عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین farzins
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-05-2013, 05:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2013, 05:16 PM توسط farzins.)
با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بدونم این شرایط که درزیر نوشتم مورد قبول کدوم دانشگاه؟؟؟؟
مدرک تحصیلی لیسانس عمران ازدانشگاه ازاد اسلامی بعد سابقه ی کار درشرکت های مختلف ازجمله راه....
مدرک زبان تافل با تومر
2.دانش آموز پیش دانشگاهی رشته ی تجربی جمع مدل4سال 17.90
زبان تافل
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-06-2013, 09:16 PM
(31-05-2013, 01:20 PM)'roshanak25' نوشته: خیلی ممنونم. چند تا سوال دارم میدونم خیلی کلی هستن ولی اگه میشه همون بصورت کلی جواب بدین تا من 1چیزایی دستم بیاد.
1) بنظرتون مثلا از بین کشورهای مهاجرپذیر شرایط کدومشون نسبتا آسون تره؟ 2) میشه برای مثال چندتا از کشورهایی رو نام ببرید که اون چند سال تحصیلی جزو چند سالی که باید اقامت موقت داشته باشیم و بعدش اقامت دائم بگیریم هست؟ 3) برای انتخاب کشور (یا دانشگاه) مورد نظر چه چیزهایی رو مدنظر قرار بدم؟

من اینجا مختصر جواب می‌دم تا خودتون بعد در تاپیک‌های مناسب سوال‌هاتون رو مطرح کنید.
شرایط کشورها برای مهاجرت مدام تغییر می‌کنه و ممکنه اطلاعات من در خصوص کانادا و استرالیا به‌روز نباشه.
امریکا از این نظر مهاجرت می‌شه گفت سخت‌ترین شرایط رو داره. من از شرایط کانادا تا چند سال پیش که خبر دارم ساده‌تر بود. ضمنا هیچ کدوم از این کشورها نیاز ندارند که شما چند سال اقامت موقت داشته باشید تا بتونید بعد اقامت دائم بگیرید. فقط بعد از اقامت دائم باید چند سال اونجا باشید تا شهروند بشید. امریکا پنج ساله، کانادا سه سال و استرالیا فکر می‌کنم دو سال بود ولی اخیرا به چهار سال افزایش پیدا کرده.
انتخاب کشور با انتخاب دانشگاه تا حد زیادی متفاوته. در انتخاب دانشگاه می‌شه گفت هر چه رنک بهتر باشه و بتونید فاند بهتری بگیرید بهتره. انتخاب کشور اما به این سادگی نمی‌شه گفت و خیلی بستگی به ترجیحات شما داره، اما به نظرم یکی از فاکتورهای خیلی مهم احتمال پیدا کردن شغل مناسبه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-06-2013, 09:18 PM
(31-05-2013, 05:14 PM)'farzins' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بدونم این شرایط که درزیر نوشتم مورد قبول کدوم دانشگاه؟؟؟؟
مدرک تحصیلی لیسانس عمران ازدانشگاه ازاد اسلامی بعد سابقه ی کار درشرکت های مختلف ازجمله راه....
مدرک زبان تافل با تومر
2.دانش آموز پیش دانشگاهی رشته ی تجربی جمع مدل4سال 17.90
زبان تافل

لطفا سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید. ضمنا به معدل لیسانس و نمره تافل‌تون هم اشاره کنید تا بشه بهتر در مورد شرایط‌تون نظر داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-06-2013, 06:08 PM
(01-06-2013, 09:16 PM)'Babak' نوشته:
من اینجا مختصر جواب می‌دم تا خودتون بعد در تاپیک‌های مناسب سوال‌هاتون رو مطرح کنید.
شرایط کشورها برای مهاجرت مدام تغییر می‌کنه و ممکنه اطلاعات من در خصوص کانادا و استرالیا به‌روز نباشه.
امریکا از این نظر مهاجرت می‌شه گفت سخت‌ترین شرایط رو داره. من از شرایط کانادا تا چند سال پیش که خبر دارم ساده‌تر بود. ضمنا هیچ کدوم از این کشورها نیاز ندارند که شما چند سال اقامت موقت داشته باشید تا بتونید بعد اقامت دائم بگیرید. فقط بعد از اقامت دائم باید چند سال اونجا باشید تا شهروند بشید. امریکا پنج ساله، کانادا سه سال و استرالیا فکر می‌کنم دو سال بود ولی اخیرا به چهار سال افزایش پیدا کرده.
انتخاب کشور با انتخاب دانشگاه تا حد زیادی متفاوته. در انتخاب دانشگاه می‌شه گفت هر چه رنک بهتر باشه و بتونید فاند بهتری بگیرید بهتره. انتخاب کشور اما به این سادگی نمی‌شه گفت و خیلی بستگی به ترجیحات شما داره، اما به نظرم یکی از فاکتورهای خیلی مهم احتمال پیدا کردن شغل مناسبه.

خیلی ممنون از راهنماییتون. چطور میتونم مطلع بشم که احتمال پیدا کردن شغل با توجه به رشته ام در چه کشوری بیشتر هست؟ آیا سایت خاصی رو میشناسید؟
نقل قول  

آفلاین steve jobs
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-07-2013, 12:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2013, 12:19 AM توسط steve jobs.)
با سلام دوستان عزیز من علیرضا سبوخی هستم ۱۷ سال دارم و در حائل حاضر ساله سوم دبیرستان هستم می‌خوام از مدیران مجرب سایت خوب اکدمیا کمک بگیرم برای رفتن به mit
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

12-07-2013, 09:23 AM
در مورد این دانشگاه خاص لطفا مطالب این موضوع رو مطالعه کنید و سوال‌هاتون رو در همون تاپیک مطرح کنید.
همچنین با توجه به این که شما قاعدتا به دنبال پذیرش در مقطع کارشناسی هستید، لطفا مطالب گفته شده در انجمن پذیرش کارشناسی رو هم بخونید تا اطلاعات اولیه در مورد پذیرش در این مقطع کسب کنید.
نقل قول  

آفلاین gonesh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-07-2013, 12:24 PM
 سلام.من کارشناس ارشد کشاورزی با معدل 17 هستم.یک مقاله خارجی و یک مقاله داخلی دارم.و در حال آمادگی برای آزمون آیلتس هستم.می خواهم برای مقطع دکترا از دانشگاههای اروپا فاند بگیرم.چه مراحلی را باید طی کنم و چه شرایطی باید داشته باشم؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

18-07-2013, 12:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-07-2013, 12:44 PM توسط soilman.)
درود
معدل شما خوب هست....مقاله داشتن هم موثر است....زبان مانده که دارید خودتون رو آماده می کنید...برای اروپا معمولا شما باید دنبال پوزیشن های خالی در دانشگاه ها باشید یا اگر استادی رو دیدید که به زمینه ی کاری شما می خوره ای میل بزنید و ابراز علاقه کنید...برای شروع در این فروم به شما توصیه می کنم جزوه ی راهنمای سایت را در اینجا مطالعه کنید.
(18-07-2013, 12:24 PM)'gonesh' نوشته:  سلام.من کارشناس ارشد کشاورزی با معدل 17 هستم.یک مقاله خارجی و یک مقاله داخلی دارم.و در حال آمادگی برای آزمون آیلتس هستم.می خواهم برای مقطع دکترا از دانشگاههای اروپا فاند بگیرم.چه مراحلی را باید طی کنم و چه شرایطی باید داشته باشم؟

نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-07-2013, 03:13 AM
(02-06-2013, 06:08 PM)'roshanak25' نوشته:
خیلی ممنون از راهنماییتون. چطور میتونم مطلع بشم که احتمال پیدا کردن شغل با توجه به رشته ام در چه کشوری بیشتر هست؟ آیا سایت خاصی رو میشناسید؟

سلام ... شما به سادگی با جستجوی این عنوان " find job in canada/australia " در سایت  google  سایت های کاریابی بسیار زیادی پیدا میکنید که جدید ترین کارها و بعضا به همراه دستمزدها در آنها قید شده همچنین بعضی از شرکت های وکلای مهاجرت نیز در زمینه ی کاریابی کمک هایی به متقاضیان انجام میدهند که چون من خودم تا حالا در مورد کاریابی به وکیل مراجعه نکردم متاسفانه در این مورد اطلاع چندانی ندارم به نظرم بهترین روش برای آشنایی با مشاغل موجود و دستمزد ها ، مراجعه به سایت های کاریابی میباشد .
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین mj.morshed
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-07-2013, 08:45 PM
سلام

من رشته برق-قدرت در دانشگاه اصفهان خوندم. می خوام واسه فرانسه اقدام کنم و اما نمی تونم بفهمم کجا می تونم دانشگاههای دارای مقطه دکتری را پیدا کنم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 07:13 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی