عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-05-2012, 10:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2012, 12:24 PM توسط MaMi.)
(30-05-2012, 01:58 AM)Mike نوشته: در هر نیم ساله تحصیلی‌ ۱ بار بیشتر شما از کشور نمیتونی‌ خارج بشی‌! فرقی‌ نداره وثیقتون چقدر باشه! اما من ۲-۳ بار خارج شدم دلیلشم این بود که خدا خیلی‌ کمک کرد و اینکه همشو به بهونه کنفرانس ,امتحان زبان, . . . رفته بودم که وزارت علوم تایید کرده بود! اینکه خروج شما چند روز باشه همش دست ۱ نفر در وزارت علوم. ایشون تصمیم میگیره. منم ۲ تا ۳۰ روز رفتم!
این محدودیت خروج به صورت علمی، از طرف وزارت علوم تعیین شده است که دانشگاه ها اون رو اجرا می کنند ولی اگر شما بتونی به دانشگاه ثابت کنی که به زمانی بیشتر از 30 روز نیاز داری، از لحاظ قانون نظام وظیفه، منعی نخواهد بود

(30-05-2012, 10:07 AM)mhz_ir نوشته: پس اونطور که گفته شد نیست،تعجب کردم.گفتم چه خوب!!!
برای ما هم که دانشگاه آزادیم روندشو اطلاع دارید که میشه مثل شما بیشتر از یکبار تو یه ترم گرفت؟
بعد این بهونه هایی که میگید براش سندم بردین؟برگه ثبت نامی،پرینت ارائه مقاله ای؟
دانشگاه ما که میگه باید یه مدرکی بدی معلوم بشه.
اگر به ارسال های قبل هم توجه کرده باشید، عرض کردم که این محدودیت خروج در هر نیم سال تحصیلی، برای خروج به صورت علمی/نیمه علمی است نه خروج به صورت تفریحی Smile

آيا صدور مجوز خروج براي دانشجويان از سوي وظيفه عمومي محدوديت دارد؟
خير صدور مجوز خروج در هر ترم تحصيلي از نظر وظيفه عمومي هيچ محدوديتي ندارد. (منبع)

مدت اعطايي جهت سفرهاي مطالعاتي حداكثر چه بازه زماني را در بر ميگيرد؟
براي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد 6 ماه و دانشجويان مقطع دكتري 1 سال مي باشد. (منبع)

روند کلی این پروسه، در دانشگاه های آزاد/سراسری تقریبا تا حدود 85% مشابه است.

----------------------
در پایان از همه دوستان عزیز تقاضا دارم، که ارسال های پیشین را با دقت مطالعه بفرمایند تا از طرح مجدد سوال های تکراری جلوگیری شود Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

30-05-2012, 10:55 AM
(30-05-2012, 10:24 AM)MaMi نوشته:
این محدودیت خروج به صورت علمی، از طرف وزارت علوم تعیین شده است که دانشگاه ها اون رو اجرا می کنند ولی اگر شما بتونی به دانشگاه ثابت کنی که به زمانی بیشتر از 30 روز نیاز داری، از لحاظ قانون نظام وظیفه، منعی نخواهد بود

الان به نظرم این جمله تناقض داره!چون بحث مشمولیت با نظام وظیفست،یعنی همه کاره اونه که تعیین میکنه.حالا اگه سفر تفریحی باشه نمیدونم اثبات برای دانشگاه چه دلیلی داره؟
به قول معروف چه ربطی به دانشگاه داره وقتی نظام وظیفه اوکی بده؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-05-2012, 11:15 AM
(30-05-2012, 10:55 AM)mhz_ir نوشته: الان به نظرم این جمله تناقض داره!چون بحث مشمولیت با نظام وظیفست،یعنی همه کاره اونه که تعیین میکنه.حالا اگه سفر تفریحی باشه نمیدونم اثبات برای دانشگاه چه دلیلی داره؟
به قول معروف چه ربطی به دانشگاه داره وقتی نظام وظیفه اوکی بده؟
دوست من، دقت کن که در مورد خروج علمی (دریافت نامه از دانشگاه برای نظام وظیفه جهت قراردادن وثیقه 5 یا 8 میلیونی) این محدودیت وجود داره (یعنی از نظر نظام وظیفه محدودیتی نداره دفعات خروج چند بار باشه، ولی وزارت علوم گفته دانشجوی کارشناسی ارشد در هر ترم 1 بار و دکتری 2 بار میتونه از این روش برای خروج از کشور اقدام کنه)...حالا وزارت علوم این تفسیر رو از قانون خروج دانشجو کرده است، تا وقتی هم که شما مشمولی و دانشجو (یعنی از معافیت تحصیلی استفاده میکنی) این موارد وجود دارد
ارتباط بین دانشگاه و نظام وظیفه رو میتونید از دوستان ذی صلاح بپرسید Wink
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

30-05-2012, 11:39 AM
نقل قول:
دوست من، دقت کن که در مورد خروج علمی (دریافت نامه از دانشگاه برای نظام وظیفه جهت قراردادن وثیقه 5 یا 8 میلیونی) این محدودیت وجود داره (یعنی از نظر نظام وظیفه محدودیتی نداره دفعات خروج چند بار باشه، ولی وزارت علوم گفته دانشجوی کارشناسی ارشد در هر ترم 1 بار و دکتری 2 بار میتونه از این روش برای خروج از کشور اقدام کنه)...حالا وزارت علوم این تفسیر رو از قانون خروج دانشجو کرده است، تا وقتی هم که شما مشمولی و دانشجو (یعنی از معافیت تحصیلی استفاده میکنی) این موارد وجود دارد
ارتباط بین دانشگاه و نظام وظیفه رو میتونید از دوستان ذی صلاح بپرسید Wink
حرف شما کاملا درست.ولی بحث من فقط روی سفر تفریحی است که باید 15میلیون وثیقه بزاریم.این که دیگه علمی نیست دانشگاه ازمون مدرک برای خروج بخواد!

حالا میگم اگه سفر تفریحی باشه از اون طرفم نظام وظیفه طبق :

آيا صدور مجوز خروج براي دانشجويان از سوي وظيفه عمومي محدوديت دارد؟
خير صدور مجوز خروج در هر ترم تحصيلي از نظر وظيفه عمومي هيچ محدوديتي ندارد. (منبع)

مشکلی برای تعداد خروج نداره،پس میشه تو یه ترم به قصد سفر تفریحی بیشتر از یکبار خارج شد؟

دانشگاه رو این مساله نباید کاری داشته باشه(فقط بحث سفر تفریحیه).
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

30-05-2012, 11:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2012, 11:58 AM توسط MaMi.)
(30-05-2012, 11:39 AM)mhz_ir نوشته: حرف شما کاملا درست.ولی بحث من فقط روی سفر تفریحی است که باید 15میلیون وثیقه بزاریم. این که دیگه علمی نیست دانشگاه ازمون مدرک برای خروج بخواد!
مشکلی برای تعداد خروج نداره،پس میشه تو یه ترم به قصد سفر تفریحی بیشتر از یکبار خارج شد؟
دقیقا، اصلا به دانشگاه ارتباطی نداره که شما روزهایی که سر کلاست در دانشگاه نمیری، کجا هستی! Wink بنابراین در یک ترم به تعداد زیــــــــاد میتونی به قصد سفر تفریحی، از کشور خارج بشوی Smile
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

30-05-2012, 12:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2012, 12:24 PM توسط mhz_ir.)
MaMi عزیز ببخشید زیاد سوال میکنم ولی کارم گیر.شما یا Mike عزیر اگه راجع به شرکت در کنفرانس یا آزمون زبان اطلاعی دارین بفرمایید.
میخام ببینم اگه تو آزمون تافل یا GRE ثبت نام کنم (برای اینکه برگه ثبت نام رو دانشگاه بدم)بعد میشه کنسل کنم پولشو بگیرم؟ترکیه میخام برم.
ظاهرا Mike این راهها رو رفته،دانشگاه نمیگه تافل یا GRE رو که داخلم برگزار میکنن؟!
چون چند ماه دیگه که میخام برم اون موقع هیچ کنفرانس مربوط یا نزدیک به رشتم نداره.

این سایت برای بررسی کنفرانس هاست.اگه کسی لازم داشت
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-05-2012, 08:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-05-2012, 08:11 PM توسط Mike.)

(30-05-2012, 12:23 PM)mhz_ir نوشته:
MaMi عزیز ببخشید زیاد سوال میکنم ولی کارم گیر.شما یا Mike عزیر اگه راجع به شرکت در کنفرانس یا آزمون زبان اطلاعی دارین بفرمایید.
میخام ببینم اگه تو آزمون تافل یا GRE ثبت نام کنم (برای اینکه برگه ثبت نام رو دانشگاه بدم)بعد میشه کنسل کنم پولشو بگیرم؟ترکیه میخام برم.
ظاهرا Mike این راهها رو رفته،دانشگاه نمیگه تافل یا GRE رو که داخلم برگزار میکنن؟!
چون چند ماه دیگه که میخام برم اون موقع هیچ کنفرانس مربوط یا نزدیک به رشتم نداره.

این سایت برای بررسی کنفرانس هاست.اگه کسی لازم داشت

من خودم برا تافل ثبت نام کرده بودم یعنی‌ واقعا می‌خواستم بدم. منتها تو ایران تو سازمان سنجش! موقع ثبت نام ۱ نامه‌ا‌ی رو می‌زنه به پست الکترونیکیت که بهش میگن کانفرمیشن. کاری که من کردم اون نامه کپی‌ کردم تو ورد بعدشم به سادگی‌ تاریخشو انداختم اون موقع که می‌خوام! بعدشم پرینت گرفتمو دادمش به آموزش دانشگامون! آموزشام طرف نمیتونه اسمشو به انگلیسی بنویسه چه می‌فهمه! خلاصه نامه دادو منم بردم وزارت علوم که اونجا یقمو گرفتند و اون آقا سریع فهمید که می‌خوام بیام سفارت! خلاصه ۱ کم با من حرف زد‌‌و اینا بالاخره راضی‌ شد که بده! یعنی‌ راضیش کردم!خلاصه بردم نظام وظیفه که اونجا دیگه یقمو گرفتند! تا زد تو سیستم کود ملی لعنتیمو گفتش که نمی‌شه! گفتم چرا گفتش ۱ بار رفتی‌ تو این نیم سال! خلاصه منم مصاحبه داشتم نزدیک بود سکته کنم! ۱-۲ روزی نظام وظیفه گریه زاری کردم دیدم نه نمی‌شه. خلاصه اومدم وزارت اولم پیش همون مرد و داستانو گفتم. اونم گفت حاضری ۱ شیرینی‌ به بچهای نظام وظیفه بعدی ردیف کنم بری! فک کن وزارت علوم این حرفو بزنه بعد انتظار داری رتبه کنکور طرف نفروشند! خلاصه منم ۱ ذره نگاش کردمو گفتم اوکی! خلاصه به ۱ کی‌ زنگ زد‌‌و منو معرفی‌ کردو‌‌ فرداش رفتم که برم پیش اون یارو دیدم ۱ سرهنگی هستش که قبلان ندیده بودمش اونجا . معلوم بود تازه اومده! گفتم بذار برم باهاش حرف بزنم ببینم چی‌ می‌شه! خلاصه رو به آسمون گفتم خدایا ردیفش کن! رفتمو سلام کردم . خیلی‌ آدم خوش رویی بودش. خلاصه کلی‌ سوال کرد:۱- کجا می‌خوای بری۲- برا چی‌ می‌خوای بری؟ حالا چرا اونجا می‌خوای بری ؟ اگه امتحانتو قبول شیچی‌ می‌شه؟ قبلان کجا رفتی‌ واسه چی‌ رفتی‌ یعنی‌ علمی‌ رفتی‌؟ دوباره که ازم پرسید اگه قبول شی چی‌ می‌شه گفتم که ایشالا شیرینیشو براتون میارم ! دیدم ۱ لب خند زد‌‌و خدنویسشو در آورد دوباره همه اون سواالارو ۱ بار دیگه ازم پرسید! بعدشم نوشت خروج بلا مانع است! بدم ۱ داد زد اون سربازارو که مسوله این کارا بود صدا زد‌‌و گفت اینو کارشو انجام بدید! منم گفتم دستت درد نکنه جناب سرهنگ و تا رومو کردم انور ۱ هوو گفت بیا اینجا! نگاش کردم گفت شیرینیشو سلوات می‌‌فرستی برای روح شهدا! منم گفتم الان خودمو کلی‌ خانوادمو صدا میزنم دست جامی‌ برا روح شهدا سلوات بفرستیم جناب سرهنگ که گفت آای‌ بچه پرو! بدو برو تا نظرم عوض نشده! بعدها فهمیدم که اون کسی‌ بود که جای اکبر حلوایی اومده!
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

30-05-2012, 10:12 PM
(30-05-2012, 08:11 PM)Mike نوشته:

من خودم برا تافل ثبت نام کرده بودم یعنی‌ واقعا می‌خواستم بدم. منتها تو ایران تو سازمان سنجش! موقع ثبت نام ۱ نامه‌ا‌ی رو می‌زنه به پست الکترونیکیت که بهش میگن کانفرمیشن. کاری که من کردم اون نامه کپی‌ کردم تو ورد بعدشم به سادگی‌ تاریخشو انداختم اون موقع که می‌خوام! بعدشم پرینت گرفتمو دادمش به آموزش دانشگامون! آموزشام طرف نمیتونه اسمشو به انگلیسی بنویسه چه می‌فهمه! خلاصه نامه دادو منم بردم وزارت علوم که اونجا یقمو گرفتند و اون آقا سریع فهمید که می‌خوام بیام سفارت! خلاصه ۱ کم با من حرف زد‌‌و اینا بالاخره راضی‌ شد که بده! یعنی‌ راضیش کردم!خلاصه بردم نظام وظیفه که اونجا دیگه یقمو گرفتند! تا زد تو سیستم کود ملی لعنتیمو گفتش که نمی‌شه! گفتم چرا گفتش ۱ بار رفتی‌ تو این نیم سال! خلاصه منم مصاحبه داشتم نزدیک بود سکته کنم! ۱-۲ روزی نظام وظیفه گریه زاری کردم دیدم نه نمی‌شه. خلاصه اومدم وزارت اولم پیش همون مرد و داستانو گفتم. اونم گفت حاضری ۱ شیرینی‌ به بچهای نظام وظیفه بعدی ردیف کنم بری! فک کن وزارت علوم این حرفو بزنه بعد انتظار داری رتبه کنکور طرف نفروشند! خلاصه منم ۱ ذره نگاش کردمو گفتم اوکی! خلاصه به ۱ کی‌ زنگ زد‌‌و منو معرفی‌ کردو‌‌ فرداش رفتم که برم پیش اون یارو دیدم ۱ سرهنگی هستش که قبلان ندیده بودمش اونجا . معلوم بود تازه اومده! گفتم بذار برم باهاش حرف بزنم ببینم چی‌ می‌شه! خلاصه رو به آسمون گفتم خدایا ردیفش کن! رفتمو سلام کردم . خیلی‌ آدم خوش رویی بودش. خلاصه کلی‌ سوال کرد:۱- کجا می‌خوای بری۲- برا چی‌ می‌خوای بری؟ حالا چرا اونجا می‌خوای بری ؟ اگه امتحانتو قبول شیچی‌ می‌شه؟ قبلان کجا رفتی‌ واسه چی‌ رفتی‌ یعنی‌ علمی‌ رفتی‌؟ دوباره که ازم پرسید اگه قبول شی چی‌ می‌شه گفتم که ایشالا شیرینیشو براتون میارم ! دیدم ۱ لب خند زد‌‌و خدنویسشو در آورد دوباره همه اون سواالارو ۱ بار دیگه ازم پرسید! بعدشم نوشت خروج بلا مانع است! بدم ۱ داد زد اون سربازارو که مسوله این کارا بود صدا زد‌‌و گفت اینو کارشو انجام بدید! منم گفتم دستت درد نکنه جناب سرهنگ و تا رومو کردم انور ۱ هوو گفت بیا اینجا! نگاش کردم گفت شیرینیشو سلوات می‌‌فرستی برای روح شهدا! منم گفتم الان خودمو کلی‌ خانوادمو صدا میزنم دست جامی‌ برا روح شهدا سلوات بفرستیم جناب سرهنگ که گفت آای‌ بچه پرو! بدو برو تا نظرم عوض نشده! بعدها فهمیدم که اون کسی‌ بود که جای اکبر حلوایی اومده!

پس کارت خیلی خدایی بوده Smile .یه سوال تو نامه کانفیرمیشن آدرس محل برگزاری آزمون (یا کشورو) نزده بود؟
یا اونم عوض کردی؟چون گفتی تو ایران تو سازمان سنجش می خواستی شرکت کنی.
بعد کنسل کردی هزینشو گرفتی یا امتحان دادی؟
نقل قول  

آفلاین Mike
نقل قول

30-05-2012, 10:16 PM

(30-05-2012, 10:12 PM)mhz_ir نوشته:

پس کارت خیلی خدایی بوده Smile .یه سوال تو نامه کانفیرمیشن آدرس محل برگزاری آزمون (یا کشورو) نزده بود؟
یا اونم عوض کردی؟چون گفتی تو ایران تو سازمان سنجش می خواستی شرکت کنی.
بعد کنسل کردی هزینشو گرفتی یا امتحان دادی؟

آره همه چیو میزان! خوب معلومه که عوض کردم! رفتم گشتم تو اینترنت آدرس اونجایی‌ رو که تو آنکارا امتحان میگیرنو پیدا کردم کپی‌ کردم توش!من می‌خواستم امتحان بدم. منتها تو ایران ثبت‌نام کردم که امتحانو بدم و امتحانم دادم. بعد از امتحانم دم ویزا شد این داستانا اتفاق افتاد!کلند خیلی‌ ریسکی هستش این کار. زیاد نمی‌شه روش حساب باز کرد. خدا خیلی‌ کمکم کرد :د
نقل قول  

آفلاین kasra515
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-06-2012, 01:06 PM
سلام دوستان
من به سفارت آمریکا تو ترکیه ایمیل دادم و درخواست وقت اضطراری کردم. یکی از دوستام میگه من الان 2 هفتست که ایمیل دادم ولی هنوز جواب ندادن. من از نظام وظیفه اجازه خروج موقت برای ترکیه رو گرفتم. آیا میشه برم یه کشور دیگه یا باید مراحل نظام وظیفه رو از نو طی کنم ؟Sad
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 31 بعدی »