عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات اولیه و کلی برای آشنایی با آزمون GRE
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-04-2014, 09:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-04-2014, 09:07 PM توسط blur.)
(01-04-2014, 08:33 PM)'Madridista' نوشته:
چرا سایت چند دانشگاه دیگه رو هم چک کنم؟
شما کلاس خاصی میشناسید که بتونه خوب آموزش بده ؟

منظورم اینه که مطمئن شید که برا رشته شما بهترین گزینه کدوم آزمونه GRE یا جی مت...برا بعضی از رشته ها جی مت برا دانشگاه اولویت داره مثل بعضی از رشته های مدیریت . برای کسب اطلاعات در مورد آموزشگاه های GRE به این تاپیک می تونید مراجعه کنین.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-04-2014, 09:31 PM
(01-04-2014, 09:01 PM)'blur' نوشته:
منظورم اینه که مطمئن شید که برا رشته شما بهترین گزینه کدوم آزمونه GRE یا جی مت...برا بعضی از رشته ها جی مت برا دانشگاه اولویت داره مثل بعضی از رشته های مدیریت . برای کسب اطلاعات در مورد آموزشگاه های GRE به این تاپیک می تونید مراجعه کنین.

با تشکر از شما
این آزمون GRE subject با جنرال فرقی داره؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
01-04-2014, 09:34 PM
(01-04-2014, 09:31 PM)'Madridista' نوشته:
با تشکر از شما
این آزمون GRE subject با جنرال فرقی داره؟

دوست من، توصیه میکنم قبل از ارسال سوال، یکبار جزوه راهنمای پذیرش رو مطالعه بفرمائید. در صورتی که پس از مطالعه این جزوه، همچنان سوالاتی براتون باقی موند، میتونید در تاپیک های مرتبط مطرح بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

12-04-2014, 02:07 AM
دوستان من جزوه رو خوندم.
خیلی گشتم که یک مدرس خوب برای gre پیدا کنم اما به نتیجه ای نرسیدم.
به نظرتون به جز بخش ریاضیش که نیازمند کلاس جداگونه هست، با کلاس های آیلتس می شه برای gre هم آماده شد؟

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-04-2014, 02:51 AM
(12-04-2014, 02:07 AM)'Madridista' نوشته: دوستان من جزوه رو خوندم.
به نظرتون به جز بخش ریاضیش که نیازمند کلاس جداگونه هست، با کلاس های آیلتس می شه برای gre هم آماده شد؟

نه دوست من آیلتس کلا جدا از GRE هست و درسته که بالاخره سطح متوسطی از زبان عمومی رو باید حداقل داشته باشین تا بتونید خودتون رو برای GRE امتحان کنید ولی اینکه فکر کنید با کلاس آمادگی آیلتس میتونید تو امتحان GRE شرکت کنید، اشتباهه...شما اگر جزوه رو مطالعه کرده باشین متوجه میشنین که ساختار دو امتحان تا چه حد باهم  متفاوته. اگر مدرس خوبی سراغ ندارین خودتون مطالعه کنید. تاپیک های مربوط به منابع و آمادگی برای آزمون رو هم مطالعه بفرمایید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

12-04-2014, 06:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2014, 06:35 PM توسط Simon2007.)
(12-04-2014, 02:07 AM)'Madridista' نوشته: دوستان من جزوه رو خوندم.

سلام 
اگر در خود همتي بلند ميبينيد دور كلاس و معلم خط بكشيد. اگر نياز به اين داريد كه پول كلاني پرداخت كنيد كه حداقل به خاطر اون همت كنيد كافيه در اينترنت سرچ كنيد كلاس و موارد زيادي يافت كنيد.
دوست گرامي GRE‌آزمون آساني نيست و به صبر و تلاش زياد احتياج داره. زماني در سايتي كار مي كردم كه زمزمه ي ملت اين بود كه GRE‌مهم نيست و فقط بخش رياضيشه كه اهميت داره. ماه ها تلاش كرديم و تاكيد كه اين حرفها بي اساسه و از تنبلي نشات گرفته و GRE قست مهمي از اپلاي كردن رو تشكيل ميده . تا حد امكان روي وربال كار كنيد و اون رو ساده نيانگاريد . خيلي طول كشيد تا اين فرهنگ جا افتاد. الانم بايد بگم كلاس براي شما كاري نميكنه و اگر واقعا همت كنيد حداقل با 4 ماه ميتونيد يك نمره ي متوسط با توجه به پايه ي زبانتون بگيريد. به هيچ آزموني شبيه نيست. از آزمون هاي ديگه سطح زبانش بالاتره لذا بهتره اول آزمون هاي ديگه و لغات عرف رو بدونيد و بعد اين آزمون رو تو برنامه بزاريد. كتاب 1100 رو مسلط باشيد و رياضي بارونز رو به خوبي فرا بگيريد خيلي آسون توضيح داده باز اگر به نظر پيچيده است 5 جلد رياضي منهتن رو اول بخونيد كه پايه اي تر آغاز كرده. رياضي در حد دبيرستانه و كمي هوش به اون اضافه شده پس خيلي پيچيده نيست. كتاب ETS‌رو بخونيد تا كار كلاس رو براتون بكنه. از قطر و ابعاد كتاب ها نهراسيد . GRE واقعا آزمون شيرينيه و من هميشه از Challenge با اون لذت بردم. به لذتش پي ببريد براتون خوندنش خيلي راحت تر ميشه. كليد هر چيزي تمرين است.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین taranebaran
**
نقل قول

20-06-2014, 08:22 AM
سلام به دوستان
من توی پستهای قبلی خوندم که 4 ماه کافیه برای خوندن جی آر ای و گرفتن نمره متوسط. من آیلس 6 دارم می خوام توی آبان امتحان جی آر ای بدم یعنی تقریبا 4 ماه وقت دارم. ولی کنار اون کارهای دیگه ای هم دارم از جمله باید یک امتحان آیلس دیگه برای گرفتن نمره بالاتر بدم، در حال نوشتن مقاله هم هستم ضمن اینکه ایمیل زدن به استادا هم هست که کار وقت گیریه.
ازتون این سوال رو داشتم که برای خوندن این امتحان (gre)  باید 4 ماه شب و روز صرفا برای اون بخونیم ؟ یا با روزی چند ساعت خوندن در روز میشه نمره متوسط رو گرفت؟
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

20-06-2014, 09:16 AM
(20-06-2014, 08:22 AM)'taranebaran' نوشته: سلام به دوستان
من توی پستهای قبلی خوندم که 4 ماه کافیه برای خوندن جی آر ای و گرفتن نمره متوسط. من آیلس 6 دارم می خوام توی آبان امتحان جی آر ای بدم یعنی تقریبا 4 ماه وقت دارم. ولی کنار اون کارهای دیگه ای هم دارم از جمله باید یک امتحان آیلس دیگه برای گرفتن نمره بالاتر بدم، در حال نوشتن مقاله هم هستم ضمن اینکه ایمیل زدن به استادا هم هست که کار وقت گیریه.
ازتون این سوال رو داشتم که برای خوندن این امتحان (gre)  باید 4 ماه شب و روز صرفا برای اون بخونیم ؟ یا با روزی چند ساعت خوندن در روز میشه نمره متوسط رو گرفت؟
ممنون می شم اگر راهنماییم کنید

دوست من قانونی در اینمورد وجود نداره. بستگی داره که چه نمره ای میخواین و سطح زبان  و ریاضیتون چطوره و عوامل دیگه ای هم هستن که مهمن مثلا اینکه GRE امتحان زبان صرف که نیست قدرت استدلال شما هم مهمه، بعضیا ذاتا بهتر و سریعتر استدلال می کنن که با تمرین هم بهتر میشه و..... این 4 ماه هم یه متوسطی هست که احتمالا دوستان بهش اشاره کردن. GRE تلاش زیادی میخواد بهرحال. موفق باشین Smile
مولانا
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

25-06-2014, 06:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2014, 06:30 PM توسط Glee.)
سلام دوستان
ممنون میشم اگه لطف کنید و این سئوالات را پاسخ بدید: (شاید بنده بی دقتی کردم تو مطالعه ی فروم)
1. در نهایت کدوم یک از این آزمون ها بهتره Cbt یا paper ؟ مزایا و معایب؟ (بدون در نظر گرفتن تعداد و زمان های برگزاری آزمون ها)
2. کدوم موسسه برگزار کننده بهتره؟ چرا بعضی از مراکز برگزار کننده A ، B، و C داره (منظورش سکشنهای مختلف مرکز هست؟)؟ اگه منظورش سکشن ها هستش، با چه معیاری باید انتخاب کرد؟
3. لیست مراکز برگزار کننده برای هر دو ورژن کامپیوتری و کاغذی رو که باز میکنم  ، این صفحه رو میاره که برای هر دو گزینه هم یکسان هست، و بالای صفحه هم که نوشته "The computer-based test is offered on specific dates at additional testing locations outside of the Prometric test center network."
متوجه هستم که کاغذی فقط دو یا سه بار برگزار میشه، و ظاهرا این صفحه هم برای ورژن کامپیوتری هستش، ولی این جملش گیج کنندست یکم..؟! این عبارت "additional testing locations" منظورش مراکز دیگه به غیر از مراکز برگزاری برای ورژن کاغذی( سازمان سنجش و اصفهان) هست دیگه؟!
4. پس تاریخ دقیق ورژن کاغذی رو کجا میتونم چک کنم؟ برای کاغذی هم آنلاین باید ثبت نام کرد؟
5. دوستان دیگه اشاره کرده بودن که یکی از امتحانهای مهر یا آبان آسونتر هست؟ درسته؟
6. به نظرتون (بدون در نظر گرفتن شرایط و آمادگی آزمون دهنده) سپتامبر برای آزمون بهتره یا اکتبر (از این لحاظ که نمره رو به موقع بتونیم به اکثر ددلاینها برسونیم)؟
7.مراکزی هست که آزمون آزمایشی برگزار کنه؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-06-2014, 06:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2014, 07:30 PM توسط فرید.)

(25-06-2014, 06:23 PM)'ftn' نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم اگه لطف کنید و این سئوالات را پاسخ بدید: (شاید بنده بی دقتی کردم تو مطالعه ی فروم)
1. در نهایت کدوم یک از این آزمون ها بهتره Cbt یا paper ؟ مزایا و معایب؟ (بدون در نظر گرفتن تعداد و زمان های برگزاری آزمون ها)
2. کدوم موسسه برگزار کننده بهتره؟ چرا بعضی از مراکز برگزار کننده A ، B، و C داره (منظورش سکشنهای مختلف مرکز هست؟)؟ اگه منظورش سکشن ها هستش، با چه معیاری باید انتخاب کرد؟
3. لیست مراکز برگزار کننده برای هر دو ورژن کامپیوتری و کاغذی رو که باز میکنم  ، این صفحه رو میاره که برای هر دو گزینه هم یکسان هست، و بالای صفحه هم که نوشته "The computer-based test is offered on specific dates at additional testing locations outside of the Prometric test center network."
متوجه هستم که کاغذی فقط دو یا سه بار برگزار میشه، و ظاهرا این صفحه هم برای ورژن کامپیوتری هستش، ولی این جملش گیج کنندست یکم..؟! این عبارت "additional testing locations" منظورش مراکز دیگه به غیر از مراکز برگزاری برای ورژن کاغذی( سازمان سنجش و اصفهان) هست دیگه؟!
4. پس تاریخ دقیق ورژن کاغذی رو کجا میتونم چک کنم؟ برای کاغذی هم آنلاین باید ثبت نام کرد؟
5. دوستان دیگه اشاره کرده بودن که یکی از امتحانهای مهر یا آبان آسونتر هست؟ درسته؟
6. به نظرتون (بدون در نظر گرفتن شرایط و آمادگی آزمون دهنده) سپتامبر برای آزمون بهتره یا اکتبر (از این لحاظ که نمره رو به موقع بتونیم به اکثر ددلاینها برسونیم)؟
7.مراکزی هست که آزمون آزمایشی برگزار کنه؟

سلام چون تعداد سوال زیاد خلاصه جواب می دهم.
1) یک تاپیک در مورد مقایسه این دو آزمون قبلا وجود داشت. کلا بستگی به شرایط فرد داره مثلا کسی که می خواهد از وقت یک قسمت برای جای دیگه استفاده کنه کاغذی بهتره ولی در مجموع بزگترین حسن کامپیوتری اینه که نمرتون بلافاصله می بینید و خیلی سریع تر نمره رسمی اعلام میشه به ااضافه اینکه حق انتخاب دارید برای زمان آزمون.
2) چون در تهران فقط سنجش برگزار کرده خیلی نمیشه نظر داد در مورد اینکه کجا بهتر ممکن از روند برگزاری تافل بشه یک مقایسه ای کرد ولی تا جی ار ای برگزار نکنند مقایسه نمیشه کرد. در مورد سکشن هم جاهای که تعداد بالا برگزار می کنند در چند سکشن مجزا کردن که برای سنجش همه تو یک سالن و زیاد فرقی نداره و امیر بهادر هم روز آزمون معلوم میشه کجا می افتید و الان تاثیری نداره کجا انتخاب کنید.
3) من فکر کنم کاغذی دیگه در ایران برگزار نشه و این جمله هم برای اینه که فعلا برگزاری این آزمون در ایران تحت شرایط متفاوتی برگزار میشه
4) اینجا میتونید چک کنید تاریخ های امتحان که 18 اکتبر و 8 نوامبر.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 17 بعدی »