عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند روادید هلند گرفتن وقت از سفارت هلند

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت از سفارت هلند
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-12-2014, 10:52 PM
(03-12-2014, 04:44 PM)'mobin180' نوشته: با سلام.
اگر بتونم ویزای دو هفته ای برای شنگن را از سفارت هلند بگیرم ، آیا میتونم برای گردش بی اینکه به سفارت دیگه ای مراجعه کنم به آلمان و فرانسه و بلژیک سفر کنم. متن مربوط به ویزای شنگن رو که در سایت گذاشتید و خیلی مفید بود را هم مطالعه کردم البته.
برای ورود به انگلستان چکار باید کرد با ویزای شنگن؟ اگر به انگلستان بریم و بعد به شنگن برگردیم باید ویزای Mutiple  داشته باشیم؟
ممنون.

شما اگر قصد سفر به کشورهای دیگه ای را دارید باید این موضوع را در همان فرم درخواست شنگن از سفارت هلند بنویسید تا به شما اجازه سفر در این کشورها هم داده شود. نیازی به مراجعه به سفارت دیگر ندارید.
انگلستان جزء شنگن محسوب نمیشود و ویزای آن باید به شکل جداگانه دریافت شود.

بله به طورکلی به محض خروج از محدوده شنگن در صورتی میتوانید به آن وارد شوید که تاریخ اعتبار ویزایتان تمام نشده باشد و ویزای شما مالتیپل باشد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mobin180
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-12-2014, 07:43 PM
ممنون از پاسخ کاملا واضح شما.
من در این هفته نوبت مصاحبه در سفارت هلند دارم و فقط لطف کنید راهنمایی بفرمایید:
من برای کنفرانسی که در اواسط بهمن است پذیرفنه شدم و دعوتنامه هم ایمیل شده برایم به صورت PDF . آیا می شود به سفارت اعلام کنم که از 15 بهمن تا 25 بهمن جهت شرکت در کنفرانس قصد سفر دارم و بلیط هتل و هواپیما هم برای این تاریخ رزرو کنم (به صورت صوری) و بعد اگر ویزایم تایید شد در کنفرانس شرکت نکنم و در ایام تعطیلات عید بروم؟
آیا نحوه ارائه ویزا به متقاضیان مدت اعتبار سه ماهه دارد (مثلا ده روز در طی سه ماه) یا همان ده روز درخواستی با تاریخ آغاز و پایان صرفا ملاک است؟
آیا موقع مصاحبه حقیقت قضیه را بگویم که علاوه بر کنفرانس قصد سفر تفریحی به یکی دو کشور دیگر را نیز دارم پذیرش ویزا را سخت تر نخواهد کرد؟
ممنون از لطف و راهنمایی تان.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

06-12-2014, 12:29 AM
(04-12-2014, 07:43 PM)'mobin180' نوشته: ممنون از پاسخ کاملا واضح شما.
من در این هفته نوبت مصاحبه در سفارت هلند دارم و فقط لطف کنید راهنمایی بفرمایید:
من برای کنفرانسی که در اواسط بهمن است پذیرفنه شدم و دعوتنامه هم ایمیل شده برایم به صورت PDF . آیا می شود به سفارت اعلام کنم که از 15 بهمن تا 25 بهمن جهت شرکت در کنفرانس قصد سفر دارم و بلیط هتل و هواپیما هم برای این تاریخ رزرو کنم (به صورت صوری) و بعد اگر ویزایم تایید شد در کنفرانس شرکت نکنم و در ایام تعطیلات عید بروم؟
آیا نحوه ارائه ویزا به متقاضیان مدت اعتبار سه ماهه دارد (مثلا ده روز در طی سه ماه) یا همان ده روز درخواستی با تاریخ آغاز و پایان صرفا ملاک است؟
آیا موقع مصاحبه حقیقت قضیه را بگویم که علاوه بر کنفرانس قصد سفر تفریحی به یکی دو کشور دیگر را نیز دارم پذیرش ویزا را سخت تر نخواهد کرد؟
ممنون از لطف و راهنمایی تان.

خیر دوست عزیز
در صورتی که در این بازه زمانی درخواست بدهید سفارت هم به شما ویزایی خواهد داد که در همین بازه معتبر است.

معمولا برای ویزاهای یکماه شما میتوانید 10 یا 11 روز در آن بازه یکماهه در محدوده شنگن بمانید.
ترجیحا بهتر است در این ویزای اولی اسم کشور دیگری را نیاورید تا بتوانید اولین شنگن خود را بگیرید. در ویزاهای بعدی راحت تر خواهید بود. ضمن این که اگر خوش شانس باشید ممکن است به شما ویزای شنگنی بدهند که در تمام شنگن اعتبار داشته باشد و بتوانید به کشورهای دیگر هم سفر کنید (البته ورود شما باید به کشور صادر کننده ویزا باشد و از آنجا سفر بروید)

نکته مهم: گرفتن ویزای شنگنی که از آن استفاده نکنید تاثیر منفی بر ویزاهای بعدی خواهد داشت.
نقل قول  

آفلاین mobin180
**
نقل قول

06-12-2014, 11:10 AM
مجددا با تشکر از راهنمایی شما.
یک مورد را خوب متوجه نشدم و آن اینکه اگر بخواهم هرطور شده ویزای اول را بگیرم و از آن استفاده هم بکنم حتی اگر در بهمن ماه باشد، با توجه به اینکه مدت کنفرانس سه روز است و من قصد 14 روز سفر را دارم بنابراین در فرم شنگن 14 روز را نوشته ام آیا به نظر شما بهتر است که یکماه درخواست کنم یا همان 14 روز بهتر است. می ترسم بگن تو که سه روز کنفرانس داری چرا یکماه می خوای بری! از طرفی بیمه مسافرتی 15 روزه تهیه کرده ام. البته اگر لازم باشه اون رو هم اصلاح می کنم.
مورد بعد اینکه برای اسفند ماه هم مقالم در اسپانیا پذیرفته شده . آیا امکان این هست که قبل از اتمام موعد ویزایی که هلند میده (چه محدود چه کل شنگن) و البته قبل از رفتن به هلند ، از اسپانیا هم درخواست بدم؟
خیلی استرس گرفتم یه جورایی!
ممنونم .

نقل قول  

آفلاین امیرحسین 2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-12-2014, 10:28 PM
سلام در جواب درخواست وقت من یه ایمیل اتوماتیک اومده

Due to the high number of request, we cannot accommodate appointment requests for short term travel.

اما در ادامه نوشته:

Please send an e-mail (in English) with :

1. date of your scheduled travel
2. purpose of your scheduled visit (visit to family/friends – business visa – tourist visa)
3. family name
4. given names
5. passport number
6. telephone number where you can be reached
در حالی که من توی متن ایمیلم به انگلیسی سفرم برای کنفرانس (دو ماه دیگه) و درخواست وقتم (برای یک ماه دیگه) و کلیه اطلاعات بالا رو داده بودم، الان نمی دونم اشکال از ایمیل منه یا چیز دیگه
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-12-2014, 03:57 AM
اخیرا این مشکل پیش اومده و ظاهرا سفارت به دلیل ترافیک بالا برخی ایمیل ها را اینطوری جواب میده.
فکر کنم چاره دیگه ای ندارید جز اینکه مجدد و در پاسخ به همین ایمیل موارد خواسته شده را دوباره به صورت مورد به مورد (دقیقا با شماره های مطابق با ایمیل دریافتی) درج و ارسال کنید.
نقل قول  

آفلاین fara4ra
**
نقل قول

13-01-2015, 02:34 PM
سلام من برای ماه آوریل 2015 از دانشگاه لایدن پذیرش دارم (به عنوان فرصت مطالعاتی). ممنون می شم اگه به این سوالات جواب بدید:
1. من متاهل هستم اما همسرم با من نمی آد. آیا باز هم نیاز به ترجمه سند ازدواج هست؟
2. از زمانی که من ایمیل می دم چند روز بعد جواب مصاحبه و چند روز بعد وقت مصاحبه می دن ( پاسخ به این سوال بسیار برام مهمه چون باید کارهای دیگه هم انجام بدم)
3. از زمانی که سفارت به بنده وقت می ده چقدر طول می کشه تا ویزا دست من باشه؟
4. دوستانی که این فرایند را تجربه کردن از مصاحبه و مدارکی که لازمه بگن. ممنون از همه دوستان
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

13-01-2015, 03:51 PM
(13-01-2015, 02:34 PM)fara4ra نوشته: سلام من برای ماه آوریل 2015 از دانشگاه لایدن پذیرش دارم (به عنوان فرصت مطالعاتی). ممنون می شم اگه به این سوالات جواب بدید:
1. من متاهل هستم اما همسرم با من نمی آد. آیا باز هم نیاز به ترجمه سند ازدواج هست؟
2. از زمانی که من ایمیل می دم چند روز بعد جواب مصاحبه و چند روز بعد وقت مصاحبه می دن ( پاسخ به این سوال بسیار برام مهمه چون باید کارهای دیگه هم انجام بدم)
3. از زمانی که سفارت به بنده وقت می ده چقدر طول می کشه تا ویزا دست من باشه؟
4. دوستانی که این فرایند را تجربه کردن از مصاحبه و مدارکی که لازمه بگن. ممنون از همه دوستان

1. بله
2. معمولا یکی دو روزه جواب میدن. وقت مصاحبه هم اصلا مشخص نیست و این بستگی به شرایط و شلوغ بودن سفارت داره
3. 3 یا 4 هفته
4. لطفا یکبار این تاپیک را از اول بخوانید
نقل قول  

آفلاین fara4ra
**
نقل قول

14-01-2015, 01:58 AM
برای سند ازدواج باید کل عقدنامه ترجمه بشه؟یا...؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-01-2015, 02:22 AM
در مورد این نوع مدارک، مترجم های رسمی یک استانداردهایی دارند که فقط موارد اصلی رو ترجمه می کنند و اینطور نیست که خط به خط همه چیز رو ترجمه کنند. مگر اینکه مورد یا موارد خاصی باشه که خودتون بخواین اون هم ترجمه بشه. وقتی هدف صرفا اثبات رابطه باشه همون موارد اصلی کفایت می کنه. 
'fara4ra dateline='' نوشته: برای سند ازدواج باید کل عقدنامه ترجمه بشه؟یا...؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 26 بعدی »