عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)
غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-09-2013, 02:28 PM
(19-09-2013, 02:18 PM)'teenman' نوشته: سلام دوستان براي يادگيري مكالمه يي زبان همچنين موفقيت در ازمون هاي زبان انگليسي چه راه هاي پيشنهاد ميكنين؟
اين سي دي هاي كمك اموزشي نصرت به درد ميخوره؟
با تشكره قبلي

سلام دوست من 
به نظرم برای شروع کتاب های Top Notch  خوبه . 
البته سی دی های نصرت مفیده و بهتره در کنارش کتابی چون تاپ ناچ رو بخونین تا اطلاعات تون کامل تر بشه. 
تاپ ناچ از پایه شروع کرده و خوبه. 
موفق باشی 
نقل قول  

آفلاین teenman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-09-2013, 12:27 AM
(19-09-2013, 02:28 PM)'eliroz' نوشته:
سلام دوست من 
به نظرم برای شروع کتاب های Top Notch  خوبه . 
البته سی دی های نصرت مفیده و بهتره در کنارش کتابی چون تاپ ناچ رو بخونین تا اطلاعات تون کامل تر بشه. 
تاپ ناچ از پایه شروع کرده و خوبه. 
موفق باشی 
كتاب top notch براي  مكالكست ؟و ادم ميتونه انگليسي سحبت كردن رو ياد بگيره همچنين تسلط بر ازمون هاي انگليسي

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-09-2013, 01:27 AM
(19-09-2013, 02:18 PM)'teenman' نوشته: سلام دوستان براي يادگيري مكالمه يي زبان همچنين موفقيت در ازمون هاي زبان انگليسي چه راه هاي پيشنهاد ميكنين؟
اين سي دي هاي كمك اموزشي نصرت به درد ميخوره؟
با تشكره قبلي

با سلام
چون حس کلاس رفتن نبود خودم نشستم خوندم...برا شروع زبان خوندن لیسنینگ رو باید از از اسکیلای دیگه خیلی جدی تر گرفت..چون اسکیلیه ک در بقیه تاثیرگذاره..برا یادگیری مکالمه...اگه سطحت پایینه از پادکستهای با سرعت پایین مثل ESL PODCAST استفاده کن و سعی کن با علاقه بارها گوش کنی تا کم کم حفظت بشه..در کل گوش دادن زیاد با علاقه و صبر کافی بهترین شروع یادگیری زبان مخصوصا برا مکالمس..
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-09-2013, 02:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 03:57 PM توسط eliroz.)
(20-09-2013, 12:27 AM)'teenman' نوشته:

دوست من 
تاپ ناچ خوبه چون از پایه کار میکنه و یواش یواش یادمیگیری صحبت کنی. اما برای آزمون ها باید منایع دیگه هم در کنارش بخونی 
لیسنیگ های voa و bbc خوبه. هر چی بیشتر رو این اسکیل کار کنی، اسپسکینگ قوی تر خواهی داشت.  برای ریدینگ تا اونجا که میتونی مجلات الکترونیکی  و خبرهای آنلاین بخون مثل  اکنومیست، آتلانتیک، نیویورک تایمز و خبرهای آنلاین بی بی سی و ....، برای رایتینگ هم، اسکیل ریدینگ خیلی کمکت میکنه. بهتره برای راتینگ تا اونجا که میتونی متن انگلیسی بخونی و  با نحوه نگارش آشنا بشی.
باز همه اینها بر میگرده به زمانی که داری و اینکه کی میخوای امتحان بدی. دوستان توی فروم منابع خوبی قرار دادن، میتونی استفاده کنی.
شاد باشی
نقل قول  

آفلاین hoomehr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-09-2013, 01:29 AM
با سلام دوستان من قصد رفتن رو دارم و حدود 2 سال وقت دارم تا به امید خدا به سمت آیلتس 7 برم  میدونم سخته اما 2 سال هم زمان کمی نیست با کتابخونه رابطه ی خوبی دارم و میتونم روزی 5 ساعت و یا حتی بیشتر هم وقت بزارم سطح زبانم بسیار پایین هست و خیلی ضعیفم میخوام خودمو بیارم بالا از چی شروع کنم چه کتاب هایی بخونم و کلا راهنماییم کنید ممنون میشم 
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

23-09-2013, 03:59 AM
(23-09-2013, 01:29 AM)'hoomehr' نوشته: با سلام دوستان من قصد رفتن رو دارم و حدود 2 سال وقت دارم تا به امید خدا به سمت آیلتس 7 برم  میدونم سخته اما 2 سال هم زمان کمی نیست با کتابخونه رابطه ی خوبی دارم و میتونم روزی 5 ساعت و یا حتی بیشتر هم وقت بزارم سطح زبانم بسیار پایین هست و خیلی ضعیفم میخوام خودمو بیارم بالا از چی شروع کنم چه کتاب هایی بخونم و کلا راهنماییم کنید ممنون میشم 

دوست عزیز
همین تاپیک را از ابتدا بخوانید.
 بویژه از اینجا به بعد.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین f.a
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-10-2013, 06:29 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت همه ی شما دوستان
من تازه امسال دانشگاه قبول شدم  اما ورودی بهمن هستم  می خوام تا وقتی که کلاسام شروع بشه زبان رو به طور تقریبا کامل یاد بگیرم
الان دقیقا نمی دونم باید از کجا شروع کنم
قبل از کنکور تو کلاس های کانون ایران شرکت می کردم وتا سطحpre1پیش رفته بودم
ممنون میشم کمکم کنین
یا علی
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-10-2013, 10:40 AM
سلام دوست عزیز، به فروم خوش اومدید. من توصیه می کنم پست های همین تاپیک رو یک مروری بکنید، قطعاً نظرات دوستان براتون راهگشاست. در کل من فکر می کنم بهتره یه مدتی کلاس زبان برید و پایه تون رو قوی تر کنید، همزمان مواردی که فراموش کردید رو به یاد بیارید... بعد می تونید خودتون با خودخوانی و دیدن فیلم و سریال و غیره سطح لغات و گرامر و لیسنینگ و غیره رو بالا ببرید. بعدش هم می تونید مستقیماً برای آزمونها بخونید که بحثش جداست. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-04-2014, 06:24 PM
دوستان عزیز کسانی که به زبان انگلیسی تسلط دارن یه سوال من زبان انگلیسیم  تعریفی نداره به نظرتونچی کار کنم خوب بشه
بعدش کلاس های زبان تو استان خراسان رضوی شهر های مشهد کاشمر بردسکن و تربت حیدریه اگه کسی کلاس خوب بلده بگین 
ممنون
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-04-2014, 12:02 AM
(13-04-2014, 06:24 PM)'mahmod' نوشته: دوستان عزیز کسانی که به زبان انگلیسی تسلط دارن یه سوال من زبان انگلیسیم  تعریفی نداره به نظرتونچی کار کنم خوب بشه
بعدش کلاس های زبان تو استان خراسان رضوی شهر های مشهد کاشمر بردسکن و تربت حیدریه اگه کسی کلاس خوب بلده بگین 
ممنون

در مورد بخش اول سوالتون دوست عزیز شما این منابع مربوط به تقویت زبان انگلیسی رو ببینید و به اضافه این تاپیک ها.
بطور کلی کار نیکو کردن از پر کردن است. شما پادکست گوش کنید، فیلم و سریال انگلیسی تو وقت های آزادتون تماشا کنید و اخبار انگلیسی گوش کنید. اگر هم می خواید امتحان خاصی رو بدین که به تاپیک خودشون مراجعه کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 22 بعدی »