عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-11-2012, 09:51 PM
(02-11-2012, 08:20 PM)Babak نوشته: درود حمید عزیز

۱و ۲. داشتن ریزنمرات و مدرک رسمی موقع اپلای کردن ضروری نیست. اغلب دانشگاه‌های امریکا معمولا حدود یک‌سال یا حداقل یک ترم بعد از شروع تحصیل به دانشجوها فرصت می‌دند تا ریزنمرات و مدرک رسمی قبلی رو به دانشگاه تحویل بدند.

۳. در امریکا شرایط به همین سادگی نیست ولی اگر کار پیدا کنید به احتمال زیاد می‌تونید اقامت هم بگیرید. برای توضیحات بیشتر این موضوع رو ببینید.
درودبابک جان،
درمورد پاسخ اولتون،یعنی با ریز نمرات غیررسمی هم می تونند اپلای کنند؟
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-11-2012, 10:03 PM
(02-11-2012, 09:51 PM)Karim نوشته: درودبابک جان،
کریم جان، بله میتونند، چند نفر از دوستان من با ریزنمرات لاتین غیررسمی اپلای کردند و پس از پذیرش نهایی (در زمان ثبت نام)، ریزنمرات رسمی شون رو به دانشگاه مقصد ارائه دادند (دو نفرشون الان در حال تحصیل در Virginia Tech هستند، یک نفرشون North Carolina SU و یک نفر هم Oregon SU) Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-11-2012, 11:18 AM
(02-11-2012, 09:51 PM)Karim نوشته: درودبابک جان،
همون طور که MaMi گفت، بله می‌شه. من خودم با ریزنمرات غیررسمی انگلیسی اقدام کردم و پذیرش گرفتم. شریف خودش به ما ریزنمرات انگلیسی می‌داد و در پایینشون نوشته بود که این ریزنمرات غیررسمی هستند و فقط برای ارائه به دانشگا‌ه‌ها برای پذیرش (یا یک همچین چیزی) صادر شده‌اند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین mehdi57008
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-11-2012, 07:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2012, 07:13 PM توسط mehdi57008.)
با سلام من میخوام از رشته علوم شناختی cognitive science برای بورسیه در مقطع ارشد امریکا اقدام کنم ممنون میشم کمکم کنید لیسانس عمران دارم و پروپوزال مرتبط هم زیاددارم
این رشته مرتبط با کامپیوتر و هوش مصنوعی هم هست

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

04-11-2012, 11:29 PM
اطلاعات من در مورد این رشته کمه. می‌دونم که در سال‌های اخیر این رشته که در تلاقی علوم روانشناسی و کامپیوتر به خصوص هوش مصنوعی هست اهمیت بیشتری پیدا کرده و تحقیقات بیشتری در این زمینه داره انجام می‌شه، اما متاسفانه در مورد وضعیت فاند و غیره در این رشته در امریکا زیاد اطلاعی ندارم، اما حدس می‌زنم که به خاطر این که لیسانس شما چندان مرتبط نیست، گرفتن فاند در مقطع فوق در این رشته برای شما چندان ساده نباشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین زری زری
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-11-2012, 01:23 AM
لطفا به من در زمینه پذیرش گرفتن تو رشته پزشکی کمک کنید.من دانشجوی سال دو پزشکی سراسری دانشگاه تیپ 1 هستم.میخوام بدونم آیا میتونم برا پزشکی از دانشگاهای خوب امریکا مثل هاروارد پذیرش بگیرم؟یعنی شرایطش چیه؟رزومم باید در چه حد باشه؟معدلمم مهمه؟

آفلاین زری زری
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-11-2012, 01:25 AM
و دیگر اینکه آیا من الان درخواست بدم خوبه یا اینکه بذارم بعد امتحان علوم پایه؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

05-11-2012, 02:31 AM
متاسفانه اطلاعات من در مورد رشته پزشکی خیلی کمه و نمی‌دونم شرایط گرفتن پذیرش به چه صورت هست. اگر سوال‌تون رو در انجمن علوم پزشکی بپرسید احتمالا دوستان دیگه بهتر بتونند کمک‌تون کنند.

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

13-11-2012, 12:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2012, 12:47 AM توسط amirhossein.gh.)
سلام بابک جان

یه سوال دارم : استادی که برای ترم اول میاد دانشگاه از همون اول بهش RA میدن بده دانشجوش ؟ ینی پروژه داره فاند بده ؟
من دو تا تجربه دارم که اینطور نیست ... یکی بود که تازه استاد شده بود واسه ژانویه 2012، نه fall 2012, spring 2013 و تازه مثل اینکه داره واسه پاییز 2013 پروژه و فاند میگیره (تازه میگه اونم معلوم نیست)
تجربه دیگم مال یه استاد که خودش دانشیار بود که رفته یه دانشگاه دیگه ! اونم میگه واسه پاییز 2012 یا پاییز 2013 به احتمال قوی فاند ندارم. میگه ترم های بعدش میخام پروژه بگیرم و بعدش یه آزمایشگاه راه بندازم

نظرت چیه ؟ ینی میشه گفت ممکنه استاد از همون اول ممکنه فاند داشته باشه ؟
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-11-2012, 09:16 AM
استادهایی که تازه شروع به کار می‌کنند و تقریبا در تمام مواقع assistant professor هستند، معمولا فاند دارند. وقتی استادی جذب هیات علمی دانشگاهی در امریکا می‌شه، از طرف دانشگاه بهش فاندی داده می‌شه که بتونه برای حداقل یکی دو سالی یک یا دو تا دانشجوی دکترا رو ساپورت کنه. به این فاندی که استاد از دانشگاه می‌گیره اصطلاحا startup package می‌گن. اگر چه مقدار و شرایط این startup packageها با هم فرق می‌کنه، ولی در اغلب مواقع استادهای تازه کار چنین بسته‌ای رو می‌گیرند و در نتیجه معمولا فاند دارند.

در مورد استادهایی که قبلا استاد دانشگاه دیگه‌ای بوده‌اند و به دانشگاه دیگه‌ای رفته‌اند، نمی‌دونم که چنین بسته‌ای رو می‌گیرند یا خیر، ولی صرف‌نظر از این موضوع احتمال این که این استادها از قبل پروژه گرفته باشند و فاند داشته باشند وجود داره و اصلا نمی‌شه گفت که هر استادی که به تازگی دانشگاه رو عوض کرده باشه فاند نداره.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... 113 بعدی »

Topic locked