عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-06-2013, 08:44 PM
(02-06-2013, 08:14 PM)'simin69' نوشته: سلام
من امسال از رشته هوشبری فارغ التجصیل میشم خیلی دوست دارم که واسه پزشکی اقدام کنم می خواستم ببینم اگر بخوام پذیرش بگیرم حتما باید مدرک زبان هم ارائه بدم؟یا میشه فقط دیپلم و پیش دانشگاهی رو واسشون بفرستم ببینم پذیرش میکنن که بعدا واسه زبان اقدام کنم؟

دروود.
بله برای دوره های تخصصی حتماً نیازه و باید در سطح B2 ارائه بدهید. مدت زمان کسب این مدرک هم بین 8 ماه تا 1 سال می باشد.  
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sheida kurdi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-06-2013, 01:09 AM
(02-06-2013, 03:48 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما خانم دکتر!! ضمن خوش امدگویی به شما
ابتدا اگر فرصت دارید کلیه تاپیک رو ملاحظه بفرمایید ، ضمن اینکه شما از معدل و سطح اشنایی با زبان المانی رو هم عرض نکردید. 
اینکه شما دروه زبان رو بگذرونید هم دلیل بر این نیست که 100% پذیرش میگیرید.رشته های پزشکی در آلمان پرطرفدار هستن و حتی اگه نمره های پیش دانشگاهی و دبیرستانتون خوب باشه ممکن است شما رو تو لیست انتظار بزارن که این لیست انتظار ممکنه تا 10 نیم سال تحصیلی یعنی 5 سال طول بکشه.چون دانشگاههای آلمان برای رشته های پزشکی فقظ 8% ظرفیت رو به دانشجویان خارجی تعلق میدن.پس کلا اینکه بخواید وقتتون و هزینتون رو تو این زمینه متمرکز کنید یه امر ریسکی هست. از مهمترین شرایط اقدام برای تخصص :
1- داشتن مدرک زبان آلمانی در حد (B2) و 2- اخذ پذیرش از کلینیک یا دانشگاه پزشکی در آلمان هست (که خودش مراحل خاصی داره).
ازاد اندیش باشی

مرسی واقعا از جوابتون
من کل تاپیک رو خوندم،ممنون جالب بود
من در حال حاضر در حال خوندن زبان آالمانی هستم و 1 یا 2 ماه دیگه می خوام امتحان b1 بدم،تا جایی که من شنیدم گرفتن تخصص پزشکی تو آلمان خیلی راحته،ولی برای دندانپزشکان کار کمی سخت تره؟!
اینکه فرمودین اگه نمرات پیش دانشگاهی یا دبیرستانم خوب باشه باید 5 سال تو انتظار باشم رو نفهمیدم، من می خوام برای گرفتن تخصص اقدام کنم نه دوره دکترای عمومی؟! یا اینکه باید برای تخصص هم 5 سال تو لیست انتظار باشم؟
میشه برام توضیح بدین که منظورتون از مراحل خاص برای گرفتن پذیرش از کلینیک و یا دانشگاه پزشکی چی هستش،ینی فرق می کنه با پذیرش عادی؟؟؟
آیا شما هیچ ازلاعی از موسسه لوتوس یا نیلوفر ابی دارین،این موسسه در تهران برای گرفتن تخصص پزشکی و دندانپزشکی کار می کنه،به من که گفت کارم 7 8 ماه جور میشه،ولی 10000 یورو می خوان برای این کار،میشه من و راهنمایی کنین واقعا گیج شدم،نمی دونم خودم می تونم پزیرش بگیرم یا نه؟؟؟؟

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-06-2013, 10:12 AM
(03-06-2013, 01:09 AM)'sheida kurdi' نوشته:
مرسی واقعا از جوابتون
من کل تاپیک رو خوندم،ممنون جالب بود
من در حال حاضر در حال خوندن زبان آالمانی هستم و 1 یا 2 ماه دیگه می خوام امتحان b1 بدم،تا جایی که من شنیدم گرفتن تخصص پزشکی تو آلمان خیلی راحته،ولی برای دندانپزشکان کار کمی سخت تره؟!
اینکه فرمودین اگه نمرات پیش دانشگاهی یا دبیرستانم خوب باشه باید 5 سال تو انتظار باشم رو نفهمیدم، من می خوام برای گرفتن تخصص اقدام کنم نه دوره دکترای عمومی؟! یا اینکه باید برای تخصص هم 5 سال تو لیست انتظار باشم؟
میشه برام توضیح بدین که منظورتون از مراحل خاص برای گرفتن پذیرش از کلینیک و یا دانشگاه پزشکی چی هستش،ینی فرق می کنه با پذیرش عادی؟؟؟
آیا شما هیچ ازلاعی از موسسه لوتوس یا نیلوفر ابی دارین،این موسسه در تهران برای گرفتن تخصص پزشکی و دندانپزشکی کار می کنه،به من که گفت کارم 7 8 ماه جور میشه،ولی 10000 یورو می خوان برای این کار،میشه من و راهنمایی کنین واقعا گیج شدم،نمی دونم خودم می تونم پزیرش بگیرم یا نه؟؟؟؟

بله، من توجه به اون بخش نکرده بودم، اگر تخصص می خواهید بخونید که مدتش کمتره. ملاحظه کنید دوره تخصص پزشکی در آلمان با توجه به رشته تخصصی بین 48 تا 72ماه به طول می انجامد. دوره تخصص زیر نظر پزشکان و پروفسورهایی که از طرف سازمان نظام پزشکی آلمان صلاحیت لازم را دارا می باشند در دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز درمانی آلمان و یا مطب ها انجام می گیرد. توجه داشته باشید که باید بدنبال مراکزی بود که حتی المکان صلاحیت آنها برای گذراندن تمام دوره یعنی از ابتدا تا انتها باشد زیرا گذراندن فقط قسمتی از دوره میتواند شما را مجددا در مقابل مشکلاتی برای پیدا کردن محل جدیدی برای ادامه دوره قرار دهد
پزشکان در طول مدت دوره تخصص باید دستورالعمل های مقرر شده در کاتالوگ های مربوط به هر رشته را در مقاطع زمانی معین بر آورده ساخته و در پایان خود را به مسئولین نظام پزشکی ایالت مربوطه جهت انجام امتحان پایان تخصص معرفی کنند. در امتحان تئوری 3پزشک که 2نفر آنها دارای تخصص در رشته مربوطه می باشند در مورد موفقیت آمیز بودن امتحان تصمیم می گیرند.(این امتحانات بدون توجه به اینکه دوره تخصص شما در کدام مرکز درمانی سپری شده از طرف دانشکده علوم پزشکی ایا لت مربوطه برگزار و مدرک آن نیز توسط همان دانشکده صادر می گردد. دوره تخصص عملا به صورت کار تمام وقت و شغل اصلی صورت می گیرد. 

- من در خصوص موسسه هیچ پاسخی نمی دهم! چون اصولاً کارشون با هزار تا اما و اگر می باشد! ممکنه موسسات خوبی باشن اما من به بهترین هاش هم اعتمادی ندارم.

- برای مدارک هم باید این موارد رو الصاق کنید: 
1- دانشنامه و سایر مدارک دوره پزشکی
2- پروانه دائم پزشکی
3- مدرک شغلی و گواهی کار
4- رزومه CV
5- مدرک زبان در حد B2

ازاد اندیش باشید
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین dina 7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-06-2013, 06:31 PM
سلام.
من کارشناسی بیهوشی گرفتم از ایران.اگه بخوام برم آلمان واسه دندان پزشکی باید چکار کنم؟؟؟؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-06-2013, 07:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2013, 09:37 AM توسط Shihan.)
(03-06-2013, 06:31 PM)'dina 7' نوشته: سلام.
من کارشناسی بیهوشی گرفتم از ایران.اگه بخوام برم آلمان واسه دندان پزشکی باید چکار کنم؟؟؟؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]

دروود.
من توضیحات کافی رو در تاپیک عرض کردم ابتدا مطالعه نمایید، تقریباً مراحل دندانپزشکی به مانند پزشکی می باشد تنها با این تفاوت که ضمناً طول دوران تحصیل در رشته دندان‌پزشکی ۱۰ نیم سال تحصیلی در نظر گرفته شده است. تحصیل در این رشته را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد. بخش اول که پنج ترم اول را شامل می‌شود، به دوره پیش از ورود به مراکز درمانی اطلاق می‌شود. سپس پس از موفقیت وارد ترم بعدی میشید. تحصیل در برخی از دانشگاه‌هایی که رشته دندان‌پزشکی را در آلمان ارائه می‌کنند، بدون شهریه و رایگان است. این دانشگاه‌ها عبارتند از: دانشگاه درسدن، دانشگاه مارتین لوتر، دانشگاه ینا، دانشگاه گرایفس‌والد و دانشگاه کیل.

نقل قول  

آفلاین دزیانی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-07-2013, 11:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2013, 11:46 PM توسط دزیانی.)
سلام خسته نباشید
دانشجوی پزشکی در باکو هستم.بنده میتونم برای ادامه تحصیل یا به عبارتی واسه دانشگاه آلمان انتقالی بگیرم دوره پیش دانشگاهی رو در باکو گذروندم و امسال وارد cours1 میشم آیا میتونم course1 رو در آلمان بخونم؟مدرک باکو رو قبول دارن؟و اینکه برای زبون آلمانی میتونم در آلمان زبان آلمانی بخونم ؟شهریه دوره های زبان آلمانی چه قدر هست؟بهم خوابگاهی تعلق میگیره یا خیر برای گذروندن دوره زبون آلمانی؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-07-2013, 08:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2013, 08:39 PM توسط Shihan.)
(20-07-2013, 11:38 PM)'دزیانی' نوشته: سلام خسته نباشید
دانشجوی پزشکی در باکو هستم.بنده میتونم برای ادامه تحصیل یا به عبارتی واسه دانشگاه آلمان انتقالی بگیرم دوره پیش دانشگاهی رو در باکو گذروندم و امسال وارد cours1 میشم آیا میتونم course1 رو در آلمان بخونم؟مدرک باکو رو قبول دارن؟و اینکه برای زبون آلمانی میتونم در آلمان زبان آلمانی بخونم ؟شهریه دوره های زبان آلمانی چه قدر هست؟بهم خوابگاهی تعلق میگیره یا خیر برای گذروندن دوره زبون آلمانی؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

مدرک باکو رو باید از ساین انابین و دانشگاه بررسی نمایید. از طرفی چون شما از لیسانس می خواهید تحصیل کنید مشکلی از این بابت ندارید. مدرک زبانی که باید قبل از رفتن ارائه بدهید شامل B2 است که اگر نتوانید باید تشریف ببرید المان و از دانشگاه در دروس زبان شرکت کرده و ازمون بدهید سپس وارد دروس اصلی شوید. البته یک محدودیت در خصوص مدرک زبان در سفارت ایران وجود داره که باید از b1 به بالا اخذ کرده باشی، اما شاید از سفارت باکو این حداقل ها وجود نداشته باشه. خوابگاه و کلیه امکانات به مانند سایر دانشجویان به شما تعلق خواهد گرفت. 

نقل قول  

آفلاین دزیانی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-07-2013, 03:03 PM
(21-07-2013, 08:38 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
مدرک باکو رو باید از ساین انابین و دانشگاه بررسی نمایید. از طرفی چون شما از لیسانس می خواهید تحصیل کنید مشکلی از این بابت ندارید. مدرک زبانی که باید قبل از رفتن ارائه بدهید شامل B2 است که اگر نتوانید باید تشریف ببرید المان و از دانشگاه در دروس زبان شرکت کرده و ازمون بدهید سپس وارد دروس اصلی شوید. البته یک محدودیت در خصوص مدرک زبان در سفارت ایران وجود داره که باید از b1 به بالا اخذ کرده باشی، اما شاید از سفارت باکو این حداقل ها وجود نداشته باشه. خوابگاه و کلیه امکانات به مانند سایر دانشجویان به شما تعلق خواهد گرفت. 

ممنون از پاسختون قسمت آخر رو متوجه نشدم انتقال به آلمان با سفارت ایران یا همون باکو چه ارتباطی داره؟سفارت باکو از من مدرک B!میخواد؟

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-07-2013, 07:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2013, 01:37 AM توسط Shihan.)
(22-07-2013, 03:03 PM)'دزیانی' نوشته:
ممنون از پاسختون قسمت آخر رو متوجه نشدم انتقال به آلمان با سفارت ایران یا همون باکو چه ارتباطی داره؟سفارت باکو از من مدرک B!میخواد؟

منظورم اینه که سفارت المان در ایران یه حداقل نمره زبان رو نیاز داره شاید در باکو موارد متفاوت باشه و اسانتر به هر حال شما یه اماری کسب نمایید.

نقل قول  

آفلاین mehdi67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-10-2013, 09:03 PM
با سلام من اقامت اروپادارم می خواستم بدونم میشه از المان رشته پزشکی پذیرش گرفت البته بعد از یادگیری زبان المانی در ضمن کاردانی شیمی از دانشگاه ازاد دارم . با سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »