عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-06-2014, 11:23 PM
خیر هیچ محدودیت سنی وجود نداره ولی وقتی وقفه های چندین ساله بین تحصیل میافته می بایست به شکلی در انگیزه نامه نشون بدین که در این مدت یا کارهای پژوهشی مرتبط انجام میدادین یا هم که در شرکتی جایی مشغول کار مرتبط بودین که در مورد شما دومی بوده و اصولا سن شما هم به اون صورت زیاد نیست. معدل کارشناسی تون همین الان هم خوبه و حداقل اعلب دانشگاه های ممتاز رو هم برآورده می کنه. احتمال گرفتن کمک هزینه برای ارشد کمتر از دکترا هست و اغلب دانشگاه ها اولویت تامین کمک هزینه رو روی دانشجویان دکترا می گذارند و به همین دلیل برای کمک هزینه های ارشد خیلی رقابتی میشه. از این نظر برای دکترا شانس بیشتری برای گرفتن کمک هزینه دارید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mehdi.en
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-06-2014, 09:58 AM
ممنونم. منظورم این هست که دوباره ارشد رو ایران بخونم اما با یه معدل بالاتر که کارشناسیم رو بپوشونه

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-06-2014, 10:37 AM
دوست عزیز همونطور که مایک عزیز گفتن معدل کارشناسی تون خوبه پس نیازی نیست که دوباره ارشد بخونین و معدل بالاتر بگیرید در حالیکه ارشد خودتون بالاست (17 به قول خودتون)
(11-06-2014, 09:58 AM)'mehdi.en' نوشته: ممنونم. منظورم این هست که دوباره ارشد رو ایران بخونم اما با یه معدل بالاتر که کارشناسیم رو بپوشونه

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-07-2014, 11:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-07-2014, 11:36 PM توسط saaaaam.)
(14-07-2014, 03:12 PM)'bigbang2002' نوشته: با سلام و خسته نباشید
من خواستم لیست دانشگاهی که به ایرانیا تو رشته مهندسی صنایع واسه ارشد یا دکتری مستقیم پذیرش با فاند رو میدن بپرسم
شرایط خودم هم این شکلیه :
معدلم 16.40 دانشگاه آزاد
مقاله هم دارم
ثبت اختراع هم دارم
در حال یادگیری زبانم
سوال دوم اینکه که ترم بهار پذیرش با فاند میدن واگه میدن کی باید اقدام کنم ؟
و سوال سوم اینکه چه زمینه هایی تو مهندسی صنایع بیشتر مورد علاقه اساتیدیه که به ایرانیا بیشتر فاند میدن؟
با تشکر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.

سلام بر شما دوست عزیز
اولا برای دکتری مستقیم بنظر من اصلا فکرش را هم نکنید:
1- شما دانشگاه ازاد بودی که از نظر داخلی و بین المللی اعتبار چندانی در مقایسه با دانشگاه شریف و ... ندارد 
2- معدل انچنان بالایی ندارید که ممتاز حساب بشین و دکتری مستقیم که دانشگاه های هاروارد و ... دارند شما را بردارند
ثانیا با رزومه مشابه شما دوستان از دانشگاه های زیر با فرض داشتن: 
1- تافل بالای 90 یا ایلتس بالای 6.5 
2- جی ار ای بالای 310
پذیرش و یا بورس شده اند.
الف ) دانشگاه هایی که احتمال گرفتن بورس مستر را دارید:
1- دانشگاه های امریکا: NDSU - West Virginia University  - Northern Illinois University -
2- دانشگاه های کانادا: University of Toronto - Concordia University - polytechnic de montreal
3- ترکیه: Sabanci University
ب) دانشگاه هایی که احتمالا فقط پذیرش می شوید:
1- امریکا:Central Florida - Iowa State- Northwestern - Arizona State -  Purdue University - Oklahoma -  Polytechnic Institute of New York University - Northern Illinois University - 
2- کانادا: Ottawa 
3- سوید: Chalmers university 
4- استرالیا:  wollongong - UTS - Mquire - Griffith - sydney
5- نروژ: NTNU البته اگه ویزا بگیری!
6- فنلاند: واسا - ترکو - تامپر - اولو - ایسترن فنلاند 
مواردی که عرض کردم با فرض داشتن نمرات لازمه و توصیه نامه خوب و پیدا کردن استاد می باشد
همه موارد بالا را فقط پیشنهاد و نه قطعی در نظر بگیرید
شاد و سلامت باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین mahdigh13
**
نقل قول

30-07-2014, 08:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2014, 08:38 AM توسط mahdigh13.)
سلام به همه دوستان.....
میخواستم با وضعیتی که من دارم راهنماییم کنید:

من کارشناسی علوم کامپیوتر(Computer Science) از دانشگاه دولتی شهرستان با معدل 15.35 گرفتم و کارشناسی ارشد مهندسی آی تی - شبکه (Computer Networks) با معدل 16.20 از دانشگاه آزاد.
14 تا مقاله از دوره ارشد دارم که از کنفرانس ملی هست تا ISI و مجلات معتبر خارجی مثل Springer. سابقه تدریس هم به مدت 4 سال دارم. زبان هم آیلتس 6.5.
متاسفانه دوره ارشد رو 4.5 ساله تموم کردم و نگرانم که نتونم تو مقطع دکترا، هم تو ایران (متاسفانه به دلیل مصاحبه های صوری دانشگاه ها)و هم خارج از کشور وارد بشم.  به همین خاطر تصمیم دارم همزمان با پذیرش گرفتن دکترا از خارج از کشور، برا Master  هم اقدام کنم. 
شما چه دانشگاه هایی رو برا مقطع دکتری و همچنین ارشد با فاند پیشنهاد می کنید؟؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-07-2014, 10:02 AM
معدل هاتون به نسبت خوبه. اینکه مقاله و سابقه کار تدریسی هم دارید خوبه. مورد اخیر یک مقدار شانس TA شدن تون رو هم افزایش میده. نمره زبان تون لب مرزی هست و ممکنه برای برخی دانشگاه ها که برای هر کدوم از چهار مهارت هم حداقل های جداگانه ای تعیین می کنند مناسب نباشه. از این منظر اگر امکانش بود بهتره به سطح 7.0 برسونید که گزینه های بیشتری پیش روتون داشته باشید. خوشبختانه رشته شما طوری هست که تقریبا در همه کشورها بورس هست و همیشه برای اون بازار کار وجود داره و دست تون از نظر انتخاب کشور باز هست. با شرایط شما شانس گرفتن پذیرش در رتبه های حدود 100 تا 300 جهانی وجود داره منتهی با توجه به نمره زبان تون بهتره یک مقدار محدوده رتبه رو وسیع تر در نظر بگیرید طوری که تا حدود 500 رو هم شامل بشه. ترجیحا هم برای دکترا بیشتر وقت بگذارید به نظرم شانس گرفتن کمک هزینه تون بیشتره.
(30-07-2014, 08:34 AM)'mahdigh13' نوشته:
سلام به همه دوستان.....
میخواستم با وضعیتی که من دارم راهنماییم کنید:
من کارشناسی علوم کامپیوتر(Computer Science) از دانشگاه دولتی شهرستان با معدل 15.35 گرفتم و کارشناسی ارشد مهندسی آی تی - شبکه (Computer Networks) با معدل 16.20 از دانشگاه آزاد.
14 تا مقاله از دوره ارشد دارم که از کنفرانس ملی هست تا ISI و مجلات معتبر خارجی مثل Springer. سابقه تدریس هم به مدت 4 سال دارم. زبان هم آیلتس 6.5.
متاسفانه دوره ارشد رو 4.5 ساله تموم کردم و نگرانم که نتونم تو مقطع دکترا، هم تو ایران (متاسفانه به دلیل مصاحبه های صوری دانشگاه ها)و هم خارج از کشور وارد بشم.  به همین خاطر تصمیم دارم همزمان با پذیرش گرفتن دکترا از خارج از کشور، برا Master  هم اقدام کنم. 
شما چه دانشگاه هایی رو برا مقطع دکتری و همچنین ارشد با فاند پیشنهاد می کنید؟؟؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین matin2lost
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-07-2014, 03:17 PM
سلام و خسته نباشید.

پذیرش یا فاند؟ با این شرایط کدوم یکی ممکنه؟ 

1.لیسانس شیمی کاربردی دانشگاه پیام نور با معدل 13.30
2. فوق لیسانس شیمی آلی دانشگاه سراسری تبریز با معدل 17
3. زبان IELST 7
4. 2 مقاله

سوال: با گرفتن پذیرش چند ساعت در هفته می شود کار کرد؟ می شود بدون پشتوانه مالی با چندسن ساعت کار در روز زندگی کرد؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین mahdigh13
**
نقل قول

31-07-2014, 10:24 AM
(30-07-2014, 10:02 AM)'M1KE' نوشته: معدل هاتون به نسبت خوبه. اینکه مقاله و سابقه کار تدریسی هم دارید خوبه. مورد اخیر یک مقدار شانس TA شدن تون رو هم افزایش میده. نمره زبان تون لب مرزی هست و ممکنه برای برخی دانشگاه ها که برای هر کدوم از چهار مهارت هم حداقل های جداگانه ای تعیین می کنند مناسب نباشه. از این منظر اگر امکانش بود بهتره به سطح 7.0 برسونید که گزینه های بیشتری پیش روتون داشته باشید. خوشبختانه رشته شما طوری هست که تقریبا در همه کشورها بورس هست و همیشه برای اون بازار کار وجود داره و دست تون از نظر انتخاب کشور باز هست. با شرایط شما شانس گرفتن پذیرش در رتبه های حدود 100 تا 300 جهانی وجود داره منتهی با توجه به نمره زبان تون بهتره یک مقدار محدوده رتبه رو وسیع تر در نظر بگیرید طوری که تا حدود 500 رو هم شامل بشه. ترجیحا هم برای دکترا بیشتر وقت بگذارید به نظرم شانس گرفتن کمک هزینه تون بیشتره.

سلام، ممنون از راهنماییتون...به نظر شما برای Master، کدوم دانشگاه ها شانس فاند دارم؟؟؟
به نظرتون داشتن کارشناسی ارشد، امتیاز مثبت هست یا منفی؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  31-07-2014, 11:17 AM
(31-07-2014, 10:24 AM)'mahdigh13' نوشته: سلام، ممنون از راهنماییتون...به نظر شما برای Master، کدوم دانشگاه ها شانس فاند دارم؟؟؟

همونطور که مایک عزیز گفتن بهتره برای دکترا اقدام کنید که فاند براش بیشتر هست. ولی چند نکته رو من اضافه می کنم که بد نیست بهشون کمی فکر کنید: اول-بازم همونطور که مایک گفتن، حتما آیلتستون رو به 7 برسونید چون برای TA شدن خیلی براشون مهارت زبان مهمه و با این نمره و با این اوضاع رقابت ایمنی زیاد بالا نیست. دوم-معمولا اونها ترجیح میدن پذیرش و فاند رو به کسایی بدن که اولین بار اپلای می کنن برای اون گرایش و مقطع.پس باید اگر فاند می خواید برای گرایش دیگه ای اپلای کنید.البته دوستان بهتر می تونن نظر بدن ولی من دیدم طرف بخاطر اینکه برای همون مقطع و گرایش خواسته اپلای کنه یا پذیرش ندادن یا فاند ندادن و گفتن فاند رو برای کسایی ترجیحا استفاده می کنن که اولین بار می خوان اون مقطع رو بگذرونند.ولی باید در SOP حتما دلیل اینکه می خواهید در اون گرایش ادامه تحصیل بدین و مجددا ارشد بگیرید رو توضیح بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-07-2014, 02:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-07-2014, 02:46 PM توسط M1KE.)
متاسفانه معدل کارشناسی تون خیلی پایینه ولی بقیه شرایط تون خوبه. به هر حال باید دانشگاه هایی رو که پیدا کنید که حداقل معدل کارشناسی اونها رو بتونید تامین کنید. با این معدل تقریبا باید در رتبه های 500 به بالا دنبال چنین دانشگاه هایی باشین که احتمال گرفتن پذیرش بیشتر بشه. حالا باز هم پیگیر بشین شاید استادهایی باشن که از کار شما خوششون بیاد و خیلی روی معدل کارشناسی تون سخت گیری نشه.

در مورد کار کردن، خیلی روی اون حساب ویژه ای باز نکنید. در بهترین حالت که مجوز کار هم داشته باشید می تونید حدود ماهی 100 ساعت در کارهای جنرال مشغول بشین و درآمدی در حدود 1200 دلار در ماه داشته باشین که خرج هزینه های کرایه و خورد و خوراک میشه و نمیشه با اون هزینه های تحصیل رو پرداخت.
(30-07-2014, 03:17 PM)'matin2lost' نوشته: سلام و خسته نباشید.
پذیرش یا فاند؟ با این شرایط کدوم یکی ممکنه؟ 
1.لیسانس شیمی کاربردی دانشگاه پیام نور با معدل 13.30
2. فوق لیسانس شیمی آلی دانشگاه سراسری تبریز با معدل 17
3. زبان IELST 7
4. 2 مقاله
سوال: با گرفتن پذیرش چند ساعت در هفته می شود کار کرد؟ می شود بدون پشتوانه مالی با چندسن ساعت کار در روز زندگی کرد؟
ممنون

معمولا افرادی که قصد دارند دوباره ارشد بخونند اون رو در گرایش دیگه ای که نزدیک به قبلی باشه می خونند که در انگیزه نامه هدفشون رو بهبود مهارت هاشون در اون زمینه خاص معرفی کنند وگرنه اگر قرار باشه کاملا تکراری باشه خیلی توجیه مناسبی برای اون وجود نداره. در کل برای دکترا اقدام کنید بیشتر روی شما سرمایه گذاری می کنند.

(31-07-2014, 10:24 AM)'mahdigh13' نوشته: سلام، ممنون از راهنماییتون...به نظر شما برای Master، کدوم دانشگاه ها شانس فاند دارم؟؟؟

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 64 بعدی »