عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین H.h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-02-2013, 10:45 AM
آیمیل دادم ولی متاسفانه جوابی داده نشد!
نقل قول  

آفلاین le-ciel
**
نقل قول

17-02-2013, 10:50 AM
دوستان من باید تا قبل از 27 مارچ آلمان باشم. ولی هنوز مدارکم رو سفارت سابمیت نکردم (البته مالزی زندگی میکنم). یه نقصی داشت که گفت برو دوشنبه بیا...
به نظرتون ویزا رو به موقع میدن باا توجه به اینکه تو ادمیشن لتر نوشته که 1 آوریل کلاسا شروع میشه...؟
اصلا احتمال ریجکت شدن چقدره؟
و اینکه آیا تاحالا کسی از کشور دیگه ای به جز ایران واسه ویزای دانشجویی المان اقدام کرده؟ و اینکه میدونه مصاحبه دارن کشورهای دیگه هم یا نه؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-02-2013, 12:41 PM
(17-02-2013, 10:50 AM)le-ciel نوشته: دوستان من باید تا قبل از 27 مارچ آلمان باشم. ولی هنوز مدارکم رو سفارت سابمیت نکردم (البته مالزی زندگی میکنم). یه نقصی داشت که گفت برو دوشنبه بیا...
به نظرتون ویزا رو به موقع میدن باا توجه به اینکه تو ادمیشن لتر نوشته که 1 آوریل کلاسا شروع میشه...؟
اصلا احتمال ریجکت شدن چقدره؟
و اینکه آیا تاحالا کسی از کشور دیگه ای به جز ایران واسه ویزای دانشجویی المان اقدام کرده؟ و اینکه میدونه مصاحبه دارن کشورهای دیگه هم یا نه؟
ممنون.
سلام

به احتمال زیا ویزاتون به موفع میاد. اونا خودشون حواسشون به تاریخ شروع کلاساتون هست
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-02-2013, 01:09 PM
(17-02-2013, 10:45 AM)H.h نوشته: آیمیل دادم ولی متاسفانه جوابی داده نشد!
تقریبا تنها راه تماس با ایشون همین ایمیله !
یه باره دیگه ایمیل بزنین
شماره تماسشون هم اینه ولی خیلی بعیده گوشی رو بردارن
Tel: (+9821) 3999 1160

یک شنبه تا 5 شنیه . 9 تا 11
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین H.h
**
نقل قول

20-02-2013, 09:34 AM
سلامی دوباره،من باز ایمیل دادم،ولی جوابی نگرفتم، امروز سفارت داره وقت میده،نمیشه یه وقت دیگه گرفت؟!
نقل قول  

آفلاین le-ciel
**
نقل قول

20-02-2013, 04:46 PM
کسی در مورد اینکه اگه از کشورهای دیگه اقدام کنیم واسه ویزا باز مصاحبه داره یا نه اطلاعی نداره؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

20-02-2013, 06:46 PM
(20-02-2013, 04:46 PM)le-ciel نوشته: کسی در مورد اینکه اگه از کشورهای دیگه اقدام کنیم واسه ویزا باز مصاحبه داره یا نه اطلاعی نداره؟
والا من دقیق اطلاعی ندارم ولی دوستم از هلند واسه آلمان اقدام کرد مصاحبه "نداشت"
البته مصاحبه ای هم تو ایران نداره . در واقع دریافت مدارکه. فقط میپرسه در حد 20 ثانیه انگلیسی راجع به رشتتون توضیح بدین که البته واسه من کمتر از 5 ثانیه طول کشید ! به همین راحتی Smile
نقل قول  

آفلاین le-ciel
**
نقل قول

20-02-2013, 07:00 PM
(20-02-2013, 06:46 PM)amirhossein.gh نوشته: والا من دقیق اطلاعی ندارم ولی دوستم از هلند واسه آلمان اقدام کرد مصاحبه "نداشت"
البته مصاحبه ای هم تو ایران نداره . در واقع دریافت مدارکه. فقط میپرسه در حد 20 ثانیه انگلیسی راجع به رشتتون توضیح بدین که البته واسه من کمتر از 5 ثانیه طول کشید ! به همین راحتی Smile
ممنونم.
هلند کجا و مالزی کجا! Big Grin
مرسی به هرحال.
نقل قول  

آفلاین زهرا_ستاره_کوکب
**
نقل قول

11-03-2013, 11:33 AM
1.با توجه به اینکه برگه پذیرش یکی از مدارک لازم برای دریافت ویزا هست ، فقط بعد از دریافت این برگه از دانشگاه باید اقدام به رزور وقت مصاحبه کنیم یا اینکه به طور تقریبی با توجه به تخمینی که از تاریخ دریافت پذیرش احتمالی داریم اقدام به رزرو آنلاین کنیم؟ این سوال رو از این جهت می پرسم چون جواب پذیرش برخی دانشگاه ها دیر میاد و می ترسم به موقع وقت مصاحبه گیرم نیاد.
2. و یه سوال دیگه اینکه همه روزه مصاحبه صورت میگیره یا فقط روزهای مشخصی از ماه های مشخص؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

11-03-2013, 11:56 AM
(11-03-2013, 11:33 AM)'زهرا_ستاره_کوکب' نوشته: 1.با توجه به اینکه برگه پذیرش یکی از مدارک لازم برای دریافت ویزا هست ، فقط بعد از دریافت این برگه از دانشگاه باید اقدام به رزور وقت مصاحبه کنیم یا اینکه به طور تقریبی با توجه به تخمینی که از تاریخ دریافت پذیرش احتمالی داریم اقدام به رزرو آنلاین کنیم؟ این سوال رو از این جهت می پرسم چون جواب پذیرش برخی دانشگاه ها دیر میاد و می ترسم به موقع وقت مصاحبه گیرم نیاد.
2. و یه سوال دیگه اینکه همه روزه مصاحبه صورت میگیره یا فقط روزهای مشخصی از ماه های مشخص؟

شما برگه پذیرش اولی رو که گرفتید یه وقت انلاین باید از سفارت بگیرید ولی فقط مطمئن باشید که تا زمانی که وقت مصاحبه دارید همه پذیرش دیگر رسیده باشند تا بتونید تا قبل روز مصاحبه اون هدفی که مایل هستید رو انتخاب کنید. وقت مصاحبه همه روزه نیست و تاریخ خاصی که خود سفارت بهتون اعلام میکنه می باشد.  
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 39 بعدی »