معرفی می کنند شکل های دیگش رو می گند به طور مثال کلمه predict
V. predict
Adj. predictable
N. prediction
Adv. predictably
می تونید از دیکشنری ها پیشرفته استفاده کنید
http://dictionary.reference.com/browse/
http://www.merriam-webster.com/
http://www.oxforddictionaries.com/us/
سایت های بالا هم خوب هستند و شکل ها مختلف هر کلمه رو به شما میده.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-02-2015, 10:53 PM
(16-02-2015, 06:51 PM)'abbasss' نوشته:

سلام تایید میکنم کتاب Essential Word برا شروع این کاری ک گفتی خوبه و به نظر من جذابتر از 504 معروفه
در کنار این یک کتاب بهت معرفی میکنم که همین شکلیه..معنی لغات و اصطلاحاتو میاره البته هم متنی هم صوتی و واقعن کتاب جذابیه..خودم بخاطر جذاب بودنش سه بار خوندمش..سعی کن با علاقه تمام چند بار یک درس رو گوش کنی..بعد برا خودت مرور کن و حرف بزن اون چیزایی رو ک یاد گرفتی..اینجوری واقعن 4 اسکیل زبانت استارت خوبی میخوره
​

ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف لینک تجاری

جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین abbasss
**
نقل قول

17-02-2015, 12:04 AM
ممنون، کتاب رو دانلود کردم و حتما میخونم!
تو یه دوره "مکالمه فشرده" شرکت کردم که البته فعلا یه جلسه برگزار شده و کتاب Person to person رو معرفی کرده
برای شروع کتاب خوبیه به نظرتون؟
=========================
و یه سوال دیگه: زمانی که تازه شروع به یادگیری زبان کرده بودید براتون پیش اومده بود که با خودتون بگید من استعداد یادگیری زبان رو ندارم و هیچ پیشرفتی نکردم و ... هر چه میخونی فایده ای نداشته باشه؟
من یه کم راه بیفتم که بتونم جملات ابتدایی تو ذهنم بمونه و بتونم مثلا حتی راحت بگم Is his name amin? و بهش فکر نکنم و بعد بگم مشکلم تقریبا حل میشه
ممنون از توجهتون
(16-02-2015, 10:53 PM)'akbar_saeedi' نوشته:
سلام تایید میکنم کتاب Essential Word برا شروع این کاری ک گفتی خوبه و به نظر من جذابتر از 504 معروفه
در کنار این یک کتاب بهت معرفی میکنم که همین شکلیه..معنی لغات و اصطلاحاتو میاره البته هم متنی هم صوتی و واقعن کتاب جذابیه..خودم بخاطر جذاب بودنش سه بار خوندمش..سعی کن با علاقه تمام چند بار یک درس رو گوش کنی..بعد برا خودت مرور کن و حرف بزن اون چیزایی رو ک یاد گرفتی..اینجوری واقعن 4 اسکیل زبانت استارت خوبی میخوره
​
ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف لینک تجاری

(16-02-2015, 10:24 PM)'mehran28' نوشته:
بعضی از کتابها مثل essential words for the TOEFL هر لغت رو که معرفی می کنند شکل های دیگش رو می گند به طور مثال کلمه predict
V. predict
Adj. predictable
N. prediction
Adv. predictably
می تونید از دیکشنری ها پیشرفته استفاده کنید
http://dictionary.reference.com/browse/
http://www.merriam-webster.com/
http://www.oxforddictionaries.com/us/
سایت های بالا هم خوب هستند و شکل ها مختلف هر کلمه رو به شما میده.

نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

17-02-2015, 12:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2015, 12:43 AM توسط Mehran28.)
(17-02-2015, 12:04 AM)'abbasss' نوشته: ممنون، کتاب رو دانلود کردم و حتما میخونم!
تو یه دوره "مکالمه فشرده" شرکت کردم که البته فعلا یه جلسه برگزار شده و کتاب Person to person رو معرفی کرده
و یه سوال دیگه: زمانی که تازه شروع به یادگیری زبان کرده بودید براتون پیش اومده بود که با خودتون بگید من استعداد یادگیری زبان رو ندارم و هیچ پیشرفتی نکردم و ... هر چه میخونی فایده ای نداشته باشه؟
من یه کم راه بیفتم که بتونم جملات ابتدایی تو ذهنم بمونه و بتونم مثلا حتی راحت بگم Is his name amin? و بهش فکر نکنم و بعد بگم مشکلم تقریبا حل میشه
ممنون از توجهتون

یادگیری زبان زمان بر هست و واقعا بدون تمرین نمیشه یاد گرفت، و اینکه شما بعضی وقتها احساس می کنید که در یادگیری زبان استعداد ندارید یا هر چیز دیگه ممکنه اشتباه در انتخاب کتاب باشه، اگه سطح زبان شما تا حدی که گفتید هست بهتره اصلا سراغ کتابایی که معرفی کردم نرید چون برای خوندن کتابهایی که گفته شده حداقل باید در سطح intermediate یا حتی pre-advance باشید.
به نظرم بهترین کاری که شما می تونید بکنید رفتن به کلاس هست،آموزشگاهایی که بر مبنای کتابtop notch هستند رو برای شما توصیه میکنم، آزمون تعیین سطح بدید و حتما کلاس برید، کلاس خوبیش اینه که در حال و هوای زبان شما رو نگه میداره و listening و speaking شما رو تقویت میکنه و سطح گرامر و زبان عمومی شما رو بالا می بره، در کنارش لغات یاد بگیرید، بعد می تونید به فکر قوی کردن زبان آکادمیک باشید، پس اول در قسمت زبان عمومی خودتون رو به حدی برسونید که درک مطالب و گرامر واستون آسونتر شه بعد سراغ کتابهای سطح بالاتر برید.
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-02-2015, 12:47 AM
(17-02-2015, 12:04 AM)'abbasss' نوشته: ممنون، کتاب رو دانلود کردم و حتما میخونم!
ممنون از توجهتون

اون کتاب رو آشنایی باهاش ندارم...به نظر من همه ماها نسبت به چیزایی ک اطلاعات نداریم یا قبلن تجربش نکردیم و تازه میخوایم شروعش کنیم یکم ترس و نگرانی داریم ک آیا اصن من میتونم با تلاش ب این سطح ازین چیز برسم؟!! و سوالای مشابه..ک فک کنم عادیه.ولی وقتی با گذر زمان چیزای جدید بیشتری رو شروع میکنید ب یادگیری..حالا هرچیزی..اعتماد بنفس خاصی ب ادم میده ک کلا تو همه چی کمکت میکنه..این نگرانیو منم راجب زبان داشتم..شروعش واسم سخت بود..ولی واقعن پرتلاش کار کنی خودت میدونی نگرانی نداره..ی مورد دیگه..اولین تجربه کاریم..روزای اول کاریم واقعن استرس و نگرانی داشتم ک اینکه آیا اصن موفق میتونم باشم اینجا و ..چون انگار خیلی سخته..ولی فقط در شش ماه ارتقای کاری برام پیش اومد و البته وقتی بخاطر شرکت در کلاس زبان..شرکتمو عوض کردم..دیگه میدونستم ک جای جدید هم قوانینش مشابهه فقط یجا دیگس!! 1 ماهه همه چی دستم میاد و نگرانی نداره ک!! پس تجربه رو داشته باش..حالا در هر چیزی..یاد موفقیتای گذشته در هرچیزی میتونه برات یادآوری خوبی باشه برا اینکه پس زبانم میتونی باتلاش جلوببری.. 
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

17-02-2015, 12:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2015, 01:04 AM توسط sepinaz.)
آقای abbasss چند سالتون هست؟ زبان برای چی میخواید یاد بگیرید؟
اگه میخواید تافل یا آیلتس امتحان بدید چقدر فرصت دارید سطح زبان عمومی رو بالا ببرید؟

من خودم یادمه سال اول راهنمایی بودم اون موقع زبان برای اول راهنمایی اجباری نبود و امتحان نداشت یه جزوه میدادن و یه معلم میومد تدریس میکرد فقط
این خانم معلمی که اومد برای ما زیاد خوب تدریس نمی کرد یعنی همون جلسه ی اول شروع کرد از اینکه به ما یاد بده اعمالی رو که صبخ زود انجام میدیم چطور باید بگیم
رو تابلو هم نمی نوشت بعد من با خط فارسی تو دفترم می نوشتم "آی واش مای هندز"
خواهرم رو که اون موقع پشت کنکوری بود مجبور میکردم بشینه به من حروفا رو یاد بده ولی بازم نمی فهمیدم
خیلی تمرین میکردم از روی کتاب مشق می نوشتم ولی بازم جواب نمیداد
شاگرد زرنگ کلاس بودم و همه ی نمره هام خوب بود ولی همون اول ار ربان ترسیده بودم
یادمه تا آخر اون سال وقتی بهم میگفتن از رو کتاب قرائت کن حفظی میخوندم
بچه ها می فهمیدن برای اینکه لج من رو در بیارن ( چون همه ی نمره هام از اون ها بالاتر بود ) به معلم میگفتن (اونا کلاس مکالمه رفته بودن) ولی معلم محل نمیذاشت[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
تابستون اون سال گفتم من حتما باید برم کلاس مکالمه از bravo شروع کردم سال بعد من اشکال بچه ها رو رفع میکردم و اینقدر کنجکاو بودم که دو سال بعد tehran times میخوندم
شما هم نگران نباشید فقط تمرین تمرین تمرین
CD رو بزارید و سعی کنید ادای شخصیتها رو در بیارین TRANSCRIBE کنین فعلا گرامر نخونید
انقدر بشنوید که گرامر با تکرار بره تو ذهنتون و زبونتون خود به خود به ساختار درست عادت کنه
من میگم تست های گرامر ارشد (البته آسون بود[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]) رو هم حتی حسی میزدم یعنی احساس میکردم ساختار درست اینه و هیچ دلیلی هم براش نداشنم چون فقط گوشم به اون خورده بود
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین abbasss
**
نقل قول

17-02-2015, 01:45 AM
(17-02-2015, 12:49 AM)'sepinaz' نوشته: آقای abbasss چند سالتون هست؟ زبان برای چی میخواید یاد بگیرید؟
اگه میخواید تافل یا آیلتس امتحان بدید چقدر فرصت دارید سطح زبان عمومی رو بالا ببرید؟

من خودم یادمه سال اول راهنمایی بودم اون موقع زبان برای اول راهنمایی اجباری نبود و امتحان نداشت یه جزوه میدادن و یه معلم میومد تدریس میکرد فقط
این خانم معلمی که اومد برای ما زیاد خوب تدریس نمی کرد یعنی همون جلسه ی اول شروع کرد از اینکه به ما یاد بده اعمالی رو که صبخ زود انجام میدیم چطور باید بگیم
رو تابلو هم نمی نوشت بعد من با خط فارسی تو دفترم می نوشتم "آی واش مای هندز"
خواهرم رو که اون موقع پشت کنکوری بود مجبور میکردم بشینه به من حروفا رو یاد بده ولی بازم نمی فهمیدم
خیلی تمرین میکردم از روی کتاب مشق می نوشتم ولی بازم جواب نمیداد
شاگرد زرنگ کلاس بودم و همه ی نمره هام خوب بود ولی همون اول ار ربان ترسیده بودم
یادمه تا آخر اون سال وقتی بهم میگفتن از رو کتاب قرائت کن حفظی میخوندم
بچه ها می فهمیدن برای اینکه لج من رو در بیارن ( چون همه ی نمره هام از اون ها بالاتر بود ) به معلم میگفتن (اونا کلاس مکالمه رفته بودن) ولی معلم محل نمیذاشت[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
تابستون اون سال گفتم من حتما باید برم کلاس مکالمه از bravo شروع کردم سال بعد من اشکال بچه ها رو رفع میکردم و اینقدر کنجکاو بودم که دو سال بعد tehran times میخوندم
شما هم نگران نباشید فقط تمرین تمرین تمرین
CD رو بزارید و سعی کنید ادای شخصیتها رو در بیارین TRANSCRIBE کنین فعلا گرامر نخونید
انقدر بشنوید که گرامر با تکرار بره تو ذهنتون و زبونتون خود به خود به ساختار درست عادت کنه
من میگم تست های گرامر ارشد (البته آسون بود[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]) رو هم حتی حسی میزدم یعنی احساس میکردم ساختار درست اینه و هیچ دلیلی هم براش نداشنم چون فقط گوشم به اون خورده بود

سلام
27 سالمه و زبان رو شدیدا برای کارم میخواهم چون کارم تجارت است و همینکه زبان رو نمیدونم ضرر خیلی خیلی زیادی بهم زده
و البته کلا آدم کنجکاوی هستم و معمولا در مورد موضوعاتی دوست دارم تحقیق کنم که اکثرا زبان انگلیسی هستند ولی 99 درصد برای پیشرفت در کارم میخواهم
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

امتیاز این پست: 8
17-02-2015, 02:26 AM
(17-02-2015, 01:45 AM)'abbasss' نوشته:
سلام
27 سالمه و زبان رو شدیدا برای کارم میخواهم چون کارم تجارت است و همینکه زبان رو نمیدونم ضرر خیلی خیلی زیادی بهم زده
و البته کلا آدم کنجکاوی هستم و معمولا در مورد موضوعاتی دوست دارم تحقیق کنم که اکثرا زبان انگلیسی هستند ولی 99 درصد برای پیشرفت در کارم میخواهم

خوب اگه فرصت دارین چرا کلاس فشرده؟
کلاسای مکالمه رو شروع کنید همزمان باهاش داستان های کوتاه انگلیسی هم بخونین (البته صوت داستان ها رو هم گوش کنید)
رو کتاب اصلی کلاس مکالمه و لیسنینگ هاش خیلی زوم کنید
چند ترم که گذاشت شروع به دیدن انیمیشن و فیلم مستند کنید
کم کم راه می افتید زبان رو که شروع کردید دیگه نباید هیچ وقت ول کنید
یعنی زندگیتون رو باید انگلیسی کنید تا حد ممکن
آهنگ انگلیسی گوش بدید - سایت های خبری انگلیسی رو چک کنید - تو اتاق نشیمن نشستید یه شبکه انگلیسی زبان تماشا کنید - اگه تونستید تو اسکایپ یا وایبر و .... یه دوست انگلیسی زبان پیدا کنید و باهاش چت کنید و ..... (کل کارهایی که یک فرد انگلیسی زبان در طول روز انجام میده کارهای روزمره تون رو به انگلیسی باید انجام بدید )
البته اینایی که bold کردم بعد از چند ترم که انگلیسی تون پیشرفت کرد
اونقدرم فعلا لغت نیاز ندارید شما طوری نگران لعت بودید که من فکر کردم میخواید برای gre آماده شید[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
همون لغت های کتابای مکالمه و کتاب داستان ها رو فعلا شروع کنید با سایت vocabulary.com تمرین کنید
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 بعدی »