عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت کفالت معافیت کفالت والدین و غیره

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معافیت کفالت والدین و غیره
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-09-2013, 08:53 PM
(19-08-2013, 03:13 PM)'dixxer' نوشته: سلام به همه ی دوستان خواهش میکنم بهم کمک کنید
من تک فرزند پسر خانواده هستم 21سالمه و همین تیر ماه فوق دیپلمو گرفتم یعنی غیبت ندارم
پدر من 49سالشه و یکی از کلیه هاش از کار افتاده و در اون یکی کلیه هم نارسایی وجود داره
میخواستم بدونم با این شرایط میتونم معافیت کفالت بگیرم؟
اگه آره چطوری باید اقدام کنم؟

درود. دوست من، همونطور که در اینجا هم ذکر شده، در صورتی که بیماری پدر شما در شورای پزشکی تائید بشه، شما میتونید از معافیت کفالت استفاده کنید. مراحل کار هم به این صورت است که شما مدارک خودتون و بیماری پدرتون رو از طریق پلیس +10، ارسال میکنید، از طرف نظام وظیفه به یکی بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه معرفی شده و پدرتون برای معاینه تشریف میبرند اونجا (همراه با مدارک پزشکی)، در صورتی که بیماری شون تائید بشه، بعد از طی مراحل اداری، کارت معافیت کفالت برای شما ارسال خواهد شد (البته همونطور که میدونید، دوستانی که معافیت کفالت دریافت میکنند، باید دوره آموزشی رو بگذرونند)

(14-09-2013, 05:18 PM)'hamid ghavami' نوشته: با سلام و خسته نباشید من پدرم 8 ساله فوت کرده و الان در حال خدمت کردن هستم  و سه برادر دارم که ازدواج کردن میخواستم ببینم میتوانم کفیل مادر شده و از خدمت معاف شوم؟ با تشکر

دوست من، همونطور که در اینجا هم اشاره شده، دو شرط اصلی برای معافیت کفالت مادر عبارتند از؛ 1- مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد. 2) مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد.
موفق باشید Smile

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ho1373
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-09-2013, 04:19 PM
سلام
من بدون غیبتم.میشه معافیت کفالت برا مامان بزرگم یا بابابزرگم بگیرم؟
شرایط مامان بزرگم پوکی استخوان شدید طوری که به زور راه میره و بابابزرگم عمل قلب باز و درفتگی کتف که نمیشه عمل کرد و جا انداخت.پدر بزرگم 82 سالشه و مادربزرگم 75 سالشه.فرزند پسری ندارند فقط دوتا دختر دارند
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-09-2013, 06:44 PM
(26-09-2013, 04:19 PM)'ho1373' نوشته: سلام
من بدون غیبتم.میشه معافیت کفالت برا مامان بزرگم یا بابابزرگم بگیرم؟
شرایط مامان بزرگم پوکی استخوان شدید طوری که به زور راه میره و بابابزرگم عمل قلب باز و درفتگی کتف که نمیشه عمل کرد و جا انداخت.پدر بزرگم 82 سالشه و مادربزرگم 75 سالشه.فرزند پسری ندارند فقط دوتا دختر دارند

دوست من، همون طور که در اینجا هم ذکر شده، برای استفاده از این نوع معافیت شرایطی لازم است؛ "الف) مادربزرگ فاقد شوهر باشد (طلاق يا فوت شوهر) ب) مشمول تنها نوه ذكور بالاي 18 سال مادربزرگ تلقي گردد. ج) فرزندان مادربزرگ (كليه فرزندان وي اعم از پسران و دختران) در قيد حيات نبوده و فوت كرده باشند"...که با توجه به توضیحات، شما هیچ کدوم از این شرایط رو ندارید و نمیتونید از این نوع معافیت استفاده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ali2106
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-10-2013, 11:55 PM
سلام
پدرم یک بار دیسک کمر عمل کرده و الان هم کمر درد دارد (یکی از مهره های کمر پدرم بیرون زده)
می خواستم بپرسم من که تک پسرم می توانم معافیت کفالت پدرم را بگیریم

چه کار هایی لازم است که انجام دهم
دکتر های کمیسیون را از کجا می شه پیدا کرد که قبل از کمیسون مدارک پزشکی را پیششان ببریم؟
چه توصیه ای می کنید؟
نقل قول  

آفلاین bahram.morshedi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-10-2013, 02:02 AM
سلام
[align=right][align=right]میخواستم بدونم الان که برای طلاق پدر و مادر، برای تنها فرزند ذکور بالای 18 سال معافیت کفالت موقت 30 ماهه میدن، بازم تحقیقات محلی می کنن؟ اذیت می کنن؟ یا همون طلاق نامه کافیه تا 30 ماه معافیت بدن؟
نقل قول  

آفلاین arash_araz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-10-2013, 12:35 AM
سلام
ممنون می شم کمکم کنید. من فقط یه برادر ناتنی بزرگتر دارم که سربازی رفته و یه شهره دیگه زندگی می کنه. پدر و مادرم جفتشون تومور بدخیم دارن و مادرم چندین بار عمل کرده و من تنها فرزند مادرم هستم. می خواستم ببینم راهی هست برای معاف شدن من. ظاهرا از طریق بهزیستی (ماده 6) میشه اقدام کرد.
مرسی
نقل قول  

آفلاین mrnano
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-10-2013, 02:32 AM
سلام دوستان

خیلی ممنون مشیم اگه بنده رو راهنمایی کنید.
من 25 سالمه و تا بهمن 92 برای ارسال دفترچه وقت دارمٰ. پدر بنده 49 سالش و ناراحتی عروق قلبی داره یعنی ی بالون براش کار گذاشتن و منم تنها پسرش هستم، خواستم بدونم احتمالی برای معافیت من هستش؟ آیا نیاز به پرونده پزشکیش هست؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-10-2013, 04:46 AM
(26-10-2013, 12:35 AM)'arash_araz' نوشته: سلام
ممنون می شم کمکم کنید. من فقط یه برادر ناتنی بزرگتر دارم که سربازی رفته و یه شهره دیگه زندگی می کنه. پدر و مادرم جفتشون تومور بدخیم دارن و مادرم چندین بار عمل کرده و من تنها فرزند مادرم هستم. می خواستم ببینم راهی هست برای معاف شدن من. ظاهرا از طریق بهزیستی (ماده 6) میشه اقدام کرد.
مرسی

دوست من، اگر درست متوجه شده باشم، پدر و مادر شما جدا از هم زندگی میکنند و اگر شرایط ذکر شده در این تاپیک رو داشته باشید، میتونید از معافیت کفالت مادر استفاده کنید. معافیت کفالت ماده 6، تا جایی که من اطلاع دارم، مربوط به معافیت کفالت پدر است. برای درخواست معافیت کفالت مادر، تنها کافیه که شرایط ذکر شده در این تاپیک رو داشته باشید. 

(26-10-2013, 02:32 AM)'mrnano' نوشته: سلام دوستان
خیلی ممنون مشیم اگه بنده رو راهنمایی کنید.
من 25 سالمه و تا بهمن 92 برای ارسال دفترچه وقت دارمٰ. پدر بنده 49 سالش و ناراحتی عروق قلبی داره یعنی ی بالون براش کار گذاشتن و منم تنها پسرش هستم، خواستم بدونم احتمالی برای معافیت من هستش؟ آیا نیاز به پرونده پزشکیش هست؟

همونطور که در اینجا هم ذکر شده؛ در صورتي كه سن پدر كمتر از 65 سال باشد به تشخيص شوراي پزشكي وظيفه عمومي به علت بيماري نيازمند به مراقب تشخيص داده شود در شمول معافيت كفالت قرار مي‌گيرد.
نقل قول  

آفلاین nitro x2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-10-2013, 05:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-10-2013, 05:37 PM توسط nitro x2.)
سلام به همه دوستان عزیز...
من متولد 68 هستم . تا مهر سال 93 معافیت تحصیلی دارم. پدرم 62 سالشه و 3 بار عمل قلب کرده. 2 بار بالون و فنر قلب و 1 بار هم پیوند رگ که همین ماه بوده .الانم بیمارستان از کار افتادگی داده بهش. بیمه هم نداره . مادرمم مشکل تنفسی داره. من خونه تنهام و خرجیشونو میدم . 2 خواهر و یک برادر دارم که ازدواج کردن و بچه دارن .برادرم 31 سالشه . میخواستم بدونم راهی واسه گرفتن معافی کفالت دارم ؟ حتی تو تبصره ها .چون واقعا من دارم خرجیشونو میدم . حتی مسجد محل هم همه از این موضوع مطلعن و حاضرن نامه بدن بهم.
نقل قول  

آفلاین a_aaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Question  30-10-2013, 01:52 AM
سلام
یک سوال فوری دارم
بنده 21 سال دارم حدود 4 سال هم هست پدرم فوت شده الان 1 سال هست دیگه درس را ادامه نمیدم کار میکنم
کسی دیگه ای هم که بالا 18 سال باشه ندارم  خواهر یا برادر
حالا میخواستم ببینم معافیت کفالت شامل من میشه یا نه ؟
الان وارد غیبت شدم ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 26 بعدی »