عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-04-2014, 10:57 PM
دوست عزیز من هنوز خدمت نرفتم. سوالاتم بیشتر برای همین هست.
الان من مشمولم،‌ یعنی به همین راحتی که کسایی که خدمت رفتن پاسپورت میگیرن منم میتونم بگیرم؟؟
فقط وثیقه 15 میلیونی تنها فرق من خدمت نرفته و کسیٍ که خدمت رفته؟
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-04-2014, 11:05 PM
(02-04-2014, 10:57 PM)'Madridista' نوشته: دوست عزیز من هنوز خدمت نرفتم. سوالاتم بیشتر برای همین هست.
الان من مشمولم،‌ یعنی به همین راحتی که کسایی که خدمت رفتن پاسپورت میگیرن منم میتونم بگیرم؟؟

اگه نامه پذیرش داری که همون نامه رو ببر و 15 میلیون هم بگذار. وگرنه که تا اونجایی که شنیدم افرادی هم که خدمت نرفتن 1 بار با 15 میلیون میتونن خارج بشن نه بیشتر.
نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

02-04-2014, 11:07 PM
از دوستان دیگه هم خواهش می کنم اگه اطلاعاتی دارن بگن.
چون سفارت آمریکا خارج از کشور هست، من قطعا یک دفعه برای ویزا میرم خارج. یعنی اگر ویزا بگیرم بعدش نمی تونم برم ؟ چون یه بار رفتنم پر شده؟!
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-04-2014, 12:32 AM
(02-04-2014, 10:27 PM)'Madridista' نوشته: سلام
دوستان گرفتن پاسپورت ربطی به داشتن دعوتنامه و ... نداره؟
یعنی من اگر دعوتنامه هم نداشته باشم همین الان میتونم برم دنبال کارهای گرفتن پاسپورت ؟؟ اعتبار این پاسپورت تا کی هست؟
و من اگر سال بعد بخوام برای تحصیل خارج بشم، این پاسپورت که امسال برای سفر تفریحی استفاده کردم رو میتونم استفاده کنم یا باید دوباره برم دنبال گرفتن پاسپورت جدید؟
و نکته دیگه در مورد آمریکا هست. چون سفارت توی ترکیه هست، من دقیقا باید چیکار کنم؟!! با یک بار خارج رفتن (ترکیه) باز هم میشه با همین پاسپورت یکی دو هفته بعد رفت آمریکا؟

داشتن گذرنامه و گرفتن ویزا (توسط دعوتنامه) دو موضوع مجزا هستند. تنها ارتباطی که به هم دارند این است که تا وقتی که گذرنامه نداشته باشید به شما ویزا داده نخواهد شد.
در مورد سایر سوالات میتوانید این قسمت در جزوه آکادمیا کافه را بخوانید. همان پاسپورت را میتوانید نگه دارید.
در مورد سوال آخر، منظورتان این است که از کشور خارج شوید و بروید ترکیه، سپس دوهفته بعد از ترکیه بروید امریکا؟ اگر ویزای امریکا داشته باشید این کار شدنی است.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-04-2014, 12:38 AM
(02-04-2014, 10:57 PM)'Madridista' نوشته: دوست عزیز من هنوز خدمت نرفتم. سوالاتم بیشتر برای همین هست.

شما با نامه پذیرش میری وزارت علوم، نامه پذیرشت رو وزارت علوم تائید میکنه و یک نامه برای نظام وظیفه (درخواست معافیت تحصیلی) صادر میکنه، بعد از مراجعه به نظام وظیفه و تودیع وثیقه، شما میتونی به پلیس +10 مراجعه کنی برای دریافت گذرنامه. یعنی با همون نامه پذیرش، به شما گذرنامه میدن و با استفاده از اون گذرنامه میتونی برای ویزا، تحصیل و ... از کشور خارج بشی (تمامی این موارد در ارسال های قبل و جزوه پذیرش ذکر شده)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

03-04-2014, 01:52 AM
(03-04-2014, 12:32 AM)'ForeverBlue' نوشته:
داشتن گذرنامه و گرفتن ویزا (توسط دعوتنامه) دو موضوع مجزا هستند. تنها ارتباطی که به هم دارند این است که تا وقتی که گذرنامه نداشته باشید به شما ویزا داده نخواهد شد.
در مورد سایر سوالات میتوانید این قسمت در جزوه آکادمیا کافه را بخوانید. همان پاسپورت را میتوانید نگه دارید.
در مورد سوال آخر، منظورتان این است که از کشور خارج شوید و بروید ترکیه، سپس دوهفته بعد از ترکیه بروید امریکا؟ اگر ویزای امریکا داشته باشید این کار شدنی است.

منظورم این بود که برم ترکیه (سفارت آمریکا) بعد مثلا معلوم بشه که سفارت ویزای توریستی رو به من میده.
بعد از این برگردم ایران و برای دو هفته بعد بلیت آمریکا بگیرم و از ایران برم نه اینکه دو هفته رو بمونم ترکیه و بعد از اونجا برم.
چون یکی از دوستان گفتن فقط یک بار می تونم از کشور خارج بشم.
حال میخوام بدونم که میشه بیشتر از یک بار خارج شد؟ چون برای رفتن به سفارت آمریکا من حتما باید یک بارو که به مقصد ترکیه یا دوبی از کشور خارج بشم و تازه بار دوم اگر بهم ویزا دادن برم آمریکا.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-04-2014, 02:04 AM
(03-04-2014, 01:52 AM)'Madridista' نوشته:
منظورم این بود که برم ترکیه (سفارت آمریکا) بعد مثلا معلوم بشه که سفارت ویزای توریستی رو به من میده.
بعد از این برگردم ایران و برای دو هفته بعد بلیت آمریکا بگیرم و از ایران برم نه اینکه دو هفته رو بمونم ترکیه و بعد از اونجا برم.
چون یکی از دوستان گفتن فقط یک بار می تونم از کشور خارج بشم.
حال میخوام بدونم که میشه بیشتر از یک بار خارج شد؟ چون برای رفتن به سفارت آمریکا من حتما باید یک بارو که به مقصد ترکیه یا دوبی از کشور خارج بشم و تازه بار دوم اگر بهم ویزا دادن برم آمریکا.

شما در صورتی که پذیرش تحصیلی داشته باشید این محدودیت یکبار خروج را ندارید. البته گرفتن ویزای امریکا هم بیشتر از دو هفته زمان میبره
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Madridista
**
نقل قول

03-04-2014, 02:08 AM
(03-04-2014, 02:04 AM)'ForeverBlue' نوشته:
شما در صورتی که پذیرش تحصیلی داشته باشید این محدودیت یکبار خروج را ندارید. البته گرفتن ویزای امریکا هم بیشتر از دو هفته زمان میبره

پس هیچ راهی برای گرفتن ویزای توریستی آمریکا  وجود نداره؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-04-2014, 03:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-04-2014, 03:13 AM توسط M1KE.)
آمريكا به جوان هايي كه احساس كنه با ويزاي توريستي مي خواهند در آمريكا بمونند ويزا نميده و بنابراين در كل شانس گرفتن ويزاي توريستي اون براي افرادي كه جوان هستند و كار يا ديگر شكل هاي وابستگي رو به كشورشون ندارند پايين هست. كليرنس سفارت هم ممكنه مدت زيادي طول بكشه و خيلي مقدور نباشه كه در اين مدت در يك كشور سوم از جيب خرج كنيد. بهتره با ويزاي دانشجويي و پذيرش تحصيلي اقدام كنيد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین reza_17173
**
نقل قول

07-07-2014, 02:54 PM
سلام دوستان. سوالم احتمالا تکراری و ابتدایی هستش.
می خواستم بدونم هنوز این قانون هست که دانشجو بتونه از کشور خارج شه؟ یعنی بنده که دانشجوی ارشد هستم آیا اجازه خروج از کشور رو برای سفرهای سیاحتی(نه سفرهای علمی و نیمه علمی و زیارتی) به کشورهای مختلف دارم یا خیر؟
و اگر جواب بله هست چه پروسه ایی رو باید انجام بدم؟
کلا می صرفه؟ یا به دوندگیش نمی ارزه؟
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 31 بعدی »