عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-11-2012, 02:08 AM
(20-11-2012, 02:00 AM)amirhossein.gh نوشته: اولن اینکه زیاد بعید نیست که یک دانشجو به استادای دیگه همزمان ایمیل بزنن! پس مطمین باشین ناراحت نمیشن
ثانیا ، استادا معمولا اینقدر مقاله دارن و تو هر کدومشون با دو سه تا دیگه همکارن. دلیل نیست که همه با هم رفیق باشند که
ثالثا این جور موارد جز محدوده خصوصی اساتید حساب میشه و مطمین باشید نمیان با هم راحع به این موارد صحبت کنن
موفق باشین
خیلی ممنون از راهنماییتون.
در مورد دوم، ده تا مقاله تقریبا باهم دادن! خب از اینجا من استنتاج کردم که همکاری نزدیکی باهم دارن!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-11-2012, 08:21 AM
(20-11-2012, 02:08 AM)blur نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون.
در مورد دوم، ده تا مقاله تقریبا باهم دادن! خب از اینجا من استنتاج کردم که همکاری نزدیکی باهم دارن!
به نظر من حتی اگر متوجه بشن برای شما بد نمی‌شه. اگر از استادی جواب خیلی خوب بگیرید و بهتون بگه که تقریبا به صورت قطعی بهتون پذیرش و فاند می‌ده و شما هم جواب بدید که حتما قبول خواهید کرد و علیرغم این موضوع باز با استادهای دیگه باز تماس بگیرید، اون وقت طبیعتا استاد ناراحت خواهد شد. همچنین اگر به استادهایی که فیلد کاری‌شون از هم دور هست ایمیل بزنید و به همه بگید که خیلی به فیلد کاری‌شون علاقه‌مند هستید، می‌تونه براتون بد باشه، ولی در شرایط شما به نظر می‌رسه که هیچ کدوم از این موارد نیست و در نتیجه خیلی بعیده که مشکلی پیش بیاد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

30-11-2012, 01:41 PM
درود

آیا اساتیدی که عنوان professor in practice رو دارن میشه بهشون ای میل زد و درخواست همکاری کرد؟
تا جایی که در اینترنت سرچ کردم این یه جور عنوان موقتی است ولی اساتیدی دیدم که مثلا بالای 7-8 سال در این عنوان هستن و بعضا خیلی سابقه ی بهتری حتی از فول پروفسورها دارن!

با سپاس
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-12-2012, 03:29 PM
عنوان professor in practice چندان معمول نیست و عموما یک لقب افتخاریه که به بعضی از افرادی که تاثیر زیادی در پیشرفت علم داشته‌اند داده می‌شه. این افراد عضو هیات علمی دانشگاه نیستند و فکر نمی‌کنم دانشجو بگیرند. به همین خاطر حدس می‌زنم که ایمیل زدن بهشون خیلی فایده‌ای نخواهد داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-12-2012, 12:50 PM
درود
با یک استادی مدتیه درتماسم و اخرین ایمیلشون بعد از فرستادن نمره جی ار ای بود که گفتن:
Hi Maryam, thanks for sending me your scores. I have spoken with our admission secretary and she said your scores meet our minimal requirements. So you’re welcome to send in your application..
قبلشم یه چنین چیزایی گفتن :
I think you do have the basic background
we require
و مثلا
You seem to have a good background in optics and physics
منم توی اخرین تماس گفتم که اپلای میکنم و خوشحال میشم باهاتون کارکنم
حالا توی همون دپارتمان استاد دیگه ای هم هست که زمینه کار مشابهی داره و گفته اگر میخواید با من کار کنید توی sop این رو قید کنید(که میخواید بامن کار کنید).اگر توی اس اوپی اسم ایشون رو هم بنویسم ، این استاد اولی ناراحت نمیشه؟!! Smile
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

21-12-2012, 01:57 PM
(21-12-2012, 12:50 PM)maryam4312 نوشته: درود
با یک استادی مدتیه درتماسم و اخرین ایمیلشون بعد از فرستادن نمره جی ار ای بود که گفتن:
Hi Maryam, thanks for sending me your scores. I have spoken with our admission secretary and she said your scores meet our minimal requirements. So you’re welcome to send in your application..
قبلشم یه چنین چیزایی گفتن :
I think you do have the basic background
we require
و مثلا
You seem to have a good background in optics and physics
منم توی اخرین تماس گفتم که اپلای میکنم و خوشحال میشم باهاتون کارکنم
حالا توی همون دپارتمان استاد دیگه ای هم هست که زمینه کار مشابهی داره و گفته اگر میخواید با من کار کنید توی sop این رو قید کنید(که میخواید بامن کار کنید).اگر توی اس اوپی اسم ایشون رو هم بنویسم ، این استاد اولی ناراحت نمیشه؟!! Smile

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد و شما می تونید اسم هر دو رو هم بیارید ولی به صورت کلی و اینکه زمینه ی کاریشون با شما مرتبطه بهتر هست تا به شکلی هر دو رو تو دستتون داشته باشید....
نقل قول  

آفلاین ma.bahoosh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

Question  26-02-2013, 06:36 PM
سلام دوستان:
من میخوام با چند تا استاد در پروژه هاشون همکاری کنم. با توجه به اینکه موضوع پیشنهادی ندارم، به نظرتون درسته که درخواست همکاری بدم یا بهتره خودم موضوع پیشنهاد بدم؟
در مورد متن ایمیل هم لطفاً بهم کمک کنید تا بهتر بتونم درخواست بدم.
مرسی از همه.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

27-02-2013, 10:30 AM
تجربه من در مورد امریکا و کانادا اینه که به ندرت پیش میاد که استادی قبول کنه شما قبل از گرفتن پذیرش در پروژه‌هاشون همکاری کنید. یکی از دلایلش هم اینه که خیلی اوقات نمی‌خواهند ایده‌های تحقیقاتی‌شون قبل از این که چاپ بشه فاش بشه و از گروه خودشون خارج بشه. حتی اگر خودتون هم موضوع پیشنهاد کنید، معمولا باز هم خیلی استقبال نمی‌کنند چون شناختی روی شما ندارند و تضمینی وجود نداره که شما کار رو جلو ببرید و اون‌ها از وقتی که می‌گذارند نتیجه بگیرند.
البته ضرر خاصی نداره که به چند تا از استادها ایمیل بزنید و بپرسید. شاید تمایل نشون دادند.

نقل قول  

آفلاین ttannaz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-05-2013, 02:58 AM
سلام من برای دکترای رشته biomathematics در دانشگاه UCLA میخواستم اقدام کنم. تو سایتش یه استاد پیدا کردم که صفحه شخصیشو خوندم کارهاش با مقاله های من مرتبطه من 4 تا مقاله با ایمپکتهای خوب هم دارم ولی فعلا مدرک زبان ندارم . دارم کلاس زبان میرم. به نظرتون از الان به اون استاد ایمیل بزنم و بپرسم که میتونه منو فاند کنه؟ یا صبر کنم تا مدرک زبان بگیرم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-05-2013, 11:23 AM
درود
بله می تونید ارتباطتان را شروع کنید و ابراز علاقه مندی کنید و در متن ای میلتان اشاره ای کوتاه هم به شاخص ترین و مرتبط ترین مقاله تان بکنید...
در ادامه اگر استاد جواب داد با توجه به نوع جواب بعدا میشه گفت آیا امیدی هست به ادامه تماس یا خیر

خوش خبر باشید 
(07-05-2013, 02:58 AM)'ttannaz' نوشته: سلام من برای دکترای رشته biomathematics در دانشگاه UCLA میخواستم اقدام کنم. تو سایتش یه استاد پیدا کردم که صفحه شخصیشو خوندم کارهاش با مقاله های من مرتبطه من 4 تا مقاله با ایمپکتهای خوب هم دارم ولی فعلا مدرک زبان ندارم . دارم کلاس زبان میرم. به نظرتون از الان به اون استاد ایمیل بزنم و بپرسم که میتونه منو فاند کنه؟ یا صبر کنم تا مدرک زبان بگیرم؟
ممنون

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 39 بعدی »