عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اعتبار مدارک دانشگاه های ایران برای تحصیل در آلمان
آفلاین gorbehnareh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-01-2015, 02:52 PM
سلام
بنده مدرک کاردانی باستان شناسی ام رو از دانشگاه غیرانتفاعی نیما-محمودآباد گرفتم .کارشناسی ناپیوسته ام رو در همان رشته از همون دانشگاه گرفتم .در کنکور کارشناسی ناپیوسته رتبه ام 87 شده بود.معدل کاردانیم 17.68 و کارشناسی ناپیوستم به خاطر اینکه برایم مشکلی پیش آمد و مجبور به کارهمزمان بودم 14.46 شده که خیلی پایینه.البته جمع معدل کاردانی و کارشناسیم میشه 16.07.تصمیم دارم ارشد رو در یکی از دانشگاههای پیام نور (یا پذیرش از طریق کنکور یا فراگیر-البته عنوان فراگیر در مدارک قید نمیشه) یا آزاد در رشته اقتصاد یا مدیریت یا آموزش زبان انگلیسی ادامه بدم.البته طبق چیزی که من فهمیدم با مدرک اقتصاد اگه کسی بتونه کار پیدا کنه بعد 10 سال حقوق و مزایای بهتری نسبت به بقیه داره.به نظر شما اگه کارشناسیم با ارشدم تطبیق نداشته باشه(البته واحدهای تطبیقی گذراندا میشه) میتونم برای دکترا از آلمان پدیرش بگیرم؟کدوم رشته رو پیشنهاد میکنین؟البته میخوام بعد اینکه مدرکم رو گرفتم اونجا برای کار و اقامت اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-02-2015, 09:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-02-2015, 09:10 PM توسط Mehran28.)
سلام
چرا کسی دیگه تو این تاپیک جواب نمی ده؟
من یه سوال پرسیدم درباره اعتبار مدرک کارشناسی ناپیوسته واسه دانشگاه آلمان که تا حالا پاسخی نگرفتم ممنون می شم کسی اطلاعی داره پاسخ بده، اما یه سوال دیگه هم برای پیش اومد اینکه اگه من دانشجو ارشد باشم موقع اپلای میتونه تاثیر مفیدی داشته باشه برای پذیرش دوباره در مقطع master یا نه؟
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-02-2015, 02:17 AM
(30-01-2015, 11:58 PM)'mehran28' نوشته: سلام
دوستان یه سوالی واسم پیش اومده داشتم لیست انابین رو می دیدم تو قسمت رشته های مورد قبول رشته کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر(نرم افزار) نبود ولی کارشناسی نرم افزار(کارشناسی 4ساله + گذراندن دوره پیش دانشگاهی) بود.
یعنی مهندسی ناپیوسته رو قبول ندارند؟ کسی اطلاعی داره ممنون میشم در اختیار بگذاره. یکمم درباره دانشگاهایی که وضعیتشون -/+H هست توضیح بدید سخت گیری برای پذیرش دادن به افراد که از این دسته دانشگاها میان به چه صورته؟
ممنون

سوال بالا واسم پیش اومده بود که کسی جواب نداد شاید اطلاعاتی نداشته کسی درباره این موضوع واسه همین خودم تو این چند روز با چندتا از دانشگاها که ارتباط برقرار کردم جواب این سوالها رو گرفتم که گفتم بذارم اینجا تا دوستان دیگه ای که همچین سوالاتی واسشون پیش میاد بتونند راحتر پاسخ سوال رو پیدا کنند،
درباره مدرک کارشناسی ناپیوسته از دانشگاهی در آلمان سوال پرسیدم و توضیح دادم که به چه صورت هست و گفتن مشکلی نداره و قبول دارند و میتونم apply کنم و اما درباره اعتبار دانشگاه هم از یکی از دانشگاها با رنک 127 بود فکر کنم پرسیدم و توضیح دادم که اسم دانشگام هم در سایت انابین با وضعیت -/+H هست که به من گفتن دانشگاهی که درس خوندی باید جز 10% از دانشگاهای تاپ ایران باشه(مثلا از 80 دانشگاه ایران جز 8 دانشگاه اول باشه) یا اگه نیست باید از دانشگاه نامه ای بیاری که نشون بده جز 10% از دانشجوهای تاپ اون سالی باشی که از اون دانشگاه فارغ التحصیل شدید(داشتن این نامه اجباری نیست اما نداشتنش شانس پذیرش رو پایین میاره)! پرسیدم که اگه جز اون 10% نباشم چطور؟ جواب دادند که در غیر این صورت می تونی apply کنی اما شانست پایینه که بهم پیشنهاد کردن GRE General شرکت کنم!
واسم جالب بود گفتم هم برای اطلاع رسانی بگم این مطلب رو همین که بد نیست به فکر GRE هم باشید داشتنش خالی از لطف نیست.
موفق باشید

(30-01-2015, 10:52 PM)'artash' نوشته: با سلام . دوستان دانشگاه امیر کبیر مجازی رو چطور ارزیابی میکنند . اخه تو سایت انبین امیر گبیر هستش با h مثبت . ؟

سلام
اگه رتبه اش H+  هست مشکلی بابت apply کردن نداره فقط باید معدل شما در حدی باشه که جز 10% از دانشجوهای تاپ فارغ التحصیل شده تو همون سالی که فارغ التحصیل شدید باشید که شانستون هم بالا باشه، اگه نه حتما GRE General شرکت کنید.
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-02-2015, 02:36 AM
(07-02-2015, 02:33 AM)mehran28 نوشته:
سلام
اگه رتبه اش H+  هست مشکلی بابت apply کردن نداره فقط باید معدل شما در حدی باشه که جز 10% از دانشجوهای تاپ فارغ التحصیل شده تو همون سالی که فارغ التحصیل شدید باشید که شانستون هم بالا باشه، اگه نه حتما GRE General شرکت کنید.

با سلام .
ممنون . بله امیر کبیر مثبت هستش . ولی سوال دوره غیر حضوری مجازی امیر کبیر هست . والا دوستم که میگفت مدرکش عین مدرک روزانه هاست ولی مینویسه الکترونیکی .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-02-2015, 03:07 PM
(07-02-2015, 02:36 AM)'artash' نوشته:

با سلام .
ممنون . بله امیر کبیر مثبت هستش . ولی سوال دوره غیر حضوری مجازی امیر کبیر هست . والا دوستم که میگفت مدرکش عین مدرک روزانه هاست ولی مینویسه الکترونیکی .
با تشکر

سلام
artash من از یکی از دانشگاه آلمان سوال پرسیدم درباره مدرک مجازی و توضیح دادم که دوران تحصیل به صورت مجازی/الکترونیکی بوده و دوستم اونجا تحصیل می کرده و این پاسخ رو دادند.
Amirkabir University of Technology is recognised by the German authorities. Whether your friends degree is sufficient for Master studies, I can only tell you if you send me a soft copy of his Bachelor's degree and transcript of marks (English
translation and Persian original version).
بابت تاخیری که پیش اومد معذرت می خوام روزهای پاسخگوییشون 3شنبه تا جمعه هست. اگر خواستید پپام بدید من ایمیل مشاور دانشگاه رو بهتون میدم که بتونید بشتر اطلاعات دریافت کنید، نیاز به ارسال مدرک برای نظر قطعی هست و فکر نکنم برای دوستتون تو پذیرش مشکلی پیش بیاید.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین peterson
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-02-2015, 12:14 PM
با سلام
بنده کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه غیر انتفاعی خیام و کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد سبزوار دارم
معدل لیسانس 16.17 و کاردانی 15.76 ، آیلتس 6 و تعدادی مقاله کنفرانسی IEEE و Springer دارم
برای ارشد دو تا دانشگاه (بن و اشتوتگارت) اپلای کردم و ریجکت شدم. بن گفت به خاطر تعداد کم واحد پاس شده است ،که من چون تصور کردم به خاطر عدم تطبیق واحدهای ما با ECTS هست دیگه سوالی نپرسیدم ازشون
اما اشتوتگارت بعد از ریجکت که هیچ توضیحی نداده بود ، ازشون پرسیدم دقیقا به چه دلیل، که گفتن از 120 امتیاز ممکن شما فقط 54 امتیاز کسب کردی که حداقل باید به مرز 99 میرسیدی و این به خاطر واحدهای کمی که در دوره لیسانس پاس کردی!!
الان سوالی که ذهن منو درگیر کرده اینه که نکنه دانشگاههای آلمان کلا دوره کاردانی رو جزء پروسه لیسانس حساب نمیکنن و به همین علت هم واحدهای پاس شده من در کاردانی رو اصلا حساب نکردنند و برای همین ریجکت میکنن..
اینطوره؟ یعنی بچه های کارشناسی ناپیوسته هیچ راهی ندارن برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد در آلمان ؟
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

14-02-2015, 02:40 PM
(14-02-2015, 12:14 PM)'peterson' نوشته: با سلام
بنده کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه غیر انتفاعی خیام و کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد سبزوار دارم
معدل لیسانس 16.17 و کاردانی 15.76 ، آیلتس 6 و تعدادی مقاله کنفرانسی IEEE و Springer دارم
برای ارشد دو تا دانشگاه (بن و اشتوتگارت) اپلای کردم و ریجکت شدم. بن گفت به خاطر تعداد کم واحد پاس شده است ،که من چون تصور کردم به خاطر عدم تطبیق واحدهای ما با ECTS هست دیگه سوالی نپرسیدم ازشون
اما اشتوتگارت بعد از ریجکت که هیچ توضیحی نداده بود ، ازشون پرسیدم دقیقا به چه دلیل، که گفتن از 120 امتیاز ممکن شما فقط 54 امتیاز کسب کردی که حداقل باید به مرز 99 میرسیدی و این به خاطر واحدهای کمی که در دوره لیسانس پاس کردی!!
الان سوالی که ذهن منو درگیر کرده اینه که نکنه دانشگاههای آلمان کلا دوره کاردانی رو جزء پروسه لیسانس حساب نمیکنن و به همین علت هم واحدهای پاس شده من در کاردانی رو اصلا حساب نکردنند و برای همین ریجکت میکنن..
اینطوره؟ یعنی بچه های کارشناسی ناپیوسته هیچ راهی ندارن برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد در آلمان ؟

سلام
شما در مقطع لیسانس چند واحد پاس کردید؟
راستش به نظر من دلیل اصلی اینکه امتیاز شما کم شده ممکنه دانشگاه شما (نسبت به دانشگاهای آزاد یکم سخت گیر هستند که واسه جبرانش میشه با یه نامه که نشون میده جز دانشجوهای تاپ دانشگاه هستیم و امتحان GRE با نمره خوب امیدوار بود)و نمره ایلتس شما باشه. تا اونجایی که من می دونم دانشجو ناپیوسته رشته کامپیوتر در طول تحصیل 4 ساله(کاردانی + کارشناسی) حداقل چیزی حدود 156 واحد پاس می کنه! و اینکه قبل از اقدام برای پذیرش بهتره به دانشگاه توضیح بدید که مدرکتون ناپیوسته هست و ناپیوسته یعنی چی در ایران اگه مشکلی ندیدند می تونید اقدام کنید.
و در جواب سوال دومت بگم تو دیتابیس همین سایت افرادی رو من دیدم که ناپیوسته بودند و پذیرش گرفتند از آلمان.
نقل قول  

آفلاین peterson
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-02-2015, 09:12 PM
مرسی بابت جوابتون
بله دقیقا 150 واحد پاس کردم. البته نمره آیلتس دقیقا چیزی که خودشون میخان .
در مورد نامه ای که گفتید اگه منظورتون توصیه نامه استاد که تایید میکنه جزء دانشجوهای تاپ بودم رو دارم حتی یکی از توصیه نامه هام مربوط به استاد راهنمام میشه که الان در انگلیس فوق دکترا میخونه ، ولی اگه منظورتون نامه ای از دانشگاهه که نه چنین چیزی ندارم.
این خبر خوبیه که میگید با شرایط من بودند دوستانی که پذیرش گرفتن ، اما حالا سوال من اینه که راه حل کلی یا درواقع قلق این کار(کارشناسی ناپیوسته) چیه ؟ یعنی چطور میتونم بفهمم دوستانی که مشکل منو داشتن چه راهکارهایی داشتن ؟
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

14-02-2015, 10:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-02-2015, 10:46 PM توسط Mehran28.)
(14-02-2015, 09:12 PM)'peterson' نوشته: مرسی بابت جوابتون
بله دقیقا 150 واحد پاس کردم. البته نمره آیلتس دقیقا چیزی که خودشون میخان .
در مورد نامه ای که گفتید اگه منظورتون توصیه نامه استاد که تایید میکنه جزء دانشجوهای تاپ بودم رو دارم حتی یکی از توصیه نامه هام مربوط به استاد راهنمام میشه که الان در انگلیس فوق دکترا میخونه ، ولی اگه منظورتون نامه ای از دانشگاهه که نه چنین چیزی ندارم.
این خبر خوبیه که میگید با شرایط من بودند دوستانی که پذیرش گرفتن ، اما حالا سوال من اینه که راه حل کلی یا درواقع قلق این کار(کارشناسی ناپیوسته) چیه ؟ یعنی چطور میتونم بفهمم دوستانی که مشکل منو داشتن چه راهکارهایی داشتن ؟

درباره نمره زبان خوب در نظر داشته باشید شما حداقل نمره خواسته شده رو داشتید مطمئنا کسی که نمره 6.5 یا 7 و 7.5 داره امتیاز بیشتری می گیره، درباره نامه اگه بالا پست های قبلی منو خونده باشید در جریان قرار می گیرید که جوابی که به من دادند منظورشون جز 10%از دانشجوهای تاپ زمان فارغ التحصیلی باید باشید(داشتن مدرک الزامی نیست اما ارائه این گونه مدارک مثل اینکه خیلی تو روند پذیرش امتیاز مثبتی داره به طوری که من پرسیدم اگه جزء اون 10% نبودم چی؟ پیشنهاد دادند دراین صورت بهتره GRE خوبی داشته باشی!!!) یا اینکه دانشگات جزء 10% از دانشگاهای تاپ باشه که دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی جز این 10% نیستند.
بهترین راه کاری که من می دونم اینه که با خود دانشگاه صحبت کنید و اگه صرفا به خاطره تعداد واحد کمتر پذیرش ندند یه بهونه هست فقط خواستند یه دلیل بهتون بدند چون می تونند پذیرش مشروط بدند و بگند فلان واحدا و درسها رو اینجا باید پاس کنید تا مدرک لیسانس شما قابل معادل سازی باشه! و راه دوم اینه که یه نگاه تو همین سایت به دانشگاهایی که به دانشجوهای ناپیوسته پذیرش دادند بندازید و برای اون دانشگاها اقدام بکنید.
توصیه نهایی من اینه علاوه بر مواردی که گفتم به فکر نمره ایلتس بالاتر باشید GRE هم بد نیست امتحان بدید وبه فکر کاملتر کردن مدارکی باشید که شما روقویتر نشون بده.
موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین nazaninprz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-04-2015, 12:49 AM
سلام و خسته نباشید.من دانشجوی رشته ی صنایع غذایی دانشگاه آزاد لاهیجان هستم و تا ۲ سال دیگه تموم میکنم و هدفم اینه که برم آلمان و رشته ی تغذیه و برای ارشد بخونم فقط اینکه دانشگاه آزاد و قبول میکنن؟معدل چند به بالا مهمه برای پذیرش دانشگاه آلمان؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 21 بعدی »