عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General ثبت نام GRE General

صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 44 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ثبت نام GRE General
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-07-2013, 12:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-07-2013, 12:32 AM توسط Simon2007.)
اگر بتونيد با سيستم پي دي اف پر كنيد هم ميتونيد به ايميلشون ارسال كنيد يا كلا  پرينت كنيد دستي پر كنيد اسكن كنيدارسال كنيد. يك دفترچه هست در اون كد دانشگاه ها و دپارتمانها وجود داره. تو خود سايت ETS‌ميتونيد پيداش كنيد اگر پيدا كردم لينك ميدم ولي خودتونم يك تلاشي بكنيد [img]images/smilies/smile.gif[/img]
بعد از اتمام ثبت نام بايد در سايت سنجش ثبت نام كنيد و يك هفته مونده  به آزمون براي دريافت شماره ي صندلي و دفترچه ي تست نمونه به سنجش مراجعه كنيد. دفترچه تست رو سايتم هست.
آدرس هر جا رو بزنيد كارنامه فقط به سنجش ارسال ميشه. 
برگزاري يا در دانشكده ي زبان دانشگاه تهران يا يك دانشكده ي ديگه در ميدان فردوسيه. يا هر دو يا يكي بسته به ميزان شركت كننده. روز گرفتن شماره ي صندلي مشخص ميشه. 
نمونه ندارم اگر پيدا كردم براتو ميزارم احتمالا منظورتون همون Correction stub ‌بوده ديگه؟ 
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-07-2013, 02:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-07-2013, 02:06 AM توسط blur.)
اینجا کدهارو دوستان قرار دادن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Dr.Roya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-08-2013, 02:26 AM
خیلی‌ مرسی‌ بخاطر کمکهای بجا.
undergraduate instituition & province/state code رو تو گوگل زدم پیدا نکردم ،منظور از state همون منطقه ایی که address line1 رو دادم دیگه(که من آدرس سازمان سنجشو دادم)!
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

16-08-2013, 12:52 PM
سلام.راستی من هنوز gre ثبت نام نکردم ولی برای آبان می خوام ثبت نام کنم. چجوری باید چک کنم پر شده یا نه؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-08-2013, 01:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2013, 01:46 PM توسط Simon2007.)
(16-08-2013, 12:52 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام.راستی من هنوز gre ثبت نام نکردم ولی برای آبان می خوام ثبت نام کنم. چجوری باید چک کنم پر شده یا نه؟

معمولا پر شدنش رو نميتونيد چك كنيد. اما ناگهاني بسته ميشه. در اينصورت مجبوريد با كلي دردسر رفت و آمد به سنجش و هزينه ي اضافي اگر يك هفته مونده به آزمون استندباي اعلام شد بريد سنجش و ثبت نام كنيد. اصلا توصيه نميكنم. اگر تصميم به ثبت نامتون قطعيه همين الان ثبت نام كنيد خيالتون راحت شه. اگرم قراره كه چند روز آينده تصميم قطعي بگيريد كه منتظر اين داستانها هم باشيد بسته به شانستون . من استندباي رو اصلا توصيه نميكنم. هم از نظر مكان  آزمون هم هزينه ي اضافي هم دردسر رفتن به بانك و واريز پول و در آخرم كارنامه ايي كه ديرتر مياد.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Sad  16-08-2013, 04:45 PM
واقعا چک کردنی نیست؟[عکس: 2mo5pow.gif] آره قطعا اپلای می خوام بکنم و باید داشته باشم.برای ریپورت آیا مثل تافل هست؟تا کی میشه شماره دانشگاه ها رو وارد سیستم سایت کرد؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-08-2013, 05:15 PM
(16-08-2013, 04:45 PM)'ahmadpashaei' نوشته: واقعا چک کردنی نیست؟[عکس: 2mo5pow.gif] آره قطعا اپلای می خوام بکنم و باید داشته باشم.برای ریپورت آیا مثل تافل هست؟تا کی میشه شماره دانشگاه ها رو وارد سیستم سایت کرد؟

چه عصباني [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] 
آخه 3 تا تاريخ كه بيشتر نيست. آخري هم به احتمال قوي به دنشگاه هاي آمريكا نرسه به جز بعضي هاش. اگر قطعيه زودتر بنويس. جاي دانشگاه ها رو خالي بزار يك هفته به آزمون مونده ميري شماره صندلي از سنجش بگيري اونجا ميتوني اسم دانشگاه ها رو بدي يا همين حالا هم تو فرمشون Correction Stub‌بنويسي اسكن كني براي ETS ايميل كني. ريپورتشم اينجوريه كه يا آزموني كه ميخواي ريپورت ميشه يا هر چي آزمون دادي. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Sad  16-08-2013, 07:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2013, 07:23 PM توسط ahmadpashaei.)
(16-08-2013, 05:15 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
چه عصباني [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] 
آخه 3 تا تاريخ كه بيشتر نيست. آخري هم به احتمال قوي به دنشگاه هاي آمريكا نرسه به جز بعضي هاش. اگر قطعيه زودتر بنويس. جاي دانشگاه ها رو خالي بزار يك هفته به آزمون مونده ميري شماره صندلي از سنجش بگيري اونجا ميتوني اسم دانشگاه ها رو بدي يا همين حالا هم تو فرمشون Correction Stub‌بنويسي اسكن كني براي ETS ايميل كني. ريپورتشم اينجوريه كه يا آزموني كه ميخواي ريپورت ميشه يا هر چي آزمون دادي. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
یعنی چی؟مگه باید حتما از سایت سنجش ثبت نام کنم؟! میشه پولشو بدم این موسسات اعتباری بپردازن و خودم از سایت اصلی ثبت نام کنم؟ موقع ثبت نام مگه کد دانشگاه ها رو وارد نمی کنن؟ عجب[عکس: 141fs743150.gif](چقدر با تافل فرق داره مگه؟[عکس: 2mo5pow.gif])
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-08-2013, 08:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2013, 08:12 PM توسط Simon2007.)
(16-08-2013, 07:21 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
یعنی چی؟مگه باید حتما از سایت سنجش ثبت نام کنم؟! میشه پولشو بدم این موسسات اعتباری بپردازن و خودم از سایت اصلی ثبت نام کنم؟ موقع ثبت نام مگه کد دانشگاه ها رو وارد نمی کنن؟ عجب[عکس: 141fs743150.gif](چقدر با تافل فرق داره مگه؟[عکس: 2mo5pow.gif])

خير سنجش ديگه در بحث مالي دخالتي نداره ولي براي شماره ي صندلي و دادن عكستون بايد بعد از ثبت نام در سايت اصلي به سايت سنجش هم سري بزنيد. چرا شما ميتونيد از شركتها استفاده كنيد هم زمان ثبت نام ميتونيد دانشگاه ها رو انتخاب كنيد هم بعد از آن تا زمان مراجعه به سنجش براي شماره ي صندلي. اونجا هم ميتونيد فرمي كه ميدهند پر كنيد تا براتون ارسال كنند. ولي خودتونم ميتونيد بعدا كه تيكت اومد در پروفايل ETS پرينت كنيد با خودكار پر كنيد اسكن كنيد براي ETS ارسال كنيد و بخواهيد پروفايلتون به روز شه. سخت نيست اصلا نگران نباشيد. تو همون مايه هاي تافله. ضمنا در حين ثبت نام يك سري سوالات ميپرسه كه هميشه نگرانيه كاربرانه و سوال ميكنند اين رو چي بزنيم يا اون يكي رو . اين سوالات كه مثلا اطلاعات تحصيلي شما رو ميگيره جنبه ي آماري داره. شما فقط در نام نام خانوادگي تاريخ تولد (بسيار مهم ) ايميل  آدرس سنجش  و اينگونه اطلاعات شناسايي بايد خيلي دقيق و مراقب باشيد كه با پاسپورتتون همخوان باشه. ضمنا پروفايل ساختن هم به همين اهميته. يعني بايد اطلاعات شناسايي در پروفايل با اطلاعات فردي شما كاملا منطبق باشه و هر تفاوتي مانع ميشه نمره ي شما در آينده به پروفايلتون ارسال شه و شما بتونيد گزارشش كنيد. 
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-09-2013, 02:46 PM
سلام ببخشید آیا کسی دانشگاه اصفهان ثبت نام کرده برای GRE؟ کسانی که مستیم از ETS ثبت نام کردن برای تهران باید درساست سنجش هم اطلاعات خود را ثبت کنند درمورد ما که دانشگاه اصفهان 12 اکتبر 2013امتحان داریم سایت فارسی برای ثبت اطلاعات مثل confirmation number هست ؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (44): « قبلی 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 44 بعدی »