عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-10-2012, 10:16 AM
(21-10-2012, 02:07 AM)Bloom نوشته: سلام مجدد. گرايش من مديريت ريسك و بيمه اس. ايا رايگان هست اين دانشگاههايي ك گفتين؟ ممنون از راهنمايي خوبتوون
دوست عزیز.
اگر وقت میگذاشتید و تاپیک رو نگاه می کردید جوابتون رو می گرفتید. کلیه دوره ها بجز دکتری از شهریه برخوردار است ضمن اینکه دوره های مدیریت بازرگانی یا mba هزینه بالایی دارد. به نظرم اگر هزینه برای شما مهمه که به المان فکر کنید بیشتر دانشگاهها رایگان هستند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین slash
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-11-2012, 10:51 PM
سلام
من در حال حاضر در حال خوندن ترم 2 زبان ایتالیایی در مدرسه هستم و تتا اخر اذز نموم میشه. میخوام کم کم کارهای لازم رو شروع کنم و اما از اونجایی که شنیدم می گن برای مقطع فوق لیسانس مدرسه اقدام نمیکنه و خودمون باید اقدام کنیم گیج شدم . راهنمایی جهت انجام بقیه کارها نظیر گرفتن پذیرش و زمان اقدام و اقدامات لازمه رو می خواستم. رشته مربوطه هم مدیریت بازرگانی می باشد مه پلی تکنیک میلان ارائه می دهد.

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-11-2012, 04:09 PM
(05-11-2012, 10:51 PM)slash نوشته: سلام
من در حال حاضر در حال خوندن ترم 2 زبان ایتالیایی در مدرسه هستم و تتا اخر اذز نموم میشه. میخوام کم کم کارهای لازم رو شروع کنم و اما از اونجایی که شنیدم می گن برای مقطع فوق لیسانس مدرسه اقدام نمیکنه و خودمون باید اقدام کنیم گیج شدم . راهنمایی جهت انجام بقیه کارها نظیر گرفتن پذیرش و زمان اقدام و اقدامات لازمه رو می خواستم. رشته مربوطه هم مدیریت بازرگانی می باشد مه پلی تکنیک میلان ارائه می دهد.

با تشکر
پارسال که برای دوستان فوق مدرسه کاری انجام نمی داد و خودتان باید اقدام می کردید. امسال در برنامه 2013/14 دانشگاه صنعتی میلان برای رشته مدیریت بازرگانی برنامه ای ارائه نکرده. تنها مدیریت مهندسی که از زیر شاخه های مهندسی صنایع است رو ازائه کرده است. بهتره برای تورینو و بولونیا و رم اقدام کنید. برای پلیمی که همه مدارک بصورت انلاین است اما سایر دانشگاهها از طریق پست مدارک مراحل پیگیری میشه.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Farshid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-12-2012, 12:45 AM
با سلام و خسته نباشید
اولا خیلی خوشحال شدم که سایتتون و پیدا کردم
و ممنونم از راهنماییاتون
ثانیا ممنونم
ثالثا ممنونم
خلاصه خیلی ممنونم که همچین جایی و بوجود اووردین که در مورد پذیرش به بکس راهنمایی بدین.
من تا سال دیگه همین موقع درسم تمومه
در دوره لیسانس
کارشناسیمو در رشته مهندسی شیمی (گرایش پترو شیمی) از دانشگاه آزاد فرهان(اراک میگیرم) فعلا معدل کلم 17.50 هستش و تمام سعیم و دارم میکنم رو چندتا پروژه کار کنم تا رزومه ای بشه واسم.
اولا میخواستم بدونم برای دوره ی کارشناسی با توجه به موقعیت من و دانشگاهم و موارد دیگه کجا ها رو میتونم واسه تحصیل رایگان روشون حساب باز کنم برای ارشد.
و ثانیا:اطلاعاتی بدست آووردم در مورد مدرسه های زبان ایتالیایی که 2-3 ترم باهاتون زبان ایتالیایی کار میکنن و بعدش یه امتحان میگیرن ازت و یه سری مراحلی که دقیق نمیدونمشون و در نهایت اخذ پذیرش میکنن واس ادامه تحصیل و تحصیل رایگان.
که مثلا واس ارشد مهندسی شیمی شنیدم دانشگاه پلی تکنیک میلان واس ارشد در گرایش صنایع غذایی دانشجو میگیره اما فقط شنیدم...
و مشکلم در حال حاضر اینکه نمیدونم از کجا شروع کنم
چطور شروع کنم
آیا این مدرسه های ایتالیایی واسه ارشد اصلن بکارم میان؟
(چون پسر خالم واس لیسانس کامپیوتر رفت و میگه که تحصیلش اونجا رایگانه اما راستو دروغشو نمیدونم) و در نهایت ممنون میشم که راهنماییم کنین چون واقعا الان نمیدونم از کجا شروع کنم....
پیشاپیش ممنونم ازتون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

10-12-2012, 12:41 PM
با سلام خدمت شما،

ببینید دوست عزیز شما واسه تحصیل در ایتالیا در واقع تحصیل رایگان ندارید، به دلیل اینکه چون به زبان ایتالیایی میخونید ممکن به شما بورس تعلق بگیره و از این بابت شاید هزینتن کم بشه، بنابرین شما با خوندن زبان ایتالیائی هم شانس بیشتری واسه دانشگاههای دیگه دارید هم اینکه ممکن از بورس استفاده کنید
نقل قول  

آفلاین Farshid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-12-2012, 01:20 PM
ممنونم از پاسختون
با توجه به شانسی که میفرمایین
بهتره برم سراغ زبان ایتالیای و اونو اوکی کنم
یا برم سراغ آیلتس و برای آلمان اقدام کنم؟؟
اگر بین این دوتا بخوام رو یکی متمرکز کنم خودمو به نظرتون کدومش شانس بیشتری واس تحصیل رایگان در مقطع ارشد خواهم داشت؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

10-12-2012, 02:05 PM
(10-12-2012, 01:20 PM)Farshid نوشته: ممنونم از پاسختون
با توجه به شانسی که میفرمایین
بهتره برم سراغ زبان ایتالیای و اونو اوکی کنم
یا برم سراغ آیلتس و برای آلمان اقدام کنم؟؟
اگر بین این دوتا بخوام رو یکی متمرکز کنم خودمو به نظرتون کدومش شانس بیشتری واس تحصیل رایگان در مقطع ارشد خواهم داشت؟؟
ببین، این یع معقوله جداست!!! کلاً با معدل شما و با خوندن ایلتس و کرفتن یک نمره خوب، خب مسلمه که المان گزینه ی بهتری است. اما با زبان انگلیسی در ایتالیا هم شانس بورس دارید اما خیلی نمیشه نظر قطعی داد با این وضعیت نابسامان اقتصادی ایتالیا. به نظرم روی انگلیسی وقت بزاری به مراتب بهتره.
نقل قول  

آفلاین emasalari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-01-2013, 12:43 AM
سلام
من سال ٨٢ كارداني الكترونيك گرفتم، مي خواستم بدونم سفارت ايتاليا گپ تحصيلي واسش مهمه؟ به من ويزا ميده واسه ادامه تحصيل؟
در ضمن من دو هفته پيش يه سفر كاري به ايتاليا داشتم،
سوال دوم اينكه كدوم كشورها به ايراني ها راحت تر ويزا ميدن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-01-2013, 08:52 AM
(09-01-2013, 12:43 AM)emasalari نوشته: سلام
من سال ٨٢ كارداني الكترونيك گرفتم، مي خواستم بدونم سفارت ايتاليا گپ تحصيلي واسش مهمه؟ به من ويزا ميده واسه ادامه تحصيل؟
در ضمن من دو هفته پيش يه سفر كاري به ايتاليا داشتم،
سوال دوم اينكه كدوم كشورها به ايراني ها راحت تر ويزا ميدن؟
دروود.
من تا اونجا که میدونم سفارت ایتالیا خیلی رو این موضوع حساس نیست.
برای اروپا بیشتر کشورهایی که تا به حال دیدم مثل: فنلاند، نروژ، ایتالیا، بلژیک، اتریش، یه سری از کشورهای شرق اروپا روی ویزا دانشجویی حساس نیستند.
نقل قول  

آفلاین سحر درویش
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

Sad  18-08-2013, 04:11 PM
سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
من رشته تحصیلی دبیرستانم انسانی بوده که خیلی معدل جالبی هم نداشتم [img]images/smilies/sad.gif[/img]
الان میخوام برم ایتالیا رشته کارگردانی سینما بخونم
آیا باید در رشته مرتبط دیپلم داشته باشم یا نه ؟؟؟؟
چند فیلم کوتاه و مستند هم ساختم که میتونند نمونه کار عملی برام باشند آیا این ها کافین؟؟؟؟
در ضمن اگر چیزی درباره رشته های سینمایی ایتالیا میدونید من و راهنمایی کنید ممنون[img]images/smilies/heart.gif[/img]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »