عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 65 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-07-2014, 11:52 AM
(22-07-2014, 11:23 AM)'PouyaCivil' نوشته: سلام خدمت ادمین محترم
سه تا سوال دارم
1. در جایی خوندم که مالیات بر درآمد در آلمان برای افراد مجرد 40 درصد و حق بیمه 10 درصد از درآمد سالیانه ست، آیا این حقیقت داره و آیا شامل حال دانشجویایی که پذیرش تحصیلی گرفتن هم میشه؟ ( چون خودم قصد دارم در دوره ی دکترا در آلمان مشغول به کار بشم )
2. در سایت های انگلیسی حداقل حقوق سالیانه در آلمان رو دیدم، برای مثال مهندس عمران حداقل 40 هزار یورو در سال ، آیا این حقوق ها پس از کسر مالیات محاسبه شده یا خیر؟ چون با توجه به 40% مالیات و 10% بیمه ( مجموعا 50% ) اختلاف فاحشی به وجود میاد که ممکنه نظر افراد رو در مورد پذیرش از آلمان تحت تاثیر قرار بده. به این معنی که تمام اون درآمدهای سالیانه باید بصورت نصف دیده بشه.
3. گفته میشه که در آلمان، تحصیل در دوره ی دکتری بصورت Job هست، میشه به زبان ساده توضیح بدید! آیا مفهومش اینه که برای دکترا محدودیت ساعات کار دانشجویی ( مثلا 20 ساعت در هفته ) وجود نداره؟

دروود بر شما.
1- مورد اول رو من جایی ندیدم. میشه منبعی واسش ارائه کنی؟!!
2- کلاً با کسر مالیات اینقدری اختلاف فاحش وجود نداره که شما نتونی زندگی روزمره رو بگردونی!
3- خیر، اگر فاند بگیری یه جورایی شغل محسوب میشه! بدلیل اینکه رقابت برای گرفتن فاند دکتری بسیار بالاست و خیلی ها هستن بدن فاند حاضر هستن بیاد برای دکتری تحصیل کنن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-07-2014, 12:27 PM
-منم مورد اول رو نشنیدم
از حقوق دانشجوی دکترا چیز زیادی کم نمیشه.فکر کنم در نهایت بعد از مالیات بین 1100-1300 یورو در ماه می مونه.البته بستگی به رشته و دانشگاه داره و ممکنه رقم دیگه ای باشه ولی معمولش همینه
-در مورد 40 هزار تا در سال خوب بیشتر به بعد از کسر مالیات می خوره
-همانطور که مستر ولتاژ گفتن کلا وقتی دانشجوی دکترایی در مکانی مشغول به کار میشه و حقوقی میگیره به عنوان شغل بهش نگاه می کنن (حالا لزوما به این معنی نیست که منجر به درخواست اقامت بشه/هر مورد و هر قرارداد پیچیدگی های خودشو داره) چون ساعات کاری مشخصی داره و حقوقشم هم بر اساس یه سری آئین نامه های تعریف شده در اداره کار اونجاس
نقل قول  

آفلاین PouyaCivil
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-07-2014, 12:41 PM
(22-07-2014, 11:52 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما.
1- مورد اول رو من جایی ندیدم. میشه منبعی واسش ارائه کنی؟!!
2- کلاً با کسر مالیات اینقدری اختلاف فاحش وجود نداره که شما نتونی زندگی روزمره رو بگردونی!
3- خیر، اگر فاند بگیری یه جورایی شغل محسوب میشه! بدلیل اینکه رقابت برای گرفتن فاند دکتری بسیار بالاست و خیلی ها هستن بدن فاند حاضر هستن بیاد برای دکتری تحصیل کنن.

وقت بخیر ادمین محترم و تشکر از زحمات شما
من وبسایت های انگلیسی رو بررسی کردم و نتایج به این صورت بوده :
بر اساس جدول نخست در  http://en.wikipedia.org/wiki/Income_tax_..._countries میشه دید که افراد معمول باید تا سقف 42% مالیات بدن (افرادی که تا 52 هزار یورو در سال درآمد دارن). البته تا 8300 یورو درآمد سالنه، مالیاتی اخذ نمیشه بنابراین همونطور که شما فرمودید دانشجویانی که 20 ساعت در هفته کار میکنن طبعا معاف از مالیات هستن.
این وبسایت http://www.expatica.com/de/finance_busin...18488.html هم ارقام وبسایت قبلی رو تایید میکنه.
در وبسایت http://www.worldsalaries.org/germany.shtml هم که البته ارقامش مربوط به 2003 هست ( البته قاعدتا تغییرات زیادی صورت نگرفته ) نشون میده که مثلا برای یک مهندس با درآمد متوسط ماهانه 4196 یورو ( سالی 50 هزار یورو ) مقدار کسورات مالیاتی 35 درصد هست. البته برای اکثر مشاغل افراد آکادمیک حدود 35 درصد مالیات در سال 2003 پرداخت میکردن. البته با احتساب کسورات دیگه باید حدود 40 تا 45 درصد کسورات رو در نظر گرفت.
البته این ارتباطی به موضوع پذیرش دانشجویان نداره، صرفا برای خودم که قصد ادامه ی زندگی در آلمان پس از تحصیل در مقطع دکترا رو داشتم کمی جالب بود. چون تقریبا این عدد دو برابر کسورات در آمریکاست.
با این حال نمیشه منکر شرایط بسیار خوب تحصیل و زندگی در آلمان شد.
با تشکر از ادمین عزیز

نقل قول  

آفلاین env.plan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-07-2014, 09:19 PM
با سلام دوستان عزیز،
شرایط من : معدل لیسانس 16.75 و معدل فوق لیسانس 19- دانشگاه لیسانس غیرانتفاعی و دانشگاه فوق لیسانس: دانشگاه تهران- رشته ی برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست
در حال کار بر روی پایان نامه؛ که موضوع جدیدی در رشته ی خودم هستش و مسلما مقالات علمی - پژوهشی خوبی از این پایان نامه استخراج میشه. تا یکسال آینده IELTS را می گیرم. آیا با شرایط من امکان پذیرش براحتی از دانشگاههای آلمان می باشد؟ دلیل تمرکز من بر این کشور رایگان بودن دانشگاهها و تحصیل در اکثر موارد به زبان انگلیسی هستش؟ در ضمن شرایط کاری رشته ی من در این کشور چجوریه؟ممنون میشم اگر نکته ای را دارید به من بر اساس تجربیاتتون بگید.
خیلی ممنون از توجه شما...[img]images/smilies/smile.gif[/img][img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Behnam-91
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-07-2014, 02:51 AM
با سلام
من دانشجوی سال دوم کارشناسی ارشد رشته توسعه اقتصادی و برنامه ریزی در دانشگاه علامه طباطبایی هستم لیسانس هم در رشته اقتصاد صنعتی همان دانشگاه بودم .
معدل کارشناسی 17.49
معدل ارشد تا الآن 19.18
به نرم افزار Eviews , comfar مسلطم
می خواهم برای آزمون آیلتس نیز ثبت نام کنم
سابقه 5 سال فعالیت در انجمن علمی اقتصادی دانشکده و پژوهشکده اقتصادی دانشکده )1 سال( را دارم .
فقط برای ارشد با استعداد درخشان منو روزانه آموزش محور قبول کردن یعنی پایان نامه ندارم و دارم رو مقاله با یکی از اساتید کار می کنم . می خواستم بپرسم شانسم چقدره ؟ و آیا نداشتن پایان نامه اشکالی ایجاد نمی کنه ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

25-07-2014, 09:15 AM
(24-07-2014, 09:19 PM)'env.plan' نوشته: با سلام دوستان عزیز،
شرایط من : معدل لیسانس 16.75 و معدل فوق لیسانس 19- دانشگاه لیسانس غیرانتفاعی و دانشگاه فوق لیسانس: دانشگاه تهران- رشته ی برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست
در حال کار بر روی پایان نامه؛ که موضوع جدیدی در رشته ی خودم هستش و مسلما مقالات علمی - پژوهشی خوبی از این پایان نامه استخراج میشه. تا یکسال آینده IELTS را می گیرم. آیا با شرایط من امکان پذیرش براحتی از دانشگاههای آلمان می باشد؟ دلیل تمرکز من بر این کشور رایگان بودن دانشگاهها و تحصیل در اکثر موارد به زبان انگلیسی هستش؟ در ضمن شرایط کاری رشته ی من در این کشور چجوریه؟ممنون میشم اگر نکته ای را دارید به من بر اساس تجربیاتتون بگید.
خیلی ممنون از توجه شما...[img]images/smilies/smile.gif[/img][img]images/smilies/smile.gif[/img]

دروود
شانست خیلی خوبه اگر بتونی نمره زبان بالا و مقالات خارجی معتبری رو استخراج کنی، مطمئناً شانست بالا خواهد بود از طرفی برای برخی رشته ها که متقاضی کمتری وجود داره راحت تر میشه پذیرش با فاند گرفت. در حالت کلی برای پذیرش با فاند از دانشگاههای المان باید دنبال موقعیت خالی بگردی و همچنین از بخش دااد (اینجا) هم موقعیت خالی دکتری رو جستجو کنی. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-07-2014, 09:21 AM
(25-07-2014, 02:51 AM)'Behnam-91' نوشته: با سلام
من دانشجوی سال دوم کارشناسی ارشد رشته توسعه اقتصادی و برنامه ریزی در دانشگاه علامه طباطبایی هستم لیسانس هم در رشته اقتصاد صنعتی همان دانشگاه بودم .
معدل کارشناسی 17.49
معدل ارشد تا الآن 19.18
به نرم افزار Eviews , comfar مسلطم
می خواهم برای آزمون آیلتس نیز ثبت نام کنم
سابقه 5 سال فعالیت در انجمن علمی اقتصادی دانشکده و پژوهشکده اقتصادی دانشکده )1 سال( را دارم .
فقط برای ارشد با استعداد درخشان منو روزانه آموزش محور قبول کردن یعنی پایان نامه ندارم و دارم رو مقاله با یکی از اساتید کار می کنم . می خواستم بپرسم شانسم چقدره ؟ و آیا نداشتن پایان نامه اشکالی ایجاد نمی کنه ؟
ممنون

دروود دوست عزیز
شانست خوبه اما خیلی نمیشه دقیق نظر داد که فاند هم بهت تعلق بگیره چون نمره زبان و کارهای پژوهشی نداری!! ضمن اینکه نمیدونم چرا پیان نامه نداری!!؟؟؟ شما برای ارائه دکتری نیاز به study plan داری که ممکنه استاد ازت بخواهد یه Abstract از پایان نامه ات واسش بفرستی. بنابراین شما باید این نکته رو در نظر بگیری وقتی که برای دکتری در المان می خوای تحصیل کنید.
نقل قول  

آفلاین Behnam-91
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-07-2014, 04:21 PM
با سلام مجدد و تشکر فراوان

در رابطه با پایان نامه تلاش در گرفتن آن دارم و در این رابطه که چرا ندارم سیاست تمسخر آمیز این دانشگاه تنها و تنها طی 2 سال اخیر این بوده که با سهمیه استعداد درخشان برای نفرات دوم و سوم خود روزانه آموزش محور یا در واقع روزانه بدون پایان نامه را پیشنهاد می داده که چنین ترکیبی " روزانه + آموزش محور " در هیچ جا وجود ندارد.

اما در حال کار بر روی مقاله برای ISI هستم اما می خواستم بدونم داشتن پایان نامه الزامیست یا خیر ؟ یعنی ارزش دارد با دانشگاه وارد مذاکره بشوم یا خیر ؟ Smile

خیلی خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

25-07-2014, 09:53 PM
(25-07-2014, 04:21 PM)'Behnam-91' نوشته: با سلام مجدد و تشکر فراوان
در رابطه با پایان نامه تلاش در گرفتن آن دارم و در این رابطه که چرا ندارم سیاست تمسخر آمیز این دانشگاه تنها و تنها طی 2 سال اخیر این بوده که با سهمیه استعداد درخشان برای نفرات دوم و سوم خود روزانه آموزش محور یا در واقع روزانه بدون پایان نامه را پیشنهاد می داده که چنین ترکیبی " روزانه + آموزش محور " در هیچ جا وجود ندارد.
اما در حال کار بر روی مقاله برای ISI هستم اما می خواستم بدونم داشتن پایان نامه الزامیست یا خیر ؟ یعنی ارزش دارد با دانشگاه وارد مذاکره بشوم یا خیر ؟ Smile
خیلی خیلی ممنون

در کل بیشتر دانشگاهها ممکنه از موضوع پایان نامه شما چیزی طلب کنن و ممکنه برخی هم بیخیال باشن.
اما اینکه ارزش داره باید عرض کنم حتماً مکاتبه کنید و شانست رو ازمون کن. امیدوارم موفق باشی
نقل قول  

آفلاین Elmira98
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-07-2014, 08:04 AM
با سلام . من قصد ادامه تحصيل در مقطع دكترا در آلمان رو دارم اما اطلاعاتم در خصوص نحوه اخذ پذيرش خيلي  كمه. ميشه بگيد من با داشتن شرايطي كه در ادامه توضيحشو ميدم چطور ميتونم پذيرش بگيرم؟ :
مدرك كارشناسي : مترجمي زبان انگليسي ، معدل : 16.55 ، دانشگاه آزاد
مقطع ارشد : روانشناسي عمومي (در حال تحصيل)، معدل تا اينجا 17.33 دانشگاه آزاد
بنظر شما با توجه به اينكه رشته تحصيلي ارشدم متفاوت از كارشناسيمه ميتونم همين رشته رو تو مقطع دكترا ادامه بدم؟
آيا هزينه هاي تحصيل به عهده خود دانشجوئه؟
آيا نوشتن يه مقاله و ارسال اون به چند دانشگاه ميتونه كمكي به اخذ پذيرش كنه؟
براي پذيرش گرفتن تو دانشگاهاي اروپا كلا چه چيزايي لازمه؟
ممنون ميشم هر اطلاعاتي در اين زمينه داريد در اختيارم بزاريد . چون واقعا كسي رو سراغ ندارم كه بشه ازش راهنمايي گرفت
مرسي [img]images/smilies/smile.gif[/img]
خدا با منه ...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 65 بعدی »