عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین ehsanirad
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-11-2013, 01:30 PM
سلام آقا بابک
هر چند بحث فعلی رو منحرف می کنم اما شرایط خودم رو می نویسم لطفا نظر بدید. ممنون
لیسانس: صنایع علم و صنعت: 15/19
فوق: MBA سمنان 16/50
IELTS: 7
GRE: V:145 Q:165 AW:3
مقاله: فقط یک کنفرانس داخلی
سابقه کار مرتبط با صنایع: 7 سال
هدف: دکتری اقتصاد کاربردی
رنک زیاد مهم نیست فول فاند مهمه
اگه ممکنه راهنمایی کنید بسیار ممنون

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-11-2013, 10:39 AM
همون طور که احتمالا در عنوان تاپیک هم دیده‌اید، رشته من کامپیوتر هست و در مورد گرفتن پذیرش در رشته‌های غیرفنی اطلاعات زیادی ندارم، اما با توجه به این که می‌شه گفت شرایط شما متوسطه، داشتن نمره بالای GMAT می‌تونه شانس شما رو زیاد بکنه. حدس من اینه که اگر بتونید GMAT با نمره بالا بیارید بتونید شانس‌تون رو بیشتر کنید، اما باز هم می‌گم که من در زمینه رشته شما مطلع نیستم و بهتره که سوال‌تون رو از دوستانی که در این رشته پذیرش گرفته‌اند بپرسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین H3NGAM3H
**
نقل قول

20-11-2013, 02:41 PM
دارم تا اونجایی که میتونم پست های این تاپیک رو میخونم اما تا به اینجا جواب سوالم رو ندیدم
من اگه بخوام برای پذیرش دانشگاه امریکا اقدام کنم علاوه بر gre general  الزامی برای داشتن gre subject  هم دارم ؟
یا اگه این الزام رو دانشگاه ها تعیین میکنند ، داشتنش چه امتیازی میتونه برام داشته باشه ؟
لطفا لبخند بزنید : )

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-11-2013, 11:48 PM
GRE Subject فقط برای بعضی از رشته‌ها وجود داره و فقط بعضی از دانشگاه‌ها لازمش دارند. بعضی‌ها توصیه می‌کنند که داشته باشید ولی ضروری نیست. در نتیجه لزوم داشتن GRE Subject به رشته شما و دانشگاهی که براش اقدام می‌کنید بستگی داره. برای رشته‌های علوم پایه معمولا لازمه که GRE Subject هم داشته باشید، اما برای رشته‌های مهندسی عموما لازم نیست. اگر بگید رشته‌اتون چیه بهتر می‌شه راهنمایی کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین H3NGAM3H
**
نقل قول

21-11-2013, 08:46 AM
آی تی هستم .
دیدم جی آر ای سابجکت رو برای رشته های علوم پایه و علوم کامپیوتر نوشته نیاز هست
علوم کامپیوتر چ شاخه هایی رو شامل میشه ؟
اگه علوم کامپیوتر به معنایی باشه که توی دانشگاه های ایران کاربرد داره که من اصلا علاقه ای بهش ندارم و انتخاب رو فقط از همون مهندسی کامپیوتر باید انجام بدم 

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

21-11-2013, 11:23 AM
برای رشته علوم کامپیوتر توصیه می‌شه که GRE subject داشته باشید، اما در همه دانشگاه‌ها اجباری نیست.
مرز بین علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر خیلی مشخص نیست و در بسیاری مواقع گرایش‌هایی که در علوم و مهندسی کامپیوتر تدریس می‌شه با هم همپوشانی دارند. بسیاری از مباحثی که بیشتر جنبه مهندسی دارند، مثل شبکه، امنیت، سیستم عامل و ... در دانشکده‌های علوم کامپیوتر هم تدریس می‌شن و در نتیجه نمی‌شه این علوم و مهندسی کامپیوتر رو خیلی راحت از هم تفکیک کرد. باید دانشگاه‌هایی که براش قصد اقدام کردن رو دارید نگاه کنید و ببینید که در دانشکده‌هاشون چه رشته‌هایی وجود داره.

آفلاین H3NGAM3H
**
نقل قول

21-11-2013, 11:26 AM
ممنون از توضیحتون
بر فرض اینکه جز ملزومات نباشه . آیا داشتنش میتونه شانس پذیرش رو بیشتر کنه ؟ با فاند ؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-11-2013, 11:31 AM
اگر توصیه شده باشه که نمره رو داشته باشید ولی اجباری نباشه و شما نمره خوبی در امتحان بیارید، بدون شک شانس پذیرش و فاند شما رو افزایش خواهد داد.

آفلاین Daren
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-11-2013, 12:09 PM
سلام 
برای گرفتن پذیرش برای لیسانس واسه رشته علوم کامپیوتری شرایط دانشگاها به طور کلی چطوریه؟
من تو مدرسه اینگلیسی زبان درس خوندم ، امسالم نتایج O-level رو به مدرک IGCSE میگیرم که بیشتر مال اینگلیس ئه.
شرایط امریکا چطوریه؟ 

آفلاین US2014
**
نقل قول

21-11-2013, 08:17 PM
سلام بابک جان
خیلی ممنون می شم که منو راهنمایی کنی
با این شرایط به نظرت کجاها اپلای کنم، شهرش خیلی مهم نیست، بیشتر فاندش برام مهمه
1رشته/مقطع:  مهندسی کامپیوتر/ کارشناسی ارشد
2-دانشگاه محل تحصیل:   کارشناسی صنعتی اصفهان/ کارشناسی ارشد امیرکبیر تهران
3-معدل کل : کارشناسی 15.02  کارشناسی ارشد 18.26
4-نمره زبان:   (R:23,L:19,S:22,W:23)87  TOEFL، GRE(V:146, Q:160,W:3)
5-تعداد مقالات فعلا هیچی، دارم می نویسم
6-تعداد توصیه نامه ها:مشکلی ندارم از چند تا استادای خوب توصیه نامه خوب می تونم بگیرم( در زمان دانشجویی خیلی فعال بودم)

الان خیلی مرددم ، به نظرت نیازی هست دوباره تافل بدم؟ یا الان بشینم روی مقاله کار کنم، چون مقاله ام خیلی اش آماده اس
ممنون می شم راهنمایی ام کنی، کجا ها اپلای کنم که مطمئن باشم می تونم فاند بگیرم؟
البته من یه GRE دیگه هم ثبت نام کرده بودم که اونو خیلی بهتر از اولی دادم، لااقل احتمالش بالاست که کوانتشو کامل شم

خیلی ممنونم

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... 113 بعدی »

Topic locked