عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین souran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-11-2017, 08:56 PM
با سلام.
من دانش آموز پيش دانشگاهي رشته رياضي هستم.
الان در تركيه هستم و در مدرسه ايراني سال آخر را سپري ميكنم.
معدل ديپلم ١٩/٥٦ شد ولي پايينترين معدلي بود كه تا به حال داشتم قصد دارم معدل امسالم بالاي ١٩/٨٠ بشود براي زبان هم دارم ميخونم ك آيلتس بالاي ٦ بگيرم.
رشته ي دانشگاهي مورد نظرم هم فيزيك(فيزيك نجومي)هست
ممنون ميشم راهنمايي كنيد ك كدوم كشور شانس دارم؟
خودم كانادا يا انگلستان را براي ليسانس و فوق ليسانس و آمريكا را براي دكترا در نظر گرفتم ولي ديدم كه ميگن گرفتن بورسيه براي كارشناسي سخته..
به نظرتون من شانسي براي گرفتن بورسيه توي كشورهاي اروپايي را دارم يا كارشناسي را در دانشگاه انگليس زبان تركيه بگذرونم و از آنجا انتقالي بگيرم(البته خودم اين گزينه را زياد تمايل مدارم)؟
ممنون ميشم پاسخ بديد
نقل قول  

آفلاین souran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-11-2017, 09:16 PM
با سلام
من دانش آموز پيش دانشگاهي رشته رياضي هستم،
در حال حاضر در تركيه هستم و در مدرسه ايراني سال آخر را تحصيل ميكنم.
معدل ديپلمم ١٩/٥٦ شد كه البته پايينترين معدلي بود كه تا بحال داشتم و سعي دارم معدل امسالم ١٩/٨٠ به بالا شود.
زبان هم دارم ميخونم كه آيلتس امتحان بدهم.
من ميخواهم براي رشته فيزيك(فيزيك نجومي)بورسيه شوم
يا در كانادا يا انگلستان،اما شنيدم گرفتن بورسيه براي كارشناسي دشوار هستش،مي خواستم بدونم آيا امكان دارد كه بتونم از يك دانشگاه انگلستان بورسيه تحصيلي بگيرم؟اگر نه به نظر شما اينكه چند ترم در دانشگاه انگليسي زبان اينجا بگذرونم بعد انتقالي بگيرم فك خوبي هست؟يا فقط هزينه ها را دوبرار كردم(چون هزينه برام مهم هستش)
و اينكه ممنون ميشم بفرماييد ك اينكه دايي من در انگلستان زندگي ميكند ميتواند تاثيري براي من داشته باشد يا خير؟
با سپاس
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-11-2017, 11:38 AM
(10-11-2017, 09:16 PM)souran نوشته: با سلام
من دانش آموز پيش دانشگاهي رشته رياضي هستم،
در حال حاضر در تركيه هستم و در مدرسه ايراني سال آخر را تحصيل ميكنم.
معدل ديپلمم ١٩/٥٦ شد كه البته پايينترين معدلي بود كه تا بحال داشتم و سعي دارم معدل امسالم ١٩/٨٠ به بالا شود.
زبان هم دارم ميخونم كه آيلتس امتحان بدهم.
من ميخواهم براي رشته فيزيك(فيزيك نجومي)بورسيه شوم
يا در كانادا يا انگلستان،اما شنيدم گرفتن بورسيه براي كارشناسي دشوار هستش،مي خواستم بدونم آيا امكان دارد كه بتونم از يك دانشگاه انگلستان بورسيه تحصيلي بگيرم؟اگر نه به نظر شما اينكه چند ترم در دانشگاه انگليسي زبان اينجا بگذرونم بعد انتقالي بگيرم فك خوبي هست؟يا فقط هزينه ها را دوبرار كردم(چون هزينه برام مهم هستش)
و اينكه ممنون ميشم بفرماييد ك اينكه دايي من در انگلستان زندگي ميكند ميتواند تاثيري براي من داشته باشد يا خير؟
با سپاس

سلام
هیچ کس بهتر از خود شما نمیتواند به خودتان کمک کند، من مسیر را توضیح می‌دهم و شما پیگیر باشید.

1. بورسیه برای کاشناسی بسیار کم است (از نظر تعداد و مقدار) و معمولا ارزش آنچنانی ندارد(اما به نظر من چند دانشگاه را بررسی کنید، اگر دانش زبان مناسبی دارید، به راحتی میتوانید این موضوع را بررسی کنید، به قسمت financial aid یا scholarship یا موارد مشابه رجوع کنید، در قسمت undergraduate باید به دنبال این موضوع باشید، از بورسهای خارج دانشگاه نیز غافل نشوید.
2. این کار مناسب نیست و در بخث مالی هیچ کمکی نمی‌کند.
3. ایشان می‌توانند مهم‌ترین کار را انحام دهند، اگر ایشان هزینه‌های دانشگاه و زندگی شما را رسما به عهده بگیرند، شما می‌توانید به راحتی در انلگستان (حتی در دانشگاه های بسیار معتبر) تحصیل کنید و در آینده این هزینه را به ایشان بازگردانید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-04-2018, 11:25 AM
سلام.متولد ۶۴ هستم. متاهل دانشجوی ادبیات انگلیسی کارشناسی. شغل همسر خدمات اتومبیل. برای ادامه تحصیل کجا رو پیشنهاد میکنید
نقل قول  

آفلاین Merya
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-05-2018, 08:27 PM
سلام. من دانشجوی ترم 6 کارشناسی مدیریت بازرگانی تو دانشگاه ملی با معدل19 هستم که ارشد مستقیم همون دانشگاه بازاریابی قبول شدم. می خواستم بدونم اگر بخواهم دکتری را دریکی از کشورهای انگلیسی زبان بخونم چه آزمون هایی بخونم تا شانسم برای گرفتن فاند بیشتر باشه. و شما کدوم کشور رو پیشنهاد می کنید؟ (تافل یا آیلتس) (gre یا gmat)
نقل قول  

آفلاین Sajrez
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-10-2018, 11:32 AM
سلام و وقت بخیر ، من لیسانس روانشناسی هستم از دانشگاه دولتی با معدل 17 میخواستم ببینم برای ارشد میتونم کدوم کشورها اقدام کنم ؟؟چون حمایت مالی هم ندارم باید جوری باشه ک هزینه های زندگیم رو هم تأمین کنم،یا بورس کامل بشم
شما پیشنهادتون چیه ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-10-2018, 01:58 AM
(12-10-2018, 11:32 AM)Sajrez نوشته: سلام و وقت بخیر ، من لیسانس روانشناسی هستم از دانشگاه دولتی با معدل 17  میخواستم ببینم برای ارشد میتونم کدوم کشورها اقدام کنم ؟؟چون حمایت مالی هم ندارم باید جوری باشه ک هزینه های زندگیم رو هم تأمین کنم،یا بورس کامل بشم
شما پیشنهادتون چیه ؟

سلام
بنظر من برای همه پوزیشنهای موجود در دانشگاه های اروپا اپلای کنید
معمولا پروپوزال چند صفحه ای لازم هست
خیلی رقابت اینروزا زیاده نمیشه بطور قطع نظر داد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین iLimai
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-10-2018, 06:48 AM
سلام و عرض ادب

دوست عزیز دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه زنجان هستم. معدل 16.21. 4 تا ISI و دو کتاب یکی به فارسی و دیگری به انگلیسی. زبانم بسیار مطلوبه اما به دلیل عدم وجود انگیزه بدون مطالعه در آزمون آبلتس حاضر شدم و نمره 6 رو کسب کردم. به کدام کشورها و چه رنکی باید فکر کنم تا شانس پذیرش بسیار بالا داشته باشم.

سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

15-10-2018, 12:00 AM
(13-10-2018, 06:48 AM)iLimai نوشته: سلام و عرض ادب

دوست عزیز دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه زنجان هستم. معدل 16.21. 4 تا ISI و دو کتاب یکی به فارسی و دیگری به انگلیسی. زبانم بسیار مطلوبه اما به دلیل عدم وجود انگیزه بدون مطالعه در آزمون آبلتس حاضر شدم و نمره 6 رو کسب کردم. به کدام کشورها و چه رنکی باید فکر کنم تا شانس پذیرش بسیار بالا داشته باشم.

سپاسگزارم

سلام
فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
Impact Factor مقالات مهم است و کتاب اهمیتی ندارد. آیا تمام اسکیل ها 6 است؟ یا نمره کلی 6 است؟ برخی دانشگاه ها برای مهارت ها حداقل دارند و نمره شما مرزی است. اگر رشته انسانی هستید این نمره بسیار پایین است و برای مهندسی شرایط مرزی دارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین iLimai
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-10-2018, 04:24 PM
(15-10-2018, 12:00 AM)automotive نوشته: سلام
فارغ التحصیل چه رشته ای هستید؟
Impact Factor مقالات مهم است و کتاب اهمیتی ندارد. آیا تمام اسکیل ها 6 است؟ یا نمره کلی 6 است؟ برخی دانشگاه ها برای مهارت ها حداقل دارند و نمره شما مرزی است. اگر رشته انسانی هستید این نمره بسیار پایین است و برای مهندسی شرایط مرزی دارد.
سلام دوست گرامی

از پاسختون ممنونم. من فارغ التحصیل مهندسی مکانیک هستم. 2 سال در دانشگاه شریف تحصیل کردم و بخاطر تنبلی و شرایط سخت دانشگاه با نادانی محض دانشگاهم رو عوض کردم و به زنجام رفتم. impact factor مقالات به ترتیب  Q1 3.654, Q1 3.263, Q1 2.465, Q2 2.197 هستش. نمره زبان رو افزایش میدم. دوباره برای تافل و جی آر ای ثبت نام میکنم. زبانم خوبه. سعی میکنم نمرات رو بهتر کنم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 بعدی »