عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین Unbroken
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-11-2013, 03:56 PM
(16-11-2013, 01:03 AM)'reza_1st' نوشته: البته mohabat جان، درسته که داشتن GRE برای کانادا هم خوبه و برای بعضی دانشگاه‌ها مثل آلبرتا اجباریه، ولی بطور معمول دانشگاه های کانادا GRE جز موارد اجباری اپلای‌شون نیست و بدون GRE هم می‌شه برای بیشتر دانشگاه‌های کانادا اقدام کرد.

واقعیت اینکه من با توجه به نگاهی که به Requirement، دانشگاه های کاناد انداختم، دانشگاهی ندیدم که GRE نخواد، البته صحبت من در مورد دانشگاه رنک بالای کانادا هست، در مورد دانشگاه های رنک پایین شاید حق با شما باشه...

نقل قول  

آفلاین mehrdad85
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-11-2013, 01:50 PM
سلام 
دوستان من معدل کارشناسی 14.7 از دانشگاه سراسری یزد 
کارشناسی ارشد 15.6 از دانشگاه پیام نور تهران شمال
رشته مهندسی کامپیوتر - نرم افزار در هر دو مقطع خوندم . 
3 سال سابقه کار مرتبط در سازمان دولتی دارم . 
سابقه تدریس دروس کامپیوتر هم در دانشگاه پیام نور و آزاد دارم .
مدرک زبان هم ایلتس میگیرم با حداق 6.5
مقاله هم هیچی ندارم 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید برای فول فاند 

مرسی

نقل قول  

آفلاین laptop
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-11-2013, 08:03 PM
سلام .میخواستم ببینم با شرایط من امکان فاند گرفتن از دانشگاه کانادا در مقطع دکتری هست؟
1.کارشناسی مهندسی شیلات دانشگاه آزاد با معدل 15.68
2.کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در رشته شیلات معدل 16.98
3.نمره زبان ندارم ولی میتونم آیلتس 6 بگیرم
4.سابقه کار مرتبط 5 سال
5.چند  مدرک فنی و حرفه ای در زمینه آبزیان
6.سن 29 سال

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-11-2013, 08:13 PM
دوست گلم، رقابت بسیار بالاست. درسته که اکثر دانشگاها نمره حداقل 6.5 رو مطرح کردند، اما واسه اینکه رزومه تون به چشم بیاد به 7 نیاز دارید (نمیگم 6.5 خوب نیست ها، همه چیز نظر استاده). کار پژوهشی هم اگر داشته باشید بسیار مناسب تره.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-11-2013, 09:08 PM
(25-11-2013, 08:03 PM)'laptop' نوشته: سلام .میخواستم ببینم با شرایط من امکان فاند گرفتن از دانشگاه کانادا در مقطع دکتری هست؟
1.کارشناسی مهندسی شیلات دانشگاه آزاد با معدل 15.68
2.کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در رشته شیلات معدل 16.98
3.نمره زبان ندارم ولی میتونم آیلتس 6 بگیرم
4.سابقه کار مرتبط 5 سال
5.چند  مدرک فنی و حرفه ای در زمینه آبزیان
6.سن 29 سال

سلام 
دوست عزیز من تا اونجایی که اطلاع دارم ، برای کانادا معدل مهمه و معدل های شما عالی نیست اما خب مشکل خاصی هم نداره! شما باید سایت دانشگاه های موردنظرتون سر بزنید و مینیمم هارو چک کنید (قدم اول). از طرفی همون طور که دوست خوبمون قبل از من توضیح دادن ، نمره ی 6.5 نمره مینیمم هستش و شما سعی کنید حداقل همین مینیمم رو کسب کنید تا مشکلی پیش نیاد ،حالا سعی کنید که نمره رو ببرید بالا ، شانس خودتون رو خیلی تغییر میدید . بیشتر از مدرک و تدریس و سابقه کار، مقاله ی معتبر داشتن خیلی مهمه .استاد بیشتر از طریق مقاله هاتون میفهمه زمینه تحقیقاتیتون چی بوده تا حالا تدریسی که داشتید و ...البته هر پارامتری مهمه و نمیشه گفت مثلا سابقه کار اصلا اهمیتی نداره. اینم بگم که رزومه ی شما به صورت کلی بررسی میشه و  معدل و نمره زبان و مقاله و... درکنار هم بررسی میشه ....
اگر برای امریکا هم قصد داشته باشید اقدام کنید ، حتمااااااااااااا به دنبال کسب نمره ی خوب تو GRE  باشید ، چون هم معدل رو تا حدودی پوشش میده هم برای گرفتن فاند مهمه ...البته بعضی از دانشگاه های کانادا هم ممکنه جی آر ایی بخوان (تو سایت چک کنید ). بهرحال داشتن نمره ی خوب تو این آزمون امتیاز خیلی خوبیه حتی برای کانادا اما خب هر دانشگاهی هم جز ملزومات قرار نداده 

پس در کل پیشنهاد من به شما اینه که در فرصت باقی مانده ، زبان رو بکشید بالا و در کنارش مقاله خوب اماده کنید ....
با تلاش هم همه چی ممکنه به شرطی که درکنارش تماس با اساتید رو هم درنظر داشته باشید و خوب براش وقت بزارید ....مطمئنا میتونید موفق باشید Smile
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-11-2013, 09:16 PM
یک موردی رو اضافه کنم که بسیاری از دانشگاه های کانادا حداقل نمره 16 رو برای معدل دوره کارشناسی برای دانشجویان ایرانی درنظر گرفته اند و بسیاری شون اگر شما معدل 16 در دوره کارشناسی نداشته باشید، پرونده شما رو بررسی نخواهند کرد. روی همین حساب قبل از اینکه برای دانشگاه خاصی اقدام کنید، حتما این موارد رو از Grad School دانشگاه مربوطه سوال کنید تا متضرر نشوید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین vanguard
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-11-2013, 10:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-11-2013, 10:15 PM توسط vanguard.)
سلام .میخواستم ببینم با شرایط من امکان فاند گرفتن از دانشگاه کانادا در مقطع دکتری هست؟

1- کارشناسی مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد با معدل 18.20

2- کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در رشته هوش مصنوعی معدل 18.97

3- نمره زبان ندارم ولی میتونم آیلتس  6.5 بگیرم

4- سابقه کار مرتبط 3 سال

5- مقاله 2تا ولی هنوز دارم کار می کنم

6- سن 23
7- مقام اول جهان در ربوکاپ
8- TA نیز بودم
نقل قول  

آفلاین scientist
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-11-2013, 08:53 PM
سلام دوستان
من رشته IT می خونم. لیسانسم رو توی یک دانشگاه غیرانتفاعی خوندم اما 3 ساله لیسانسمو گرفتم معدلم هم 18.18 بود. فوقم رو دانشگاه امیرکبیر خوندم . معدلم 16.06 بود. زبان هنوز امتحان ندادم اما زبانم خوبه. مقاله 1 کنفرانس داخلی دارم و یک مقاله دیگه هم دارم کار میکنم. به نظرتون با این شرایط می تونم از یک دانشگاه خوب توی کانادا یا امریکا برای مقطع دکتری رشته IT بورس بگیرم؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین pedram66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-12-2013, 03:50 PM
با عرض سلام و خسته نباشید من دانشجوی ترم 3 کارشناسی ارشد هستم تازه شهریور از پایان نامه خودم دفاع می کنم فعلا رزومه ای که دارم اینه البته به یاری خدا ان شاالله بهتر می شه راستش نمره زبان فعلا ندارم می خواستم اگه می شه لطف کنید و راهنمایی کنید منو.

1.مهندسی مکانیک طراحی کاربردی ( نانو مکانیک )/کارشناسی ارشد.

2.دانشگاه سراسری کاشان.

3.معدل بدون پروژه 19.36 با نمره پروژه و سمینار 19.52.

4. سه تا توصیه نامه از دو دانشیار و یک استاد تمام.

5.دو سال سابقه کار به عنوان کارشناس مکانیک در یک شرکت نفت و گاز و پتروشیمی.

6.حل تمرین طراحی اجزا1و2 و طراحی به کمک کامپیوتر در دوره لیسانس.

7.تسلط بر نرم افزار های اکادمیک و صنعتی مرتبط با رشته خودم.

8. 5 مقاله سابمیتی دارم که از اونها فعلا یکی در ژورنالی با ایمپکت 1.8 قبول شده.

​ایا برای دانشگاه هایی مثل تورنتو به همراه فاند شانسی دارم؟؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-12-2013, 11:26 PM
معدل کارشناسی ارشدتون که خیلی خوبه و در صورتی که معدل کارشناسی شما هم در همین حدود باشه و بتونید در امتحان آیلتس هم ۷ یا بهتر بیارین به نظرم برای دانشگاه‌هایی مثل تورنتو٬ مگ‌گیل یا بریتیش کلمبیا هم می‌تونید سرمایه‌گذاری کنید. اگر با افرادی در تماس باشید که در زمینه‌های کاری و پژوهشی مرتبط باشند شانس‌تون برای گرفتن پذیرش و فاند بیشتر خواهد شد. طبیعی هست که هر چه به سمت دانشگاه‌های کمتر معروف بروید شانس گرفتن پذیرش و قاندتون هم بیشتر خواهد شد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 109 بعدی »