عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان زندگی در آلمان کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان
آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-04-2014, 05:33 AM
سلام.همسر من در یک شرکت خصوصی در زمینه فنی-بازرگانی4 سال سابقه کار  داره.این شرکت نماینده یک شرکت آلمانی هستش.حالا می خوام بدونم آیا همسرم میتونه برای کار در همان شرکت در آلمان اقدام کنه؟یا حتما باید سلسله مراتب خاصی طی بشه؟منظورم اینه که باید از طرف مدیر شرکتشون معرفی بشه؟(که عمرا این کارو نمی کنه ) یا رزومشو برای اون شرکت بفرسته مستقیم؟و اگر بفرسته باید حتما اقامت اونجا رو داشته باشه یا همین که اونا قبول کردن بعد این مراحلش شروع میشه؟
نقل قول  

آفلاین dezire
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-04-2014, 11:18 AM
با سلام و خسته نباشید. در مورد کار در دانشگاه های Bonn , Stuttgart, Paderborn, Technisch universitat Hamburg کسی اطلاع داره در رشته کامپیوتر برای فوق چقدر می شه رو پیدا کردن کار تو دانشگاه حساب کرد؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Brick  22-04-2014, 12:08 PM
(22-04-2014, 11:18 AM)'dezire' نوشته: با سلام و خسته نباشید. در مورد کار در دانشگاه های Bonn , Stuttgart, Paderborn, Technisch universitat Hamburg کسی اطلاع داره در رشته کامپیوتر برای فوق چقدر می شه رو پیدا کردن کار تو دانشگاه حساب کرد؟
با تشکر

سلام.منظورتون کار در خود دانشگاه هست یا کار بعد از فارغ التحصیلی هم هست؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-04-2014, 02:19 PM
(22-04-2014, 05:33 AM)'khorshid20' نوشته: سلام.همسر من در یک شرکت خصوصی در زمینه فنی-بازرگانی4 سال سابقه کار  داره.این شرکت نماینده یک شرکت آلمانی هستش.حالا می خوام بدونم آیا همسرم میتونه برای کار در همان شرکت در آلمان اقدام کنه؟یا حتما باید سلسله مراتب خاصی طی بشه؟منظورم اینه که باید از طرف مدیر شرکتشون معرفی بشه؟(که عمرا این کارو نمی کنه ) یا رزومشو برای اون شرکت بفرسته مستقیم؟و اگر بفرسته باید حتما اقامت اونجا رو داشته باشه یا همین که اونا قبول کردن بعد این مراحلش شروع میشه؟

سلام،

فکر کنم منظور شما این بوده که همسرتون از طریق جاب آفر شرکت در آلمان، وارد آلمان بشن و کار کنند.
رزومه که میشه فرستاد ولی خوب به طبع اگر معرفی بشن خیلی بهتر هست. بعدش هم بنظرم دلیل اینکه چرا میخواین از کار فعلی انصراف و کار شرکت در آلمان رو ادامه بدن هم مهم خواهد بود.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-04-2014, 02:21 PM
(22-04-2014, 11:18 AM)'dezire' نوشته: با سلام و خسته نباشید. در مورد کار در دانشگاه های Bonn , Stuttgart, Paderborn, Technisch universitat Hamburg کسی اطلاع داره در رشته کامپیوتر برای فوق چقدر می شه رو پیدا کردن کار تو دانشگاه حساب کرد؟
با تشکر

سلام،
فکر کنم همه دانشگاههای آلمان رو گفتین Smile
در خصوص کار در زمینه کامپیوتر میتونم بگم اگر کار بلد باشید (مجرب) و دل به کار بدید Wink، 
میشه رو کار پیدا کردن حساب کرد.

نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

22-04-2014, 03:37 PM
(22-04-2014, 02:19 PM)'m0h3n' نوشته:
سلام،
فکر کنم منظور شما این بوده که همسرتون از طریق جاب آفر شرکت در آلمان، وارد آلمان بشن و کار کنند.
رزومه که میشه فرستاد ولی خوب به طبع اگر معرفی بشن خیلی بهتر هست. بعدش هم بنظرم دلیل اینکه چرا میخواین از کار فعلی انصراف و کار شرکت در آلمان رو ادامه بدن هم مهم خواهد بود.

ببینید اینجا همسرم داره توی ایران دریه شرکت که صرفا نمایندگی شرکت آلمانی فلان رو هم داره،کار می کنه.ولی در اونصورتی که من گفتم تو خود شرکت اصلی کار می کنه که گسترده تر هست.یعنی شما میگید اگر همسرم بخواد تقاضا برای کار بده در آلمان باید دلیلش هم بگه؟یعنی باید مجابشون کنه که چرا می خواد بره آلمان؟و اگر اینطوره،دقیقا به کجا باید جواب بده؟سفارت؟شرکت آلمانی؟شرکت خودشون؟...؟
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-04-2014, 03:08 AM
(22-04-2014, 03:37 PM)'khorshid20' نوشته:
ببینید اینجا همسرم داره توی ایران دریه شرکت که صرفا نمایندگی شرکت آلمانی فلان رو هم داره،کار می کنه.ولی در اونصورتی که من گفتم تو خود شرکت اصلی کار می کنه که گسترده تر هست.یعنی شما میگید اگر همسرم بخواد تقاضا برای کار بده در آلمان باید دلیلش هم بگه؟یعنی باید مجابشون کنه که چرا می خواد بره آلمان؟و اگر اینطوره،دقیقا به کجا باید جواب بده؟سفارت؟شرکت آلمانی؟شرکت خودشون؟...؟

شما هرجایی که بخواید برای کار اپلای کنید (چه ایران چه هرجا)، یکی از سوالات معمول که می پرسن این هست که چرا از کار قبلی انصراف دادید.
سفارت هم که FAQ هست که از هرکسی میپرسن چرا میخواین برین آلمان؟

نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

28-04-2014, 09:53 AM
(25-04-2014, 03:08 AM)'m0h3n' نوشته:
شما هرجایی که بخواید برای کار اپلای کنید (چه ایران چه هرجا)، یکی از سوالات معمول که می پرسن این هست که چرا از کار قبلی انصراف دادید.
سفارت هم که FAQ هست که از هرکسی میپرسن چرا میخواین برین آلمان؟

ممنون از جوابتون.من بیشتر منظورم اینه که وقتی این شرکت آلمانی توی سایتش یه قسمت کریر داره که میشه توش ثبت نام کرد و تقاضای کار داد آیا یه نفر که توی ایران داره کار می کنه هم میتونه اپلای کنه؟یا باید شرایط خاصی داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین saharamz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-04-2014, 01:05 PM
سلام

من مدرک فوق لیسانس (صنایع غذایی) دارم می خواستم بدونم می تونم در آلمان کار به زبان انگلیسی پیدا کنم؟

ممنون می شم کمک کنید
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-04-2014, 01:57 PM
(28-04-2014, 09:53 AM)'khorshid20' نوشته:
ممنون از جوابتون.من بیشتر منظورم اینه که وقتی این شرکت آلمانی توی سایتش یه قسمت کریر داره که میشه توش ثبت نام کرد و تقاضای کار داد آیا یه نفر که توی ایران داره کار می کنه هم میتونه اپلای کنه؟یا باید شرایط خاصی داشته باشه؟

بله میتونید.
(28-04-2014, 01:05 PM)'saharamz' نوشته: سلام
من مدرک فوق لیسانس (صنایع غذایی) دارم می خواستم بدونم می تونم در آلمان کار به زبان انگلیسی پیدا کنم؟
ممنون می شم کمک کنید

من متاسفانه در زمینه این رشته اطلاعی ندارم.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19 بعدی »