عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-08-2017, 03:32 PM
(07-08-2017, 09:37 AM)مهمان نوشته: خیلی ممنونم از راهنماییتون 
این 4000 یورو که فرمودین منظورتون با احتساب هزینه زندگیه؟ 
یک سوال دیگه هم دارم ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. 
با توجه به نمرات بسیار پایین واحد های ریاضیات توی ریز نمرات کارشناسی که 9 - 10 و 12 هستند( نمرات دروس تخصصی به طور میانگین 18.5) و نمرات دو سال آخر میانگین 18.20 هستند) معدل کل هم 17.15 ، شانس پذیرش بنده رو در مقطع ارشد رشته Quantitative Finance دانشگاه بولونیا چه طور ارزیابی می کنید
بنده الان مردد هستم که این یک سال معافیت تحصیلی بعد از کارشناسی رو برای کنکور ارشد داخل کشور مطالعه کنم یا اینکه وقتم رو برای گرفتن مدرک تافل و پروسه اپلای بذارم. ترجیح خودم گزینه دومه ولی قدری در مورد گرفتن پذیرش در این رشته تردید دارم (بیشتر به علت همون نمرات  درس ریاضی) فلذا کمی نگرانی دارم از این که همه تخم مرغ ها رو تو سبد اپلای بذارم !!

بلونیا حساسه به ریاضی با این حال پذیرش گرفتن خیلی سخت نیست. من خودم با رشته کاملا نامرتبط گفتم ولی خب ریاضیاتم بالا بود.
به نظر من هم ریسکی ههست مگر قبول کنید هر جا شد برید. 
بله 4000 تا زیاد هم هست . البته فراموش نشه اول پول میدین بعد 1 الی 1.5 سال برمیگردونن
مگر بورس یونی بو 2 رو بگیرین که اون وقت فول فاند و زید هم هست. یونی 2 هم قبلا توضیح دادم چی هست. معدل کل چون زیاده میتونید بعث دانشگاهها پذیرش بگیرید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین abbas98
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-08-2017, 11:21 AM
سلام دوستان
اینکه میگن دانشجوی دکترای دانشگاه معتبر داخل کشور باشی و گواهی اشتغال به تحصیل بدی میتونی برا دانشگاه های خوب اتریش پذیرش بگیری چقد صحت داره؟ فاند میدن یا نمیدن؟
نقل قول  

آفلاین morteza173
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-08-2017, 05:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2017, 05:33 AM توسط morteza173.)
(07-08-2017, 03:32 PM)Torkan نوشته: بلونیا حساسه به ریاضی با این حال پذیرش گرفتن خیلی سخت نیست. من خودم با رشته کاملا نامرتبط گفتم ولی خب ریاضیاتم بالا بود.
به نظر من هم ریسکی ههست مگر قبول کنید هر جا شد برید. 
بله 4000 تا زیاد هم هست . البته فراموش نشه اول پول میدین بعد 1 الی 1.5 سال برمیگردونن
مگر بورس یونی بو 2 رو بگیرین که اون وقت فول فاند و زید هم هست. یونی 2 هم قبلا توضیح دادم چی هست. معدل کل چون زیاده میتونید بعث دانشگاهها پذیرش بگیرید

خیلی ممنون 

بنابراین گرفتن پذیرش در یه دانشگاه رنک زیر 500 هم ریسک بالایی داره با این شرایط؟ 

واین که فکر می کنید کار درستیه که ابتدا ارشد اول رو تو ایران بخونم و سعی کنم با بهبود رزومه (با توجه به این که تعدادی از واحد های ریاضی تو ارشد هم هستن) شانسم رو برای گرفتن پذیرش برای ارشد مجدد تو یه دانشگاه معتبر افزایش بدم؟ 

من میخوام  نمره های ریاضی رو که خیلی ها می گن می تونه  تاثیر زیادی بذارن روی پذیرش در رشته financial engineering جبران کنم به نظر شما می تونم با gre subject mathematics این کارو انجام بدم؟  یه نظرتون تا چه اندازه می شه اثر اون نمرات رو از بین برد ؟
سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-08-2017, 08:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2017, 08:12 AM توسط Torkan.)
(10-08-2017, 05:32 AM)morteza173 نوشته:  خیلی ممنون 

بنابراین گرفتن پذیرش در یه دانشگاه رنک زیر 500 هم ریسک بالایی داره با این شرایط؟ 

واین که فکر می کنید کار درستیه که ابتدا ارشد اول رو تو ایران بخونم و سعی کنم با بهبود رزومه (با توجه به این که تعدادی از واحد های ریاضی تو ارشد هم هستن) شانسم رو برای گرفتن پذیرش برای ارشد مجدد تو یه دانشگاه معتبر افزایش بدم؟ 

من میخوام  نمره های ریاضی رو که خیلی ها می گن می تونه  تاثیر زیادی بذارن روی پذیرش در رشته financial engineering جبران کنم به نظر شما می تونم با gre subject mathematics این کارو انجام بدم؟  یه نظرتون تا چه اندازه می شه اثر اون نمرات رو از بین برد ؟
سپاس فراوان

درود
یعنی میخواهید دکتری را برید خارج یا صرفا درسهای ارشد برای ارشد مجدد خوندن؟
اگر اون مواردی که بالا گفتید رو میخواید انجام بدید فقط به ایالات متحده و کانادا فکر کنید به نظر من. منظور از فقط اینه برا اروپا هم اقدام کنید ولی هدف اون دو کشور باشه
ارشد رو جای خوبی بخونید حداقل در ایران. چند ماه بعد برا ارشد بلونیا و ...هم اقدام کنید شاید قبول شدید و رفتید.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین morteza173
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-08-2017, 08:22 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2017, 08:24 AM توسط morteza173.)
(10-08-2017, 08:12 AM)Torkan نوشته: درود
یعنی میخواهید دکتری را برید خارج یا صرفا درسهای ارشد برای ارشد مجدد خوندن؟

برای ارشد مجدد خوندن. البته بعدش هم مایلم که دکتری رو هم خارج بخونم ولی الان قصدم گرفتن ارشد تو یه دانشگاه معتبره.ولو این که مجبور بشم قبلش برای بهتر شدن شرایط اول یه ارشد داخل کشور بگیرم و در اون حین هم روی gre subject کار کنم البته اگر مفید باشه . 
 علتش هم اینه که فکر می کنم دوره ارشد فرصت خیلی بهتری برای آموزش دیدن و یادگیریه و دکتری شاید مثل ارشد تاکیدش روی آموزش نیست.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-08-2017, 09:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2017, 09:26 AM توسط Torkan.)
(10-08-2017, 08:22 AM)morteza173 نوشته: برای ارشد مجدد خوندن. البته بعدش هم مایلم که دکتری رو هم خارج بخونم ولی الان قصدم گرفتن ارشد تو یه دانشگاه معتبره.ولو این که مجبور بشم قبلش برای بهتر شدن شرایط اول یه ارشد داخل کشور بگیرم و در اون حین هم روی gre subject کار کنم البته اگر مفید باشه . 
 علتش هم اینه که فکر می کنم دوره ارشد فرصت خیلی بهتری برای آموزش دیدن و یادگیریه و دکتری شاید مثل ارشد تاکیدش روی آموزش نیست.

ارشد مجدد تاثیر نداره حتی ممکنه برا سفارت ههم مساله ساز باشه. ولی نمرات ساکت و خود جی ار ای و ... تاثیر داره. شما اپلای کنید همزمان هم برا ایران اقدام کنید در دانشگاه خوب سعی کنید بخونید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

10-08-2017, 04:29 PM
(10-08-2017, 09:26 AM)Torkan نوشته: ارشد مجدد تاثیر نداره حتی ممکنه برا سفارت ههم مساله ساز باشه. ولی نمرات ساکت و خود جی ار ای و ... تاثیر داره. شما اپلای کنید همزمان هم برا ایران اقدام کنید در دانشگاه خوب سعی کنید بخونید

منظور سابجکت بود
نقل قول  

آفلاین _nili_
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-08-2017, 01:32 PM
سلام خسته نباشین
من 19 سالمه و امسال کنکور ثبت نام کردم ولی بنا بر دلایلی نتونستم در آزمون شرکت کنم از طرفی هم به کلاس زبان گوته رفتم و الان مدرک B1.1دارم
میخواستم بپرسم
1.اگر من تو دانشگاهای دولتی که بدون کنکور دانشجو میپذیرن ثبت نام کنم آیا میتونم از آلمان پذیرش بگیرم از مقطع دیپلم البته یا نه؟
یا حتما باید باید در کنکور شرکت کرده باشم؟

2.اگه مورد بالا شدنی نیست
آیا میشه برم دانشگاه آزاد و با داشتن کارنامه و رزومه ی خوب برای فوق لیسانس پذیرش بگیرم؟(مثلا لیسانس مدیریت یا عمران بگیرم)
لطفا اگر اطلاع دارین کمکم کنین این چند روز باید دیگه تصمیم خودمو بگیرم که چیکار کنم

با تشکر...
نقل قول  

آفلاین Maryam1223
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-09-2017, 07:26 PM
سلام من دانشجوی کارسناسی ارشد تجارت الکترونیک هستم. تحصیلات کارشناسیم تکنولوِژی نرم افزار هست با معدل 17.20
با توجه به اینکه برای ارشد تغییر رشته دادم، اگه بخوام برای دکتری فاند بگیرم کدوم کشورها به نظرتون امکانش هست؟
البته اینم بگم که من رشته ی دبیرستانم فنی و حرفه ای بود. کاردانیم رو روزانه خوندم، کارشناسی رو غیرانتفاعی. الان هم دانشجوی ارشد تو دانشگاه غیرانتفاعی هستم

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

03-10-2017, 11:21 PM
(28-09-2017, 07:26 PM)Maryam1223 نوشته: سلام من دانشجوی کارسناسی ارشد تجارت الکترونیک هستم. تحصیلات کارشناسیم تکنولوِژی نرم افزار هست با معدل 17.20
با توجه به اینکه برای ارشد تغییر رشته دادم، اگه بخوام برای دکتری فاند بگیرم کدوم کشورها به نظرتون امکانش هست؟
البته اینم بگم که من رشته ی دبیرستانم فنی و حرفه ای بود. کاردانیم رو روزانه خوندم، کارشناسی رو غیرانتفاعی. الان هم دانشجوی ارشد تو دانشگاه غیرانتفاعی هستم

ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

سلام
اگر برای دکتری رشته‌ای که ارشد آن را در ایران مطالعه کرده‌اید باید اعلام کنم که معمولا مشکلی در پیش روی شما نخواهد بود، مگر اینکه رشته‌ای به جز رشته ی ارشد خود را ادامه بدهید.
برای دکتری در بیشتر کشورهای اروپای و آمریکایی کمک هزینه یافت می‌شود و میزان آن متفاوت است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 بعدی »