عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-08-2013, 07:48 AM
دوست عزیزمون شما رو به زیبایی هر چه تمام تر راهنمایی کردن

به نظرم می توانید مقاله ها را بیارید و در قسمت مربوط به این دوره به جای دکترا بنویسید ریسرچ اسیستنت یا ریسرچر....

البته بهتره چک کنید که مثلا از نظر دانشگاه اپسالا مشکلی در جهت فسخ قرارداد نیست یا نه...گرچه فکر نمی کنم باشه چون سریعا حداکثر تا سه ماه یه نفر دیگه رو پیدا می کنن تا بقیه کار رو انجام بده
(21-08-2013, 02:59 PM)'P.E' نوشته: سلام،
اگر ممکنه نظرتون را درباره شانس من برای دانشگاه های کانادا بفرمایید (رزومه در نتایج پذیرش).
البته بیشتر نظر خودم روی UBC هست.
یک سوال که البته شاید خیلی مربوط به این تاپیک نباشه:
چون من الان دارم دکترا میخونم فکر میکنید اشاره کردن بهش توی رزومه نکته منفی باشه ؟
مرسی!

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-08-2013, 07:52 AM
دوست عزیز
اینجا تاپیک منحصرا بیشتر در مورد ادامه تحصیل در دکترا می باشد تا بحث کار و موارد مشابه....

شانس شما خوبه ولی همانطور که قبلا اشاره شده در پست های مرتبط شما باید اساتید مکاتبه کنید تا بتونید نظر اونها رو جویا شوید
(21-08-2013, 10:42 PM)'سودا' نوشته:

نقل قول  

آفلاین MohamadM
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-08-2013, 01:43 AM
با سلام و احترام
ممنون میشم اگر در مورد شانس پذیرش من برای PhD کانادا یا امریکا نظر بدین (لازم به ذکره که چند ماه پیش با یک استاد امریکایی شاغل در استرالیا که حیطه تحقیقیشون مرتبط با پایان نامه ام است آشنا شدم و قرار شد برام بورسیه بگیرن که برم تو گروهشون. در ظرف 3،4 ماه با کمکشون تونستم رزومه ام رو قوی کنم، اما بعد از یه مدت گفتند که دانشگاه اوضاع مالی خوبی نداره، اینجا بیای اذیت میشی و بفکر یک دانشگاه بهتر باش)
1) فارغ التحصیل ارشد از دانشگاه فردوسی مشهد در رشته Exercise Physiology با معدل 18.31
2) یک مقاله داخلی و سه مقاله ISI (با مجموع ایمپکت 4.5) که دو تاشون با همکاری دو استاد امریکایی و یک استاد کاناداییست + یک کنفرانس بین المللی داخلی (همگی نویسنده اول)
3) آیلتس 6.5 آکادمیک (همه مهارتها بالای 6)
4) سابقه 6 ماه کار در آزمایشگاه تخصصی هورمون شناسی (به توصیه استاد امریکایی) + 4 سال سابقه کار دولتی
5) آماده بودن پروپوزال دکترا (که به تأیید چندین استاد برجسته داخلی و خارجی رسیده)
6) توصیه نامه هم تا دلتون بخاد میتونم از استادهای داخلی و خارجی جور کنم
ضمنأ سابقه یکی دو ترم تدریس تو دانشگاه هم دارم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-08-2013, 06:38 AM
(23-08-2013, 01:43 AM)'MohamadM' نوشته: با سلام و احترام
ممنون میشم اگر در مورد شانس پذیرش من برای PhD کانادا یا امریکا نظر بدین (لازم به ذکره که چند ماه پیش با یک استاد امریکایی شاغل در استرالیا که حیطه تحقیقیشون مرتبط با پایان نامه ام است آشنا شدم و قرار شد برام بورسیه بگیرن که برم تو گروهشون. در ظرف 3،4 ماه با کمکشون تونستم رزومه ام رو قوی کنم، اما بعد از یه مدت گفتند که دانشگاه اوضاع مالی خوبی نداره، اینجا بیای اذیت میشی و بفکر یک دانشگاه بهتر باش)
1) فارغ التحصیل ارشد از دانشگاه فردوسی مشهد در رشته Exercise Physiology با معدل 18.31
2) یک مقاله داخلی و سه مقاله ISI (با مجموع ایمپکت 4.5) که دو تاشون با همکاری دو استاد امریکایی و یک استاد کاناداییست + یک کنفرانس بین المللی داخلی (همگی نویسنده اول)
3) آیلتس 6.5 آکادمیک (همه مهارتها بالای 6)
4) سابقه 6 ماه کار در آزمایشگاه تخصصی هورمون شناسی (به توصیه استاد امریکایی) + 4 سال سابقه کار دولتی
5) آماده بودن پروپوزال دکترا (که به تأیید چندین استاد برجسته داخلی و خارجی رسیده)
6) توصیه نامه هم تا دلتون بخاد میتونم از استادهای داخلی و خارجی جور کنم
ضمنأ سابقه یکی دو ترم تدریس تو دانشگاه هم دارم.
با تشکر

سلام 

معدل کارشناسیتون رو ذکر نکردین دوست عزیز. اگر فرض کنیم اون هم بالا بوده از نظر معدل و مقاله وضعیت شما خوبه. در مورد نمره زبان برای دانشگاه های کانادا معمولا از آمریکا بالاتره و آیلتس 7 میخوان. (در این مورد بهتر هست که سایت دانشگاه ها رو هم چک کنین ولی اونایی که من دیدم بیشتر به این صورت بوده). اگر بتونین دوباره امتحان بدین و نمره بالاتری بیارین وضعیت رزومتون خیلی خوب خواهد بود. در مورد دانشگاه های آمریکا میتونین به تاپیک مربوطه مراجعه کنید ولی در مورد دانشگاه های کانادا اگر استادی پیدا کنید که شما رو قبول کنه و در صورتی که معدل کارشناسیتون هم بالا باشه مثل ارشد، شانس خوبی دارین. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین soha*star
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-08-2013, 10:46 PM
سلام دوستان
من الآن ترم 2 ارشدمو تموم کردم و دارم روی پایان نامه م کار میکنم. می خواستم بدونم با شرایط من شانس گرفتن بورسیه کامل رو دارم یانه؟
لیسانس آبیاری زهکشی از دانشگاه شیراز با معدل 14.18
فوق آبیاری زهکشی اشهید چمران اهواز با معدل فعلا 17.15 اما احتمالش زیاده به 18 برسه
از پایان نامه م فک کنم مقاله های خوبی در حد isiدر بیاد
زبان هم هنوز امتحان ندادم
ممنون میشم بگین تو رشته من چه دانشگاهایی در چه کشورهایی معتبرن.
نقل قول  

آفلاین soha*star
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-08-2013, 11:11 PM
ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم.
رشته من جزو لیست رشته هایی که تو لیست رشته های کانادا گذاشته بودید نبود.می خواستم بدونم من باید تو رشته عمران دنبال استاد بگردم یا کشاورزی؟

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-08-2013, 11:32 PM
(25-08-2013, 10:46 PM)'soha*star' نوشته: سلام دوستان
من الآن ترم 2 ارشدمو تموم کردم و دارم روی پایان نامه م کار میکنم. می خواستم بدونم با شرایط من شانس گرفتن بورسیه کامل رو دارم یانه؟
لیسانس آبیاری زهکشی از دانشگاه شیراز با معدل 14.18
فوق آبیاری زهکشی اشهید چمران اهواز با معدل فعلا 17.15 اما احتمالش زیاده به 18 برسه
از پایان نامه م فک کنم مقاله های خوبی در حد isiدر بیاد
زبان هم هنوز امتحان ندادم
ممنون میشم بگین تو رشته من چه دانشگاهایی در چه کشورهایی معتبرن.

من تا اونجا که اطلاع دارم رشته شما در دپارتمان Food engineering , Agriculture دیده میشه و باید برای اون اقدام کنی. شما معدلت خوبه به شرط اضافه نمودن نمره زبان بالا و مقالات پژوهشی این فرصت برای شما هموار خواهد بود
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین soghanlig
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-08-2013, 01:53 AM
1-معدل لیسانس 13.74 از دانشگاه تبریز و فوق 15.71 از علم و صنعت 
2-رشته: مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی
3-نمره زبان: مدرک ندارم ولی سطح انگلیسیم بالاست
4-تعداد مقالات: 2 مقاله ISI 
5-مقطع پذیرش: دکتری
اکثر دانشگاههای کبک مثل  هم دانشگاه های کشورهای غیر انگلیسی زبان اروپا مدرک انگلیسی نمیخوان، به نظرتون شانسم واسه اونا چقدره؟
نقل قول  

آفلاین MohamadM
**
نقل قول

27-08-2013, 02:48 AM
(23-08-2013, 06:38 AM)'m.ost' نوشته:
سلام 
معدل کارشناسیتون رو ذکر نکردین دوست عزیز. اگر فرض کنیم اون هم بالا بوده از نظر معدل و مقاله وضعیت شما خوبه. در مورد نمره زبان برای دانشگاه های کانادا معمولا از آمریکا بالاتره و آیلتس 7 میخوان. (در این مورد بهتر هست که سایت دانشگاه ها رو هم چک کنین ولی اونایی که من دیدم بیشتر به این صورت بوده). اگر بتونین دوباره امتحان بدین و نمره بالاتری بیارین وضعیت رزومتون خیلی خوب خواهد بود. در مورد دانشگاه های آمریکا میتونین به تاپیک مربوطه مراجعه کنید ولی در مورد دانشگاه های کانادا اگر استادی پیدا کنید که شما رو قبول کنه و در صورتی که معدل کارشناسیتون هم بالا باشه مثل ارشد، شانس خوبی دارین. 

با سلام مجدد،
معدل دوره لیسانسم 15.93 اما شنیدم بعضی از دانشگاهها نمرات دروس عمومی رو در نظر نمیگیرن، که اگه اینطوری باشه به 17 میرسه. در مورد نمره زبان هم با توجه به جستجویی که کردم اینو میدونم که اکثر دانشگاههای کانادا (مثل مک مستر، بریتیش کلمبیا و ویکتوریا و ...) واسه رشته و مقطع من آیلتس 6.5 میخوان.
ضمنأ یک سوال دیگه اینکه خودم اقدام کنم یا از طریق شرکتهای مهاجرتی کار رو پیش ببرم؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین ali.chabok
**
نقل قول

31-08-2013, 12:56 AM
سلام .ارشد مهندسی مواد دانشگاه امیرکبیر
معدل لیسانس:16.06،ارشد:16.90
نمره زبان:7.5
سه تا ISI دارم.سابقه کار و سابقه تدریس هم دارم.
تقریبا یه هفته ای میشه که دارم به اساتید ایمل میفرستم.ولی جواب درست و حسابی نگرفتم.میخواستم بدونم چقدر شانس دارم برا کانادا؟اگه کمه وقتمو صرف جاهای دیگه بکنم.ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 109 بعدی »