عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی کسر خدمت سربازی

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کسر خدمت سربازی
آفلاین pedrammax
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-10-2016, 03:20 PM
سلام. من 20 روز آموزشی مرزبانی کرمانشاه بودم دانشگاه اسم نوشتم اومدم بیرون. الان دوباره دفترچه پست کردم. نظام وظیفه گفت محل اعزام به خدمتت رو توی سیستم وارد نکرده، شاید بتونی پذیرش سپاه بگیری ارگانت رو عوض کنی. خواستم بدونم آیا قانونه که هرکسی حتی اگر آموزشی رو هم تموم نکرده باشه برگرده همونجا؟ یا میتونه جاشو تعویض کنه؟ نیرو انسانی سپاه هم مدارکم رو دادم اونا هم نمیدونستند حتی نظام وظیفه!(در این مورد)
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

21-10-2016, 04:00 PM
(21-10-2016, 03:20 PM)pedrammax نوشته: سلام. من 20 روز آموزشی مرزبانی کرمانشاه بودم دانشگاه اسم نوشتم اومدم بیرون. الان دوباره دفترچه پست کردم. نظام وظیفه گفت محل اعزام به خدمتت رو توی سیستم وارد نکرده، شاید بتونی پذیرش سپاه بگیری ارگانت رو عوض کنی. خواستم بدونم آیا قانونه که هرکسی حتی اگر آموزشی رو هم تموم نکرده باشه برگرده همونجا؟ یا میتونه جاشو تعویض کنه؟ نیرو انسانی سپاه هم مدارکم رو دادم اونا هم نمیدونستند حتی نظام وظیفه!(در این مورد)

درود

دوست عزیز شما چون آموزشی تموم نکردی تجدید دوره میخوری و مراحل از اول طی میشه

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین pedrammax
**
نقل قول

21-10-2016, 04:59 PM
(21-10-2016, 04:00 PM)nader نوشته: درود

دوست عزیز شما چون آموزشی تموم نکردی تجدید دوره میخوری و مراحل از اول طی میشه

موفق باشید

بله درسته. من در مورد پذیرش منظورم بود ، میتونم سپاه پذیرش کنم؟ نظام وظیفه و سپاه این رو نمیدونستند
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-10-2016, 07:40 PM
(21-10-2016, 04:59 PM)pedrammax نوشته: بله درسته. من در مورد پذیرش منظورم بود ، میتونم سپاه پذیرش کنم؟ نظام وظیفه و سپاه این رو نمیدونستند

سیستم سربازی بی این صورته که با نامه نگاری و مقامات زیربط همیشه میشه جابه جا شد و همچنین برای عضو گیری هر کدتم از ارگان های ۳ گانه باید خود اونها مکاتبه کنند باید کد ملی شما رو نامه کنند که قصد جذب شما رو دارند
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین pedrammax
**
نقل قول

22-10-2016, 03:04 PM
امروز پذیرش سپاه رو انجام دادم و مراحلش انجام شد. بهم گفتن ما پذیرش رو انجام میدیم ولی دیگه معلوم نیست نظام وظیفه چه تصمیمی واسه شما بگیره . تو سیستم نظام وظیفه هم زده پادگان 0 
پیام های قبلی مشکلم رو توضیح دادم. حالا نمیدونم تهران پیگیری کنم یا خیر. تشکر
نقل قول  

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-10-2016, 03:27 PM
(22-10-2016, 03:04 PM)pedrammax نوشته: امروز پذیرش سپاه رو انجام دادم و مراحلش انجام شد. بهم گفتن ما پذیرش رو انجام میدیم ولی دیگه معلوم نیست نظام وظیفه چه تصمیمی واسه شما بگیره . تو سیستم نظام وظیفه هم زده پادگان 0 
پیام های قبلی مشکلم رو توضیح دادم. حالا نمیدونم تهران پیگیری کنم یا خیر. تشکر

در واقع همش با نامه نگاری درست میشه یعنی ارگان مربوطه باید نامه بزنه به نظام وظیفه و کتبا درخواست کنه که ما به فلان مشمول نیاز داریم و توی تقسیمات براش جا بذاره بعد نظام وظیفه توی تقسیم اونارو به ارگان مربوطه میفرسته

موفق باشید

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-11-2016, 01:08 AM
سلام.میخواستم راجب کسری خدمت جبهه طبق قانون جدید بدونم...همچنین کارت فعال باسابقه 6سال و داشتن برگه سبز.
ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-01-2018, 11:27 PM
با سلام و خسته نباشید بنده پدرم ۲۲ماه منطقه عملیاتی در سال ۶۶ دارد و داداشم سال ۸۷ که اون موقع حساب کرده بودن ۱۳ ماه کسری تعلق میگرفته از اون ۱۳ ماه ۱۰ ماهشو استفاده کرده ایا مابقیشو همون سه ماه برام حساب میکنن یا با قانون جدید تدبیق میدن؟؟
لطفا جواب رو در سایت قار دهید ممنون میشم
با تشکر
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-04-2019, 06:21 PM
با سلام. پدر من از ۶۷/۰۲/۲۱ تا ۶۹/۰۲/۲۱ در بهبهان خوزستان در نیروی انتظامی خدمت کرده که سه ماه آموزشی آن در دهلران موسیان بوده میخواستم ببینم که کسری به من تعلق میگیره.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-06-2019, 11:05 PM
سلام ۲۸ماه خدمت کردماز۶۵تاشهریور۶۸ ۱۹ ماه منطقه جنگی بودمهنگ ابادان برایکسر خدمت چکار کنم برای پسرم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »