عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-08-2014, 03:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-08-2014, 03:46 AM توسط M1KE.)
معدل هاتون خوبه و حداقل اغلب دانشگاه های کانادا رو برآورده می کنه. اگر بتونید در آیلتس یا تافل نمره حدود 7 یا 100 بگیرید به نظرم شانس اون رو دارید که از رتبه های حدود 100 تا 300 پذیرش بگیرید. بگردین ببینید کدوم استادها در زمینه مقاله های شما کار می کنند چون احتمال اینکه از کار شما خوششون بیاد بیشتر هست.

(24-08-2014, 12:07 AM)'amir111' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی از دانشگاه دولتی با معدل 16 هستم
لیسانس الکترونیک دانشگاه ازاد تهران جنوب با معدل 15.7
ielts هم تا سال دیگه میگیرم
2تا هم مقاله submit شده در elsevier دارم
ایا شانسی برای مقطع دکترا در یک دانشگاه متوسط کانادا البته با فاند دارم؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Brick  24-08-2014, 09:44 AM
(22-08-2014, 01:59 PM)'bahmanyar' نوشته:
با عرض سلام و خسته نباشید. من ارشدم تازه تموم شده 
1-معدل لیسانس 15.92 رشته مهندسی برق مخابرات دانشگاه ازاد
2- معدل ارشد 18.38  رشته مهندسی برق مخابرات- سیتم    دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقیقات

3-نمره زبان: ندارم  فعلا

4-تعداد مقالات: 1 مقاله کنفرانس بین المللی و ieee

5-مقطع پذیرش: دکترای مخابرات یا الکترونیک
شانسم چطوره واسه اینکه اقدام کنم؟ . استاد راهنمایه خودم در یکی از دانشگاه های کانادا هستند ایا میشه ایشونو به عنوان استاد انتخاب کرد؟

سلام
شما هم شرایط معدل خوبی دارید به خصوص در ارشد و در صورت داشتن نمره آیلتس 6.5 به بالا و ترجیحا 7 اگر استاد مرتبط با تحقیقاتتون پیدا کنید میتونید به گرفتن پذیرش از دانشگاه های خوب کانادا بجز چند دانشگاه اولش که معدل لیسانس بالای 16 می خوان و معمولا بچه های چند دانشگاه دولتی اول ایران پرشون می کنن امیدوار باشید[img]images/smilies/shy.gif[/img]منظورم بجز تورنتو،UBC و مک گیل و آلبرتا و واترلو هست. پذیرش کانادا خیلی برای دکترا وابسته به پیدا کردن استاده پس اگر استادی پیدا کردین حتی برای اون دوتای آخری یعنی آلبرتا و واترلو هم اپلای کنید ولی برای اونای دیگه اگر جواب قطعی داشتین اپلای کنید وگرنه پولتون رو هدر ندین. برای دانشگاه های دیگه بجز اینها هم باید استاد پیدا کنید ولی شانس خوبی دارید. موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-08-2014, 10:15 AM
(22-08-2014, 04:12 PM)'Arezoo66' نوشته: سلام
من ليسانس ادبيات و زبان انگليسي با معدل ١٧.٣٠ از دانشگاه دولتي رو گرفتم و الان هم دانشجوي فوق ليسانس اموزش زبان دو دانشگاه ازاد هستم معدلم هم تا الان كه فقط پايان نامم مونده حدود ١٨هست ،تصميم دارم واسه دكترا به كانادا برم و اين وبلاگ رو ديدم كه اطلاعات مفيدي به دوستان داده بودين ،ميخاستم بدونم شانسم براي اين كار رو چطور ميتونم بالاتر ببرم و اصولا چه اقداماتي كنم ،ممنون ميشم راهنمايي كنيد من را ،،

سلام . به این وبسایت خوش آمدین[img]images/smilies/shy.gif[/img]
معدلهاتون خیلی خوبن ولی انگار مقاله ای ندارید،من از رشته شما اطلاعات خاصی ندارم که میشه مقاله داد یا نه ولی ترجیحا برای دکترا باید مقاله داشت اونم در رشته شما که خود بومی های کانادا هم برای زبان مادریشون اپلای می کنند. ضمنا شما باید خیلی روی SOP کار کنید و همینطور باید نمونه انشا و خلاصه پایان نامه لیسانس و فوق لیسانستون رو هم داشته باشید و بفرستین براشون. اینقدر که به اینها اهمیت میدن به خود نمره تافل/آیلتس و ... اهمیت نمیدن. مثلا این لینک و این لینک برای رشته انگلیسی دانشگاه مک گیل هست که دیدنش برایتون مفید خواهد بود/فببینید نمره تافل PBT=575 می خوان که میشه iBT بین 90-89 ولی برای برق 100 می خوان و GRE هم اجباریه ولی برای شما نه[img]images/smilies/huh.gif[/img]!!! این یعنی دنبال چیزایی هستند که نشون دهنده دانش عمیق زبانتون باشه نه مهارت استفاده از زبان. برای رشته شما در کانادا GRE اجباری نیست ولی میدونم خیلی بهش اهمیت میدن و نمیتونن از کسی که شرایط معدلش مثلا از شما کمی پایینتره ولی نمره GRE خوبی داره بگذرن! 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-08-2014, 10:59 PM
من با شرایط مشابه شما دیدم از دانشگاه هایی مثل مک گیل پذیرش گرفتن منتهی همون طور که قبلا هم اشاره کردم یک مقدار هم به این بستگی داره که استادی پیدا بشه که زمینه کاری اش مشابه شما باشه. به نظرم به غیر از صحبت با استادهای مرتبط در بریتیش کلمبیا، تورنتو و مک گیل به دانشگاه های دیگه مثل آلبرتا، مک مستر، کلگری، واترلو، اتاوا، وسترن و کنکوردیا هم سر بزنید و خودتون رو محدود نکنید. در نهایت اگر استادی در دانشگاه بهتری به شما ابراز علاقه کرد بیشتر پیگیر همون بشین. بدون میل زدن هم ممکنه پذیرش بگیرید منتهی گاهی پذیرش مشروط داده میشه که شما خودتون یک استاد رو پیدا کنید و بدون استاد نمی تونید ثبت نام قطعی کنید. شاید بشه گفت وقتی پذیرش مشروط داشته باشید شانستون برای پذیرفته شدن توسط یکی از استادها بیشتر باشه که به میزان هزینه ای که می تونید بکنید بستگی داره.

(22-08-2014, 10:43 AM)'stable1101' نوشته:
الان من با همین رزومه برای کدوم دانشگاههای کانادا شانس با فاند دارم برای دکتری مکانیک؟ آیا بدون میل زدن به اساتید شانسی باقی میمونه؟
ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nara
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-08-2014, 01:07 PM
سلام من لیسانس مهندسی نرم افزار دانشگاه ازاد مشهد با معدل 16 و فوق لیسانس هوش مصنوعی با معدل 18.55 از همین دانشگاه هستم. دو تا مقاله توی کنفرانس های بین المللی دارم که ایندکس شده در IEEE هستند و دارم روی یک زورنال کار میکنم و نمره IELTS هم 7 شده و حدود 800 ساعت هم دوره های مهارت های پیشرفته فنی و حرفه ای رو در باره رشته ام گذروندم. لطفا بگین شانس پذیرش در مقطع دکترا رو دارم؟ در ضمن سابقه کار مرتبط با رشته هم حدود 5 سال دارم.
نقل قول  

آفلاین shabii
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-08-2014, 09:03 PM
با عرض سلام و خسته نباشيد ،‌راستش اطلاعاتي كه من الان دارم كامل نيست چون هنوز ارشدم تموم نشده و امتحان زبان ندادم ولي به صورت حدودي ميخوام بدونم امكان داره كه بتونم بورسيه كامل بشم يا نه

1) معدل : معدل كارشناسي ام 16.20 هستش و براي كارشناسي ارشدم كه الان دانشجو ام و اين ترم پايان نامه دارم معدلم 18.11شده كه اميدوارم بتونم تا ترم ديگه به 18.50برسونمش البته اميدوارم !!!
2) دانشگاه و رشته : دانشگاه كارشناسي ام ازاد ارويه بوده و رشته ام برق مخابرات ،براي ارشدم هم كه دانشگاهم همون ازاد اروميه و رشته ام برق با گرايش قدرت وبراي كانادا هم هنوز تصميم نگرفتم كه كدوم دانشگاه و هنوز تحقيق نكردم ولي ميخوام توي دانشگاه هاي تاپ ،‌بورسيه ي كامل بشم ، در كشورهاي ديگه هم اگه شانس دارم ممنون ميشم كمكم كنين .
3) الان سطح زبانم متوسط هستش و تصميم دارم تا سال ديگه تافل بگيرم
4)هنوز مقاله اي ندادم ولي اميدوارم بتونم از توي پايان نامه ي ارشدم حد اقل 1 مقاله يا حد اكثر 2 مقاله بنويسم
5) مقطعي كه دلم ميخواد برم دكترا هستش البته با بوسيه كامل ،‌البته اگه ارشد و دكترا رو با هم بورس كنن بازم بخونم مشكلي نيست .

حالا به نظر شما و با در نظر گرفتن احتمالات ،‌آيا امكان داره كه بتونم از يكي از دانشگاه هاي كانادا بورسيه كامل بگيرم ؟ اگه پذيرش تنها باشه هزينه اش چقدر ميشه ؟؟ كشورهاي ديگه هم اگه قبولم ميكنن بگين كدومهاست و شرايطشون چطوره ؟ ممنون ميشم در مورد زبان بعد اين ٦ ماه كه پايان نامه تموم شد ميشينم حسابي كار ميكنم ميتونم نمره بالايي بيارم
ممنون
shabii
نقل قول  

آفلاین ziai
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-08-2014, 03:50 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2014, 04:04 PM توسط ziai.)
1-معدل: کارشناسی 16.20 و کارشناسی ارشد 17.82
2-دانشگاه و رشته: مهندسی مکانیک - کارشناسی دانشگاه تبریز - کارشناسی ارشد خواجه نصیر طوسی تهران
3-نمره زبان: در حال خواندن زبان
4-تعداد مقالات:1 مقاله علمی پژوهشی داخلی (ISC)   دو مقاله کنفرانس داخلی
5-مقطع پذیرش: دکترا
6- شرایط خاص : سال 91 فارغ التحصیل شدم و 1 سال سابقه کار در زمینه طراحی و ساخت قطعات نقت و گاز دارم، هم اکنون در شرکت شخصی خود مشغول به کار در این زمینه هستم. تمایل دارم در این زمینه دکترا را خارج از کشور ادامه دهم. فاند هم نیاز دارم.
خیلی ممنون میشم که شانش پذیرش گرفتن و همچنین کارهایی رو که لازمه تا شانسم بالا بره را بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  31-08-2014, 10:35 PM
(31-08-2014, 03:50 PM)'ziai' نوشته:
1-معدل: کارشناسی 16.20 و کارشناسی ارشد 17.82
2-دانشگاه و رشته: مهندسی مکانیک - کارشناسی دانشگاه تبریز - کارشناسی ارشد خواجه نصیر طوسی تهران
3-نمره زبان: در حال خواندن زبان
4-تعداد مقالات:1 مقاله علمی پژوهشی داخلی (ISC)   دو مقاله کنفرانس داخلی
5-مقطع پذیرش: دکترا
6- شرایط خاص : سال 91 فارغ التحصیل شدم و 1 سال سابقه کار در زمینه طراحی و ساخت قطعات نقت و گاز دارم، هم اکنون در شرکت شخصی خود مشغول به کار در این زمینه هستم. تمایل دارم در این زمینه دکترا را خارج از کشور ادامه دهم. فاند هم نیاز دارم.
خیلی ممنون میشم که شانش پذیرش گرفتن و همچنین کارهایی رو که لازمه تا شانسم بالا بره را بفرمایید.

سلام،خوش آمدین هم دانشگاهی عزیز[img]images/smilies/wink.gif[/img]
اگر بتونید یک مقاله ژورنالی هم بدین تا هم وزن پژوهشاتون و هم به روز بودنتون از نظر آکادمیک بیشتر بشه و بتونید نمره تافل/آیلتس در حد 7/100 بیارید خیلی شانس بالایی برای دانشگاه های خیلی خوب کانادا خواهید داشت چون معدل ها و دانشگاه هاتون خوبن. باید استادم پیدا کنید که خیلی مهمه. ترجیحا GRE هم بخونید و امتحان بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین ziai
**
نقل قول

Wink  01-09-2014, 10:42 AM
(31-08-2014, 10:35 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام،خوش آمدین هم دانشگاهی عزیز[img]images/smilies/wink.gif[/img]
اگر بتونید یک مقاله ژورنالی هم بدین تا هم وزن پژوهشاتون و هم به روز بودنتون از نظر آکادمیک بیشتر بشه و بتونید نمره تافل/آیلتس در حد 7/100 بیارید خیلی شانس بالایی برای دانشگاه های خیلی خوب کانادا خواهید داشت چون معدل ها و دانشگاه هاتون خوبن. باید استادم پیدا کنید که خیلی مهمه. ترجیحا GRE هم بخونید و امتحان بدین.

خیلی ممنون از راهنمایتون [img]images/smilies/wink.gif[/img]، واقعیتش زمینه کاری ارشد و مقالاتم تا حدودی به بیومکانیک مرتبط بود، که با زمینه کاریم کمی فاصله داره، اگه در زمینه بیو اقدام کنم، آیا سابقه کاریم می تونه امتیاز مثبت محسوب شه برام؟
نقل قول  

آفلاین mcqueen
**
نقل قول

06-09-2014, 11:33 AM
سلام.
رشته Computer Science
کارشناسی آزاد. معدل 17.3
ارشد شریف. معدل 18.4
تافل 99
دو مقاله ژورنال

شانسم برای McGill چقدره؟

البته GRE هنوز ندادم و نمیدونم Minimum Score چند میخواد؟
درضمن یک استاد هم هست که دقیقا فیلد منو کار میکنه که روش 2 تا مقاله هم دادم ولی هنوز بهش ایمیل نزدم.

با تشکر.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 109 بعدی »