عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 11
04-04-2014, 01:49 PM
(04-04-2014, 10:48 AM)'deadxxxqueen' نوشته: ميخوام بدونم چطور ميشه دانشجويان ايراني رو تو دانشگاههاي مختلف خارج درس ميخونن پيدا كرد از طريق اينترنت؟ اين سوالو كجا بايد بپرسم؟

من خودم از طریق سایت researchgate.net چند نفر رو پیدا کردم.
مثلا داشتم نتایج بورس اراسموس سال قبل رو نگاه میکردم (واسه رشته خودم)، موضوع پروژه هایی که در حال انجام بودن و اسم استاد و اسم دانشجویی که موفق به کسب اون بورس شده بود رو نوشته بودن، که چندتا از دانشجوهاش ایرانی بودن. منم رفتم در سایت researchgate.net سرچشون کردم و باهاشون ارتباط برقرار کردم Smile
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین Atlantis
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-05-2014, 09:13 PM
سلام خدمت دوستان هم کافه ای [img]images/smilies/wink.gif[/img]
من ترم 6 مهندسی شیمی هستم، سوالی که از دوستان بزرگوار دارم این هست که زمانبندی اپلای من چگونه هست؟
یعنی منی که سال بعد همین موقع(بهار 94) فارغ التحصیل میشم، بافرض اینکه بخوام بدون معطلی اپلای کنم، حداکثر تا کی باید تافل بدم؟ حداکثر تا کی فرصت دارم GRE بدم؟ و درنهایت ددلاین اپلای من تا کی هست؟
بسیار ممنونم
When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Bug  18-05-2014, 09:19 PM
(18-05-2014, 09:13 PM)'Atlantis' نوشته: سلام خدمت دوستان هم کافه ای [img]images/smilies/wink.gif[/img]
من ترم 6 مهندسی شیمی هستم، سوالی که از دوستان بزرگوار دارم این هست که زمانبندی اپلای من چگونه هست؟
یعنی منی که سال بعد همین موقع(بهار 94) فارغ التحصیل میشم، بافرض اینکه بخوام بدون معطلی اپلای کنم، حداکثر تا کی باید تافل بدم؟ حداکثر تا کی فرصت دارم GRE بدم؟ و درنهایت ددلاین اپلای من تا کی هست؟
بسیار ممنونم

به عنوان دانشجوی سال آخر باید همین پاییز اپلای کنید و نهایتا باید مدارک زبان و اپلایتون رو تا آذر آماده کنید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-05-2014, 09:20 PM
(04-04-2014, 01:49 PM)'roshanak25' نوشته:
من خودم از طریق سایت researchgate.net چند نفر رو پیدا کردم.
مثلا داشتم نتایج بورس اراسموس سال قبل رو نگاه میکردم (واسه رشته خودم)، موضوع پروژه هایی که در حال انجام بودن و اسم استاد و اسم دانشجویی که موفق به کسب اون بورس شده بود رو نوشته بودن، که چندتا از دانشجوهاش ایرانی بودن. منم رفتم در سایت researchgate.net سرچشون کردم و باهاشون ارتباط برقرار کردم Smile

نتایج بورس اراسموس رو کجا میشه پیدا کرد؟
مثلا بره رشته ی من که لیسانس عمران - نقشه برداری بودم و فوق یکی از گرایش های ارشد اون ( سنجش از دور )
میدونم که رشتم دپارتمان جدا نداره تو خارج از کشور
یا وابسته به دپارتمان های برق هست و یا جغرافی
مثلا تو کانادا فقط 3 تا دانشگاه شنیدم این رشته رو جدا و به اسم geomatics دارن یکی calgary - UNB و سومی رو هم مطمئن نیستم اسمش رو
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
18-05-2014, 09:45 PM
(18-05-2014, 09:20 PM)'sepinaz' نوشته:
نتایج بورس اراسموس رو کجا میشه پیدا کرد؟
مثلا بره رشته ی من که لیسانس عمران - نقشه برداری بودم و فوق یکی از گرایش های ارشد اون ( سنجش از دور )
میدونم که رشتم دپارتمان جدا نداره تو خارج از کشور
یا وابسته به دپارتمان های برق هست و یا جغرافی
مثلا تو کانادا فقط 3 تا دانشگاه شنیدم این رشته رو جدا و به اسم geomatics دارن یکی calgary - UNB و سومی رو هم مطمئن نیستم اسمش رو

سلام دوست من.
سوالتون رو در مورد بورس اراسموس میتونید در این و این تاپیک مطرح کرده و پی بگیرید.
موفق باشید.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-05-2014, 12:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2014, 12:53 AM توسط M1KE.)
می تونید تاپیک زمان های مهم در فرآیند اپلای و پذیرش در انجمن راهنمای پذیرش رو هم نگاه کنید.

(18-05-2014, 09:13 PM)'Atlantis' نوشته: سلام خدمت دوستان هم کافه ای [img]images/smilies/wink.gif[/img]
بسیار ممنونم

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین penguinsjr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2014, 01:58 AM
سلام
در خصوص گواهینامه بین المللی تو کدوم انجمن می تونم سوالم رو مطرح کنم؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

25-05-2014, 02:04 AM
می تونید به تاپیک گواهینامه رانندگی در خارج از کشور مراجعه کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین spring64
نقل قول

26-05-2014, 10:36 AM
سلام. دوستان سوالاتی راجع به پروگرم ها و دپارتمان ها و ویژگی های یک پروگرم در یک دپارتمان و زیر مجموعه های پروگرم (که دیگه اسم ندارن ولی بخش های مستقلی به نظر میان!) داشتم. کجا میتونم سوالمو مطرح کنم؟ خیلی متشکرم.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-05-2014, 01:20 PM
به نظرم می تونید سوال تون رو در تاپیک تقسیم بندی مدارک تحصیلی در خارج از کشور در انجمن راهنمای گرفتن پذیرش مطرح کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-07-2025، 03:02 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی