عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت کفالت معافیت کفالت والدین و غیره

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
معافیت کفالت والدین و غیره
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-09-2012, 09:55 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2012, 10:00 AM توسط MaMi.)
(09-09-2012, 03:40 AM)omiddd نوشته:
پدرم سکته ی قلبی کرده و آنژوپلاستیک شده و الانم تو رگش استنت داره، همان رگ و یک رگ دیگر 50 % گرفتگی دارد. آیا میشه از بیماری های مربوط به قلب معافی گرفت؟
ضمن خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
دوست من، برای اینکه بتونی از معافیت کفالت بهره مند بشوی، شما و پدر بزرگوارتون باید یکسری شرایط داشته باشید که در قسمت سوالات متداول در مورد معافیت کفالت پدر قابل مشاهده است. ضمن اینکه یکسری ضوابط عمومی برای دریافت معافیت کفالت نیز وجود دارد، به عنوان مثال شما تنها فرزند پسر بالای 18 سال پدرتون باشید و سن پدر شما 65 سال تمام باشد. البته با توجه به شرایط جسمی پدر شما، فکر میکنم حتی اگر ایشون 65 سال نباشند، شما بتونید تحت شرایطی، برای معافیت کفالت اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین sssezar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-09-2012, 07:24 AM
سلام من تك فرزندم پدرم داراي معلوليت پا است و عمل قلب هم انجام داده سنشم 57 سال است تو بهزيستي معلوليت شديد خورده من تمام مراحل معافيت و تا قبل از ثبت احوال انجام دادم مي خواستم بدونم با اين شرايط از نظر قانوني احتمال معافيتم چند در صد است اگر مساله اي هم هست براي راهنمايي لطفا راهنماييم كنيد
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-09-2012, 10:12 PM
(11-09-2012, 07:24 AM)sssezar نوشته:
سلام من تك فرزندم پدرم داراي معلوليت پا است و عمل قلب هم انجام داده سنشم 57 سال است تو بهزيستي معلوليت شديد خورده من تمام مراحل معافيت و تا قبل از ثبت احوال انجام دادم مي خواستم بدونم با اين شرايط از نظر قانوني احتمال معافيتم چند در صد است اگر مساله اي هم هست براي راهنمايي لطفا راهنماييم كنيد
دوست من، ضمن خوشامد به شما جهت پوستن به فروم Smile
با شرایطی که شما ذکر کردید (معلولیت شدید پدر بزرگوارتون و سابقه بیماری شون) به نظر من مشکلی برای دریافت معافیت کفالت نخواهید داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین sssezar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-10-2012, 08:42 PM
سلام من امروز نوبت كميسيونم بود 3 تا دكتر وقت داشتم فقط يه دكتر تونستم برم فكر مي كنم دكتر تاييد نكرد مي خاستم بدونم ميشه اعتراض كرد قبل از اينكه 2 تا دكتر ديگه نظرشون بدن يا اينكه بايد صبر كرد جواب نهايي بياد در هر صورت لطفا راهنماييم كنيد و مراحلش بگيد ممنون مورد من مربوط به پست قبلي است
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

02-10-2012, 12:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-10-2012, 12:46 PM توسط MaMi.)
(01-10-2012, 08:42 PM)sssezar نوشته:
سلام من امروز نوبت كميسيونم بود 3 تا دكتر وقت داشتم فقط يه دكتر تونستم برم فكر مي كنم دكتر تاييد نكرد مي خاستم بدونم ميشه اعتراض كرد قبل از اينكه 2 تا دكتر ديگه نظرشون بدن يا اينكه بايد صبر كرد جواب نهايي بياد در هر صورت لطفا راهنماييم كنيد و مراحلش بگيد ممنون مورد من مربوط به پست قبلي است
کمیسون بهزیستی یا کمیسیون نظام وظیفه؟ با شرایطی که شما از پدرتون ذکر کردید، فکر نمیکنم مشکلی در بهزیستی/نظام وظیفه برای شما ایجاد بشه. ضمن اینکه رای کمیسیون به این صورت است که اگر دو نفر از سه نفر رای به معافیت/از کار افتادگی بدهند، مشکلی نخواهد بود (یعنی رای اکثریت مهم است نه فرد)
نقل قول  

آفلاین sssezar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-10-2012, 10:46 PM
سلام كميسيون نظام وظيفه يعني همون بيمارستان ناجا متاسفانه دكترش خيلي سختگير بود راي به قطع بودن پا داد اما اخرش نوشت كه بيمار ميتواند كارها را خودش انجام دهد ببخشيد بابت اين حرفم اما با اين سوال كه پدرت چه جوري دستشويي ميرن منم گفتم خودشون به اين نتيجه رسيد Huh Huh Huh حالا كاري هست كه انجام بدم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

02-10-2012, 11:11 PM
(02-10-2012, 10:46 PM)sssezar نوشته:
سلام كميسيون نظام وظيفه يعني همون بيمارستان ناجا متاسفانه دكترش خيلي سختگير بود راي به قطع بودن پا داد اما اخرش نوشت كه بيمار ميتواند كارها را خودش انجام دهد ببخشيد بابت اين حرفم اما با اين سوال كه پدرت چه جوري دستشويي ميرن منم گفتم خودشون به اين نتيجه رسيد حالا كاري هست كه انجام بدم
ایکاش، این حرف رو نمیزدی اونجا... Sad راستش من خیلی در مورد معافیت کفالت با این شرایط شما اطلاعات دقیق ندارم ولی اگر اشتباه نکنم میتونید اعتراض کنید به رای صادره...امیدوارم که معافیت رو بتونی دریافت کنی دوست من
نقل قول  

آفلاین mimchem86
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-10-2012, 03:18 PM
سلام و خسته نباشید...
میخواستم در مورد معافیت کفالت بپرسم.پدرم فوت شده و برادر شهید هست. میخواستم بدونم میتونم از طریق بنیاد شهید اقدام کنم و معافی کفالت مادرمو بگیرم.از طرفی تنها فرزند ذکور هم نیستم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-10-2012, 03:56 PM
(27-10-2012, 03:18 PM)mimchem86 نوشته:
سلام و خسته نباشید...
میخواستم در مورد معافیت کفالت بپرسم.پدرم فوت شده و برادر شهید هست. میخواستم بدونم میتونم از طریق بنیاد شهید اقدام کنم و معافی کفالت مادرمو بگیرم.از طرفی تنها فرزند ذکور هم نیستم.
درود دوست من. شما متاسفانه یکی از شروط اصلی برای اقدام معافیت کفالت مادر یعنی؛ "مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد." رو ندارید. البته اگر برادر شما "چنانچه به تشخيص شوراي پزشكي برادر بيمار قادر به سرپرستي و نگهداري مكفول نباشد در آن صورت تنها فرزند ذكور سالم بالاي 18 سال مي‌تواند درخواست معافيت كفالت نمايد."(منبع و منبع) البته شما شرایط دقیقتون رو ذکر نکردید (سن برادر و...).
ضمن اینکه اگر پدر شما در قید حیات بودند، از طریق بنیاد شهید، تا جایی که من اطلاع دارم، فقط برای خودشون می تونستند معافی/کسر خدمت دریافت کنند و نه برای فرزندانشون.
نقل قول  

آفلاین HWANWOONG
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-10-2012, 09:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2012, 09:29 PM توسط HWANWOONG.)
سلام ...
پدرم فوت شده و دو خواهر بزرگتر دارم که یکیشون متاهله و یکی دیگه دانشجویه شهرستان و مادر هم بازنشسته
منم تنها پسر و چند وقتیه ترک تحصیل کردم .
میتونم معافیت بگیرم یا نه؟ Confused
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 26 بعدی »